Jag är kanske konstig.. 
Satt igår kväll och plugagde...runt 22-tiden pluggar jag som bäst...konstigt eller???
Ingen aning, men som sagt. Det sägs ju att man lägger upp sin studietid själv, och jag är B människa och inte A människa.

Ang detta A och B, så disk. Vi detta i skolan. En studie gjord i Danmark hade visat att det fanns A studenter och B studenter.  Det var ingen klass eller status skilland på dessa två, skillanden var att A hade bäst inlärn förmåga på morgonen, och B på eftermiddagen, eller ja, iaf efter  11-kaffet typ...haha (gammalt mormor/morfar språk som alltid hänger me..) Men jag är definitivt en B student.
På eftermiddagar och kväller känner jag mer ro i kroppen tror jag..


OK jag har vissa knep.. ett glas vin kan ju knappast försämra skrivlusten..ok, jo visst kan det.. det finns säkert påvisade studier att det är farligt, dåligt, sämre inlärn förmåga...men det är något som säkerligen är allmänt bevisat... jag är i så fall ett undantag...jag ler och lär enligt mina teorier.. vin för mig, skapar en bättre skrivförmåga... tunghäftan och sega tankebanor är som bortblåsta...så, det med inlärn förmågan kanske jag ska ta med en nypa salt..


Nu i morse har jag haft Hillevi som frukost gäst, kaffe, te, mackor och yoghurt...trevligt med frukost sällskap.

Men så, nu ska jag ta tjuren vid hornen, rycka upp mig och försöka åstadkomma studerande förmiddagstid....grupparbetet ska försöka sammanställas, och jag ska göra mitt bästa för att även prestera förmiddags tid.

Efter 16-tiden idag så tar jag helg och ledigt.. lämnar Halmstad för Värnamo, kanske inte så upphetsat tycker ni...haha

Ja.. puh ja.
Förra måndagen lämnade jag in mitt första arbete (Rapport) på Högskolan... det var då den första stenen släppte, i och med att man jobbat med den x antal dagar, och var nervös, ja faktiskt.. detta var edn första prövningen...tänk om jag fattat helt fel, tänk om det är skit skit skit....nja, efter ett tag började några av dessa argument dämpas ner.. men iaf..inlämnad var den... så kommer ju nästa steg.. åhh, vill ha tillbaka den, vill veta hu det gått...Bra, dåligt, kompl eller ej.. men vill även kunna lägga den bakom mig.. och inkassera 1,5 p... haha, låter jävligt töntigt detta. 
Men så idag hämtade jag ut den... VG.. ok, ett litet - också, men det blundrar man nästan för i denna iver.. jag kände mig som ett litet barn, som blev så glad för en fin barbie docka eller ngt likanande...

Så jävligt ego som man e, så drog jag iväg ett sms till älsklingen, mor, far o syster och skröt lite lätt.... dumt, inte att räkna med att jag kan ringa o säga hur jävligt plugget går o vilken tenta ångest jag har om några veckor...vilket svar kan väntas...jo, men de fixar du...tänk på rapporten....Haha

Jaja, men lite lycka och självegoism måste få tillåtas...

Så nu är snart lunchen slut och vi ska ha workshop till 16...

O ikväll blir de idol mys med Anna... mkt trevligt...  
fy vad jag är sämst på att hålla denna lilla sida update...
jag hade tänkt lägga upp mina bilder från en underbar helg...STOCKHOLM och en hel helg med vänner...var så underbart..
Torsdag....Åkte med Nina O Emilia (studievänner) upp till Norrköping, vidare sen därifrån med buss. Väl framme åkte jag till Lady Hamiltion i Gamla stan, hotellet Erika jobbar på... när hon slutat drog vi till Lejonbaren för ett glas vin. Jag, Erika, Staffan och Linn...sen for vi till Erikas hem, Karlaplan...så skönt att få lägga sig i en säng....

Fredagen
bjöd på strålande sol... åkte ut till Djursan...åhh, så mycket minnen o känslor....ösby station....ner till torget.,,,och till cafét jag jobbade på...uhhh, ägarbyte....det var inte alls som förr...inte samma underbara känsla, men ok... - Vi gjorde lätt bättre latte!!!!!!!!!!
Fre eftermid rusade jag runt lite på stan, hälsade på Johanna (kul, det var sååå längesen vi sågs....)
Lunch Espresso House...Fridas jobb, sen hälsa på Ida på Nilson...
Hem till Erika, plocka ihop mitt pick pack....mot Fridas hem...St.Eriksplan... såå underbar lgh.. Ett glas vin, sen mötte vi upp Ida. Middag och tjejsnack på Bolero...mycket trevligt.
Hämta mina saker, sen gick jag och Ida hem till hennes lya.. .sleepover där...tack.

Vaknade på Lördagen av scones och kladdkaka bak... helt underbart... om varje dag var sån...haha, ne jäkklar va bortskämd man hade blivit...
Ida pös till jobbet runt 9.. jag slappade kvar, duschade och gjorde mig iord.
In till stan, till Johanna o lämna grejerna.. Erika slöt upp och vi hade en lunch ihop... kul, att träffas...
Jag och Erika gick på stan.... hälsade på Annie på NK...kul o se dig.. in work position..
Sa hejdå sen till dom.. Erika o Frida.. men hoppas att vi snart ses igen...
Hemåt till Johanna, 2 år sen jag var i deras lgh sist.. lika fin.. Vid 7-tiden. Middag me Ida o Johanna på Fridays... så gott. Hej då till Ida.. Jag och Johanna hem till henne, vin och drinkmys o soffan....helt underbart.

Hastigt bestämdes hemfärd  sent på kvällen så Sussi och David (Mickes föräldrar) hämtade mig halv1, utanför Johanna, så 4.00 gick jag in i lgh på Malmgatan i värnamo... kröp ner jämte pojken min,.,
Vi skulle egentligen åkt sön morg, men de bestämde sig att åka på natten, och eftersom vi hade hemma mys blev det perfekt.

ahh, en underbar helg... är sååå glad att jag träffade er alla i Stockholm.. TACK!!!!

Nu är jag tillbaka i vardagen och Halmstad, men jag klagar inte över det.. pomenixat nu på morgen, duschat, ätit frukost, sitter nui här me tända ljus och kaffe.. mys de me.. haha...
image90

Såhär såg det ut i torsdags eftermiddag i Halmstad.. Solheim Cup invigdes, strålande sol och mycket jubel på stora torg...vilket evenemang...

Från fre morgon till sön eftermiddag har denna tävlingen följts...TV,n och soffan har varit heta platser....
Igår trotsade jag regn och blåst och va ute på Tylösand..
Här kommer bilder från tävlingen...

Tycker dock det var lite kul att Prinsessan Madeleine va där, och att jag kunde plåta henna, där jag stod precis jämte... ps, hon ser mkt bra ut... varenda kille och man som stod i närhetensa att hon var förtjusande vacker... ja, säkerligen va hon också snyggast i Tylösand igår.. 

  image92

image93 

image95


image96

image97

image98

nu blir det studier, sedan hemåt till vmo..

tjo tjo....
Ja, jag måste påstå att det är kult på hög nivå.. har nu ägnat en halvtimma åt detta program.. denna gamla 90-tals succé är ju fortfarande sjukt rolig.. jag har garvat flera gånger under dessa 30 min..

härligt att få se ngt riktigt, något som inte är reality progam härstamade från USA.. tacka vet jag svensk TV och dess familje komedier..

Dagen i ära.....Mycket Solheim cup.. i eftermid lyckades Europa tjejer spela upp sig och visa riktigt fin golf...

Annars är detta en skön laid back lörd med röd vin o mycket choklad.. Emelies bästa tips på ensamma kvällar.. nej nej, jag är inte bitter.. inte alls.... hoppas ni har det bra med festerna denna kväll..

Imorgon blir det att se detta evenemang och träffa den älskade, syster mfl..image89


tjo tjo

uhhh jag... jag får så bekräftat att jag inte är så bra på att uppdatera denna sida, när jag tittar på mina vänners o se deras "varje-varann-dag-upplägg"
ok, jag inser...jag lägger ingen stor  vikt vid detta kanske..

håller just nu på o skriver en Rapport ang IT missbruk,där jag avgränsat mig mot Facebook, det är ju något väldigt hypat nu...

Jag har själv Facebook sen  2veckor, och jag har fortf en viss skeptis emot detta nätverk... ett stort skvaller forum kan det nästan liknas..
alla ser allt om alla.

OK, det kan väl vara kul att hitta en gammal kompis.. men, hallå, gammal o gammal.. hade man varit 30 så hade de ju varit en sak att hittat en gammal klasskompis på nätet och fått veta va den människan håller hus m.m.
så, nja, jag är sådär emot Facebook, och med tanke på min Rapport, så ska jag väl tillägga att den kanske inte är jätte positiv...

shit, vilken jäkla moralkärring jag låter som,,,

nog om detta.,.,

jag pimplar vin och försöker få ihop mina 2 stolar...tro inte att min kapacitet nedsatts pga vinet...när jag insåg att stolarna av mig huvudvärk styrde jag kosan mot vin flaskan istället.. bättre tyckte jag...

Imorgon fre, och sist men STÖRST...

Solheim cup drar igång o Halmstad lever som aldrig förr..

Ciao amigos...