trevlig helg, ännu en glömd pryl

1kommentarer

denna gång var det enbart sladden till datorn jag glömde kvar i halmstad, så har nu lånat hjärtats dator..
helgen har varit alltiders.. i fredags delade vi en flaska skumpa och hade trevligt, pratade om allt mellan himmel och jord, ljuvligt att få ha en så underbar pojkvän, sambo och trolovad. Mår så fint i hans sällskap. Gick och handlade och sedan päste i soffan hela kvällen.

Igår åkte vi till jkpg, inhandlade lite smått, men tittade mest på grejs för badrummet m.m. Fick även sällskap av fina Jessica, vi stannade för en kopp kaffe hos mor sedan bar det av hemåt. väl hemma plockade vi upp Jessicas andre hälft och inhandlade maten till kvällen. hade en trevlig kväll med god mat, dryck och i goda vänners lag. Vi inhandlade ett nytt spel "lika par leka bäst" som vi provade på.. fick lära sig ett och annat om sin partner, mycket skratt gav detta..
Kvällen fortsatte med en förfest för mig och hjärtat hos goda vänner, sedan blev det utgång. Spontanutgång är ofta bästa utgången. Hade en fantastisk kväll, dock borde de byta barpersonal på vissa ställen, då endel vara osar Otrevliga.. short race och dans utav bara den så slutade kvällen i topp, lite mat på väg hem och jag och hjärtat hoppade ur taxin här hemma 03.30 inatt.

Idag blir det tvätt, soffläge och enbart ha de lugnt och skönt.. lite fix här och där.. kanske måla en list eller två...
Nu skratt och fnatt med hjärtat som tjatat tusen gånger jag skrivit detta inlägg..

Kram

1 kommentarer

annie

08 Feb 2010 23:01

Oh du är väl för bra!



tack snälla du.

du är med guld, man vet alltid vad man har dig.



Vad händer 18-20?

puss

Kommentera

Publiceras ej