Vincents första officiella framträdande

0kommentarer

han gjorde det med bravur. En lunch på Gästis och grabben sov hela lunchen igenom i sin lilla babysitter..inte ett ynka litet ljud trots allt sorl och alla människor, han satt där på golvet och alldeles glänste med sin närvaro som bara litet barn kan göra... 5 dagar gammal och möter verkligheten.



Tänk om man minns sin bebistid, fasen va underbart man måste haft det - varit en ögonsten för både den ena och den andra och alla förundrades över detta lilla liv, yes. Vi alla har varit där.. De är små söta mirakel, bebisarna..

Nu är vår vardag igång och jag har lämnat plugg och halmstad - avslutade med tenta i lördags. Två dagars jobb har passerat och nu fortsätter kvällsjobben på hemmaplan - nästa mission är vår gillestuga. Vi gjorde slag i saken och beställde en stooor soffa att ha i vårt komma TV/mys/soft/slapp/ rum, så nu fick vi eld i baken att göra iordning där nere då det inte vore toppen att magasinera en helt ny soffa, då kommer den väl aldrig komma hem till oss. Hjärtat började förra veckan med att regla upp golvet och denna veckan har vi börjat putsa väggar och tak - snart så ska det bli klart...

Kommentera

Publiceras ej