1 vecka i Side me sis min.. ska bli en jätte skön SEMESTER.... bara sola o slappa... för en vecka sen såg det ut såhär:

image193

o även denna veckan har gått i ultra fart.. men idag kl 14 gick jag från jobbet med ro i kroppen...
började jobba i tisdags,,,,kom hem sent i måndags kväll.. jag o pap hade fullpackad bil.. o förlorade vår golf match.. men men, va gör de.. hade inte fokus på golfen direkt efter 3 tentor..

veckan har varit mkt jobb,uppackn, träffat farmor o morfar.. roligt att glädja sina kära..
o igår kom mitt HJÄRTA hem.. såå underbart att ses igen.. va 1,5 vecka sen sist.. o imorgon bär det av för min del, och hjärat åker till italy på måndag..

Nu lite vin, godis o sooool.. detta väder gör en såå gott.. balkongen och jag är goda vänner dagar som dessa.. sis klipper nu min pojke o jag tittar glatt på samtidigt som ja skriver..

Ingen dator till utlandet... bara SEMESTER... happy holiday ..
ett par vita converse.. underbara. den perfekta skon för allt..
men som sagt.. de e inte längre vita..

Går de att tvätta???? någon som vet...

image192
ja, så skrevs den 2.a tentan imorse.. den var svårare än jag trodde.. men jag skrev o skrev.. var alldeles skakis när ja kom ut... eftermiddagen tillbringades på stan.. tröstshopping efter plugg o utmattad skalle.. blev ett par beiga shorts, solglasögon och ett snyggt linne.. slappa eftermiddag i soffan... halvsov o bara kollade på dålig TV.. 

kvällen har tillbringats med vänner, satt på filtar ute i solsken.. 
men nu hemma sen en stund.. blir en lugn helg för fröken carlsson, då det även är plugg lördag o söndag, för att skriva igen på måndag... 

ps. har även städat undan mina böcker.. de ligger i en låda på vinden-. vill ej tänka på dem inom de närmaste.... resultatet kommer om 3 veckor.. o innan dess ska ja ha en veckas solsemster... ahhhh, lycka...o enbart läsa skönlittr o skratta... 

Har aldrig sett Berg flyttar in, men idag så.. säsongsavslutning, o hon e hos Martin Stenmarck... 


Ifall någon läser detta, eller känner någon som är behov av sommarbostad på kustens hjärta... i Halmstad, så hör av er.. min lgh kommer att stå mestadels tom under sommaren... 

Tjing  
Ja, det är dagen i korta drag.

10-19.30 på bibblan tillsammans med Emilia och Erika..va väldigt segt idag...glass paus blev det i eftermiddags.. o äntligen unnade jag mig att testa den nya Magnum Mayan Mystica...

image191o som chokladälskare så ger jag den en VG.. den var väldigt god. Mjuk och len chokladglass, med lite spännande smaker...muskot, kanel och honung... honungen kändes dock inte mycket av.

Ikväll har jag och Erika powerwalkat.. alldeles underbart.. skönt att få prata om annat än plugg o få komma ut i den friska luften..

Nu är det sex and the city som gäller.. jag ligger i soffan men en hallon smoothie o njuter av den bästa TV underhållningen... love them... 21 juni ser jag fram emot också.. FILMEN!!!!!

Kram
Databastentan är över...pratar ej om den...för den ger mig bara ångest.. den var svår o konstig..mkt uppgifter som vi gjort som labbar...blir riktigt jäkla irriterad då man gör labbar o inlämn som komplement till tentan, men ändå så kommer samma saker upp på tentan.. de e alltid ett test.. de måste alltid ha svart på vitt att vi vet/klarar/har förståt..

Kvällen blev en kort promenad...för att få frisk luft o skaka av mig ilska...känns aldrig bra att komma från en tenta o känna den där skit känslan...

Kvällen har varit TV o soffan...trots att Tv prog inte varit något lockande alls...lite vin passade bra en kväll som denna...En av mina goda vänner, Hillevi kom förbi som den underbara vän hon är...med kakor...amerikanska cookies...kunde de bli bättre...

nu blir det att sova, för att kicka igång dagen imorgon.. nya böcker ligger framme...IT användning, förändring och affärsnytta... strukturen för nästa tenta läggs upp imporgon...har inte kraft och lust nu..

Kram o natti natti.
första tentan ska klaras av i eftermiddag, sedan är det bara att fortsätta...

Kram

Idag har mitt hjärta varit här och givit mig krafter inför stundade avslutningsvecka...
Pluggat 10-15 med vännerna i skolan.
Efter 3-tiden så anlände mitt hjärta och hans syster.. lunchade ihop me lite folk på stan..
Hemma mys, sedan storhandling... jag tänkte vara duktig att handla allt jag behöber inför veckan, för att slippa åka och småhandla... blir ju fler heldagar på bibblan i veckan som kommer..

nu lite vin, skönt att rensa skallen.. men det går ej, ligger som ett täcke över mig... vill bara att det ska bli den 26/5... kl. 13.00 så börjar mitt sommarlov.. då är jag LEDIG, fri från detta plugg..
det har varit ett jätte bra år, många nya vänskapsband har knyitis... vilket är lycka. vi har haft ett roligt år ihop, mycket skatt... mycket svordomar, tårar, stress, lycka, o riktigt jäkla kul..

Nu ska kvällen fortsätta i vännernas tecken.. blir klasskompisarna och film, kan behövas.. går ej att sitta själv hemma.. blir bara stressad över böckerna som ligger här..

Kärleksinjektionen lever jag på...1,5 vecka tills vi ses igen, för den 26.e då jag kommer hem igen, då åker min kärlek till Ryssland, men han är tillbaka 29/5.... jag är kärlekskrank, jag vet.. och det står jag för.


Vinglaset slut = dags att bege sig till vännerna sina.

Trevlig lörd.

nej nej.. mina ögon är trötta, och hela kroppen är trött.

Nu är det enbart tentaplugg som gäller.. dagarna i ända. Igår tog jag mig dock friheten att sluta vid 16.30, för att gå på allra SISTA spinnigpasset... ahh, det var såå skönt, o så bra... får nog allt ta o damma av en bra cykel hemma (syster har ju en bra mouintain bike) o ta o cykla o backar m.m....

Idag blir det 10-18 på stadsbibblan.. sen är det helg, trodde jag ja... nej nej, imorgon blir det bibblan med, o sönd lite läsn kanske....som jag sagt innan, bara att bita i det sura o fixa skiten..

Nu ska jag äta frukost o lösa korsord, för att koppla bort databas en stund.

Kram o hej
på en golfdrottnings saga.
Hängiven golfare som jag är, och som alltid sett upp till vår allas Annika Sörenstam, hon har presterat så otroligt mycket, tror det kommer bli svårt att slå det hon har gjort... En kvinna av stål, med en jäkla vinnar och kämpar glöd.

Men nu har hon sagt sitt, och valt att lägga sin karriär på hyllan, för att istället satsa helhjärtat på familj.


Lika chokad blir man allt, när man hör, men samtidigt förstår....men jag hade inte varit förvånad om hon fortsatt golfandet i flera år framöver...hon är golfens kvinna...helt klart i mina ögon...

Gonatt
och återigen databas... detta har jag tillbringat kvällen med... segt som tusan.. men som min älskade sa till mig innan:
- Ge järnet äskling, fixa de bara, sen kan du lägga de bakom dig...
Datamodelleringsregler är en sak som är säker, inget jag kommer att fördjupa mig vidare i... men man måste ju lära sig en massa massa, känns ju bättre att känna sig ok inför tentan...
det jobbiga är att det är engelsk littr i kursen, och det gör det hela en aning svårare.

Spinningen idag var kalas... jag blev piggare av det, känns skönt.

Nu ska jag borsta gaddarna, sedan krypa till kojs.

Bjuder på lite bilder:

    Från tjejkvällen.

Utstyrseln på vår progr fest för 2,5 vecka sen:
image188

och goda drinkar
 
och trött på plugg.. sitter nu på bibblan och läser...ork och motivation är som bortblåst, ungefär lika borta som det varma o fina vädret.. men det är helt ok med moln, då känner man inte sån ångest över att behöva sitta inne...

Jag känner ingen press, men jag känner inte att jag KAN databas och databasdesign.

Lästips och motivationstips tack!!!!!

Parentens. Om exakt en vecka sitter ja där, men den där jävla skit tentan framför mig. kl.15.00 måndag 19/5.... uhh.

17.00 är det spinning idag, sen blir det att kvällsläsa.

Tjing så länge.
Har börjat denna måndag med 45 min promenad, var svårt att ta mig upp idag, ville bara ligga kvar lääänge i sängen... men det var skönt att jag kom upp.. alltid skönt att komma ut i friska luften...
nu är det 2 veckor kvar, 2 veckor, sen tar jag och studierna sommarlov.... jag vet att dessa 2 veckor kommer att gå jätte fort...

Helg update:
Fredagen var plugg hemma, satt ute o läste lite.. sen cyklade jag stan runt, sjukhuset. optikern, hälsade på mamma me... shoppade mig en bikini inför resan... skönt att faktikst hitta ngt som kändes perfekt... handla m.m.
Grilla med hjärtat, sen hade vi bara en mysdag framför TV,n... riktigt skönt.

Lördagen....jag och syster åkte till halmstad, frukost på stan, sen var det student-klädes-shopping, och undan gick det... vid 11 hade vi inhandlat 2 klänningar till syster. Mötte upp mamma och morfar, åkte hem till mig, lunch på stan, åkte en runda utmed havet m.m. Läsning och solning ute på gården. Middag med Erika, födelsedagsfest p åen annan Erica. Kvällen avslutades på Mårtenssons...

Söndagen var lite seg startad, kan ju kanske bero på lördagen, och att man kom i säng 02.30... lite plugg fick jag gjort... solade, syster kom och hämtade mig, åkte till skummeslöv för lunch, sen blev det 12 hål golf i solsken (alldeles perfekt väder), hemma efter 7-tiden, tvätta, städa, tvätta golfklubborna!!!! Film + godis. Gonatt.


Dagen blir tentaplugg på bibblan med Erika.
Ska nu ringa en ögonläkare, då min optiker säger att jag har någon infektion i ögonen.

...har naturen tagit på sig.,, alla träd är utslagna, och det är så vackert ute.

Igår eftermiddag blev det läsning och solning ute på gården (tro det eller ej, men vi blev klara fortare än vi trodde me caset) Igår åkte jag och Hillevi hemåt småland.
Kvällen blev mat, tvätt och mys med hjärtat.

Idag kickade jag igång morgonen efter 7. Gick en promenad...det är verkligen sommar väder ute, allt är så fint.. dock mår ej mina ögon och näsa lika bra av utslagna träd m.m...men jag glömmer av det... haha..
Duschat, sitter nu o äter frukost, sedan blir det plugg till 1-tiden...

Idag börjar vi 8.15....alldeles för tidigt... detta e sista föreläsn, eller ja, knappt... de e inför tenta föreläsn...
Blir en heldag inne, ej se solen.. tråkigt. ska försöka göra klart vårt jeeves case som vi fick i måndags...

Trevlig torsdag
Ja, dagen har bjudit på mycket... morgonen började bra trots att plattången var stendöd, satt ute i solen i förmiddags och läste tillsammans med hillevi, mkt trevligt... man har det riktigt bra.

Lunch, sedan skolan o seminarie... när jag kom ut och skulle cykla hem fick jag mig en överaskning... punktering... jätte roligt, INTE... arg som jag blev så ledde jag den förbannade cykeln hem...jag tog min brasse och bok o satte mig på gården 30 min, läsa i solsken gör att man glömmer vissa saker och bara njuter av hur bra man har det.

Tog tag i cykelproblemet och tog den till en verkstad, första gången fröken carsson handlat snabbt... 140 jäkla spänn för att byta slang o laga däcket.... ja, han visade mig...en liten jäkla glasbit satt fast... illa illa.

Kvällen har tillbringats ute med Emilia, Hillevi, vin, snacks och sol... riktigt skönt att bara njuta av försommarkvällar på ett sätt som detta....

Nu blir det Sex and the city det allra bästa.

image184
Ja, det är verkligen underbaaaaart.

I helgen ser det ut att stråla massvis me sol... ska njuta av den.
Idag kom jag upp 7.30... 45 min promenix har hunnits med, dusch o frukost...

Blev lite ledsen i ögat idag, min plattång verkar ha gått kras.... den är stein död. Den är inte spec gammal, så ja ska ta me den på fredag o lämna in den....

Nu ska det bli läsning ute på gården tillsammans med Hillevi i solskenet... min brasse stol står vid dörren.

ha en bra dag
Nu DH... min egen TV stund... detta progr är nog det enda jag följer... kul att ha någon TV last...haha...

Dagen har varit studier 10-18, skönt att få läst en del.. läst klart allt i IT boken, känns mkt skönt...det blev dock ingen läsning ute, trots att det varit soligt, tja soldis.. men men.. fick en del gjort iaf.

Imorgon hoppas jag på lite sol, så ska jag sitta ute o läsa på förmiddagen innan vårt förbannande seminarium/redovisn.

Nu TV...

trevlig kväll. kram
Gårdagen var en piss dag bokstavligen, men slutade bättre med TV, vin o choklad....
Imorse var jag ohyggligt seeeeg, tog mig upp vid 8-tiden. Gick ut på en liten promenad, det var sååå varmt o skönt nu imorse, gick enbart i T-shirt, helt otroligt...

Idag är det studiedag hela dagen lång...bibblan eller ute??? svårt att bestämma mig.. kanske ska cykla ner till bibblan o vara där tilllunchtid, sen hem o sätta mig ute... det är ju strååålande sol utanför mitt fönster.

Trevlig tisdag.
Nedräkning....
Om 2 veckor skriver ja min första av 3 tentor.
Om 3 veckor vid denna tid intar Jag SOMMARLOV
Om 4 veckor solar jag o syster på semestern....

Så nu gäller det bara att hitta den 6.e växlen och ligga i.. men som sagt...motiverad så där lagom... o dagen var ett rent helvete.... efter en lång o underbart härlig helg så möts man av motgångar...
lämnade in arbetet idag som vi skrev klart förra tisdagen... vi ska som tidigare va sagt ha seminarium ang detta på onsd. dvs. disk m.m i och kring arb och dess innehåll... tji på de fick man.. vår ej omtyckta examinator skickade ut ett mail och sa att onsd ska vara redovisn av arbetena, ca. 15 min/grupp...tackar för de..jag är inte den som är den...så ja tog tag i ilskan och mailade nissen både det ena och det andra...

den andra förbannelsen dagen bjöd på var att vi fick ett case idag, som ska vara klart den 13 maj, men pga dess storlek och försening så sköts slutdatum upp till 26 maj... måste ändå vara klar till 13, eftersom de krävs tentaplugg  på hög nivå.... efter att vi pysslat me caset under dagen, det var svårt och mycket, så beslutades att få ett annat lite mer förståeligt, för att kunna komma vidare eftersom vi fastnade några gånger under dagen...

USCH o fy för dagar som dessa..... därför gjorde spinnigen mig mycket gott... cyklade som en skollad råtta... o svettades som en gris... såååå skönt.
idag var det både jag, fanny och hillevi, riktigt kul att få med sina vänner...

Nu blir det duschen, läsa lite, TV med vin o cashewnötter... något måste man ju unna sig en måndag som denna... då blir allt genast mkt bättre.
Ja, helgen började ju redan i onsdagseftermiddag... och idag är det fredag...känns jätte skumt... så lång ledighet.

i onsd jobbade jag, sedan hade vi lite folk hemma på kvällen, åt fajitas och drack gott... kvällen var lugn, trevlig och slutade vid midnatt... var skönt de... gårdagen var jag och hjärtat förbi golfbanan en runda... känns skönt att komma igång igen... en varm sommardag och en 18 håls runda... kan längta såååå!!!!

Igår var vi bjudna på grillat hos oskar och hanna... väldigt trevlig kväll.. vi spelade UNO, sist  jag gjorde de va väl under fritidstiden, så ett tag sen... men roligt var det.
Jag och hjärtat gick hem i duggregnet... trodde de skulle vara mer jobbigt... men de gick fin fint.

Nu fredag och ännu en ledig dag...ska definitivt på Apoteket och köpa mer Allergi medicin, nu jäklas nosen alltför mkt med mig.

En lång promenad en dag som denna... hälsa på kära morfar också...

Trevlig fredag och helg.