Regnet öser ner.. och har gjort sen att jag vaknade imorse.. så inga surar miner här inte, då man jobbar.
Gårdagens bullar blev mycket lyckade, fikat likaså... de va lite torrare än vanliga, då jag hade lite grahamsmjöl i, men ja snålade inte på fyllningen.. ska det vara kanelbullar så ska de saftas på med kanel..

Dagen bjuder inte på några större äventyr och händelser mer än jobb för fullt.. men som sagt.. det behövs.

Ha en trevlig måndag.

Härliga kanelbullar blev det...
med lite grahamsmjöl i

Nu blir det stor fika med vännerna...

Fortsatt trevlig söndag
Har det varit sen i torsdags morse.. åkte 05.45 mot skummeslöv, osjäligt tidigt, men fick gå.
Vi spelade in på Sofiedals GK... blåisgt värre nere på den skånska slätten.. det gick sådär.. blev en aning vindpinad dock.
Spel fredag och lördag... i fre blev det 10 timmar på banan, det kändes i hela kroppen... fötter och rygg mådde lagom..
Efter gårdagens spel plockade vi en plats, vilket innenbär ett skönt utgångsläge inför nästa omgång om 3veckor.. Vi är 5.a av 11, så vi får allt vara nöjda, eftersom vi kanske inte hela tiden lirade drömgolf och att vi va 4 som spelade hela tiden...

Igår kväll hade vi Oskar & Hanna på besök...mycket trevlig kväll.. dock slog vinet väldigt fort... och det har ju sin lilla förklaring.

Idag har jag sooovit länge. För en gång skull satte jag inte klockan.. nu är hjärtat och  munk och köper McDonalds.. en big mac sitter inte helt fel en dag som denna som huvudet knakar lite segt...

Funderar starkt på att baka bullar idag...någon som har ett bra recept... vill göra riktigt feta kanelbullar.. stora o fina..bjuder på en liten bild påmina fina orkide som jag lyckats hålla levande i snart ett år, och som bu för någon dag sedan blommade ut på nytt... så vacker..


...har gått sedan jag fick tillbaka mina tenta resultat... jag har KLARAT allt.... såå lycklig blev jag när jag fick veta att jag fick ett G i databasen.. hade väntat mig ett fett U, men ahhh så lycklig jag blev... så allt slit lönade sig.. det blir ett långt och skööönt sommarlov, utan funderingar på att plugga inför omtentor...

men det är sjukt så fort tiden går... har nu jobbat ett tag.. och dagarna bara springer iväg.. det har varit mycket kort veckor.. först systers student, sedan midsommar och denna helgen seriespel... sedan är det 2 veckors jobb kvar innan det blir semester.

Imorgon beger jag mig tidigt mot skummeslöv, sedan far vi mot malmö... jag och tjejerna från laholm..ska bli roligt att träffa dom.. va 1 år sedan man såg Sofia sist... hon pluggar i USA, så det ska bli roligt att ses...

En kort midosmmar resumé.
jag, hjärtat, munk och jessica va i frösakull, halmstad... munk fyllde år på tordsagen så vi körde ett gocart race... men det pratar vi inte mer om, då jag förlorade stort och jag är en dålig förlorare.... midosmmarafton bjöd på strandpromenad, solning, god lunch i solsken, champange, vin, spel (där tjejerna vann!!), grillning och mera vin...en lugn och trevlig dag..
midsommardagen va en blandning av allt.. mingolf bland annat.. där jag vann... haha. En härlig revansch...

Nu har det varait jobb och full rulle.. tiden bara springer ifrån en.. och nu i helgen blir det seriespel...

ha en fortsatt bra onsdag...

pst. lönen har kommit idag, men känner fortfarande som en fattig student, utan någon större inkomst.. hur skapar man mervärde i sina pengar.. någon som har tips.. haha
på att blogga nu.. tiden, orken, lusten finns ej.. o min dator e väldigt sällan igång.. mkt annat som sker istället för att sitta vid datorn.. dagarna och veckorna bara flyyyger iväg..
nu ska ja kila till min tvätt som kallar... allt ngt att göra... kanske måste ta o hinna med allsången ikväll.. om 30 min.. tjing så länge
Hon var sååå vacker... lilla syster har blivit stor.den började innan 7...var uppe efter det att min hjärta åkt till jobbet... började dagen väldigt trött-..kanske sveriges seger igår kan ha spelat roll.. det var en bra match.. vi hade fotbollsfeber här i vårt residence med 2 goda vänner.. snittar,godsaker och öl.. mkt trevligt..

Dagen har varit jobb till 5, mkt att göra, men det är roligt det.. blir dock mycket kort veckor framöver...
Har varit o fixat till mina glases, hämtat kött... jag och hjärtat.. eller förlåt.. bara mitt hjärta lagar kyckling och fläskfilé till systers student... hjärtat mitt är duktig.. så jag sitter här i köket och tittar på, samt äter en tidig kvällsmat.. tacka vet jag ostmacka och yoggi... men ett stort + då jag har egengjord musli.

Ikväll ska vi o kolla fotboll.. har jag inte gjort på, ja.. vet ej när..

ska försöka lägga in lite bilder från resan..
på min blogg... har varken tiden eller orken att blogga nu.. snart tillbaka igen efter att student m.m. är över.. semester i turkiet med syster har det varit.. bilder kommer.. allt var bra förutom att sis fick halsfluss och jag en dunder förkyln.. så typiskt när man väl är LEDIG..
Nu är det jobb igen.. skönt faktikst, men mycket att göra.. och systers student på fredag... planering och strukturering är i full gång.. Hoppas hoppas att vädret är med oss, då vår tanke är att banka upp ett stort tält.. ja, imorgon tar ja o pap beslut om de blir tält eller inne.. vore så roligt med tält och utomhus.

Jobbet kallat.

Kram så länge.