Nu är det fredag och dagen består av en massa..
Började morgonen med en intervju på min praktik mellan 8-9.30... gick mycket bra, men sååå mycket information att sammanställa.. har börjat lite smått.

Ska packa bilen och fixa grejer för efter jobbet idag åker jag upp till mamma och imorgon beger vi oss på loppis i jkpg. Redan när jag packade inför vår flytt packade jag saker vid sidan om som inte skulle med, utan som skulle vidare...

Ska lämna tillbaka de krukor jag testade hemma igår, ich har nu bestämt mig för vilken jag vill ha, en stor vit snygg sak, stilren och enkel men ändå kul design.. ska kila förbi papi och städa undan mina saker i hans källare..

Jobb 15-18 idag...kommer jag dit tidigare är det en bonus, då chiefen egentligen ville att jag skulle jobba heldag..

Igår var jag och cicci på event hos Gasslanders, en smyckesaffär.. cicci fyndade ett riktigt snygg halsband. Syster min var också där och jennie slog på stort och fyndade ring och armband.. minns att hon sa ngt hon önskar sig, men glömt det.. jag suktade efter snygga smycken och väl hemma hos min hälft berättade jag att det fanns mycket snyggt jag önskar mig i jul... hoppas kan man ju..

Nu ska jag ta o skriva klart så mycket jag kan inom en timma, sen ska jag bege mig till papi..


Trevlig fredag mina vänner.
Idag unnar jag mig en slappardag här hemma, har precis ätit lunch och nu väntar en kaffe på maten med lite yoghurt cashew som dessert...
Tvättar, fixar och donar här hemma... planerar och fixar.

Ska ta mig till stan idag och köpa nya krukor, då en av våra gamla hat spruckit, men blommorna i den är så fina, så vill planera om dem.

Nu kaffe.. Kram
dagen började enligt mig tidigt, tvätt från 7.00..var inte så sugen på att lägga mig i sängen igen då jag slängt sängkläderna i tvätten.. tog en kopp kaffe och satte mig vid datorn... vid 10-tiden mötte jag upp tjejerna på stadsbibblan. Jag och Erika skrev en info om vår kommande uppsats som vi ska skicka in på fredag..

Vid lunch gick jag och Anna till Robert´s Coffe och åt, medelhavswraps stod på menyn, mätta och belåtna tog vi en sväng förbi Village och inspirerades av deras ljuvliga och juliga miljö...tillbaka till studierna för en timma.

Vid tre tiden infann jag, erika och emilia + emilias hälft oss på hertig knuts vårdcentral och väntade på att få vaccinera oss.. jag var den största chicken av oss alla, och som alltid kräver jag vatten både innan och efter spruta, jag vet.. jag är värre än ett barn... efter detta styrde vi kosan direkt till Espresso House och unnade oss en fika..

Hemåt vid 4-tiden, städa och läsa lite (eftersom ögonen nästan ramlade ihop minns jag knappt vad jag läst efter 2 sidor, därav la jag ner det projektet)

Efter sex tiden lämnade jag och Hillevi Halmstad, Hillevi fick köra och jag satt som glad medpassagerare i min bil, skönt det..
Kom hem till Värnamo vid åtta tiden och i köket möttes jag av tre karlar, hjärtat, Emil och Magnus och det gjorde en stooor tacobuffe med kycklig och köttfärs...hårda och mjuka skal, chips, alla möjliga grönsaker och ett flertal salsor och dipper m.m. till detta ett glas vin....mumma..

Nu är jag trött och seg, trots att dessa tre karlar sitter i vår soffa ska jag nu tassa på dass och göra mig redo för natten... ljuvligt att få gå o lägga sig när man är som allra tröttast..

Gonatt vänner
24/12 om 1 månad är det JULAFTON...längtar som ett barn till denna dag.



För några år sedan var jag inte riktigt lika förtjust i julen och speciellt inte julafton, det kändes inte "varmt" som man vill attt det ska kännas, men för något år sedan har denna likt " barnvarma" känslan kommit tillbaka till mig...

Det ska bli kul att få julpynta vårt nya hem och klä gran och allt som hör julen till

Var bara en vecka sedan jag satt här igen.. varje måndag sig lik än så länge, åka till halmstad på morgonen (idag kom jag iväg tidigt för att vara mig 06.45, slängde bara på mig en tröja och ett par träningsbyxor och satte mig i bilen... tog 15 min nap när jag kom hit i soffan, skönt) har nu suttit hela förmiddagen och traglat med min inlämningsuppgift för denna vecka, den blev inget vidare, men går dit 13.15 och blir grillad ändå.

helgen har ju som sagt gått i renoveringens tecken, skönt det. Pappa min kom på besök igår kväll och han sa det att här luktar det renovareare, vilket han tyckte var positivt, så också vi.. skönt att få bryta kontrasterna lite, ena dagen kreativ med blåbyxor o målafärg och massa fixartänk, andra dagen mer respektabel och studerar, dock inte så mycket studertänk...

fick med mig en relativt god lunch, grönsakscouscous med korvstronagoff som jag nu glufsat i mig innan 4 tim föreläsn, eftermiddags föreläsn är alltid sega, svårt att komma igång efter lunch tycker jag.. har i alla fall lovat mig en promenad efter föreläsn, trots att regnet öser ner vill jag komma ut lite, då jag nu suttit inne hela förmiddagen och kommer att göra i eftermid också

Veckans planer är sedemera:
Mån: studier
Tis: studier
Ons: studier + praktikfix + hemmafix
Tors: praktik + galej på kvällen med Cecilia
Fre: praktik + jobb + till mamma
Lör: jönköping + 30 års fest
Sön: slapp + hemmafix 

Denna helgen har vi helt ägnat och huset och renovering.. skönt att få en hel del gjort.
Hjärtat har fixat tätskikt i badrummet, så snart ska det sättas kakel och klinker där.. ska bli skönt att få toaletten här uppe klar... jag har mestadels målat fönster, både igår och idag... nu är nästan alla fönster grundmålade två gånger och de ska bara färdigmålas med fönsterfärgen... så nästa vecka är fönsterna tipp topp.





Nu tar jag en paus i renovernadet och ska ta en fika med Malin och Jennie.. vi ska hälsa på Jennie med familj och deras lille son..

ligger nu sedan 1 tim i skönt soffläge och tittar Idol med Sprite, godis och chips...har man en eget fredagsmys så har man.. underbart att bara ha egentid ibland. dagen har varit toppen.
Tentavakt på morgonen, plugg under dagen och sedan jobb 15-18. Gick direkt och handlade godsaker till kvällen efter jobbet och gick sedan hemåt..

Hjärtat mitt är på AW med ett gäng grabbar sedan 5-tiden... det är bra att få ha vissa saker på eget håll ibland... och de närmsta fredagarna bakåt har vi alltid haft gäster här, inget ont emot det.. men ibland är det så njutbart att bara få vara själv.. gosa ner sig i soffan och bara va.. me like..

myste mig bort bland dessa bilder, då det just nu är regn och rusk här hemma.



sushi för hela slanten blev det igår kväll. jag och hjärtat tillsammans med Anders, Kristin o Emil, en mycket trevlig kväll...









Idag har jag varit på praktiken hela dagen, suttit framför datorn hela dagen så ska snart ta o stänga ner detta åbäke.

Hoppas ni får en mys torsdag i det ruskiga väder som är utanför.
Troligen ska vi o ta vaccinet idag trots min vilja,, men men.

skit.
skit.
skit.

nu sitter jag hemma, klockan är redan halv 12, stoppa tiden någon snälla..

Har nu haft 2 intervjuer på morgonen, ska ta mig jobbet nu att sammanställa dem.
Vill ta mig ut på en promenad, trots att regnet öser ner, behöver luft.

Ska iaf jobba på ordentligt nu till i eftermiddag tänkte jag.
arg är jag också.. över att högskolan inte lägger ut alla tentaresultat samtidigt, en del i vår klass har fått sina resultat, och vissa inte.. jag är en av dem som inte fått mitt iaf. Jag har en stark känsla av att det är ett dåligt resultat, men vill jag iallafall ha det.

Nu blir det att skriva en timma innan lunch

Kram
Ska nu kila bort till Emilia för måndagsmiddag... vi tog en promenix tidigare ikväll, besökte stan och hoppade in i diverse butiker, likt när man inte har det så fett på kontot, så finns det ju alltid fina saker som lockar.. nåja

Ska nu kila bort till henne för att äta middag ihop, något så enkelt som köttfärssås och spaghetti.. jag hade i frysen, och alltid roligare att ha sällskap till middagen... wola..

Lite vin o film på det och det blir en riktigt trevlig måndagskväll, måste unna sig lite vardagslyx trots att studieböckerna med all dess läsning tynger mig och ligger framför mig.

Kram

Nu är en ny vecka här, och jag är sedan 30 min sen på plats i min lgh i Halmstad. Det är skönare att komma hit på morgonen, då jag kan få lite plugg gjort här innan föreläsning vid 13. Det blir återigen en kort visit här, då det ör praktik för hela slanten hemma från tis-tors.

Veckans:

Måndag: plugg, föreläsning 13-17
Tisdag: föreläsning 9-12, handledning, hemåt, intervju på eftermiddagen, fixa hemma
Onsdag: Intervju på förmiddagen, renskrivning på eftermiddagen, middag med goda vännerna A & K.
Torsdag: praktik - renskriving intervjuer m.m.
Fredag: plugg på förmiddagen, jobba på eftermiddagen'

Helgen är ännu oplanerad, kan bli jönköping på lörd, men ännu oklart.

 

Ne, nu måste jag ta tag i detta.

 

Trevlig måndag och fortsatt trevlig vecka

Jag och min hälft har idag fixat och trixat här hemma, varit och tittat på persienner, köpt färg, jag har kollat upp färg till mina Myran stolar



så nu ska jag bara ta tag i att få de fixade, klarlackade röda tror jag.

Dessa två böcker landade i min låda förra veckan, ska bara ta mig tid att lägga mig i soffan/sängen och läsa dem



Nu ska vi fortsätta fredagsmyset med Idol, båda har legat i soffan i varsin ända och kollat på sångfåglarna.. en pizza till detta också har det blivit och ett glas rött.. nu blir det utröstning.

 

jag håller på 2 st, vill gärna se Tove och Erik i final.

 

Kram kram

Äntligen fredag...har sovit dåligt inatt, drömt en massa konstigt. Att jag skulle flyga till USA, men att jag tog fel tunnelbana i sthl hela tiden så jag kom inte fram till flygplatsen i rätt tid. Väl där gick det att lösa att jag ändå kunde flyga över till staterna, dock hade jag inte ett godkänt bagage, jag hade packat i en träningsväska, och det var inte godkänt, så fick låna en ordetnligt resväska på flygplatsen.. jisses ja, inte helt rätt där inte..

Vaknade iallafall vid 8-tiden då hjärtats kollega kom hit, de jobbar hemifrån idag och jag jobbar med min praktik,likaså det hemifrån. Har nu skrivit om proj beskrivning för 7.e gången typ och gjort en tidplan för projektet. Denna har jag precis mailat mina två handledare, och den ena ska jag träffa idag kl.13.
Hade en intervju vid 10 på SCA innan också, så ska ta mig nöjet och försöka sammanställa den i helgen.

Nu blir det snart lite lunch, hjärtat gör pasta carbonara till oss här hemma..

Idag kanske det blir en tur till Severins, då vår soffa har kommit.. lycka, så jag kanske åker upp och hämtar den.

Trevlig fredag.

göra en god middag samt äta den med hjärtat



Vardagar är vår nya favorit, det är något vi inte haft på över 2 års tid, förutom vid sommarn... mestadels under dessa två åren har jag varit i Halmstad på veckorna, har jag varit hemma så har det varit för en kort stund, för att ledighet har stått för dörren eller att man haft någon dag eller två här hemma.. nu har vi börjat få lite vardag iochmed att jag bara har en föreläsn/vecka och den är på måndagar..

Till middagen fick jag till dessa, dock var det ett litet missöde då en propp gick och ugnen stannade mitt i gräddningen, men resultatet blev okej iallafall



Nu har vi (dock inte jag) inhandlat årets glögg - med smak av clementin, inte min favorit dock, men får allt ge den en chans.. min favorit är dufvenkroks vanilj

 

Nu har vi lagt lite mer klinker i källaren, hjärtat har lagt klinker och jag har assisterat, nu blir det dusch, sedan sängen... imorgon väntar hemmaplugg och intervju på min praktik samt ett handledarmöte, sedan är det HELG...

ikväll har njutit av detta



jaha.. då skrev man några rader här, och vipps så var de borta.. börjar så sakta tvivla på min underbara dator, den varnar inte när batteriet håller på att dö, internet är konstigt, word är konstigt... mycket är inte riktigt bra.

Har iaf ägnat dagen åt att knåpa ihop info kring swedbanks strategi...under dessa timmar har jag plitat ihop 1-1,5 sida... sjukt dåligt, och jag börjar bli riktigt trött på detta nu.

Ska ge det en chans till sen ska jag lämna denna staden för att åka hemåt, middag med hjärtats kund väntar hemma, det var senast i somras jag träffade Svend, så ska bli roligt att träffa honom igen.

åter till arbetet. Kram
Har nu ägnat dagen åt att knåpa och knepa med Swedbank strategi - ett arbete i skolan som det är väldigt lösa trådar för. Finns inga direktiv eller ramar att vara inom, bara en massa saker att ta hänsyn till.

Är ju nu lite less på Swedbank, slutar snart att skriva.. på dessa timmar har jag plitat ihop 1 - 1,5 sida i word, vilket är riktigt illa.. och om ca 30 min lägger jag ner denna verksamhet och åker hemåt.

Ska ha middag med hjärtats kund hemma ikväll, ska bli trevligt.. senast jag träffade Svend var i somras.

Imorgon är det 2 intervjuer på SCA som står på mitt schema, lite fix m.m. hemma också går inte att undkomma, hoppas innerligt att  grabbarna grus är klara med fönsterarbetet m.m.

Nu ska jag skriva ihop det sista tänkte jag.

trevlig tisdag.

kunde inte motstå de nybakta "katterna" på preem imorse, så fick allt bli en till frukost kaffet.

Körde ner till halmstad nu imorse, så just nu skriver jag klart en uppgift till eftermiddagens föreläsn, ska få ihop lite info till praktiken m.m.


såhär glad var fröken Carlsson i lördags, och trevligt hade vi..dansade som galningar



hoppas ni alla får en bra start på veckan.

Kram
Nu ska vi snart sluta upp med min pappa och hjärtats pappa med familj och fira dessa pappor på en restaurang i stan, ska bli mycket trevligt.
Idag har jag gått på sparlåga, vi var på en fantastiskt trevlig fest igår med härliga vänner. Det bjöds på mycket god tre-rätters middag och efter det var det fest hela natten lång. Vi dansade oss svettiga och hade så roligt. Våra vänner är fantastiska... vi har en liten plan, ska se om den går i lås...vi kom på denna då vi alla var som mest kreativa, cirkus klockan tre på natten - mycket bra idé... hade varit sjukt kul om det gick i lås.. den som lever får se. Vi lämnade stället sist, var med och låste innan vi for hem. Väl hemma och störtade i säng efter halv 5.

Idag kom jag inte upp förrän efter 12-tiden, men det var de värt. Har dock inte haft någon vidare energi. Disken står fortfarande på diskbänken, diskmaskinen är inte ens utplockad och saker från igår har jag inte förmått mig att plocka undan, men ska kanske göra ett ryck nu innan vi åker..

har suttit och traglat lite på en uppgift jag ska lämna in imorgon, hjärnan har inte varit till så stor hjälp, så det är mest bara massa olika bokstavskombinationer jag ser framför mig. Får ta en djupare blick, då hjärnkapaciteten troligen bättre är med.

Anna och Oskar kom förbi en runda, vi var inte de bästa och roligaste värdarna idag, jag går fortfarande i pyjamas och hjärtat mitt åt sin frukost när de va här, och detta var klockan tre..

Hoppas ni alla firar far ordentligt. Jag och syster har köpt vår kära far även detta år ett par skinnhandskar, han verkar ha en förmåga att förlägga sina handskar på alla möjliga platser, så hoppas dessa faller honom i smaken.

Kram kram

Jag gillar stress, positiv stress...jag behöver den stressen för att få något gjort.
Men ibland funderar jag över varför man ibland stressar som man gör.. när magen knyter åt, man får huvudvärk och tankarna snurrar i 110... då tänker jag till.

Jag gillar att ha många järn i elden, jag vill klara allt också, jag gillar verkligen inte att lämna ogjorda saker eller att missköta ett ansvar... och ibland tar man på sig alldeles för mycket, ibland borde jag säga nej, och det gör jag ofta också..

Jag vill:

¤ klara av min praktik och göra det helhjärtat
¤ klara av kursen jag läser vid sidan om, och för att göra det - ligga i fas med allt, hopplöst omöjligt
¤ klara mina bägge jobb vid sidan om skolan, vill inte osidosätta något
¤ fixa och dona här hemma mitt i all renovering
¤ inte boka av inflyttningsfesten, men som det ser ut nu så är det fortfarande byggarbetsplats här hemma, o då vill jag inte ha fest
¤ hjälpa min händiga karl, som fixar allt här hemma.. ha en liten smula av händighet i mig så även jag kan dra i en spik och en skruv här och där
¤ hålla igång o "träna" motionera på kärringspråk, även om det bara är promenader, så är det guld värt
¤ ge tid till mina vänner och för allt i världen inte osidosätta de, vilket gör gör alltför ofta vet jag... ber om ursäkt i förväg och efterväg
¤ planera och julpynta som en galning, för jag älskar julen... vill snart dricka den första glöggen och äta den första peppakakan för året, det har ju snöat idag...så de e ju nästan som jul..


Man jag vet att man inte kan göra allt, det är omöjligt att vara übermänch i alla lägen... men hur i helsike ska man göra, dra ner på allt, för att ändå inte strunta i något, eller helt enkelt välja bort något av alla viljor??
svar, någon som vet

Observera, att detta är viljor, inte måsten - det är en jäkla skilland

men mellan varven stress så sätter jag mig nu, som nu.. men datorn i knät på en matta, i sovrummet.. här sitter jag...

ps. den nya sängen, lite mörk bild.. men såhär blev den...minus de fula lakanen..



Nu ska jag, hjärtat och fyra små meloner kila på partaj, torsdagspartaj..




trevlig torsdag

Nu har halva veckan gått, och det känns som jag inte får något gjort. Hinner inte med någonting... hur ska man få fler timmar på dygnet eller möjligen kanske hur ska man bli en aning effektivare...

en liten tanke till mamma som åkte till Nya Zeeland för 2 veckor sen, har nu slutet på sin semetser och kommer hem till moder svea på lördag.

Nu ska jag packa ihop mig och stänga dörren till min lilla lgh, gå på ett kort informationsmöte i skolan sedan köra hemåt.. stanna hos Syster som ska bjuda mig på lunch, man tackar.. hälsa på illvildingen till hund hon passar denna vecka..mammas o lasses Mr Bond..Ska senare idag 16-18 jobba

Är tillbaka i Halmstad på måndag om en vecka och stannar en el två dagar.. nu eftersom det är praktik och jag mestadels kommer vara i vmo ons-fre så blir det lite som att checka in i min lilla lya en/två nätter varje vecka och för att sen bege mig hemåt igen...

Tack för denna vecka

Fortsatt trevlig vecka vänner..

Det är endast 50 dagar, 1 timmar och 42 minuter kvar till julafton!

har skrivit klart 1 av 10 frågor från första intervjun... uhh, vad har jag gett mig in på.
Men nog om det, jag ska strukturera upp min vardag, göra dett helhjärtat och fixa det.. några interbjuer kvarstår ju... jaja, kvällsarbete får jag sysselsätta mig med nångång.

Denna veckan känns som den kommer att gå av farten.

Tis: traskriberingen av intervjuerna, klara av 2 st iaf, läsa, 17-19 lyssna på egenföretagare på Kåren
Ons: samma som idag på förmiddagen, information 12-13, mot Värnamo, till syster på lunch, jobba 16-18
Tors: arbete med praktiken, skriva m.m, eventuellt möte där, skoluppgift, middag med vänner hemma hos oss
Fre: plugga på förmiddagen (jobb), fredagsmys

Nu ska jag lyssna lite till och skriva så pennan (läs datorn) glöder

Kram

godmorgon tisdag... kände mig tokdäckad när jag vaknade, var som sju svåra år att ta sig upp ur sängen, men nu sitter jag här.. efter frukost, mail och telefonsamtal.

Ska nu börja med transkribering av mina intervjuer, är måttligt road, men är ett tvunget ont. Vill göra klart 2 av 3 st idag och den andra imorgon. Jag vet ju att ju längre tiden går, desto svårare blir det att göra detta arbete.

Så, nu ska jag stäna av tv.n och enbart fokusera fram till lunch, nåväl..

för en vecka sedan satt jag och skrev metodtenta, nu sitter jag i morgonrocken i soffan och njuter av frukost.. det är skillnaderna med att läsa, ena dagen mycket i skolan, vid tentatider m.m. när det är lite lugnare, kan man njuta och slappa en hel morgon.
Tog mig faktiskt upp i tid här hemma och började dagen med en frisk morgonpromenad, var längesen sist, men så skönt det är..

Helgen har passerat och vi firade hallowen med middag och goda vänner.
Igår tog vi oss en rejäl sovmorgon.. gick upp halv 12, riktigt härligt..vi besökte IKEA tillsammans med hjärtats syster och kille.. dom handlade sängar m.m. och vi investerade det sista till köksskåpen samt bytte några luckor till tvättstugan..

Igår kväll var vi i fixartagen här hemma..


klinker i källaren


dörrar och handtag i tvättstugan var mitt område


Såhär bra har min walk-in blivit..







Och såhär bra har köket blivit, dock lite småsaker kvar



Nu ska jag fixa mig, plocka ihop saker m.m. städa undan från alla fönster, då de kommer och byter fönster idag.. whiiii, sedan beger jag mig till Halmstad efter halv 12, då jag har föreläsn 13.15 där.

Trevlig måndag