sommaren har kommit med storm och värmen med den, helt underbart enligt mig. Såhär får det gärna fortsätta flera dagar och veckor, gärna tom v31.
Jag skulle vilja stanna tiden lite också, det går så snabbt framåt.
Midsommar var helt underbar och firades på allra bästa sätt med silllunch, jordgubbar och glass - vin och champange på det, sedan bar det av på cykeltur på kvällen ut till landet. Vi var ett glatt gäng på 10 personer som cyklade 2 mil till kvällsgrillning och fortsatt trevlig fest med livespelning och allt.





Resten av midsommarhelgen tillbringades i Halmstad, vi åkte på midsommardagens morgon och dagen bjöd på Laserdome och grillning med vänner.. I söndags vaknade vi upp till en strålande solsken - frukost ute:) sedan stassade jag och jessica om och gästade stranden ett par timmar - HELT UNDERBART - inga barn, inga rastlösa killar, bara vi två, tidningar, slapp och mycket sol - livet, när det är som allra bäst enligt oss. 

Veckan har fortsatt i rasande fat, jobb varje dag nu, tom 22 juni. Sedan är det SEMESTER... inte långt kvar. 
Vi har inventering på jobbet nu, så det är mycket att fixa, rensa, räkna och röja - vilket i sin tur leder till Inventeringsrea.. 
Nu ¨på kvällen hade vi far på middagsbesök, trevligt..

Ny dag och nya tag imorgon så bingen väntar på mig. 

 

veckan har bara försvunnit - den har inneburit massa jobb och idag 18.45 kom jag hem och glädjer mig och 3 dagar helledigt. detta firade jag med en promenix i solen - underbart att bara gå o t-shirt, slippa varma koftor, jackor och dylikt.
Vi fortsatte med grillning, öl och vin, jag och grabbarna boys.

Nu har två av dessa karlar lagt sig för att sova, de ska upp i ottan imorgon och harva och så... jisses. det ska bli ett sant nöje och se om min hälft mäktar med att komma upp vid 6 snåret.
Jag har druckit 2 glas vin och känner att det var vad som räckte för mig idag - efter sjukdom och en veckas jobb så är kroppen fortfarande inte riktigt i form.

Ska krypa till kojs, läsa lite Elsas mode och imorgon välkomna midsommarafton och allt som hör det till. Firandet går av stapeln här i Värnamo, vi styr sedan kosan mot Halmstad på midsommardagen.

trevligt firande alla glada

Kramar

Nu klappar helgen mot sitt slut. Dennba helg har inneburit seriespel för mig del. det blev hela 54 hål spel för mig, alldeles för mycket med tanke på den lilla träning jag har bakom mig denna våren. Efter en vecka med infektio i kroppen och penicilin gav jag ändå allt jag hade och det räckte ett tag.

Idag var jag helt slut i kroppen, hade gett nästan alla mina krafter igår då det blev 36 håls spel. Dagens spel var inget glansspel från min sida - och mina glasdagar är verkligen förbi. Sommaren för 4 år sedan var min sommar - det var sommaren jag ägnade och golfspelande och tävlade en hel del, det var sommaren då jag gick min personbästa runda på tävling och det var en golfsommar jag aldrig kommer att glömma.. Nu 4 år senare finns ändock gnistan kvar av hur roligt det är där ute på banan - gillar det varje sekund, och har likaså insett att jag spelar för att det är roligt, för sällskapets skull samt med en viss tävlinginsikt.

Gårdagskvällen firade vi hemma med goda vänner, vi drack champange och åt den kungliga tårtan och firade M som fyllde år dagen till ära.



2010-06-19 är en dag som kommer gå till historieböckerna, det är den dagen jag ska berätta för min barn om - sagan där prinsessan får sin efterlängtade prins och kärleken mellan dem spirar. 


 

Det blev seriespel för mig och 36 hål spelade idag, imorgon väntar 18 ytterligare hål att spela. Avslutade hemma med vänner och födelsedagsfirande av Magnus, avnjöt den goda kungliga tårtan och har nu följt festligheterna på TV. Det strålar verkligen om detta vackra brudpar, blir varm av att se dessa två människor tillsammans och den kärlek och värme de ger varandra samt förmedlar till hela svenska folket. Länge leve kärleken.
förbannade jävla förkylning, halsfluss, ja va fasen det  nu är som kommit över mig - blir ju aldrig frisk och det stör mig något så grönjävligt att aldrig skiten försvinner..

Jag får väl ge det lite tid och hoppas på det allra bästa - jag som såå gärna vill vara med och tävla i helgen. jag har däremot inte gett upp den chansen än, hoppas så innerligt att jag mår bra imorgon så att jag kan jobba och träna en aning.
Blir ännu tröttare och segare av att bara vara hemma - inget att göra längre. Inte ligga i sängen och soffan då jag får ont i ryggen och blir ännu segare.

Jöken tentan är avklarad - och jag är GODKÄND..

jipppppi...

Nu kan lagboken och andra regelverk läggas åt sidan, så jäkla skönt.



Och med en VG uppsats i bagaget så kan jag med gott samvete ta sommarledighet från skolan ett tag framöver...
hade gärna firat denna seger med ett glas rosé eller liknande, men då hälsan inte tillåter det får jag fira med en glass istället..

Om jag hade obefintligt med pengar på kontot skulle jag genast skickat iväg ett bud efter dessa 2 godingar, jag vill färgsätta min hall i rött.


Camilla stol


klädhängaren tree
Både klädhängaren och stolen har vi både pratat om att vi gillar, så får se vilken dag tomten knackar på och har fyllt på Carlssons konto så hon kanske kan unna sig något av dessa

Penicilinet har börjat verka och halsen börjar bli lite bättre, jag snyter och fräser som en galning dock. Däremot ett bakslag. Har så ont i ryggen, kan varken sitta eller ligga, stå och gå funkar men det smärtar i hela nedre ryggen - förbannad. Någon som känt liknande vid sjukdom? Har knappt sovit en blund inatt, har både försökt sova på golvet och i den gamla sängen. Har tom bullat upp kuddar och sovit sittande. Nu hoppas jag innerligt att jag kan fördriva denna dagen på bästa sätt
Jag bokstavligen hatar att vara sjuk. Jag är i vanliga fall oerhört rastlös om jag inte har något att göra. Nu är ju problemet att jag inte har ork att göra något. Jag har legat ner för mycket idag, så jag har fått ont i ryggen, förbannat. Vetekudde och tigerbalsam hjälper lite iaf. Hjärtat hyrde film till mig innan -Luftslottet som sprängdes- har inte sett den sista i serien tidigare men nu så. Måste faktiskt säga att jag tycker filmerna var riktigt bra, bra story och skildring. Nu ska jag sy ihop vetekudden, och damma sängen på alla vetekorn som ramlat ur den

öron, näsa, halsinfektion är troligen min diagnos och att det satt sig på stämbanden denna gång..

Har nu fått penicilin, samma dunderkur som jag åt i vintras då jag hade något liknande.. Om jag inte blir bättre inom 3 dygn skulle jag återkomma.

Idag ligger jag hemma och gror, sängen och TV om vartannat.

Har även ringt ansvarig inför helgens tävlingar och sagt att jag är sjuk men att jag hoppas bli frisk och kunna spela lite.
Nu ska jag återgå till TV, filt och snytnäsdukar.

Har idag vaknat upp med en hals som en blandning av gröt och stor svullnad, rösten har likaså gett upp så idag kniper jag käft

Middagen igår var fantastisk.

Det bjöds på detta,







Idag har det varit sjukstuga för mig, sovit kass - hostat som en gris halva natten, och varken honungsvatten eller annat har hjälp.. Sov hela förmiddagen sedan försökte jag kurera halsen med nyponsopppa och glass, blev i alla fall lite bättre. efter en dusch känner jag mig fräschare, men halsen värker och gör pissont.

Nu ska jag fixa lite i min garderob och prova alla glasögon en gång till, tack för tipsen.

Trevlig lördag.

har nu varit på synundersökning - börjar bli gammal och fruktansvärt dålig syn. Nu fick de även mäta min syn på kort håll, har aldrig hänt innan. Summa kardemumma: brytningsfelet har blivit större på både vänster och höger öga, likaså har min närsynthet blivit sämre, härligt detta.

Nu har jag då lånat hem ett gäng glasögon och behöver din hjälp att välja. Vissa bilder är dessvärre lite missvisade men hoppas de syns lite iaf..Jag har två favoriter, men inser att jag inte riktigt har valuta att köpa två st brillor nu.


guldiga titan bågar från Michael Kors


guldiga och bruna bågar från Tiger



guldiga och cremefärgade bågar från Fendi



pilotbågar från Bruuns bazaar


Nu ska jag och hjärtat äta tre rätters här hemma, underbart. han står för tillagning av förrätt - pilgrimsmusslor och varmrätt - grillad ryggbiff och min dessert blir vaniljpannacotta.

trevlig fredagkväll..

Kram

... på posten håller jag på att bli sjuk.
Hade en helvetes huvudvärk igår och halsen började svullna - efter jobbet dunsade jag i säng. Blev lite kvällsmat, sedan skön sömn. Är hängig och seg idag men på jobbet iallafall.
Började morgonen med echinasea - hoppas det hjälper lite.

Vill inte bli sjuk nu, måste ligga i hårdträning inför nästa helg då jag ska spela seriespel...vila i helgen, sen hoppas jag att jag är på topp igen.

Idag är det studentdagen och utspring för alla dessa glada studenter här hemma.. vädret är ju inte det roligaste - men alldeles typiskt sverige väder.... det är hela 6 år sedan vi tog studenten, jisses så fort tiden går.. 

under den 6 åren har jag bl.a. fördrivit min tid med: barnflicka i Stockholm, jobba, ett halvår i London, samt 3 års studier i Halmstad...

ha en bra fredag och grattis till er alla nybakade studenter. 

 

 

Jag och min stiliga karl i lördags inför bröllopsfesten



Outstandig i filmen var helt klart Liza och detta




http://www.youtube.com/watch?v=Kyi1SOsT6G4

Sommaren är här med bestämda steg, fick njuta sommarvärme förra veckan, men nu verkar den vara som bortblåst.. Veckan som gick var bra. Förberedelser inför examensfesten jag hade i fredags. Festen var lyckad, fick mycket vackra presenter och det var en toppen dag - Tack

Helgen fortsatte med fest, lördagen bjöd på bröllopsfest. Vi inledde dagen med att lapa sol, fika och ha det allmänt lungt och skönt tillsammans med fina vännerna Anna och Oskar. Festen var mycket bra, fint väder och trevligt sällskap..

Dessa dagar har bjudit på jobb x 2..

Och ikväll 21.00 smäller det - SATC 2.



Jag, Jessica, Karin och Malin gästar Jönköping för middag och bio - riktig tjejkväll helt enkelt.

Nu är jag sådär lagom eftermiddagsdåsig, en kopp kaffe på det så hoppas jag att jag piggnar till. Ska börja jobba kl 15 och hade velat spana in nya glasögon innan dess, får se om tiden räcker till.
Tiden rusar iväg... men bestämda steg.

Vad som hänt sedan sist:
Tentade jöken i torsdags, riktigt skönt att få den avklarad. Ett tag kvar till resultatet, men skönt att skrivit den. Rusade på stan i iver att hitta en klänning till bröllopsfesten vi ska till på lördag. Det blev 2 st som fick följa med hem för provning. Torsdagskvällen spenderade jag i kvällssolen i skummeslöv och njöt av stundade ledighet.

Fredag inledde jag med premiärrunda på golfbanan, hem dusch och fix sedan bar det av till skolan för stipendieutdelning och avslutning... kändes konstigt, men ändå skönt att ha gått i mål. Vi har varit ett härligt skönt gäng kvar i klassen och vi alla har kämpat in i det sista. På kvällen med det middag på Gastons med la familia för att fira min avslutning.

Lördagen - "the big ending"
Ikväll var kvällen då det skulle ta slut, vår sista kväll tillsammans, allihopa. Vi åt och drack gott, många fina tal hölls, festen fortsatte och vi hade en mycket trevlig kväll... Fram på småtimmarna slutade festligheterna och jag kröp till kojs. unnade mig en hotellnatt sista natten med gänget. På söndag förmiddag var det brunch med vännerna på Scandic och vid 14-tiden lämnade jag halmstad och tre år på affärsystemsprogrammet.

Veckan har nu kickat igång med sommarjobb - skönt att vara igång med ngt, även om det hade varit gott att bara vila ögon och hälsa för några lata dagar hemma.

På fredag blir det återigen fest - min examensfest.