Helg-festligeheter-måndag

3kommentarer

ja, en uppdatering från helgen...

mitt hjärta kom hit till mig, vi tillbringade fredagen med goda vänner, mat, öl o spel...mkt trevligt.
Lördagen stod EDINS högt på schemat...och min driver.. Så nu är jag ägare av en mkt bra klubba (tog den på premiär tur igår) åkte även till helsingborg, men där skedde de enda inköpen på systemet.. bra affär de me.
På eftermiddag var vi i Grötvik, utanför Halmstad... ett gammalt stenbrott... oskar och hjärtat klättrade, jag tittade på o njöt på klipporna i solsken...Lördagskvällen blev vin. trevligheter och utgång. Träffade mina klasskamrater också, så det var mycket trevligt...jag och hjärtat lämnade innan 2-tiden, stannande på McDonalds och åt en riktigt god hamburgare efter kvällens festligheter.

Igår sooovs det länge här.. skönt att bara slappa...pojkarna klättrade vidare även igår..-. jag drog mig neråt Laholm, mötte upp pappa o tog min första golfrunda på svensk mark... o min nya klubba... ahhh, den gick som en klocka.. kul.. Vädret va alldeles underbart, så skönt.. nu är jag riktigt golfsugen.

image183


Nu imorse så blev det en liten morgon walk, skönt i detta soliga väder... dock så har pollen också sett solen... kliar kliar o kliar i ögonen..

3 kommentarer

http://TUMADRE.blogg.se

28 Apr 2008 09:22

Skönt med en promenad på morgonen; det piggar verkligen upp! Men mindre kul med pollen.

Jennifer - Theplace.

28 Apr 2008 09:33

*hata pollenallergi*, kram .

annie

28 Apr 2008 09:41

oh så härligt.
händer i sommar förresten?
ha en fin dag .puss

Kommentera

Publiceras ej