Felix vår kära Kanariefågel såg sitt liv flaxa förbi i resumé idag.

För ca 1 timme sen tog han sitt sista andetag...
Han somnade, eller flaxade (konstigt) in i det sista, sen knall fall.

Han var värd det, han mådde inte bra nu i slutet, men jul hann han med... + att han väntade in i det sista.
Vi hade varit på stan i 2 timmar, o när vi kom hem så tog de 5 min, sen va han borta...

Vila i frid min lilla pippi.

han blev 13 år gammal.. väldigt väldigt gammal kanariepippi.

God fortsättning på er allesammans.

Jul kramar
Ja, idag va jag uppe 7.15.. låg i sängen o kollade på julkalendern, tar bort mina negativa toner från igår.. den är lite mysig faktiskt... o de e kullt o känsla.

Nu blir det att gå igenom en gammal tenta inför genomgång idag... slutar min redovisn. kurs idag.. jippi.. haha, men tentar inte av den förrän 7 ja, finns ngt vett kvar i skallen då?!?!..

såg precis MQ reklamen med Agnes o Måns, söt..men lite för mkt.. men vacker iaf.

Trevlig Fredag.
Ja, jag gör precis allt annat än att pluggar.. känner stress, men uppenbarligen inte så tydlig så att jag bara kan slita mig o stänga ut dator, msn, tv..
vin drickes nu, o jag hoppas att de hjälper mig att knepa ner det sista till min MF pres som ska sammanställas me de andra imorgon. ..

Ahh, ha suttit på nätet o spanat på massa snygga grejer, såå mkt sjukt snygga möbler det finns i denna värld, finns sååå mkt jag vill ha, har dock varken plats eller absolut ej pengar...
o sen har jag läst massa bloggar.. kul o läsa om andra.. men f*n va många e ideal fixerade...jaja.

Nu blir de kanske lite innovativt tänkade till MF.

Kram
Inte pepp idag...började dagen dåligt, ville upp tidigt för att titta på julkalendern, ville vara lite kulturel o få barna känslan som förr, är därför motstridig mot att se den på svt.se... men icke, jag vaknade, satte på 1,an 7.15, men somnade om, och vaknade lagom när det va slut.. ska nu komma ihåg o titta på de 18.30 ikväll... så kanske dagen blir bättre..

vet till viss del varför det är kasst, för att jag analyserar för mkt...uhh ja.

Har i alla fall varit på promenad med Erika och Hillevi, mkt värt att ha fina vänner.. alltid roligt att prata o umgås...tänka på massa annat, som man ej gör själv...

Nu ska det pluggas och tvättas.. är dock ej på humör för ngt...
vill mest av allt bara ligga under ett täcke o päsa i soffan... när gjorde jag det sist, en hel eftermid o kväll... hm, sker aldrig!!!

Idag sken solen här i Halmstad... o jag var inte glad, nej då...jag blev ledsen...började nästan gråta...det är 6 dec, det är sol o varmt.. och INGEN snö.. jag vill ha snö...förra året va ja ju i London mer än halva dec, o där va de som här nu.. barmark o långt ifrån snö.. men men, jag får väl tråna efter snön om jag nu tror att de ska bli någon vit jul.

I helgen ska det i alla fall jobbas, både lörd o sön, då är det julkänsla o glädje.. det värmer gott långt in.
O ja, tiden går fort. December månad är här.. 4 dec. precis 1 år sedan mamma kom o hälsade på mig i london, minns det som igår, där jag hämtade henne på stationen...ahh, den var en härlig vecka.. kommer även ihåg att det var vid denna tid då alla jul fester började på jobbet.. det var mkt förberedn och många kvällars arbete..

Helgen har varit jul-jobb, känsla... 1a advent. Jag gjorde oss en jätte fin adventsljusstake.. av en betongklump, eller betong kruka (kan man inte riktigt säga) men fint blev det.. en stjärna och min jul lampa uppsatta...

Glögg har druckits i helgen: Dufvenskrooks Vaniljglögg 20% är min o hjärtats favorit... den riktigt värmer i kroppen, och den är perfekt smaksatt.

i övrigt har helgen inneburit förkyln + feber.. i tors kväll började det, vi var utslagna bägge två, jag och min bättre hälft. med mkt kan jang och vitlök o vitaminer så är vi nu på topp...
I söndags blev det därför storstädn. Kök, vard rum och båda toaletterna fick sig en rejäl omgång städn, så sön kväll 22.00 var vi färdigstädade och nöjda över en strålande fin lgh.

Idag körde jag ner hit, hade dock glömt min plånbok i hjärtats bil, och detta kommer jag på 5 min innan jag ska åka, så stress oså, fick tag i syster o fick hämta ut lite pengar, tanka, sen körde jag..

utan kårleg, bank kort, o körkort.. men imogon får jag det åter.. körkoret tackar jag speciellt för, det andra kan kvitta.. Inga pengar, bra.. då blir det ej onödig shopping...

nu ska jag forsätta kvällen med vin, mörk choklad och skriva  på min MF presentation som vi har på måndag, eftersom vi har fått så luddiga krav, så blir min pres lika luddig...

Nu laddas det sista greys avsnittet ner, så gissninsvis ligger jag uppe sent inatt o kollar det.. måste bara.

snart Dh däremot.

Skål o hej trevliga tisdag, för omväxl skull...haha