Sitter nu nyduschad med kaffe och dator framför TVn. Har slängt i en tvätt och hoppas hänga upp den innan jobbet. Sista jobbdagen, sedan väntar 2 veckor semester tillsammans med min andra hälft. Ikväll styr jag kosan mot Göteborg, ska bli fantastiskt roligt. Får inte glömma kameran och försöka fota mycket.

Hade ju efter många om och men bestämt mig för de guldiga titanbågarna från Michael Kors, men det blir inga glasögon. Eftersom jag har så grovt dålig syn och eftersom diametern på bågen är lite större så hade jag behövt ha 4,3mm tjockt glas, då faller hela snyggheten med en så nätt båge. Så, neee. Jag börjar om och leta igen efter semestern... surt som faaan när jag väl bestämt mig.

Snart frukost, sedan pack och fix. Trevlig tors.. jag ska bara sväva runt på jobbet idag, inget jobb mer förrän 16/8.. jippi.

vår sommarpresent är denna pärlan från Nespressohelt fantastiskt gott kaffe, alltid färskt. Har nu skämt bort mig i 2 veckor med en cappucino på morgonen och börjar så småningom lära mig dricka espresso med.

Efter allt vinpimlade dagarna i ända nu i sommar har jag lagt på mig ett eller två (icke trivselkilon). Tänkte råda bot på detta och motinera mera HAHAHA.. om nu inte det blir av, vilket verkar vara svårt, trött som få på mornarna, så därför investerade jag i denna braiga pryl idag.


Här ska göras situps och magträning. Någon som har andra bra träningstips med en pilatesboll???

Nu har vi varit vuxna här hemma, suttit på varsin sida av bordet med varsin dator framför oss och betalat ett gäng räkningar. 2st låg på min sida och på andra sidan låg cirka 10, rättvist; javisst!!! och en liten () mina räkningar var HM och adlibris, dvs. enbart mina prylar och inga gemensamma grejer. Visst får han gärna låna mina nya böcker iochförsig.
dessa blir min sommarläsning:..nedräkning pågår. 3 dagar jobb till, sedan får även jag SEMESTER. Denna firas in på bästa sätt med att jag drar till Göteborg direkt och till Erika, som torsdagen till ära fyller år - hipp hipp hurra.
Det ska bli en tjejhelg och fredagens höjdpunk blir PINK.. håller på och laddar för fullt med att lyssna in låtar.

Trots att jag jobbat och hjärtat har semester så har vi haft härliga kvällar och helger. I helgen åkte vi till far och syster i skummeslöv.. Det blev grillning och sedan gästade vi Båstad en kort stund på kvällen. Söndagen ägnades enbart åt sol och slapp bokstavligt -  jag ville få lite dagsljus, eftersom man bara är inne i stort sett på dagarna från 9.45 till 18.15.

En av våra goda vänner var här igår på grillning, han åker idag iväg till Frankrike för 2 veckors semester - avundsjuk; javisst.
Men jag ska inte fälla några tårar över det, på måndag är det ju faktiskt vi som ger oss iväg på en liten roadtrip med början mot Kosta, Kalmar m.m. och avslut nere i Skåne, Österlen. Ska bli mycket trevligt. Resesällskapet är Anna och Oskar, så jag tror vi kommer att få det super.


ps, här hade jag kunnat tillbringa en heldag, utan några som helst problem.

Nu ska jag fixa det sista och sedan cykla till jobbet.

Trevlig tisdag.

Dagarna tre har ägnats åt jobb 10-18 sedan har det blivit grillkvällar med vänner. I måndags hade vi Magnus och Jessica här, i tisdags var Anders, Kristin, Emil och Sofia gäster och igår gästade vi familjen W där det även bjöds på grillning. Härliga sommardagar som avnjuts på allra bästa sätt.. Hade dock varit skönt med en soldag mitt i jobbet, men får hoppas att solen behagar visa sig även på söndag då jag är ledig.

Ikväll blir tredje torsdagen på Gästis uteservering - middag med ett härligt tjejgäng ska det bli.
Nu ska jag äta frukost och packa ihop mina saker, och sedan bege mig till jobbet.

Jag älskar därmed denna ljuvliga underbara sommarvärme, skit samma att det är 28 grader inomhus eller att det är svårt att sova - det är såhär sommaren ska vara.
Efter jobb har ja just nu chill här hemma i soffan, päser och softar och laddar för ikväll. Kristins 30 års skiva går av stapeln, kalaset börjar redan 17.00 och innan dess ska det intas lite bubbel här hemma.

Jag slappar och svalkar mig med kallt vatten och vindruvor.Jag har haft en alldeles fantastisk kväll med goda vänner, både gamla som nya. Utgångs Torsdag har blivit min o Karins grej. Nu ska jag göra som pojken jämte - sova. Jobb 8.30 - 18 imorgon
Jag har haft en alldeles fantastisk kväll med goda vänner, både gamla som nya. Utgångs Torsdag har blivit min o Karins grej. Nu ska jag göra som pojken jämte - sova. Jobb 8.30 - 18 imorgon
Ljuvlig dag med solsken återigen. Åkte direkt till golfbanan efter jobbet, skönt att gå njuta av naturen och värmen och mellan varven några bra golfslag. Nu har tagit en snabb dusch, fixat iordning och ska spendera resten av kvällen på en uteservering me Karin. En öl eller två i solskenet. Livet är allt bra när man har såna här dagar:)