BADRUMSINSPIRATION

0kommentarer

 
 
Vårt badrum är på väg att ta form. Mosaik och kakel sätts just nu på golv och väggar. Det ska bli spännande att se det helt klart, än är det lite kvar att göra. Vi är nöjda med vårt färgval. Vi har en blå mosaik på golvet och som går upp på en vägg, den väggen där duschblandaren sitter. På övriga väggar blir det en blank vit platta (10x30cm)
 
 
Inredningen såsom toalettstol, handfat, blandare och duschblandare är inhandlat och ligger och väntar på att få sättas upp så snart det är färdigkaklat, fogat och klart.
 
 
När detta är på plats så är det dags för att piffa badrummet med handdukar och andra snygga ting som gör pricken över i:et
 
 
Just nu spanar jag just lite piff och inredning
 
 
 
 
 
Fina handdukar från Missonin som skulle passa fint i vårt blå/vita badrum
 
 
 
Vit pedalhink från Vipp (sambon har redan bestämt att vi ska ha denna, bra smak)
 
 
Vit toalettborste från Vipp blir det nog också
 
 
 
 
Det ska bli spännande att se när detta projektet är klart, om det blir som man har tänkt sig. Ni vet den bilden man målar upp i sitt huvud. Såhär, precis såhär vill jag ha det. Ibland så inser man ju att verkligen är lite annorlunda och man får redigera sin "färdig" bild lite. Jag tror att detta kommer att bli jättefint när det blir klart.
 
 
Det ska bli skönt att få undan allt "byggfix" och få städa övervåningen riktigt ordentligt. Nästa projekt blir 2 roliga grejer, INREDA och fixa Julius rum samt gästrum/kontor.
 
 
Nåja, Rom byggdes inte på 1 dag, likaså kommer inte vår övervåningen vara helt klar på 1 dag :)
 

Kommentera

Publiceras ej