Så var äntligen en efterlängtad semester här... (ok, ska väl erkänna att jag inte slitit häcken av mig hela våren, men så här lång semester har jag nog aldrig haft faktiskt.

Helgen har varit lysande..
bilder nedan.
Vi åkte till stugan och Båstad sent fre eftermiddag.
Blev vin och pizza med MIcke, Cecila och Emil i hans båt i Båstad hamn,en promenad sen hemåt.

Lörd var härligt återseende med kära vännerna Erika och Hillevi, i Halmstad.
Vi började dagen med frukost, sedan var det shopiing, samt lunch och mycket prat.. update, skratt och framtiden som ej är här... den som man aldrig vet något om.

Kvällen blev parmiddag i Båstad på Pepes... Jag,Micke, Anna och Oskar åkte från Halmstad till stugan...vinpimplande, sen taxi till Pepes, mötte upp med Cecilia och Emil.
Trevlig middag avnjöts, sedan blev det lounge i båten med TP (spel) och dricka..
Kvällen avslutades på Pepes....

Tack alla inblandade för en mycket trevlig helg.,, allt blir vad man göra det till.

Störd av regnet.. inte alls!!! haha...
Jag har samlat vuxenpoäng idag...

jobbade över...till 18.00... så engagerad är jag i mitt arbete..
slängde in 2 maskiner tvätt...under tiden tog jag mig en promenad iklädd regnkläder, keps och min shuffle med bra musik.
göra storkok på köttfärssås coh spaghetti (det var definitivt inte igår) och + är att jag gjorde 2 matlådor till min morfar...han är snäll, därför är jag snäll..+ till oss bägge.
gjorde mig en snuskigt god sallad och bänkade mig med den och ett glas vitt till Allsång.. tisdagar och allsång är lite extra...
hämtade min tvätt.. och gjorde inte som vanlig ordning,slängde ner skiten snabbast möjligast...nej nej, jag vek och vek, och inte nog med det, jag har stoppat allt på rätt plats, lakan, handduka, trosor m.m. -  är att jag inte strukit, men jag har lagt all stryktvätt på en speciell hylla.."Emelies strykhylla"

Har nu även unnat mig lite Ben & Jerry (min fina man köpte den till oss i sön till efterrätt) så idag njöt jag lite till.. och givetvis lite vitt till det... mummmma...

image1


Nu ska jag vänta in min älskade som varit i gbg skärgård på fiskeresa..  (att tillägga: jag har rensat i frysen för att få plats med lite färsk fisk)

Så idag tycker jag iaf att jag samlat lite +, kanske ingen annan tycker,,,jaja..

3 dagar till,ja, 2,6 om man ska vara lite mer rimlig...sedan semester... ahhh..
njuta, ledig, golf och mycket vin...samt massa kärlek...

Hasta luego..