Denna torsdag har bjudit på en stressig dag på jobbet, men unnande mig en timmes lunch hemma.. en kopp kaffe och slapp efter maten gjorde fint...

Har lagat morotssoppa ikväll - så enkelt och så gott...


ett glas vitt vin till det och sedan soffläge, skönt att bara va och njuta av en vardagskväll. Har nu ambitionen att knyta mig inom kort, för att gå upp kl. 06.00 och börja på jobbet 07.00 ist för vanligtvis 08.00... men med risken för att jag som i vanlig ordning känner mig som en död sill och hellre vänder huvudet ner mot kudden än upp mot en ny dag så är risken överhängande stor att jag inte kommer att lyckas -  förbaskatt dålig inställning jag har.. haha. men problmet är ju att när jag inte är tvingad eller måste passa en viss tid så är det som när nästan omöjligt för mig att förvåna mig själv. En dag denna veckan har jag lyckats, i tisdag kom jag till jobbet 7.10, så helt klart bättre en dag än ingen dag...

Med hopp om en någorlunda tidig morgondag..

Dagen har bjudit på lunchföreläsning av denna mannen

http://www.wistromcoaching.se/presentbengt.html

Han gav oss inspiration, energi och tillit.. han gav mig många tankar och energiknölar.. bra

Åkte direkt från jobbet och mötte upp tjejerna (Malin, Karin, Jessica, Cissi och Linda) för en trevlig kvällsfika, fler såna gånger... nästa gång byts latten mot ett glas rött kanske :)har efter fikan målat källartrappan för 3.e och sista gången, den blir riktigt fin.. bild kommer en annan dag.

Helgen har spenderats i Stockholm med fina Jessica... började resan på allra bästa sätt (not) åkte förbi synsam innan vi skulle köra upp, tänkte be de fixa till mina glasögonen, då de skaver o sitter lite illa m.m. ja, men vad händer då... jo, dom spräcker ju min båge... helvetes jävla skiiiit... och svaret jag får efter att de ber så hemskt mycket om ursäkt är att bågen kanske inte finns längre, att den inte tillverkas... men va i håvete.. har ju enbart haft dem i 2 veckor, ni får göra vad ni kan för att hitta en båge, jag begav mig med mina gamla glasögon upp mot Stockholm och ett uns förbannad var jag... en timma senare får jag ett sms att de har hittat en båge och att jag får nya glasögon om ca 2 veckor.. borde man kräva något, ersättning eller dylikt eftersom de faktiskt gjorde sönder bågen samt att jah får vänta ytterliggare 2 veckor på glasögonen??

Men till stockholm kom vi på fredagskvällen, blev bjuda tortilla paj, mycket gott... en tidig kväll för att ladda batterierna. Lördagen bjöd på shopping, dock hittade jag inte supermycket. En svart kjol, ett par nya skinnhandskar och innetofflor fick följa med. Mötte upp fiiina Ida för en fab lunch och prat..efter lunchen besökte vi denna butiken, och lite inhandling skedde även där... 

 

Lördagen kvällen gästade vi denna show
Offe stod som värd för detta evenemang.. var nästan som att se lady gaga live.. haha, men detta par tog hem segern.


 Kul att varken jag eller jessica sett ett avsnitt av detta innan, kanske inte varje lördag man sitter bänkad framför tv,n kl 20... men det var iallafall roligt att se hur en inspelning och hur ett live program sänds m.m. - Tack Offe!!!

I söndags kl. 14.10 var vi redo för Lidingö tjejlopp. 1 mil, relativt kuperad... jädras vad taggade vi var, dock ser det kanske inte ut så..
Tog mig runt på 01.00.25 - är riktigt nöjd, då jag blev glad att klara det på timmen...

Idag har det varit back to work, en lite småseg dag däremot har jag inte haft någon träningvärk. Imorgon blir det lunch här hemma med sis och lille Vincent..Det blev ingen film ikväll, härtat somnade och jag har filosoferat, drömt, funderat och nu knåpat lite med en mindmap på en dröm/ett förslag jag har...en liten dröm om något som förblir mina egna skisser och funderingar för ett tag... pratade med en person som står mig nära tidigare ikväll om andra utmaningar och framtidsförhoppningar och då gav det mig lite eld i baken och mina energiknölar har fått snugga ett tag...

dream on beby

Nu har mer än halva september månad gått, tiden bara ruschar iväg. Jag hade hoppats på att revultionera här hemma, fixa och dona varje dag... men jisses, det är en omöjlighet har jag insett. Tiden räcker inte till, och en vardag där bara softa, slappa och njuta av stunden är inte fy skam heller och det måste man ha mellan varven. En dag som denna när det pissregnar utanför blir man inte desto piggare och mer sugen på att fixa... en varm kopp te och datorn lockar merMen det är galet vad fort tiden går, för ett år sen var vi i princip relativt nyinflyttade och det var mycket som inte var på sin plats...ett år senare, så ser det trots allt skapligt ut och det har blivit riktigt bra på sina ställen. Höstens stora planer är att göra klart gillestuga som ska bli tv-rum (soffan är beställd) med braskamin och hög mysfaktor...ska få till ett snyggt vitt trägolv också, jag vet precis hur vitt jag vill ha det, men det känns som att jag ska ha fruktansvärd tur för att komma ända dit.. jajaj.. vi får allt se.

lite före och efter bilder bjuds
ett litet axplock än så länge.

nu blir det kvällsmat och lite småpill me garderobern, har fått upp ännu mer förvaring och det innebär rensning och slängning innan det är klart, så nu börjar min walk-in bli riktigt uppstyrd..

Denna veckan har sprungit iväg som alla andra dagar, helt plötsligt gick vi från måndag till fredag på nolltid.
Startade helgen med att springa 8 km igår eftermiddag, riktigt skönt att komma ut och energiboosta mig själv.
Vi hade en lugn och skön fredagkväll hemma, jag och hjärtat. Middag och en kväll i soffan var skönt, bara njuta tillsammans och starta helgen lugnt och skönt...

Unnade mig en god sovmorgon imorse, då hjärtat åkt hemifrån och jag hörde regnet smattra bestämde jag mig att sova vidare en stund till och bara ta det piano... efter en lång frukost blev det stan en runda med syster, daniel och vincent.. Middag hemma sedan gav jag föräldrarna ledigt 1 tim och tog med mig Vincent ut på promenad... vi trotsade regnet och strosade runt ett bra tag.


så gott man kan ha det.

Nu har vi lekstuga här hemma.. vincent trivs som fisken i vattnet tillsammans med lekmorbror.
Nu blir det att svida om, ska på 50års kalas hos min farbror.

Fortsatt trevlig lördag.Herr och fru Rapp

 
så fantastiskt vackra


  

  


Klänningen jag bar på brölloper var denna gråa blåsa från Lipsy, (lite spilld på fram på kvällen)

Tack underbara brudpar för en mycket bra dag

Igår var det en fantastisk dag - Annie och Bryan blev man och fru. Det var en mycket vacker vigsel och paret strålade lycka. Efterföljande fest var superlyckad och fortsatte långt in på småtimmarna. Bilder kommer imorgon. Dagen har med andra ord varit lugn och skön, en liten svamprunda blev det dock... Nu är vi ner krupna i soffan med godisskål och tittar på debatten mellan Reinfelt och Sahlin.