VÅRT NYA BADRUM

4kommentarer

 
Nu är det ju ett tag sedan själva badrummet stod klart, men småsakerna såsom handdukskrokar, toalettborste m.m. har först nu kommit på plats. Så vad passar då inte bättre än att ta och visa några pics från vårt nya badrum.
 
 
 
 
Sett ifrån duschen..
 
 
 
...och ifrån andra hållet
 

 
Den vita lite smalare plattan (blank) tillsammans med den kornblåa moasiken blev vi väldigt nöjda med. Enkelt och helt i vår smak. Övrigt i vårt hus har vi mestadels satt matt vitt kakel och grå kakel/klinkers, så det var roligt att bryta trenden, och att vi båda gillade det var ju klart viktigast.
 
 
 
 
 
Vipp vipp vipp var det här..
 
Vi beställde detta från Länna Möbler
 
 
 
 
Och pricken över i - bästa tvålen ever (enligt mig, och mannen min gillar den) från Lilla Bruket

 
 
Har redan hunnit förtränga hur det var mitt i byggandet av detta badrummet, nu när det är klart. och skönt är väl det.. vi fick ett superfint badrum och det blev såsom vi tänkt det.. lite piff med nya handdukar m.m. kvarstår (på den fronten är vi inte helt eninga..haha. allt går inte att vara överens om) och vilka I-landsproblem handdukar är, pinsamt nästan.
 
 
 
 

4 kommentarer

Linda

24 Sep 2013 12:32

Snyggt det blev:)
Å härligt med nytt och fräscht! Vipp grejerna är såå fina, vill jag oxå ha i vårt kommande badrum när det väl blir dags:)!

Svar: Tack.. Ja, visst är de snygga. Man får se dem som en investering..hihi, kostar ju nästan lite väl mycket.. men men. Man lever bara en gång.. Ha de gott. Kram
Me

jennie pluggar i los angeles

27 Sep 2013 22:42

Superfint:D

Svar: Tack!
Me

Michelle Bogar

27 Sep 2013 22:55

Det ser väldigt fint ut!

Svar: Tack!
Me

Ellinor

27 Sep 2013 22:58

Jätte fint! :))

Svar: Tack!
Me

Kommentera

Publiceras ej