Hämtade denna underbara man igår...som inhandlat diverse prylar


bl.a. sushi fat


och givetvis pinnar


också globalknivar

Vi hade en trevlig kväll här hemma, smuttade champange och njöt av ledighet och varandra



Idag har min kille varit en hyvens man och bökat i trädgården



även jag fick vara med på ett hörn



mitt nya inköp till våra ljuvliga trappa

 

Nu blir det fix, kyrkogården och sedan väntas middag hos goda vänner och tillsammans med goda vänner.

Trevlig allahelgonsdag

om 10 min ska jag bege mig mot Alvesta och hämta hjärtat mitt som kommit hem från Japan.. ska bli underbart att ses, då det var över 1,5 vecka sedan vi sågs.. lite pirr i magen nästan.

Det har varit ljuvligt att vara hemma och vara "ledig" har jobbat, men med kreativa saker, därför tycker jag det är skillnad att jobba och plugga.

Igår var en fullspäckad dag, 2 jobb, möte och intervjuer på SCA inför praktiken, mycket spännande och givande.. ett informationmöte på sis jobba ang. en ny produkt som ska lanseras i sverige inom kort.. spännande att få testa denna produkt, har dock inte tagit beslut om jag vill vara med i lanserings och försäljning av detta, men ska iallafall prova produkten själv...

Denna helgen ska bara gå o njutbarhetens tecken.. vill sova länge imon, inte ställa någon klocka, men kommer väl garanterat att vakna pigg o glad vid 8-tiden.. hehe..

Ne, nu ska jag sätta mig i bilen och snart få möta min "man"

Kramar till er

tentorna är skrivna, och ledigheten har börjat..
såhär såg det ut i helgen:


Malin o Erika djupt fokuserade


En fundersam Emelie


Hahaha..


tröttsamma uppgifterna

Ha nu bytt ut studieböckerna mot ledighet hemma, jobb, middagsmys med syster och ett glas vitt...alldeles underbart.


lagade en kycklinggryta med soltorkad tomat och basilika.

Det är riktigt skönt att få vara på hemmaplan och få ta det lugnt och skönt och bara va.. Gav mig ut me Cicci och co på en löpartur ikväll, riktigt skönt att få röra på sig och att få andas lite frisk luft efter alla dagar insyltad i studieböckerna..

Nu väntas jag bara på att mitt hjärta ska komma hem från Japan, vilken han gör på fredagkväll..

 

Kram kram

mitt upp i allt tentastuderande så byttes det från sommar till vinter tid inatt, har jag helt glömt bort.
Såhär sitter jag, nyduschad o äter frukost och  skulle göra mig iordning då Erika ringer och säger:
vännen, klockan är bara halv 8.. och vi båda hade gjort samma miss...

Vi skulle ses vid 9 i skolan för att plugga till metodtentan imorgon...men ja, det är lika bra att göra sig iordning och knalla bort efter 8-tiden, då man ändå är igång och bäddat ihop sängen m.m.

Trevlig söndag... 2 dagar kvar nu, sen väntar lite ledighet, längtar såååå.
Längtar till nästa helg, då ska jag banne mig sooova ut riktigt ordentligt (och ja mina vänner, jag menar ordentligt, ingen väckarklocka ställd på 8.30, vilket jag ibland klassar som sovmorgon, hihi)

Kram
Nu blir det fredagsmys och plugget för ligga lågt några timmar för att återupptas imorgonbitti.
Kvällen ska tillbringas med fina Anna och Fanny, sushi, vin och Idol ska förgylla vår fredagskväll.

Min bättre hälft har AW idag och ska tillsammans med ett glatt gäng sopa bowlingbanorna hemma..

Kram på er och trevlig helg.

idag var det möte/event/mingel/buffé inför vår praktik som börjar om 2 veckor, jag har redan kickat igång min lite, och kommer vara igång from ons nästa vecka.
Min praktikdestination är SCA Cellplast i Värnamo..


Dress of the day
¤ topp/blus - Odd Molly
¤ svarta jeansleggings (favoriterna just nu) - Vero Moda
¤ svarta stövlar - Novita

Efter vårt praktik möte så klädde jag om och mötte höstkvällen i här i Halmstad med en promenad, kände att jag var i stort behov av luft och syre..

Har nu suttit lite me studierna och försökt få lite klarhet i vissa saker... FARs samlingsvolym kommer aldrig vara ngn humörshöjjare för min del.. inget jag kryper upp i soffan och läser en regning höstdag precis.

 

Hjärtat mitt har slutat snusa... bra jobbat...ska hjälpa honom att kämpa så att han håller i det...funderar starkt på att sluta me godis... mörk choklad på sin höjd är tillåtet och möjligen en eller två chokladdragerade cashew... nå, va tros...de borde funka fram till jul typ... hahah...den som lever får se..

se så, nu blir det iallafall te och skorpor här.. mums. en bit på vägen från godiset.

blev en avokado, kalkon och feta sallad..


Fick för en stund sen veta att mor min inte kom med planet igår kväll..
hon hade tagit sitt gamla pass hemma istället för det nya, så hysteriskt fick hon punga ut några lappar, fixa ett nytt pass på arlanda, och ta nästa bästa flyg ner mot NZ...hehe. Lasseman kom med det första, så mamma lilla var nu i Hongkong när jag fick tag på henne... så det kan gå.

En liten (), för 6 år sedan, den 22 oktober 2003 fick jag mitt körkort, det känns som igår, minns iallafall den dagen som igår. 

Nu blir det att göra mig iordning, har förläsn 13-16, sedan programevent inför vår praktik från 16.. så hoppas på en trevlig kväll.  


Detta är min uinderbara torsdagsmorgon. Ekonomistudier...eftersom jag just nu stötte på avskrivningsproblem, skojjade jag till det lite...

 

 

Ha en trevlig dag, så ska ja ge detta en omgång till...

se så.. fröken carlsson har fått till köttfärssås idag, inte illa.. och god blev den också..


Spaghetti och köttfärssås kan vara riktigt gott ibland, och idag var en sådan dag.


Dagen idag började inte toppen... långt ifrån bra. Hade betygsgrundande seminarie vid 8.15, vårt sista gruppsem i metod, där vi skulle presentera vårt arb. Jag skulle gå upp i tid och läsa igenom min del till frukost.. men icke. 7.50 slog jag upp ögonen och svor högt...xxxx skit och förbannad var... stressade mig iväg och kom 5 min sent,,,uhh... hjärtat slog i 110...

Jag var förbannad då jag inte somnade igår, trots att jag var dödstrött, jag kunde inte somna, var lögn i helsike... blev uppstressad och tänkte på tentor, renovering, panikvaknade flera ggr under natten, när man bara hoppar rakt upp och funderar; vart är jag, vad är klockan...

Tog en uppfriskande promenad efter tentan, och försökte rensa bort tentaångesten och stressen.. har nu ikväll försökt tänka lite lugnare och inte stressa upp så som jag gör, vill så gärna få En god natts sömn iallafall.

Nu lite plugg och jobbfix.

Idag har mamma & Lasse satt sig på ett plan som tar dem till Nya Zeeland, avis...nej, verkligen inte... bara skönt att de ska få semestra 16 dagar på varmare breddgrader och långt ifrån en stressigt, grått, blåsigt och allmänt vardagligt höstigt Sverige.. men nej, jag är absolut inte avis... (jo, visst faaaasen är jag avundsjuk. Hade gärna bytt med dem, men icke..)

Kramar


 

får jag i vilken sekund som helst på externredovisning...
Jag har valt att läsa ekonomi, och att ta en kandidat i företagsekonomi, men sjukelsike så svårt vissa eknomikurser är.. Jag bönar och ber att nästkommande kurs inte är lika svår för då tryter miitt självförtroende.

Det är ofta stressigt inför tenta, och jag oroar mig över att inte klara det. det är absolut ingen fara att kugga en tenta, men jag vill alltid klara det på första försöket, då jag anser att jag lagt tid och energi i 8 veckor och därför borde det inte vara så svårt att iallafall klara av det... tilläggas ska ju att ALLT behöver inte till punkt och pricks gå vägen.. 40% felmerginal har jag ju att missa mellan, men faaasiken att det nästan alltid ska kännas skit, pest och pina inför varje tentaperiod, och i detta nu går det inte att backa bandet och försöka "räddda upp" det som gått förlorat innan, nu gäller det bara att börja omprioritera och välja bort det jag "tror/anser" är någorlunda oviktig information och kunskap för att riktigt nöta in det jag hyffsat har grepp om..

Om en vecka, den 26 och den 27 skriver jag mina tentor, vetenskaplig metod och externredovisning... må en liten ljuvlig fe hitta mig om nätterna den närmaste veckan och "trolla" in kunskapen och även stanna i min lilla skalle till tis.


Ps. jag, erika och emilia bjöds på ett gott skratt ikväll på bibblan.
Vi satt där tysta, djupt nersjunkna i våra böcker och allmänt trötta då klockan var närmare halv 8. Vad händer då. Jo en liten man/kille sitter vid datorerna en bit bort från oss och lyssnar på musik m.m. Han lägger av värsta brakskiten och i samma stund inser han att vi sitter där... 3 tjejer och trötta som vi var föll vi ut i gapflabb, ja, va fasen skulle vi göra.. det var ju inte vi som behövde skämmas precis.. och sen lägger han en till, en eftersläntare.. och vi är helt väck, tittar på varandra och försöker undvika att totalbrista i världens skratt, vi lyckades sådär, skrattade om vartannat.

Trevlig kväll och fortsatt trevlig vecka mina vänner
Nu slår jag ihop böckerna och tar Helg!!

Ska packa ihop mig här på stadsbibblan och direkt åka till Värnamo, hem till kärleken.
Ska bli skönt att få koppla av från studierna och hitta nytt fokus till kommande sista-inför-tentan-plugg

Hoppas för allt i världen inte att det fortsätter snöa nu, vill inte ut på vägarna i sådant väder, men visst.. lite mysigt kanske det ändå var imorse då det kom stora flingor.. bara de hittar tillbaka i december och vid juletid, då det ska vara snö..

Ha en bra fredag kära vänner.
nu slår jag ihop böckerna och tar HELG. ska packa ihop mig från stadsbibblan och köra hemåt till Värnamo och till kärleken... ska bli underbart att lägga studiefokuset åt sidan för en kväll och morgondag och ägna mig åt kärlek, trevligt umgänge, renoveringsfix m.m.

Hoppas ni alla får en trevlig fredag..

för allt i världen hoppas jag verkligen inte att snön kommer tillbaka nu, visst var det lite mysigt imorse, men vill inte ha snön på vägarna just nu..

Kramar
Jag har investerat 2 höst/vinter kap, och just nu eftersom det känns som vinter utanför dörren så känns dessa absolut lägliga..


denna qulitade svarta skönhet inhandlade jag redan i somras, blev förälskad så fort jag såg den, och på är den lika underbar, faller mig perfekt i smaken, och ett plus är att den är långt ifrån kall, kanske ser så ut annars.
Från Benetton


detta är den omtalade och ombloggade fuskpälsen. Har en svart, lite kortare modell från MQ, men inte varit säker på den, och det var ok att lämna tillbaka den, så denna får det allt bli istället, känns som det mer var en likt denna jag var ute efter med i all hast tog den andra.
Från HM

Så dessa två skönheter kommer jag klä mig i nu i höst/vinter. Känns som att min garderob med ytterkläder känns väldigt komplett, då jag även har min tjocka varma goa dunparkas från Henri&Llyod som jag köpte för 2 år sedan, den är klassisk, och funkar alltid. En riktig goa, varm och svart dunväst från Goose har jag också, och likaså är den en klassiker. Två st kappor, en svart och en färgglad samt en svart GoreTex från Peak..som sagt, känns som garderoben består av riktigt bra och användbara jackor, finns alltid tillfällen för dem alla..

Nu ska jag skriva klart en grej, fixa iording, packa väskan för imorgon eftermiddag drar jag hem till Värnamo och kärleken...

Kram och gonatt

Idag var min tanke att gå upp tidigt, men valde att snoza om. Men efter samtal från pappa 6.50, så vaknade jag till..

Mrgonrock, kaffe och skriver på min undersökning inför min praktik. Jag har lagt det arbetet åt sidan, men det måste göras...



såhär mysigt är det hemma hos fröken Carlsson en torsdagsmorgon...det är kyligt ute och vad värmer inte bättre här inne om inte tända ljus.

Nu ska jag återgå till arbetet.. ska på föreläsn vid 9.15..

Ha en bra tors.

kram

Helgen spenderades ju som sagt i Lund och hos fina Maalin..
Vi hade en trevlig helg, och det var skönt att ta en avstickare från vardagen



Malin lagar fredagsmiddag, mycket goda tortilla med kyckling och gucamole




Vackra Lunds domkyrka, mäktig





usch och fy.. vaknade nu 7.48, och sa högt... FAAAN.
Skulle möta upp Erika för en morgonpromenad nu vid 7.45, men nej nej.. minns inte ens att jag tryckt av alarmet..

Igår kväll kunde jag inte somna, likt i förrgår kväll, är alldelels för uppjagad när jag väl ska sova, känner stressen  nu inför stundande tentor... och tiden räcker inte till, hade velat har fler timmar på dygnet, och möjligen någon mer nattetid också, sover kass när man inte kommer i säng förrän sent, inte är trött utan istället superstressead.

Men jag har bara mig själv att skylla, såhär blir det när man tar ledigt alldeles för mycket som jag gjorde i september och sköt plugget framför mig... ska lära mig något av detta.. jag vill få rytm i min vardag och få ordentlig sömn... avslappningstips någon..

Nu frukost o fix.. heldag på stadsbibbl väntar med just precis ja, Plugg
godkväll vänner...sitter just nu med ett matbord fullt av böcker, har precis plockar iordning tvätten, har INTE packat inför Lund imorgon, ska göra det innan jag går och lägger mig, då jag ska vara färdigpackad och ta med mig väskan till stan, ska nämligen sitta på bibblan och plugga hela dagen imorgon och därefter gå direkt till tåget och bege mig till Lund och Malin... ska bli mycket trevligt med en liten avstickare från studierna och under 2 dagara har de toppen..

en avstickare gjorde jag igår med.. jag tog mig en snabb visit i lilla mo och på vägen dit besöktes möbelaffären och jag testade den säng hjärtat tidigare tittat på... jag är ingen kräsen människa vad gäller säng, jag sover gott i det mesta... möjligen att jag inte sover lika gott i en STEN hård träsäng...

Men nu är den beställd och vi är snart ägare till en Hildig Kontinenal family... uhhh, familjesäng, ja visst!!





Måste även visa den lilla söta sak jag fått.
Det har blivit väldigt populärt att ha handsprit nu i all hysteri kring denna svininfluensa. Jag har inte varit ägare till någon handsprit flaska, medan många av mina vänner har en lite flaska som de bär med sig i handväskan. Tänkte att jag skulle ta och införskaffa mig en liten sådan flaska med, men så fick jag 2 st såna här söta små flaskor




Nu ska jag ta och plocka ihop och förbereda morgondagens packning...

Gonatt

Idag har jag haft nån jäkla energi (möjligen den jag missade igår, då jag tokslappade hela dagen, möjligen en aaning bakis.. )
... efter 12 kom jag hem idag, satte igång med metodtudierna, läst igenom 3 uppsatser som vi ska granska i grupparbete imorgon
... anna vännen kom förbi på en kaffe och pratstund
... pratade me min chif som erbjöd mig jobb i framöver i dec -jul
... ut me fanny på en löpartur och jag hade energi som en gasell... riktigt skönt var det att känna att jag hade kunnat springa mig galen idag, då jag hade sån energi, såna dagar är man glad att man kommer i kläderna och ger järnet.
... tog en riktigt lång dusch, bodysrub och inpackning, efter det blev det även ansiktspeeling och fila naglar


Nu njuter jag te och choklad i soffan framför dessa skapligt märkliga hollwoodfruarna...

Igår blev det ett rejält party.. kvällen började med att jag kilade till Emilia där vi fixade salladen och efter det begav vi oss i blåsten och regnet bort till de andra tjejerna... det blev en riktigt lyckad middag, fetaostbiffar med ugnbakade rotfrukter och tzatziki...
Fler folk anlände och festen var igång, min fina Anna kom.
Efter ett tag säger en av grabbarna att några killar ni känner har kommit till mig och Anna, jaha. Så när jag kommer ut i hallen ser jag Annas Oskar där i dörröppningen och till min förtjusning min egen man.. AHHHH, jag blev så glad och lycklig.. Han hade kommer ner till dem tidigare, så Anna hade ätit middag me killarna och fick sen hålla hemligt för mig att hjärtat mitt hade kommit hit för att överaska mig... ahhh, jag blev sålycklig så jag började gråta, det känns så underbart att han kom hit (jag hade redan vid 4 skrivit ett sms och frågat om han kanske inte skulle vilja komma till halmstad i kväll, alltså igår, men han hoppade. renovering m.m. och han var seg)
Jag blev iallafall så sjukt glad och lycklig att få se mitt hjärta..
Älskar denna människa över allt annat, i hans närhet är jag så lycklig och tillsammans med honom ser jag så mycket, många möjligheter m.m. tillsammans ska vi två bygga broar och fortsätta vårt livs resa tillsammans.


Jag älskar dig mitt hjärta


Idag öser regnet ner över Halmstad, och till den blåser det rejält också.

Dagen började lungt, vaknade vid 9, slapptittade på Nyhetsmorgon uppkrupen i sängen..tog en härlig helgfrukost och slappade på förmiddagen, njuta av att det är helg helt enkelt..

En runda på stan blev det efter att jag släppt Hillevi vid stationen.
Provade de aspsnygga stövletterna från Nilsons som jag bloggat om tidigare, men dessvärre var 36orna för stora, även med sula i... skit skit skit... o de snygga stövelbootsen från Scorett som Emilia köpte åt mig i gbg fick jag också lämna tillbaka då de var för stora.. jag inser att mina fötter inte ens är strl 36 längre.. 35-35,5 tror ja... varför i hela friden ska ens fötter bli mindre när man redan har små...jaja, bara att gilla läget.

Nu borde jag lägga på ett kål då jag ska vara på tjejmiddag 17.30 och innan dess ska jag till Emilia o vi ska fixa iordn salladen.. dags att göra mig iordning och byta myskläder till party stass..


Trevlig lördag

Jag är hemma igen, hemma i min lilla lgh på Nyhem...

skönt att vara tillbaka, och få lite rutin i vardagen.

Har hela eftermiddagen fixat och donat för att komma iordning, började eftermiddagen på Ica och storhandlade, städade, plockade iordning mina saker, flyttade ner saker från vinden som fått vara där över sommaren, tvättat, tagit mig en promenad, ätit, bokat tåg till Lund nästa helg, skrivit ut skolmaterial m.m.

 

För att börja få rutin på vardagen har jag gjort 2 små listor

  • Månadsbudget
  • Studieplanering, ska göra en veckaplanering varje vecka

Mer rutin för fröken carlssons vardag innebär träning, och eftersom jag inte ska ha ngt medlemsskap på gymmet de närmaste 3 månaderna så har jag bestämt mig för

  • Löpning 2 ggr i veckan hela oktober - så länge vädret är ok springväder så ska jag hålla i
  • Promenad minst 2 ggr i veckan

Ny månad = ny energi och nya utmaningar..

Jag har nu ikväll febrilt sökt efter biljetter tillLadies Night, och likaså söker jag medresenärer.. jag är riktigt sugen på att hotta upp hösten med detta evenemang, dock är jag lite sent ute, men men.. möjligheterna finns.. Vid intresse, säg bara till... verkar som många showbiljetter är slut, så det finns de lite dyrare med mat m.m.
Men va fasen,unnade mig inte en enda konsert denna sommaren, så jag har de innestående tror jag allt..

Trevlig torsdag, imorgon fredag och en dag närmare helg..Jag och tjejerna beger oss till Ullared för lite studentshopping, dvs. konserver såsom tonfisk, krossade tomater och en jädrans massa nudlar...HAHA...nej, riktigt så illa är det inte..och ett tillägg, jag är inget vidare förtjust i nudlar, även om det är studentmat, men tacka vet jag tonfisk.. har tom (hör och häpna) lyckats med min egen tonfiskröra i somras, trodde aldrig det var möjligt, men ja, jag vet...det är inte alls svårt, och jag skrattade åt mig sjäv efteråt och frågade mig själv, varför i hela helvete  var det så lätt för?!?!

Gonatt på er. Kram