NYTT TILL ALTANEN

1kommentarer

 
 
I veckan beställde vi ett vitlackat 9A bord från Länna Möbler. Jag har hela tiden varit på jakt efter ett runt matbord till vår altan och denna klassiker kommer vi kunna ha länge, inget man tröttar på direkt. Ett vitlackat bord föll oss också mycket väl i smaken.
 
 
 
 
 
Vi har inte bestämt om vi ska ha Grythyttans stol i vitlack till, det är kanske det snyggaste. Jag har dock länge spanat och trånat efter Forest stol att ha som utomhusstol.
 
 
 
 
 
Vi gör ett enkelt val denna sommaren. Vi köper billigare stolar på IKEA och sedan kompletterar vi med just de stolarna vi vill ha nästa år. Valet faller troligen på denna vita enkla stolen, en stolsdyna och den är säkert skön att sitta på.
 
 
 
 
Nu får vi hoppas på många fina sommardagar och kvällar. Inledningen på Juni månad har ju varit helt fantastiskt vädermässigt. Vi har tillbringat många timmar ute på altanen och hoppas på att vara där ännu mer i sommar.
 
 
 

1 kommentarer

Erika

11 Jun 2013 12:53

Snyggt! Alla stolarna är snygga också, man kan vicka/gunga så skönt på grythyttan :) Vi har Ikea på balkongen, de är ok men köp inte för tjock dyna:) kram på dig

Svar: Ja, Grythyttan är ju minst sagt sköna:) det blir nog till en början IKEA stolarna (gör inte lika ont i plånboken:) Hoppas allt ät bra med dig, snart semester... Kram
Me

Kommentera

Publiceras ej