Kikade in på Lindex och fick lite inspiration från deras kläder, tycker de ha producerat riktigt snygga kläder, verkligen smakfulla och trevliga linjer/skurningar m.m.

Har hittat några favoriter
    


          
       

snart ska vi tassa bort till hjärtats morbror, han fyller år, så vi ska fira med lite tårta och gott...
Idag är första dagen på länge som jag bara suttit hemma, pluggat mestadels och gjort lite små pauser mellan varven och fördrivit tiden med dylika saker.

Har nu packat ihop 2 väskor och lite annat smått för att imorgon åka till Halmstad, och på torsdag flyttar jag in i min lilla lya igen.. sedan 26 april har jag haft den uthyrd, mer än 5 månader...och nu längtar jag riktigt tillbaka till den, att få komma iordning..

Har inte packat ihop allt som ska flyttas ner, får ta lite i taget, har fortfarande oordning på mina saker här i huset, trots att vi bott här 1 mån.

Ska iallafall bli skönt att få komma tillbaka till sitt eget. Mitt kryp-in, ingen annans.. min egen lilla håla att krypa in i nu på höstens början. Krypa upp i soffan framför en bra film, en kopp te, värmeljus och lite godis på de så jag fröken C gjort sin dag... ahhh.

har dock insett att halva tiden på kurserna jag läser har gått... det kändes som igår, som jag nyss började, men icke... den 26 och 27 oktober är det tentadags och det är inte direkt en evighet dit...

Nu ska jag klä mig varmt, införskaffat 2 nya höstjackor, en fodrad trench med gulddragkedja och snygga detaljer, och en kviltad svart kortare jacka, den har jag haft ett tag, men den har hängt i källaren på Benetton,  men nu hänger de bägge i frökens garderob.

Nu blir det bullfest och tårta

ny vecka har börjat, inledde den med en morgonpromenad, traskade förbi mormor och farfar på vid deras viloplatser.

Har nyss ätit en rejäl frulle, likt en helgfrukost..



I lördags var vi på dop utanför Göteborg, en liten Alva 2 månader döptes.
Lördagskvällen spenderades hemma med goda vänner. Anna o Oskar var hos oss på middag, och senare anslöt ett gäng vänner till. Det blev en lång kväll och fest, jag kröp till kojs kvart i 4, men trevligt hade vi allt.

Igår försvann dagen utan att jag ens hann blinka, så kändes det, men vi avslutade den på bästa tänkbara sätt, med KRÄFTOR....egenfiskade och egenkokta... mkt gott.




 

äntligen fredag kväll, fredagsmys står inför dörren...

Äntligen har vi fått igång vårt trådlösa bredband, tack Relacom för att ni va här idag o fixade allt...skönt att vara back on track igen, 3 nästan 4 veckor på den nya adressen utan bredband...

Tidigare denna veckan var det tjejdagar i Skummeslöv. Jag, Erika, Emilia, Lotta och Malin hade en trevlig måndagskväll med taco, vin, hollywoodfruar och roast... mkt trevligt. Tisdagen bjöd på en fantastisk brunch med alla dess tänkbara godsaker, scones, kladdkaka, sallad, scrambled egg, köttbullar, frukt m.m.





Idag har dagen bara sprungit iväg känns det som, men har trots det hunnit med endel. 
Jobbat 8-11, läst lite, varit på tippen (mkt glamoröst, men lite vuxenpoäng allt, har blivit ett par vändor dit med byggavfall m.m.) handlat, lunchat, varit på stan och inhandlat en lovely kjol, en lampa, hämtat min jacka och tunika på Benetton som legat kvar där sen i somras, köpt blommor och tom planterat dessa små liven, så nu ser vår trappa en aning lite mer upplyftande ut... 


Nu ska jag fredagsfixa, hälla upp ett glas vin, duscha och stryka inför imorgon... Imorgon bär det av till Göteborg och dop... 

Trevlig helg och trevlig fredag 

sicka goda kräftor det bjöds på i lördags, granarpskräftor...riktiga grejjer det.



 

det bjöds även på woakde kräftor med chili, lime m.m. det var riktigt gott och spännande smaker, men jag föredrar främst helt vanliga kokta kräftor.

hjärtat och Lasse tog även en fisketur både på kvällen och morgonen och vittjade kräftburarna, gissa om denna man är nöjd

fångsten

 

vi hade det riktigt trevligt, tack mor o co för en trevlig tillställning, våra kräftor är nu kokade och infrysta, så en vacker dag ska vi njuta granarpskräftor...

 

 

jag hade en underbar kväll igår med mina fin fina vänner


Vi började kvällen men en promenad, sedan matlagning, det bjöds på "het" räkor, efterrätt vilket blev en klassisk kladdkaka med grädde...
Hade en riktigt mysig tjejkväll, tjejerna sov över så imorse blev det frukost och sedan begav vi oss till Halmstad. 

Idag fick Fanny me mig ut på en löparrunda på Galgberget.. tacka vet jag backar.. jisses, jag har INTE löptränat något i backar... helt slut va ja, tog en paus vila och gick i rask takt några 100-meter sen tog ja mig runt de sista...huuu ja. 

Nu står det mat i ugnen, sallad i kylen och jag inväntar vilken sekund som helst pap o co. 

Trevlig tors 
 

idag unnade jag mig en välförtjänt sovmorgon, gick inte upp förrän 8.45... riktigt skönt med sådana dagar.
Började morgonen med en stor kopp kaffe för att riktigt vakna till..

Ikväll blir det besök här. Fanny o Hillevi kommer hit.. promenad längs stranden, god mat, vin och härligt umgänge... ska bli riktigt trevligt.

Har nu varit i kontakt med en tjej på min kommande praktikplats, det ska bli en intressant utmaning att göra praktiken... jag ska ge järnet och satsa allt på att ro i hamn projektet.

Ett stort i-landsproblem...
Jag vill köpa nya höstskor/stövletter...
Jag inser att jag inte behöver ett par höga stövlar då jag har 2 par svarta, 1 par bruna och 1 par guld.
Ett par stövletter har jag i mina ägor och ett par mc-boots också... så vad är det för skor/stövletter jag söker...

ingen aning.. men mottager gärna tips på intressant objekt.


                                         

Biler lånade från Nilson och DinSko

vad antonius gör underverk

        

                            



Till helgen så ska min lovely walk-in stå klar är min tanke... sen kvarstår lite utsmyckning.

Idag har det varit föreläsn 8-18, en riktig heldag..
nu bakas det inför morgondagens tjejkväll med Fanny o Hillevi..

Trevlig kväll

så var den långa helgen över och vardagen åter här.
Tillbaka i Halmstad sedan imorse..

Helgen har mestadels tillbringats hemma med undantag för IKEA, belive it or not, men jag börjar så smått tröttna på detta varuhus. Nu förtiden när jag är där går jag enbart till det jag söker, orkar inte gå igenom allt det andra, vilket man i vanlga fall kan tycka är mer än intressant att blicka över..

Åter till våra garderober.. inrede hittades, Antonius ska pryda våra väggar, just de...precis så heter hyllsystemet.
Jag har bilder på förvandlingen från kläder i lådor till kläder i hyllor...me like (men bilderna visas imorgon) Det bli totalt 4 sektioner i vardera garderob och 24 trådbackar till mig och 24 till min andra hälft...dock har jag redan nu insett att hjärtat inte kommer att fylla all 24, men det är bra med plats.. helt klart.

Till helgen så ska systemen vara klara, då även klädstängerna ska kompletteras..

Har nu svettats och slitit mitt hår över nästintill omöjliga koncernredovisningsuppgifter...uhhh, redovisning som jag alltid tyckt varit så intressant och så roligt, inte riktigt...men ekonomi är ju min kära inrikting så nog fasen få jag gilla läget, bita ihop och försöka fatta...jaja, nog om det.

Trevlig vecka..

Kram

dagen har varit en heltvanlig vardag.
en seg föreläsn 10-12. Lunch, sedan jobb med tjejerna inför vårt seminarie.

Eftermiddagen spenderade jag på stan, shoppade mig en snygg skjorta från Hilfigher, mötte upp Fanny för en fick på Espresso House.. vi har ju inte setts på hela sommaren så det var riktikgt kul att träffa henne, dock blev det en kortfika denna gång.. vi har däremot bestämt en träff jag, fanny o hillevi nästa vecka.. middag med tjejerna.. ska bli riktigt kul att träffas och uppdateras om våra somrar och allt annat och framför allt umgås med underbart fina vänner..

När jag kom hem idag drog jag på mig löparkläderna igen och tog mig ut en runda...Äntligen!! första gången på 1 mån som inte vänster ben/knä spökar.. i måndags kände jag av det rejält, men inte mkt idag... lycka vore det om den smärtan försvinner.

HAHAHAHAHA...
sitter precis och tittar på Idol. Två små pojkar kommer in och skrämmer slag i juryn och säkert många hemma i soffarna med... de är så sjuuukt nervösa, den ena ser ut att kräkas, gråta, ramla ihop vilket sekund som helst... men de ger sig i star att sjunga lite, och ja, det är inget vidare.. jag skrattar när jag skriver detta.. tyckte de va galet...när de får veta att de inte gått vidare springer den ena ut och springer rakt in i dörren.. bagge ser ut som ett stort ? och bara shit...
efter ett tag kom killarna in och allt var ett skämt...men shit som de skrämde slag i både jury o mig iallafall. 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2009/article5767521.ab

nu blir det idol en stund till, sedan sängen.

Imorgon är det föreläsn 9-12 sedan beger jag mig hemåt Värnamo för en återigen fixar helg där hemma.
Hjärtat har idag varit på IKEA och inhandlat skåp, bänkskiva och annat tilltvättstugan, bli nog hur bra som helst.

Ska bli kul att få komma hem och se vad som har hänt, saknar huset och givetvis min pojk också.
Det är lite ovant att inte vara hemma länge, i 3 månader har man tillbringat den mesta tiden med renovering och allt därtill varje dag och nu helt plötsligt är jag "ledig" från den på vardagseftermiddagrna och kvällarna...

Kram kram

är numera mitt hem igen på veckorna, senast jag bodde här var i maj månad, då var det slutklämmen på år 2 och mycket skolarbete som kämpades igenom här... nu är jag åter här för att sedan flytta tillbaka till min lya 1 oktober.

Igår tog jag mig allt i kragen och tog mig en löptur här nere..bildbevis
Före                   Efter
 


Idag har jag varit i Halmstad på förmiddagen, föreläsn 9-12.
I bilen på väg hemåt tänkte jag att jäklar, pannkakor va en evighetsen jag gav mig på, och sist minns jag att det inte var pannkakor resultatet blev utan istället pannkaksstrimlor m.m. Ett försök borde det få iallafall.. 

Och ja, även en blind höna kan lyckas ibland, dock va de 2 st tjockisar till pannkakor jag fick ihop, och den ena gav lite vika, men smaken var densamma.. så godkänt får jag iaf av mig själv...

  

Har nu petat ihop lite information inför min praktik som jag ska ut på v.45...ska nu göra ett frest att läsa lite inför imorgon. Att det ska vara så svårt att hitta inspirationen till att läsa, det finns så mkt annat att tänka på/planera/göra/läsa m.m. men lite till tid ska jag ge detta sedan får det allt bli en promenad i solskenet och efter det gräsklippning, det stod på min lott denna veckan.

ha en trevlig tis.

kram

Flytten gick bra, och städning av lgh likaså.
I lördags kväll var vi klara med allt, riktigt skönt.

Det har fixats och trixats med allt, och vi är hyffsat iordning.


Första middagen i huset blev kräftor, mumma!!!

 

Sedan igår är jag i Halmstad/Skummeslöv.

Startade med föreläsn både igår och idag, tog en lunch med fina Anna idag, mycket trevligt. Efter det begav jag mig till Skummeslöv och har haft en slappardag här, långpromenad och slappat i enm fåtölj både med dator, skvallertidningar och godis...härligt att bara va ibland.

 

Imorgon eftermiddag åker jag hemåt igen, och hoppas innerligt att vi har fått klart med varmvattnet.

Ha en trevlig torsdag.

 

Kram