snart är vi inne i Maj månad. Tiden som är nu är den bästa tiden enligt mig. Det är ljust på morgonen och på kvällen och det nalkas både sol och regn och tiden på väg mot sommar och allt vad som hör försommaren till är så ljuvligt. Grillning, solning, rosévin, slapp och allmänt härliga dagar är ibland underskattat.

idag tog jag och tuppen tåget till halmstad 6.13. Kunde egentligen suttit hemma och pluggat men vet hur mycket/lite jag får gjort när jag är hemma. Sitter nu sedan lite mer än 1 timma på cafét och surplar kaffe. har fixat med CV och PB inför 2 jobbsökningar. Insåg dock att jag varit slarvig och ser att den ena ansökningen gick ut igår, bra jobbat Carlsson - dålig koll.

Snart kommer Hjertquist ner och vi ska plugga jöken hela dagen lång. jag ska ta en paus och kila till Synsam. Ska ge mig själv ett par nya glajjor i examens present. Borde köpa mig ett par sol-glajjor också, men det får bli senare.. får införskaffa ett par billga från HM eller Åhléns eller liknande com komplement till mina pilots från Ray-Ban.

Denna helgen bjuder på långledigt, då både jag och hjärtat är lediga imorgon. Troligen blir det en trädgårdsdag så jag hoppas på sol.. kvällen bjuder på valborgs firande med middag och brasa med vännerna A och K...lutar åt en trevlig kväll. Lördagen innebär middag med ett härligt gäng vänner så jag ska ladda ordentligt för dessa dagar. 

Ha de toppen och sup in den sista av April och låt Maj sen ta över.

Nu har jag haft skovård, halft hög efter all inpregneringsspray.... uhhh. Blir nu att krypa ner i soffan och titta på hollywoodfruarna.

Idag har jag över dagen varit i Halmstad, fick lite sovmorgon då tåget inte gick förrän 10.20
och jag var hemma vid kvart i 6 ikväll. Tog en löptur och sprang bort den huvudvärk jag större delen av dagen, men nu lät jag den komma tillbaka tack vare all spray... jaja, hoppas på att sova bort den senare.

Imorgon blir det Halmstad och förmiddagsföreläsning, sedan plugg m.m. och efter det blir det tjejkväll i Frösakull med Fanny och Hillevi.

Kram kram


stövletterna från Scorett har fått flytta in hos mig


Igår hade vi en trevlig kväll i goda vänners lag. Karin bjöd på god middag och goda drinkar


Idag har vi haft en slappardag, inledde dagen med en god söndagsfrukost
 
Vi har fixat lite hemma, köpt snygga krukor att ha ute på den kommande altanen, sedan var det födelsedagsfika för hjärtats systers sambo, 29 år blev han denna dagen, ännu ett snäpp närmare 30.

Kvällen har ägnats och betaltningar, tvätt och städ och annat fix.

Nu ska jag krypa ner jämte hjärtat i soffan och kolla film. 
 

fredagen är här, och helgen närmar sig.

Veckan har gått fort, va ju redan måndags känns det som. denna veckan började jag pendla mellan halmstad och värnamo, har gått bättre än förväntat. Morgontåget går 06.13, så jag är nu bänkad på stadsbibblans café med en kaffe i handen.
det bästa med att åka tåg så tidigt är att dagen börjar tidigt och man kommer igång, och jag får ju nästan 1 tim extras sömn på tåget ner.

I veckan som gått har vi haft programfest, alla tre årskurser från vårt program var med, mycket trevlig och rolig kväll. Gårdagen var däremot lite seg efter de onsdags sviter, men det får de allt vara värt.

Idag ska jag o Erika jobba med uppsatsen, en lunch på stan får det bli också, nörrköpingsbon Nina är på Halmstadbesök också, roligt att träffa henne.

helgen kommer troligtsvis springa iväg den med då vi ska på födelsedagsmiddag ikväll, imorgon ska hör och häpna jag, hjärtat, jessica och magnus till Ullared, okynnesshopping enligt karlarna. Imorgonkväll är vi bjuda på middag hos en av våra vänner, sedan bjuder söndagen på ännu en födelsedag och firarande.

Så till sist.
Hipp Hipp Hurra för Farmor som fyller 81 idag...Grattis!!!Idag är jag åter uppe 5.20. Förvånad över att jag inte är tröttare men det kommer kanske på tåget vid halv 7 tiden. Idag blir det uppsats plugg hela dagen efter ett bra seminarie igår. Trevl tis
mer än halva April månad har gått, tiden bokstavligen springer iväg.
Just i detta nu skriver jag ut uppsatsen inför morgondagens seminarie... jisses, det är en hel del sidor vi knåpat ihop. Hjertquist och jag.. ett litet stjärna för det tycker jag.

Hipp hipp hurra. Idag fyller denna dam år, hela 21 år. Grattis grattis


La familia har varit och firat henne och ätit tårta idag, detta var vad som gömdes i vårt paket.

två neccesärer och lite tillbehör

nu ska jag hoppa in i duschen, sedan krypa ner i soffan med hjärtat en stund efter det blir det tidig läggning, då klockan ringer 05.15 imorgon.. ska ta tåget ner 06.15, så upp till bevis om fröken klarar detta...

trevlig söndagkväll

Denna dag har bjudit på allt, kanske inte borde gå upp 6.40 hädanefter...men tror inte det som gjorde det värts,
men mest har den varit seg och jävlig bokstavligen.. min pres av min praktik gick ok, jobbade resten av dagen till kl. 6..var död i skallen efter en grymt stökig dag på jobbet. Vissa dagar är toppen, vissa mindre toppen och idag var en sådan dag.. skit skit skit.
Jag var tom i skallen när jag kom hem, trött och ledsen utan anledning.. gav mig ut och sprang för att rensa huvudet och samla energi, dödens jobbigt men jag kom runt ett varv i spåret, väl hemma har jag bara slappat, inte tagit mig för någonting nästan.

Kram och godnatt


oyes.. igår va en bra dag, en så jäkla bra dag rent ut sagt, min känsla var dennaKLARADE TENTAN....JIPPI

och detta firade jag med en ännu lika duktig och fantastisk tjej och sedan lyxade jag till söndagen med ett glas för att återigen le och glädjas och lyckan att klara "pisstentan"
Idag har vi fortfarande glatt oss åt våra resultat. Kul att vi skrev tentan i fredags förmiddag och läraren rättar under helgen och lägger ut resultaten 07.00 på söndag morgon, kul typ det.

Idag myste vi i solen och njöt av en lunch ute.Nu ska jag packa upp och iordning här hemma, då jag kom hem för ett tag sedan. Ska sedan bänka mig framför lyxfruarna i Hollywodd kl 21.00. Skönt att vara hemma lite denna veckan, ska jobba imorgon och på onsdag förmiddag... 
 
Trevlig vecka Kram
traskade direkt ner till havet och en vacker solnedgång när jag kom hem
Nu väntar lite fix med mitt CV, sedan en tidig kväll i säng. Jag ska söka en jobb nu i slutet på veckan och jag ska fila lite extra på cv.et inför den ansökan.

Halmstad bjuder på strålande sol och det är verkligen vår i luften. Startade dagen med ett gympass, och nu är vi 6 tappra själar som trotsar solen och sitter djupt försjunkna i böcker och anteckningar inför fredagens stundade tenta. Får kanske bli en paus och kaffe i solen i em, hade gjort gott för själen min tror jag allt. Jag har inlett kampen att avstå och motstå godis på veckorna och generellt minska sockerintaget.. Wish me luck!
studietiden är likamed frihet under ansvar hela tiden. Jag hade kunnat ta ledigt varje dag och plugga nattetid, men det hade nog inte fungerat så bra för mig..
Denna veckan är det tentaplugg hela veckan, en seg tenta står för dörren på fredag... ska bli skönt när den är skriven. Åkte till halmstad igår, hade heldagsplugg sedan blev det middag, promenad och film med fanny. Har sovit hos henne så sitter nu sedan 1tim på bibliotekscafeet, skönt att bara sitta och slappa med en kaffe..

I veckan ska jag skriva och fila till mitt PB och skicka in en ansökan till ett spännande och utmanande jobb, ett annan jobb jag sökt har börjat rekryteringsprocessen, så ska slå en signal och kolla det..

Trevlig tis.
Sitter nu i bilen och är snart i Göteborg, fyndade ett bord på Blocket igår, det jag länge letat efter. Har med mig hjärtat o B upp. Så de blir en lunch sedan åker vi hemåt igen och laddar för påskfest. Igår tog jag mig ut i löparspåren, riktigt skönt. Update: sitter nu i bilen på väg hem med ett bord i bagaget.