fortsatt skön sommar med underbart väder

1kommentarer

sommaren har kommit med storm och värmen med den, helt underbart enligt mig. Såhär får det gärna fortsätta flera dagar och veckor, gärna tom v31.
Jag skulle vilja stanna tiden lite också, det går så snabbt framåt.
Midsommar var helt underbar och firades på allra bästa sätt med silllunch, jordgubbar och glass - vin och champange på det, sedan bar det av på cykeltur på kvällen ut till landet. Vi var ett glatt gäng på 10 personer som cyklade 2 mil till kvällsgrillning och fortsatt trevlig fest med livespelning och allt.





Resten av midsommarhelgen tillbringades i Halmstad, vi åkte på midsommardagens morgon och dagen bjöd på Laserdome och grillning med vänner.. I söndags vaknade vi upp till en strålande solsken - frukost ute:) sedan stassade jag och jessica om och gästade stranden ett par timmar - HELT UNDERBART - inga barn, inga rastlösa killar, bara vi två, tidningar, slapp och mycket sol - livet, när det är som allra bäst enligt oss. 

Veckan har fortsatt i rasande fat, jobb varje dag nu, tom 22 juni. Sedan är det SEMESTER... inte långt kvar. 
Vi har inventering på jobbet nu, så det är mycket att fixa, rensa, räkna och röja - vilket i sin tur leder till Inventeringsrea.. 
Nu ¨på kvällen hade vi far på middagsbesök, trevligt..

Ny dag och nya tag imorgon så bingen väntar på mig. 

 

1 kommentarer

Jessica

01 Jul 2010 11:42

tack söta för den bästa midsommar på länge! Såå sköna bilder. kram

Kommentera

Publiceras ej