nu jäklar... imorgon går flytten.





nu ska jag ta ett riktigt krafttag och packa klart så mycket som möjligt..

Imorgon flyttar vi in i vårt lilla hus, och från vår från lilla mysiga lgh.
Kommer sakna malmen, o min balkong men det kommer bli toppen i huset och den dagen då trädgård och uteplats blir färdigt så ska jag lapa sol, dricka kaffe och njuta.

Trevlig helg, jag kommer lägga ner detta för ett tag, då jag inte vet när jag har internet igen.

Kram Kram

detta är precis vad jag avverkat de sista 3 timmarna åt.
Flyttpackar här hemma... inser att vissa saker har man ingen aning om att man äger (en anledning är troligen att de ligger längst in i något skåp och prylar framför)
Jag ägnade morgonen åt att jobba 2 timmar sedan har jag varit hemma och packat o rensat köket lite, tog en promenad och åt lunch hos far, promenerade hem, avverkade 2 samtal med 2 fina vänner och har nu suttit framför datorn med en kopp kaffe, underbart...

Nu ska jag återgå till detta





Ps. Har ju en bild på oss 4 brudar som sprang i lördags.
Jag tog mig runt, och tacka vet jag värmegel och knäskydd, jag kom runt hela vägen, ingen topptid med det räknade jag inte med heller... bra jobbat Carro, Elin, Cicci o jag.


i torsdags bjöds det på kräftfest hos denna man..


Vi hade en riktigt trevlig kväll med god mat, härliga vänner... vi gick förbi harrystältet på vägen hem och tog el öl eller två.


Jag o Caroline


Idag är dagen, uhhh.
Jag o Cecilia ska springa midnattsloppet i Göteborg... vi ska åka om 30-40 min , så jag borde ta o göra mig iordn, byta om m.m.

22.20 ger jag mig av från Heden och hoppas ta mig igenom denna jäkla mil, men det ska gå...

Hoppas ni alla får en tervlig helg.

igår inleddes sommarkänslan på nytt när det var dags för Värnamodagarna att slå upp portarna.. Jag bänkade mig i Harrystältet med fina vänner, åt, drack och njöt av modevisningen som bjöd på dessa godingar



systern min









Idag jobbade jag halvdag, tog en lunch bland allt folket på mattorget där halva värnamo var samlat och njöt sol och mat från landets alla hörn och övriga breddgrader. Har fördrivit eftermiddagen med sollapande på balkongen





Kanske sista gången man får njuta sommarvärme och kanske även sista gången på vår älskade balkong.

Nu ska mitt glas rosé och jag tassa in i duschen, ska vara på kräftskiva om 1 tim och jag sitter fortfarande i bikini.

trevlig sommar torsdag

har lite före, under, efter bilder från huset.. här bjuds de







vårt kök...




1 vecka senare




tacka vet jag vit källarfärg..



detta har blivit...



detta


entré


ser nu ut såhär...




sitter här på jobbet och skulle just i detta nu behöva trolla fram mina magiska krafter och kunskaper inom ämnet ekonomi... Arbetar med projektresultat, och det var 2 år sedan jag arbetade i de dokument jag gör nu, minnet om hur man gjorde finns inte riktigt. Likaså är min minne från ekonomin jag läste för 1,5 år sedan som bortblåst..
Vi har visst lagt någon speciell uträkning på TB1 och jag kan för mitt liv inte minnas hur vi gjort och jag försöker räkna bakår, framåt, uppochner men inte fasen får jag fram rätt resultat..

Det jag minns är ju att TB är intäkter - kostnader  -  ge mig på moppo om jag har fel.. hehe.
En kopp kaffe och en arraksboll unnade jag mig istället. Sitter och tittar ut genom fönstret och det är ett riktigt ruskväder, kallt och regnigt... till skillnad från hur vädret var för exakt en vecka sedan. Då låg jag nere på stranden (möjligen plaskade i havet) och njöt av de sista spanska solstrålarna... ahh, det var lycka.

Ska nu ta mig i håret o se om jag får till det sista, annars lämnar jag det till nästa veckas arbete, då jag är ledig imorgon.
Jag och hjärtat ska ha en heldags renoveringsarbete... Ska även titta ut golv till sovrummet, ngt tips på snyggt trägolv??
Sen ska vi titta på bänkskivan, diskho och beställa det..

Ikväll blir det middag med goda vännerna Anders & Kristin.






































Tack för en fantastisk resa Micke, Hanna och hjärtat mitt.