Julen är (snart) här...

0kommentarer

 

Välkommen till julen hos Zelected by Houze!! Du som är värdinna på ett party i oktober får HALVA priset på en valfri julvara!!

Var först med glöggen och ha en mysig julträff med familj och vänner redan i oktober! Då får du som är värdinna halva priset på en valfri vara ur julens specialsortiment!! Det unika julsortimentet får du presenterat av din säljare på partyt!

Det enda du behöver göra är att med hjälp av Zelected by Houze ge dina vänner en föraning om julens tomtar, stjärnor och glittrande detaljer och varför inte bjuda på vinterns första glögg?? Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Vårt sortiment står för det lilla extra!!

Boka ditt oktoberparty med din säljare eller gå in på www.zbh.se och anmäl ditt intresse att vara värdinna.

Du får givetvis även en ordinarie värdinnegåva helt utan kostnad!

Gåvorna väljer du från vår hemsida www.zbh.se eller tillsammans med din säljare. Det enda som krävs är minst 6 gäster närvarande på ditt party och att partyt omsätter minst 2000 kr. Är dina gäster lika intresserade av heminredning som vi tror att du är, kommer din visning att bli en succé! Bjud in extra många vänner! Du kan ALLTID få extra bonus när din visning går riktigt bra! Om din visning omsätter mellan 6000-8000 kr får du alltid köpa 1st vara till halva priset Om din visning omsätter mellan 8001-10.000 kr får du alltid köpa 2st varor till halva priset Om din visning omsätter från 10.001 kr får du alltid köpa 3st varor till halva priset (gäller varor med max ord. pris 599kr)

 

Boka ditt party i julens tecken med din säljare eller gå in på www.zbh.se och anmäl ditt intresse att vara värdinna.

Välkommen in på vår hemsida där du kan bläddra i vår kompletta sortimentskatalog och i vår julkatalog för 2012!

// Zelected by Houze

Kommentera

Publiceras ej