jag och fanny har ikväll bänkat oss framför denna film, djup. sorgsen och vacker var denJoel Kinnaman är sveriges nya Persbrant, helt säkert.

Helgen har varit omtumlande och bra..
Imorgon är det ny vecka, nya tag, nya krafter och nya utmaningar som jag ska ge järnet inför.

Godnatt

och vi lagar fiskgryta till middag.. gästerna som kommer är Karin o Jessica, ska bli mycket trevligt
receptet  har jag hämtat från halv 8 hos mig.. hoppas det smakar

...guld i mun.Kom för en gång skull upp i tid, dvs. innan 8.. och har nu avverkat min andra kopp kaffe.

Visst ser jag pigg ut, och sprudlande av energi... hahah

Sitter nu med frukosten framför mig och skriver ihop det jag ska lämna till min handledare på min praktik. Vill skicka och lämna ifrån mig allt och stänga ner det projektet. jag har fått mitt betyg från skolans sida och är där klar med projektet, men givetvis ska företaget ha mitt också.
Jag har bara så svårt att känna mig nöjd och skicka iväg det, är så orolig att de inte är nöjda med vad jag har gjort. Att de tycker det är för lite, eller att jahg dragit för generella slutsatser.. (typ, jaja.. det där visste vi ju, kunde du inte kommit på något bättre) m.m. Aldrig tidgare har vi ju skickat ut ngt resultet till företaget vi intervjuat/undersökt m.m. + att man denna gång står på egna ben, tidgare har man ju varit 2, 3, eller 4 pers och stöttat sig på.. inte känt att man är ensam.
men jag får helt enkelt lita på mitt eget omdöme och hoppas att jag gjort detta bra.
Mitt egg till senila dam så har jag glömt mitt USB i halmstad och där har jag sista versionen på arbetet, så jag får maila dom det på måndag.

En annan ()..jag ska på synundersökning för linser imorgon bitti.. har jag några linser hemma då, nej, dom glömde jag också i halmstad.. är det ngn som kan tipsa mig om bot mot glömska.. min andra hälft har yttrat några gånger att du borde inte få ha värdesaker då du alltid slarvar bort det och den dagen du har barn glömmer du väl dem någonstans...med en gnutta ironi i det.

nehe.. om jag skulle skriva klart detta och fortsätta på nästa.
jag har faktiskt positiv energi i mig idag.. Jippi..och jag vill utnyttja detta.. vill hinna med mycket denna dag.
Det viktigaste jag måste göra är att besöka Nordea och lösa hur jag får håll i mina nya kort, ev. leva på att gå till bankkontoren varje gång jag behöver ta ut pengar de närmsta 2 veckorna.. nog om de.

ha en toppen fredag.
jag är så glömsk så jag blir rädd för mig själv.
jag gör en lång historia kort, men denna dagen mer än bra. Upptäckte att jag "tappat" bort min plånbok, alt. blivit av med den på ngt sätt igår kväll.. helvete utbröt i hela mig.. Är det ngt som går fel, så ska väl allt gå åt helvete...ringde först maxi och kollade om den fanns kvar där eller om den var upphittad i närhet, men nej.. eftersom det var där jag hade plånboken senast igårkväll 
efter några samtal med mina i närheten visa människor så letade jag lite till, men icke.. ingen plånbok i syne och stressen ökade, då jag mitt csn kom idag, och det hade ökat lite på kontot... jaja.. finns ingen utväg, Polisen och spärra kort och dylikt. tack söta snälla du vänliga kvinna jag pratade med på Polisen idag...hon förstod att ja var en aning stressad och bad mig samtidigt som hon tog alla uppgifter att jag skulle leta en extra gång överallt där jag letat + lite mer.. man blir ju "blind" när man letar i förbannelse som hon uttryckte de... jag letade och letade och nej... för i katten Carlsson.. du bor bara på 21,6 kvm... hur jävla långt bort kan den hamna bland alla "rum" och saker m.m..
blev nu ombedd att spärra mina bankkort, mitt körkort, mitt studentleg, bibliotekskort, gymkort och hoppas på det bästa.. lättre sagt än gjort. Letade febrilt samtidigt som jag ringe Nordea och en mindre vänlig dam där svarade, jaja..alla kan ju inte vara trevliga.. hon spärrade korten och beställde nya.. tack tack.. slet ett antal hår grå samtidigt... arg och förbannad, och enbart på min egen slarvighet...HHBNVMV  HJV;HJ;CV;J ....Ahhhh
Ringde transportstyrelsen och klickade mig febrilt fram med dessa jävla knapptryck.. också lite kö på det, man tackar.. fortsatte mitt febrila letande, hoppet hade ju inte övergivit mig än.. (det sista som överger människan)
Och där.. just där och då jag tar ut min dator ur dess fack i min väska, så ligger den jävlen (i detta läget) där nere,,, helt enkelt.. jaha...
vad gör jag, skäms, är arg på mig själv och ett litet smått psykbryt... hur i  hela håvete, varför hade jag lagt den i innerfacket/datafacket på väskan, och lagt den där innan jag la ner datorn, så den låg under datorn...
Med svansen mellan benen och förbannad startade jag sedan igång dagen..

ja, och detta för att göra en lång historia kort.
Efter årets första gymbesök har jag fått i mig lite mera positiv energi, vilket är behövligt för fröken Carlsson...
Skönt att kickat igång denna vecka med spinning igår och ett löp på bandet idag och lite mage och rygg efter det.. hoppas innerligt på träningsvärk imorgon så man får någon lön för mödan..

En () tacka för snö, vintern är vacker och jag har inget emot snö, men för guds skull, när det töar och snöar samtidigt så blir jag iallafall less, förbannat anser jag.. då är den där härliga vinterkänslan borta lika snabbt.

Jag känner redan nu att träningen gjorde mig gott, hade inte varit bra att bara gå hem och döna ner mig i soffan och dras med negativiteten.. jag kan dock inte släppa och glömma.. men tack ni som vet vilka ni är för era stöttande ord, de gör guld för mig.. jag vet också att det inte är hela världen som man alltid blivit tillsagd hela uppväxten när saker och ting inte gått ens väg.. men denna gången kändes det som att jag föll på mållinjen,,, kom inte hela vägen fram och jag har bara mig själv att skylla.. får helt enkelt arbeta lite mer på mig själv.

Nu sen middag, dusch, fix och godnatt
bara bitterhet, förbannad, ledsen, besviken och lite mer därtill.

I torsdags eftermiddag lämnade jag Halmstad för en helhelg hemma.
Fredagen ägnades till jobb, skönt att få vara lite kreativ. Tillbringade kvällen hemma med hjärtat och ett par kräftor som gjorde gott i kistan. Svärmor kom förbi och sa hej och körde oss vidare till paret W, där vi delade en flaska vin och hade allmänt trevligt i härligt sällskap.

Igår hade vi en fixardag hemma (jag målade och hjärtat spacklade och satte tapet på väggarna) blåbyxorna på hela dagen i stort sett, även då vi for in på Telia. Jag är i stort behov av en ny mobil nu, då min gick bananas förra helgen.. Hjärtat har inlett sin "övertala mig att skaffa I-phone" kampanj... får väl se om han lyckas.

Igår investerade vi även i vår inflyttnings/förlovningspresent från Mami och Lasse, Tack!!

riktigt fin och vi gillar den jätte mycket, passar superfint i vårt sovrum

Igår kväll hade vi en myskväll hemma med god mat och lite gott att dricka

en god sallad med mozzarella och avokado..


Nu ska jag ta och fixa fram en god frukost och sedan blir det mera fix och trix idag, hallens väggar ska få tapet och färg på så kanske den snart är klar...

Ha en trevlig söndag och trevligt slut på helgen.

Jag suckade för en halvtimme sedan då postfacket gapade tomt och jag hoppats på min bok.
Men så såg jag postlisan kommandes på sin lille moped, jag ilade ner med kaffekoppem i handen öppnade dörren för henne som hade famnen full äv brev och paket och där överst låg det lilla gröna paketet adresserat till Carlsson... härligt

paket innehöll denna lektyr och den ska jag nu mala mig igenomSå, tack än en gång du vänliga postlisa, du gjorde min dag.
Nu blir det att läsa en stund i eftermiddag, sedan beger jag mig hemåt till min andre hälft.

Kram

En dag med enbart 3 timmars plugg var ett tag sedan.. skönt att få ha en slappardag.
Efter föreläsningen blev det Box med Erika, en som kommer ha ont i armarna imorgon är definitivt fröken carlsson...ska nu fixa iordning och sedan åka bort till Malin och co och heja på Sverige i handbollsmatchen. Är inget stort handbollsfans, men trevligare än att sitta själv framför Tv,n.

Min dåliga uppdatering beror främst på att förra veckan helt ägnades åt studier, verksamhetstyrningsstentan skrevs i fredags... en förbannat svår tenta, men inget att göra åt.
En snabb repa förbi stan och fönstershopping sedan hämtade jag upp Hillevi och vi begav oss hemåt mot de småländska skogarna.
Väl hemma mötte jag min andra hälft, va över en vecka sen vi sågs.. hade en trevlig kväll, fick besök av Jessica o Magnus, samt en släkting till hjärtat.
Lördagen tillbringades i Ws trädgård samt i en pulkabacke.. lycka att få vara som ett barn och hejdlöst ha så roligt i backen.. dock ska jag tillägga att jag var en veklig, en liten tönt.. men det var roligt ändå...

Lördagskvällen tillbringade vi med goda vänner. Ett härligt gäng på 8 personer slöt upp hemma hos oss och det blev spel, vin, öl, charader m.m. Tack för en kul kväll.

Söndagen var en riktig slappardag, insåg att min mobil var stendöd, hjärtat försökte få liv i den, men hopplöst.. så fick igång min gamla mobil som nu får fungera stand-in. Vi städade ut julen och då specielt granen, borde tagit en bild på den, då den var HELT barrlös när vi slängt ut den..
Vi slappade vidare några timmar till, sedan blev det middag på Lilla Krogen med mina föräldrar och svärförälddrarna, efter det gick vi på konsert som pappa bjudit med oss på... symfoniorkestrar är magnifikt och mäktigt. Hem vis 21 och bänkade oss direkt framför Johan Falk - vapenbröder.

Igår åkte jag ner till Halmstad igen, uppsatsprat med Erika sedan intro på nya kursen - jöken.
Tog mig ner på stan, kollade upp om min mobil har en andra chans, men icke.. så började då titta på ny mobil, men hittar ingen som faller mig i smaken.. typiskt.
Kvällen bjöd på en fika på Robert´s sedan kl 21.30 bänkade vi oss framför denna film.Jag har inte läst boken, så hade inga direkta förväntningar... tyckte dock att filmen var lite seg och långdragen, trodde det skulle hända mer, mer action.. jaja.

Idag är det föreläsn 13-16, så jag unnade mig en sovmorgon till 8.30... och ska nu bara slappa bort förmiddagen. Trodde jag hade tvättid idag, men det var imorgon.. så snart blir det soffläge, tänkte läsa ut Andreas Carlssons bok som jag började på för ett bra tag sedan.

ha en bra dag och bra vecka
Kram
jag gör allt annat än det jag borde, just det. Jag borde plugga.
jag skriver tenta i verksamhetsstyrning på fredag och jag är långt ifrån i fas.

Idag checkade jag av punkt 3 på studielistan, redovisning av praktiken, skönt att ha allt det fixat och inlämnat. Nu är det inne hos min handledare för betygsbedömning och resultatet får jag om ca 2 veckor.. så det finslipas den sista versionen och skickas ut till mitt praktik företag och jag hoppas alla blir nöjda och glada.

Just nu gör jag detta; kollar skidresor, vill så gärna ge dessa godingar några riktigt åk

jag plockar och småstädar här hemma med, trots min lilla yta så blir det snabbt ordeda när det samlas för mycket framme, knaprar godis och inser att det är detta som gjort min käke illa, dumt ja, jag skriver in schema och planerar kommade things, missat att anmäla oss till en fest men fick veckan på oss att bestämma, betalar också lite räkningar..

Så, verksamhetsstyrningen ligger inte överest på dagens att-göra, trots att den borde.
Imorgon och 2 dagar framåt är det full fokus och maximerat intagande i skallen av detta.

kramar
Idag har det åter blivit en dag i skolan 10-19, underbart. 
Lycka när pappa kom med lite saker till mig och skickade med en chokladkartong till mig och mina vänner.. lite extra energi blev det allt.

Väl hemma unnade jag mig att lägga mig i soffanm ligger nu framför Johan Falk filmen, riktigt bra måste jag säga
Vill berätta om en härlig tjej som målar och säljer underbart fina tavlor.
Perfekta presenten till de små och även till andra.

Besök gärna hennes sida AnnaStinaEmilia och skicka ett mail eller en kommentar till henne om du är intresserad.


Kram

bilderna från Björns 30 års fest i tisdags
ags kommer nu lite senare..

Min karaktär


syns det vem jag föreställer, eller behövs en ledtråd


jag jobbar på denna kanal och hjälper min vän Martin att inreda...

Min andra hälft var denna karktär


och med ett litet batteri på ryggen, så vet ni säkert vem han är.

Födelsedagsbarnet själv


Nu blir det soffpotatis för min del, har ingen energi kvar... den är som bortblåst tillsammans med den
starka vind som blåser över västkusten... all must är ute ur mig.
Hoppas jag vaknar upp till en bättre dag imorgon, vill just nu bara dra täcket äver mig, och sova tills jag vaknar av solsken och ett bättre humör.

Over and out. 
Hoppas ni alla har en trevlig helg och lördagskväll 

idag är det köldknäpp, över här på västkusten.
- 11 grader står det på min dataskärm och det kändes imorse, det riktigt bet i mina kinder när jag traskade till affären imorse, det är ruskigt skönt att morgonhandla. Inte massa köer och mycket folk bland mathyllorna. Enbart, jag och några få andra.

Sitter nu sedan 2,5 timmar på biblioteket och skriver denna underbara sammanfattning till tentan i kommande vecka.
4 av 28 kap är sammanfattade.. låter det upphöjande, not, alldeles för mkt kvar, ser inget ljus i tunneln.

Idag är det Let´s Dance premiär, och det får bli kvällens happening...

I dag checkade jag av ytterliggare en uppgift. Skickade nyss in min projektrapport för examinering. På måndag ska arbetet presenteras och innan dess ska böcker sammanfattas och PP skrivas.
Jag har nu gått in i dimman och är associal, är tillbaka på banan och med ny energi nästa lörd. Då är allt checkat och klart. En helg ledigt, sedan är det raka vägen och med full fart fram in i slutspurten på min studietid. Juridik ska läsas och C-uppsats skrivas.. I nuläget känns det som det är en tid kvar tills slutet är här, men blir lite rörd ändå när jag tänker på det, det kommer gå fort. Och där kommer jag stå i början på juni och ifrågasätta hur snabbt det gick och var all tid tog vägen. Det är nog så som många säger. Detta är den bästa tiden i ens liv, tiden att läsa. Det är så mycket det innefattar. Både roliga och tråkiga händelser och en hel del.. denna tid då jag bara har mig själv att lita på, mig själv att klaga på, mig själv att berömma.. Jag är mycket tacksam över att jag tog mig i kragen och började läsa. Det har varit en bergochdalbana med skratt, roliga minnen, gråt, förbannelse, upptåg och fantastiskt kul..

Nu ska jag återgå till min soffa och krypa ner och själv titta på film och njuta av att ännu en dag har gått förbi i kalendern. 

vinter är här, och det är ljuvligt..
Idag tog vi oss en långpromenad efter middagen. Jag, hjärtat, Magnus och Jessica klädde oss varmt och gav oss ut och pulsade 1,5 tim..helt underbart.
Snön är ljuvlig...Jag blir som ett barn. Slänge mig rakt upp och ner och gjorde "bomben" i snön och hjärtat och nerför backar... härligt.

Har i övrigt ägnat dagen åt att skriva på min projektrapport som ska lämnas in imorgon. Jag har skrivit en hel del, all data från min undersökning, inledning och viss teori och diskussion är klar.
Imorgon ska jag skriva klart det sista, och jag hoppas vara klar hyffsad tid så jag kan börja tentaplugget inför nästa tenta. En klarades av igår, men den pratar jag inte mer om.

Imorgon bitti hoppas jag vädret är ok, då jag ska köra till Halmstad, igår tog det närmare 2 timmar att ta sig hem..

Nu ska jag återgå till hjärtat och soffan, få ha lite kvalitetstid då det är över en vecka tills vi ses igen.

Kram

2009 var ett bra och på många sätt händelserikt år...
Jag fortsatte mina studier i Halmstad..jag firade hjärtat när han fyllde år med en spa weekend i Varberg


Vi firade svärmors födelsedag i Österrike med skidåkningKära vänner förlovade sig - love -
Vi njöt livliga och fantastiska fester med underbara vänner


Jag gästade dessa tre sköna tjejer i stockholm, tack ni underbaraJag hyrde ut min lya och njöt lite kustkänsla hos far
Vi glädje oss och chockade många med att köpa oss ett hus mitt i finanskrisen och mitt i mina studier..Jag avslutade mitt 2.a år i Halmstad och tog 3 månaders sommarledighet från studier


Sommaren ägnades mestadels åt renovering av huset, en tjejhelg i Köpenhamn med 2 underbara vänner samt en tripp till Spanien blev det
När september startade igång startade även studierna igång igen, den sedvanliga kräftskivan gick av stapeln när mamma fyllde år
 

En tripp till fina Malin och Lund blev det i höstas


Likaså har det blivit en och annan klassfest


Den 12 December slog vi upp dörrarna til vårt husbygge och bjöd in till inflyttningsfest och denna dagen blev extra speciell då min älskade gick ner på knä och jag sa JAAA - Kärlek -
Min finaste


Julen firade vi med alla nära och kära i vårt hus 


Likaså firade vi in det nya året hemma med goda vännerJag önskar er alla nära och kära, vänner och familj ett riktigt bra 2010. Ta hand om er och alla era nära.

Kramar


med stormsteg går vi in i 2010...skriver nu mitt första inlägg från nya datorn, och jag inser att jag inte lärt mig den än, då detta är 3.e gången jag börjar om..

Det nya året firades in med pompa och ståt i goda vänners sällskap.
En underbar vän nyss hemkommen från Thailand kom och förgyllde festen 


startade med underbart goda snittar by Björn

Förrätten bestod av

laxtoast by Magnus och


hummersoppa by Michael
varmrätten serverad, helstekt oxfilé med potatistoppar och rödvinssås by Oskar och Hanna


imponerad, jag också (inget varken spilldes eller gick i kras)


avslutet alltid gott, en citroncheesecake med bär by Hanna och Micke, samt en liten irish till detvad visar och berättar denna man som får oss andra att förundras...??GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI


Bjuder på ytterliggare bilder från julaftonen

de två systrarna C


en svensk tomte med japansk touch hade vi detta året


Vackert vintervitt