ja, morgonpromenaden var förbi östra stranden imorse...det blåser ngt hutlöst här nere på kusten... typikst, men å andra sidan ska jag sitta i skolan 10-16 idag, så de behöver ej vara strålade sol o vindstilla... nej nej.

Ikväll bär det hemåt för LÅNG helg.. ska bli jätte skönt... sista sköna ledigheten innan tenta plugget drar igång... buhhh, längtar ej.

Hoppas på fint valborgs väder så att golfklubborna får se sig besegrade...haha

Va gör ni andra i valborg??

kram
golfbanor har jag spelat i Sverige... jag städade och hittade en gammal golfguide från 2004, så jag bläddrade igenom den o räknade ihop att jag vad jag kan minnnas har spelat 63 banor som jag kommer igåg. Kan vara att jag glömt någon.. så i runda slänga är det iallafall ca 65 spelade banor... Jag vill nå 100. det hade kännts bra...har redan nu planerat in seriespelet på Sofiedal GK o sommar, så då kan det bli någon ny bana att räkna till samligen.
Jag vet att jag efter sommaren 2006 räknade hur många banor jag spelat då, och kommer igåg att det var 49st. så på ett år o lite till så har det blivit några stycken...

Ja, det är ju ändå 35 st till 100, men något kul mål måste man ha....jag har ju inte sagt till när, men men... den som lever får se.

nu städ och tvätt.

Idag blev det ingen spinning.. skola till 18.00, så ja snabbad mig o hann till core passet, det var bra.. va väldigt längesen jag var på core, så de känns i vissa muskler, har ont i axlarna bland annat.
ja, en uppdatering från helgen...

mitt hjärta kom hit till mig, vi tillbringade fredagen med goda vänner, mat, öl o spel...mkt trevligt.
Lördagen stod EDINS högt på schemat...och min driver.. Så nu är jag ägare av en mkt bra klubba (tog den på premiär tur igår) åkte även till helsingborg, men där skedde de enda inköpen på systemet.. bra affär de me.
På eftermiddag var vi i Grötvik, utanför Halmstad... ett gammalt stenbrott... oskar och hjärtat klättrade, jag tittade på o njöt på klipporna i solsken...Lördagskvällen blev vin. trevligheter och utgång. Träffade mina klasskamrater också, så det var mycket trevligt...jag och hjärtat lämnade innan 2-tiden, stannande på McDonalds och åt en riktigt god hamburgare efter kvällens festligheter.

Igår sooovs det länge här.. skönt att bara slappa...pojkarna klättrade vidare även igår..-. jag drog mig neråt Laholm, mötte upp pappa o tog min första golfrunda på svensk mark... o min nya klubba... ahhh, den gick som en klocka.. kul.. Vädret va alldeles underbart, så skönt.. nu är jag riktigt golfsugen.

image183


Nu imorse så blev det en liten morgon walk, skönt i detta soliga väder... dock så har pollen också sett solen... kliar kliar o kliar i ögonen..
det innebär löning=pengar...o jag har räknat lite, hm... denna månaden innebär ingen tröst shopping...inget onödigt...det där med onödigt är en värderings fråga.

Nåja. Fredagsfika med Erika vännen på Espresso.. dock inte ute, ingen sol.. men underbart.
Och ja.. så blev den en liten liten top till mig... absolut ej nödvändig...har ingen liknande iallafall..haha.



Om en stund kommer hjärtat, sedan blir det After Work, öl m.m. med härliga vänner.

Ha en fortsatt bra fredag.

Har varit uppe sen innan 7, tvättat mattor = vuxenp, promenerat, handlat, torkat golvet, duschat... och sitter nu med frukost....himmelskt skönt att komma upp tidigt... dagen blir som sagt mycket längre och jag känner mig piggare.

Ska vara i stadsbibblan 10.00, hm, känns som de blir lite tajt, då  ja ska förbi apoteket innan me.. måste förbereda med pollen meducin... mkt ögondroppar m.m.. nu när det varit så fint väder så börjar jag smått känna av dessa små besvär...

Idag kommer mitt hjärta hit... After Work med goda vänner.. hoppas solen håller sig så vi kan njuta av uteserveringar...

Trevlig fredag, njut och må som gott som du förtjänar..

hade vi som tema på festen igår...
Gårdagen fixade vi iordn allt. Jag o erika handlade o fllde min lya med mat, dricka m.m....
hela nyhem var fullt med studenter igår...volleyboll planen var verkligen befolkad... alla njöt av solen, grillade m.m i den underbara solen.

Idag när jag vaknade var det lite segt i huvudet, men skönt ändå att känna att det blev lagom igår.
Jag o Emilia drog oss hemåt innan 1. Lite småkyligt att strosa hem i surfshort.

En bild på utstyrseln från igår kanske kommer senare..
det var iallafall surfshorts, linne, flipflop, hawaiikrans typ..

Snart ska jag kila bortåt och hämta skålar m.m. från gårdagen, sedan blir det en tentagenomgång av ek. styrn.

Kram
I morse kom jag upp ur sängen... snabbade mig raskt ut på en 40 min promenad i solen, o nu sitter jag här med frukost framför mig.
Jag vet att jag blir piggare o mår bättre om jag får komma upp på morgonen.

vid halv 10 kommer Erika till mig. Dagen är fix o trix. Ska handla och laga mat till kvällens fest...Quasque närmare bestämt.
Det är sommartema på festen, så det blir surfshorts el kjol, ej bestämt mig än.

Ha en bra onsdag.
Yes. Tog mig i kragen idag o gjorde slag i sagen.. en joggingtur i solsken.... det var hur skönt som helst... svetten RANN bokstavligen i ansiktet, men va fasiken... det ska de ju.

Dagen slutade redan 14.00... o soltokig som ja e så snabbade ja hem.. bytte om, hämtade solstolen på vinden o gick ut i satte mig i solen utanför huset o läste IT och affärsnytta.... att kunna sitta utomhus o läsa gör allt lite enklare...Emilia kom förbi o satte sig också..

Efteråt bytte jag snabbt om, sedan gick jag i rask takt mot stationen, och därifrån joggade jag mig bortåt östra str... såå underbart... med musik i öronen så funkar det.
Tar igen detta eftersom jag på morgonen gått i dvala gällade mina morgon promenader... kommer igen snart..
Tror att jag är trött för att jag sover FÖR mycket,hur nu detta kan vara möjligt... sover ca 8 tim per natt o de e ju precis lagom, men ändå svårt att ta sig upp på morgonen.

Nu ska jag maila lite SA bilder, sedan blir det Desperate....

Kram kram
Jag har gått in en dimma... tror att de kommer att fortsätta vara vår fint med sol hädanefter... men jag vet att jag har sååå fel.
Bakslaget ser ut att komma redan till helgen... typiskt. o på fre när jag har förläsn fritt o hade kunnat sitta UTE o läsa... ja, ne...då ska de regna.. här har man turen med sig. nope.

Men så länge de e sol ska jag också vara solig.

Idag: sommar gul (egentligen ej min färg) blus. kommer att bli Guld ballerina till detta..

image180

Frukost nu, sen kila.

Kram o hej
Syster fyllde ju år i fredags.. detta firades.

Presenten från mig och hjärtat.



Dagen har varit underbart vacker. Det blev mina ballerina från Office:



Lunchen tillbringades i solsken, samt med en glass.. känns som det blir lite sådant unnande nu i vårsolen.
Spinning i vanlig ordning kl 5. Jag o Fanny.
Kvällen har tillbringats mestadels i soffan... framför datorn o TV.n, ska kila upp på vinden med alla vintergrejer jag rensat ut ur garderoberna.

..har guld i mun!!!

Det härliga vår vädret är kvar. Det är så skönt att vakna på morgonen av att solstrålarna väcker en.
Hade hellre tillbringat större delen av dagen ute än inne, men hä blir det tvärtom....

Igår kväll var det promenad på stranden med Erika, Fanny o Hillevi... alldeles underbart.

Veckan kommer att innehålla:
Föreläsn
Träning
Promenader i sol
Quasqe = fest
Kanske lite golf.

solen skiner, underbar söndag..
håller nu på o tvättar o städar för fullt... skönt att ta itu med allt samtidigt.

Tidigare var det fika på Espresso House i solen med Erika... riktigt skönt. Promenad till och från stan i sooool.. hade top och kofta på mig... så skönt med vårväder.
Ska nog ta o packa ihop lite vinterkläder, halsdukar, stövlar m.m o lägga på vinden... för att riktigt städa ut vintern...

Sol gör en obeskrivligt glad.

Senare blir det nog en promenad..
är solen. Den finns där bakom molndis. Jag vill ju ha STRÅLANDE solsken... såsom igår.
Igår lovade jag mig själv att njuta utomhus av våren o dess solsken.... tji me de... blev inte mkt tid ute... allt annat som skulle göras fick göras.

15.30 åkte ja ner till Halmstad.. snabb handling på ICA, sen hemåt, göra mig iordn för att ta mig till Erika efter 18-tiden.
Tjejmiddag väntade.. paj och glass tema.. jätte god och trevlig middag... härligt sällskap, vin o sång. Hade sångtema på "öl" spelet...
Kvällen fortsatte på Caféet.. mkt trevligt ställe.. skönt ställe, bra musik... det blir bara bättre o bättre för varje sommar... gillar de stället.

Idag väntar en seg söndag... tvätt o städdag i eftermiddag.. men innan det ska det hinnas med en promenad iaf, i soldis.. haha.

Trevlig söndag.

Dagens schem: 9.15 - 12.00 gästförläsn, sedan är det efterfölj diskussion.

Vid 4-tiden ska jag vara hemma för klippning och synundersökning.

Gårdagens sol och tänkta promenad försvann....
efter magont så gick jag hem och sov i soffan halv 4 -5... riktigt skönt. Tog mig ut på en liten promenad, för att få en nypa frisk luft... dock va solen som bortblåst och det var guddregn...

Erika kom förbi med en GIGANTISK godispåse... närmare 1kg... buhhh.. .vi planerade kommande onsdags fest.

19.30... ja, då var det spänning och hockey... hm, 1.a perioden skämdes man ju att man är HV fans..
men så roligt det blev sen... summa kardemumma: riktigt bra.. men konstigt. Sport är ju så..hockey är en sport... på 3 perioder kan allt vända..

Ha en fortsatt trevlig torsdag, så ska ja dricka kaffe o diska nu..

skulle betalt min o systers resa. suttit i tele med apollo i närmare 10 min, då har ja inte tillräckl uppg från jennies kort... fan, så ja får ringa in den betaln imorgon...

Nyss lucnh hemma..pasta pesto...
nu sjunger verkligen kronorna på frökens carlssons konto på sista valsen... alltid ska man få sota att man unnat sig något tidigare i månaden.

Imorgon ska ja på synundersökn, köpa nya linser o klippa mig... = 00000 på kontot typ efter de...o då e de över en vecka innan de kommer pengar in igen... jaja, bara att gilla läget.. haha.

Nu är det snart föreläsn igen, sen får det allt bli en promenad i SOLEN... det är alldeles underbart utanför mitt fönster, så då måste man passa på att njuta.

Njut av vårsolen. Kram


ps. fick en liten flashback av Annie innan... så roligt att tänka tillbaka på gamla minnen... hur allt var



morgon har jag gjort idag med en 40 mins promenad...skönt
Att komma upp och ut o i solsken är helt underbart.
Nu blir det morgonfix, för att sen börja 10.15.

Idag e de dubbla föreläsn.. sedan möte.

Trevlig tisdag.

Alla reagerar vi med bestörtning över fallet med Engla och hennes öde.
Ikväll 21.00 tänds ljus i fönstret för Engla Sverige över. Jag tänder ett ljus, gör du?

Det är så hemskt att det som skett får och kan ske i Sverige, jag undrar vart vi är på väg, vart kommer vi ta vägen?
Är detta slutet? nej, troligen inte.. Det är så tragiskt att en liten flicka, men hela sitt liv framför sig utsätts för detta öde. Inte minst hennes familj.

Tankar, känslor går till dem.

en kort update.
Kom ner till Halmstad för ca 30 min sen. Precis slängt i mig en snabb lunch, för att snart dra mig ner till min vän Erika som sitter på bibblan. Här ska det projektarbetas.

Gårdagen var vi i Värnamo. Vi studerade, ja iallafall 2 timmar blev det. En lunch på Chaplin, sedan for Erika med tåg tillbaka hit.

Jag strosade på promenad med hjärtat, Cicci o Emil... mkt trevligt o solsken och härligt sällskap.
Kvällen bjöd på Godis, 1 dålig film, 1 bättre film, o min älskade jämte mig.

Måndag 17.00... just de ja.. den heliga tiden.. spinnig,,, sedan ska jag heja fram HV till vinst ikväll tänke ja.

Kram o hej.

lördag idag, vilket innbär att jag snart ska åka och möta upp min far. Vi ska till Edins och prova golfklubbor. Sedan blir det hemåt till värnamo och mitt hjärta.
Ikväll kommer Erika till oss, ska bli middag, vin med goda vänner.
Söndagen är förlagd till att vara en studiedag, blir ju ingen 8 tim studiedag, men får vi 2 tim så är jag nöjd.

Gårdagen var mycket trevlig..
Vin, kex, ost hos Fanny... roligt att gå på fest och ej behöva gå utanför porten... bara ner till första våning.

Ha en bra helg, imorgon hoppas jag på sol iallafall.

Kram kram

Idag vaknar man av sol... underbart.
o att det är fredag är alltid en skön känsla.

Sov riktigt länge, gick inte upp förrän hjärtat ringde o väckte mig...för 20 min sen.
Har haft en dålig sömn... magen har varit knas,,, så de va skönt att sova ut en stund

Frukost nu, sedan blir det stadsbibblan och plugg idag.

Kram kram

I dag blev det den första glassen....utomhus.


image177Lakritks puck!!


Dagen i ära har varit dubbla föreläsn, spinning och plugg..

Nu är det Efterlyst, och jag är sååå förbannad över hur Sverige håller på att bli.
Var finns moralen, psykhjälp och ett rättsligt Sverige...

Vart är vi på väg...jag blir skrämd över att sådant som sker i detta land sker...

Jag ryser, var finns denna lilla flicka... att något så fruktansvärt kan ske...

Har verkligen inte vaknat till än,och dagen bjuder på 2 förläsningar...
kaffe verkar inte hjälpa, men jag gör vad jag kan.
Kallt och ingen sol idag... kan nog påverka..

Gårdagen var mkt trevlig... Tack!!
Då har man vaknat till sol idag med... det är alldeles underbart... sol är underbart.

Dagen är lab i både databasdes och affärssystem....

nu ska jag göra lunch, tonfisksallad...

Ikväll blir det middag för Fanny, Hillevi o Erika.... tror ja ha hittat ngt bra.. lax blir det iallafall.



Ha en bra onsdag.
Kram
Det är strååålande sol utanför mitt fönster. Halmstad skiner.
Egentligen skulle man gå ut o gå en LÅNG promenad, men ja ska ta mig gymet och gymma lite ikväll istället.

Ska nu plugga och äta...

Såhär skulle det sett ut:


men nej.. det blir i halmstad istället och i min soffa...
jag klarade ekonomistyrningen... kan knappt tro att det är sant... var så osäker efter den tentan, men hoppats hoppats... o äntligen va resultatet inlalagt...

skönt.

Då kanske det blir en bra dag denna tisdag.

Jaha.. då hade man skrivit ett inlägg som ej gick att lägga upp, samt som ej sparades...

jaja. kort sammanfattn av dagen.

LÄST o LÄST Processbaserad verksamhetsutvecklig hela dagen..
men.
17.00 på måndagar har blivit en helig tid för mig.....SPINNING!!!!
det är så otroligt underbart att få kämpa riktigt ordentligt 1tim....svetten bara rinner.. o man känner sig så duktig efteråt.. pst. även om man käkar cashewnötter som jag nu gjort kvällen i ända....hahaha

Nu blir de tv. Cashmere Maffia.. har ej fastnat för progr...det är en light kopia avsex and the city o långt ifrån de. Det finns bara ett original med 4 tjejer i New York....

Men men, bättre måndags nöje finns inte


I veckan blir det tjejmiddag by my place.. ngt med lax tror ja att jag bjuder på...måste dock komma på ett bra tillbehör....

Ngt förslag???

Allt tas emot med glädje för min fantasi är låg.


Kram o hej.

o ännu en helg till historien..
Fredagen va fullspäckad med jobb... det bästa va 18.30 i fredags, då jag kom hem till min älskling...vi avnjöt goda delikatesser...färsk vit sparris, ruccola sallad, ost, bröd, procciutto, och givet en god flaska vitt vin... det var underbart.
Goda vänner tittade förbi under kvällen.. vi delade några flaskor vin..o hade trevligt.

Sovmorgon på lördagen...härligt.
Frukost/fika/lunch på stan, bara jag och hjärtat... Vi strosade på stan och shoppade vårkläder o present m.m.
En härlig solig promenad med vänner, senare intog vi slapp läge en lörd eftermiddag.

MIddag med goda vänner, vin, och trevligt sällskap.

Dagen har idag bara försvunnit.. läst lite, fikat med svärföräldrarna....lunchat med vänner... hjälpt syster min med studier, gynnat McDonalds..
Körde ner ikväll till Halmstad.. jag o en tjejkompis.. o nu sitter jag i soffan, med godis framför TV.n... saknar mitt hjärta.

Ny vecka, ny dag imorgon...

Må solen titta fram... mår så mkt bättre då.

Gonatt kramar
Ja, exakt så såg min kväll ut igår.
Vin. sex and the city o choklad... kan kanppt bli bättre.

Imorse kom jag upp i tid.. promenad på 30 min, friskt och skönt.

Jobba 10-18, sen kommer mitt hjärta... ahhh.

Ha en trevlig fredag och en bra helg.

Kram
Igår var det första grillningen...
Stuga Östra Stranden va platsen. Vi grillade och åt utomhus... när kylan tilltog blev det uterum istället.

Idag ska det vara soool. Vaknade tidigt och pigg idag.. alrig vanligt att man känner sig pigg och bara kan hoppa ur sängen..

Idag ska ja o erika försöka oss på ett arb... + gästföreläsn i eftermiddag.

Spinning, sedan mot Värnamo, för jobb imorgon..

Låt solen komma fram ur molnen.. blir så glad då.
Vaknade då inte av någon sol idag.. nej, tvärtom... Regn regn och regn.

Men idag var det inte lika svårt att ta sig upp, så ja slängde på mig kläder,keps m.m. och gick ut på 30 min promenad.. det var skönt, men långt ifrån så bra som igår...

Dagen är föreläsn fri, men icke studie fri.

Ska vara på stadsbibblan från 10.00 idag..

Ps. precis sett vädret.. Imorgon bådar det för gott väder.. me like!


Trevlig onsdag.

Vill ha detta:
image171

image172

image173

Vad kan bli bättre än detta...

Det var underart i luften... vi var ute o gick i över 1 tim... när vädret är sååå ljuvligt vill man bara skrika av glädje...
En sak är säker... Sverige är otrolig då våren sakta börjar titta fram...

Och nu är vi inne i April.... bara det känns ju som en vår månad.

Vår till svenska folket.
Underbart är kort.. Nja.

Vaknat till sol 2 dagar.. söndag o måndag, men idag, nu skiner solen i Halmstad. Ska nu snart på powerwalk me tjejerna.. skönt.

Helgen har varit lugn och skön. Mitt hjärta åkte i lördagsmorse, jobb o mässa.. så jag hade familje o släkt mys, heldag me far o farmor i lörd, hör ej till vardagen... så det var mkt trevligt.

Mycket promenader har det blivit... en låååång fika med min morfar i söndags... bakelser o allt.. sällan sånt händer, så ibland måste man ju unna sig.

Nu är det studier för fullt... men fredag jobb, och efter det kommer mitt hjärta hem..

ps.
Snart får man nog allt unna sig kaffe o glass i solen..

Kramar