Idag efter jobb åkte hjärtat mitt och köpte färg, så nu har vi grundat hall och rum på övervåningen - vilken skillnad det blir direkt, så roligt att se... det känns som man är nära att bli klara, men så är det ändå en hel del kvar sedan. Listning, garderob, foder + målning av dessa och måla/lasera golven.. men inte se det negativa - utan enbart det positiva..

Har nu skickat ut ett mass mail till alla mina kontaker i adessboken om minimässa på Söndag i Hånger klubbstuga 13-16.
Om du läser här men inte fått mail, så har iaf informationen nått dig via denna kanalen. Så, är du intresserad av inreddning, smink eller barnkläder så kom och besök oss i Hånger på söndag...


Nu har vi precis lagt en beställning på detta, då det börjat ta slut här hemma.. och eftersom det är lycka att dricka en god cappucino eller latte på helgfrukosten så vore det ju synd om det skulle eka tomt här hemma i kaffeskålen.  


nu funderar vi på att fortsätta kvällen i soffan med en bra film, tror ej det går ngn på TV.. men jag köpte mig två nya i söndags.. kanske inte så uppskattade filmen av hjärtat dock




Jag sitter på golvet i somrummet och fixar med allt annat än det jag borde - rensa undan alla pappershög och skrot som ligger och skräpar på golvet. Jag kom på den iminenta idén att slänga ut sakerna från gareroben, för ligger de mitt på golvet så måste jag ju rensa undan det.. ett glas vitt och salta kex gör det hela lite enklare.. ps. bakom mig ligger alla tidningar och kläder, men det visar jag inte..

Idag har jag haft en mycket bra ZBH party, var i god tid hos värdinnan (jag är en mästare på att komma en aning sent och stressa som tusan) skönt att vara helt färdiguppackad och klar när alla gäster är på plats samt att slippa stressen i upppackning och styling.. en mycket trevligt party och en härlig värdinna som ska ha ett till party ev två till vår. Hon får hålla för öronen sista gången jag är där och presenterar samma saker och kör nästintill samma pres igen..

Nu till högarna och sedan natten.

.. är det inte idag heller. Jag har nu lunch och smaskar tonfisksallad framför datorn. Egentligen inte jättebra att äta vid datorn, men vill snabba på dagen då jag ska försöka hinna hem itid och lite tidigare helst...

Jag fortsatte kolla i tidningarna igår efter tapeten vi söker, men utan resultat... ska göra en sista granskning idag efter jobb..

Nu ska jag äta upp det sista och återgå till mina arbetsuppgifter.

Helgen har varit fantastisk. Inledde den med lite shopping såhär löningsdagen och allt.. en vårjacka i lite army stuk men ändå dressad, väldig jag. Lite nya och fräscha toppar, mascara, lipgloss m.m.



Härligt med lite färg på läpparna, vårfräsch. En ny kamelfärgad topp fick invigas också.
Fredagskvällen spenderade vi hos goda vänner och åt våfflor x 2. Både mat och dessertvåffla. En tradition sedan 2 år tillbaka, och sådana våffeltraditioner byts inte ut i närmaste taget.. Alltid ska det vara en matvåffla med räkor, avokade, rödlök, rom och gräddfil m.m. på våffeldagen!!

På lördagen gjorde jag och hjärtat det fint i trädgården, det var ljuvligt väder. Skönt att då kunna tillbringa dagen utomhus.
På kvällen begav vi oss för middag på Anna-Gretas. En mycket trevlig kväll med min man...





Efter denna trevliga middag deckade vi båda gott i soffan när vi kom hem.

Söndagsförmiddagen bjöd på utflykt och avslutades med trevlig fika med trevliga vänner. När vi kommit hem gjorde vi oss renoveringsklara och gav vävtapeterna ett handtag för att komma upp på väggarna i hallen och rummet på övervåningen. Nu är all tapet satt förutom den vi ska ha i trappen - men jag letar som en gnu bland alla Residencec och Plaza tidningar, för det var i ngn av dessa tidningar vi hittade en taper vi föll för direkt, men jag har ju säkert sumpat bort just den tidningen.. det är ett stort tidningskaos på golvet i vardagsrummet och sovrummet nu då jag har gett mig fasen på att jag ska hitta den där tapeten.. får försöka hitta den via nätet annars.. borde finnas en lösning på allt.

Idag var det åter måndag - åter löpning med tjejerna. Cicci kunde ej idag men jag och Tessan tog oss varvet runt - jag var slö som få när vi va klara.. riktigt segt idag men bara att bita ihop och komma igen.

Kvällen har jag ägnat åt mina tidningar, min inredning (packat ihop inför party imorgon) och ägnat 10 min åt min favorotsyssla - strykning!!

nu säger jag godnatt...

Vi njuter fortfarande helg - jag och hjärtat har haft en härlig och bra helg och vi fortsätter ta vara på denna helgen tills dess slut.. just nu ligger vi i soffan och kollar film.. återkommer imorgon.
Jag och min hälft firar in att våren är på ingång.. detta med en AW på hemmaplan.. vi hade ett bankmöte med vår bankman direkt efter jobbet - ett bra möte.. efter kvällsmat blev det en sk. AW på hemmaplan med lite mousserande och lite rosé.. vi har kollat inredningskataloger, planerat och pratat tankar och funderingar. Hjärtat har visat mig hur hans kamera fungerar och jag ska nu låna den, tänkte fota lite av mina produkter samt vardagen m.m.

Vi pratade här innan om vårt intresse - huset och all renovering och inredning som hör till.
Vi kollade runt på massor av sidor och lät oss inspireras av all möjlig inredning... jag är så glad att vi båda har lite samma tycke och smak vad gäller inredning. Hjärtat är nog en aning mer klassisk än vad jag är... jag lutar lite mer år modern inredning med sätter gärna gamla klassiker i blickfånget.. vi båda gillar starkt dansk design och hjärtat än mer än jag. 
Jag är väldigt glad och tacksam att vi kommit över lite fynd och ser det båda två som en investering i att skaffa sig vackra möbler till hemmet... jag värdesätter min inredning i hemmet lika mycket som tröjan och byxorna jag tar på mig varje dag.. kanske ska tilläggas att jag inser hur jag omprioriterat efter att jag blivit ägare av mitt eget boende, bryr mig sjukt mycket över vilka möbler som finns i mitt hem, vilket porslin jag dukar med, vilken kaffekanna jag har och vilka ljusstakar/ljuslyktor som pryder diverse möbler. Kalla mig fjantig eller tyck att jag har noll smak... helt ok. jag har min smak och mitt tycke och jag gillar min/vår stil i vårt hem. Idag när vi både kom hem vid halv 7 tiden tillsammans sa jag till M: fy fasen vilket fint och trevligt hem vi har. Jag älskar varje stund när jag stiger innanför dörren - hemma hos oss!!! 

Idag är jag en drömmare - tänker, funderar och tänker igen.. kommit fram till något: nej, men sprudlande av idéer.

Pratade med en god vän idag - hon flyger till mitt älskade London ikväll, avis.., ja en aning.
jag vill på minisemester.. och det nu.

jag vill njuta våren och lite ledighet på annan mark än hemma. även om helgerna är lediga dagar så finns det alltid en massa måsten som tas tag i.. det är sällan jag är helt oplanerad eller bara ligger i sängen/soffar och såsar, inte riktigt min grej.. är även för rastlös för denna syssla.

Nu har jag öpnnat ett HM paket och ett ZBH paket och haft bloggläsning. Nu ska jahg knypa skorna och masa mig till gymet. jag är redan ombytt så det finns ingen återvändo. trots att hjärtat avböjer så ska jag inte vara lika illa och göra det samma.. styrkepass: ja hej!!!

Nu har jag jobbat klart på kontor nr 2 för dagen, ska sätta mig i bilen och åka till kontor nr 1 och fortsätta arbetsdagen... smart val att köra lagom vid 3-fikat - min rast det.

Igår var jag piggelin och energiboostad efter löpning men det höll inte i sig till idag, var seg och trött på morgonen och gav mig själv inga vidare morgon poäng...

Har du bestämt mig för att jag och min hälft ska köra ett styrkepass på gymet ikväll - men först:
Work to do!!!




Idag har jag avverkat 2011 års första löptur med Tessan och Cicci.. riktigt skönt var det att komma ut i friska luften och få röra på dö köttet lite :)

Efter träning blev det matlagning och åter lite matlådor.
Varit huslig och tvättat och strukit... jag måste vara en av få som faktiskt gillar att stryka.. jag gillar just att stå i lugn och ro själv och filosofera, tänka, fundera, grubbla, drömma m.m. och jag tycker det är en skön avkoppling och nästan "flykt" i vardagen.. tycker om att stå där i min ensamhet och tankevärld i en sådär 15 min.. på den tiden har jag hunnit avhandla en hel massa med mig själv, bra tycker jag.

nu på kvällskvisten har jag fixat lite jobbgrejjer och gjort en light städning av garderober dvs plockat iordning alla olika högar med div. papper och kataloger (försäkring!!) som låg på golvet samt hängt upp och plockat iordning mina klädhögar.

Jag har piffat bordet i vard rummet med.. blev riktigt fint



Nu ska jag krypa ner jämte mitt hjärta (som jag hör redan han knoppat in i skönhetssömnen)

GOD NATT

äntligen har jag fått njuta en stunds sol i ett stillasittande lä - LJUVLIGT..
jag bara älskar sol och att få sitta med en kopp kaffe och bara lapa i sig solens varma strålar...

Vi får allt lägga prio på bägge våra uteplatser nu i vår så att det finns någonstans att sitta och mysa och ha de gott när sårsolen och sommarsolen hittat fram.

gårdagen var en mycket lyckad kvälls som avslutades med utgång och dans med ett härligt gäng. Innan dess hade vi 9 pers hemma på middag och bowlig som följde efter det.
Kära svägerskan bjöd på Scones frukost vid 11-tiden idag och efter det tvättade vi bilar och lapade sol. Nu slappa jag här hemma och njuter av att bara va. har fixat lite jobb "to-do´s" och planering m.m.

Ska nu ta och skriva en handlelista och sedan kila till ICA och inhandla det som behövs för veckan.

Får bli en fattigmans vecka med matlådor, men det kompenserar bra denna veckas äta-ute-varje-dag
Men på fredag smäller det på kontot igen och stålarna rullar in...

Adios adios

Äntligen fredag -  och denna fredagen får vi njuta snö igen... härligt, eller inte.
Efter jobbet tog jag en tur på stan och shoppade byxorna jag la undan igår kväll.. snygga vår byxor.. blev en top också.. blev stålgrå men tror jag ska byta till en marinblå istället..

Idag tog jag mig i kragen och drog mig iväg till gymet innan jag tog kväll och helg, körde ett lagom hårt pass med både kondition och armar..

Har nu tagit kvällen, bjöds på en fisksoppa av två vänliga karlar och nu har jag intagit husets hjärta i dessa kalla tider.. mysbelysningen syns inte på bilden men värmeljus, rosevin, choklad och Så ska det låta gör min fredag fulländad. Dock borde Krister Sandelin ha lite mer självinsikt och inte döda Tv rutan hädanefter, han är ju som galen jämfört med andra.



Idag tog det mig exakt 1 tim från det att jag lämnade kudde och täcke tills att jag steg innanför dörren på kontoret 06.39 - 07.39.. bra jobbat. då hann jag också med att tanka bilen + att jag har 3 mils bilväg
- keep gooing that way.


Nu blir dagen full att jobb, mycket att göra.. 2 koppar kaffe och jag är mer än igång.. skönt med morgonhumör på rätt sida och pigghet som är perfekt.

nu går denna helgen mot sitt slut. Jag inledde dagen med en skön sovmorgon och sedan en lååång frukost. jag älskar helgfrukostar då man får sitta länge och äta mycket... speciellt helg frukost är så härligt när man i övrigt som jag inte äter frukost hemma på veckodagarna.. jag minimerar min tid hemma på mornarna för att komma till jobbet så snabbt som möjligt. Vi har frukost 9.00 på jobbet, så därför hinner jag knappt bli hungrig innan dess... jag är tidsinställd.

Imorgon blir det upp med tuppen, då de kommer och fortsätter spacklings och slipningsarbetet här hemma...

Det var riktigt skönt att träna idag, trots att jag hatar att vara aktiv en söndag.. söndagar är riktiga slappa/bakis dagar enligt mig. Men det enda ordentliga jag gjort idag är att tränat...har kompenserat det med att äta i mängder istället.. taco till lunch och färsbiffar med fetaost till middag. och om inte det var nog så har jag klämt ner en sisådär 3-4 portioner kladdkaka med grädde + lite fruksallad. Träna: javisst.. Deffa/äta rätt: inte riktigt..

Vi har haft goda vänner på visit här hemma eftersom de gästade stan, alltid lika kul att ses.. mer blir det eftersom dessa härliga människor ska flytta till staden..

Veckan som kommer har jag bokat upp mig 3 kvällar.. i övrigt tänkte jag att jag och fästmannen min ska ta och börja träna igen.. lika bra att smida medans järnet är varmt som man säger.. hjärtat har gymat lite på sin tjänsteresa förra veckan sa han, så då är vi ju båda på god väg att hitta tillbaka till januaris träningstid..

Veckans planer lyder:

* Måndag - kvällsmat/fika med två goda tjejer C och A
* Tisdag - Träning!!
* Onsdag - ZBH visning
* Torsdag - kundevent med min svägerska
* Fredag - Träning och fredagsmys...

Nu ska jag kolla nyheter och väder sedan släcka lampan och säga godnatt

img_2406 (MMS)

Nu ger jag mig på träning efter 3,5 veckas aktiv vila...kör hårt, har just nu noll mitivation

Idag har vi njutit av en ledig lördag.. var riktigt skönt att få dra sig på morgonen, slappa och göra sig iordning, för att sedan åka till stan och äta frukost på café med mitt hjärta - me like!

Shoppade ett par snygga armyinspirerande beiga chinos byxor - men inte lika snygga på som de var där de låg i butiken.. men men.. det innebar att jag inte blev 1000 kr fattigare då jag lämnar tillbaka dem på måndag.. i övrigt fyndade jag en halskedja i läder, hoppas kunna ha lite fina berlocker i det..

Det stod lek på agendan efter lunch


Vincent tyckte det var super kul att åka "tute bumme" den enda leksak vårt hem består av.
hjärtat har också idag köpt en liten barbarpapa som Vincent har att leka me hemma hos oss.

Vincent är lätt en av gasins yngsta läsare, men troligen en bland de bästa läsarna


Kryp och lek med moster har också varit dagens aktivitet


Mosters mössa var fantastisk fin och rolig att ha, men den var en aning för stor...

Vi hade fikadejt med vänner här efter lunch - och huset gästades av 2 små barn.. en 1 åring och en 7 månaders..
grattis vincent på din 7 månaders dag!!!!

Nu håller jag på med lite småfix här hemma - disk och tvätt.

19.00 är vi bortbjudna till fina vänner och gå igenom lite plans m.m. inför deras bröllop.. roligt att få vara med och få vara med inför m.m. och hela resan fram till dagen då de blir fru & man.

BTW. såhär blev det slutliga resultatet med den vita lampskärmen. + i kanten att den går att dimma, perfekt

dålig bild - pga mobilkameran.

De andra saker jag visade var Mulberrys katalog för 2011 och i Tory Burch etuiet var det en plånbok som min kära svägerska fick istället, då jag själv köpt flera plånböcker till mig när vi var iväg.
Jag har idag testat den ena lacket från Chanel - mycket fint... Jag har gjort en överläggning med syster och jag ska nog börja låta henne göra min naglar igen... det var ca 2 år sedan som jag hade förstärkta naglar.. det är väldigt snyggt nu i vår och sommar och lack sitter bättre på samt att jag som drar och förstör mina nagelband m.m. + en tumme med några stygn i har oftast hemska fingrar och naglar. Sist när jag hade förstärkta naglar så höll jag mig även ifrån att fördärva mina nagelband och fingrar m.m. så händerna så mycket snyggare yt - får nog allt unna mig denna lyx nu i vår/sommar igen. Eftersom vi har 3 bröllop inplanerade i sommar också, så är det snyggt att ha fina naglar.

Nu fixa klart här och sedan fixa mig själv också inför kvällen.




Nu är hjärtat hemma igen efter en veckas jobb resa. han har också tillbringat 1 dygn med våra underbara vänner A & K.. som vi saknar här hemma.. men nu har hälften min fått en vänskapsdos av dom..

Jag fick mer än godkänt på mitt val av sängbord.. var även igår och lånade hem en sänglampa som också den fick mer än godkänt. Nu blir det bara till att montera ihop sängbord nr 2 - tänkte ta tag i det i eftermiddag... nu på förnmiddagen blir det mys och bus med systersonen min.. fika på stadens gata och en tur till några butiker.. jag är sugen på vår och lite nytt i min garderob, men när det snöar och yr stora vita flingor utanför så faller den känslan lite bort, surt.. 

Mitt hjärta har shoppat när han var iväg, detta väntade på mig hemma. 

 




Påsen innehåll

En fin vårpresent från min älskling

Idag har jag och min svägerska gjort en tripp till Ikea, jag har köpt oss sängbord, då jag länge varit inne på det spåret, hjärtat har inte varit riktigt lika övertygande.. men nu har jag tagit mig friheten att besluta detta 


Här var jag nära att ge upp.. trodde knappt det var möjligt att en IKEA möbel nästintill kunde vara omöjlig att sätta ihop - men nog fan var det nästan det... tog till både skruvdragare och knivar för att få till allt, men skam den som ger sig!!! och tjurskallig var jag - det skulle bara gå att få ihop detta - Själv!!! kvinnor kan.. jaja.

Resultatet blev strålande, inte sant.





har även smackat upp en vit tavellist på en an sovrumsväggarna.. en vacker bild på mig och min hälft och några ljuslyktor tänkte jag låta pryda den.

Imorgon blir det mission "hitta lampor till sängborden" Jag söker vita, tycker det passar bättre än svarta i vårt sovrum, då vi inte har en svart pinal här inne.

BTW: vad skönt det är för ögonen att ha en "läslampa" perfekt nu att slippa hoppa ur sängen och släcka taklampan.

Dessa lampor hade mer än gärna fått pryda våra sängbord men min plånbok säger Nej.. helst säger den påfyllning men det är visst ett tag dit, om det inte skulle hända något oförutsätt eller jag skulle vinna på lotto (stor chans;nej.)

  

AJ lampa - Luis Poulsen eller Stinas Sandwalls för SMD

.. idag på internationella kvinnodagen tycker jag vi alla härliga, fina och alldeles underbara kvinnor world wide ska ge oss själva beröm, ett extra gott leende och skratt just bara för dig..

Jag har haft vårfeeling på jobbet idag. Gick för första dagen ut och hämtade posten i bara T-shirt... tidigare har jag tom tagit på mig jackan, det var inte en isfläck på gårdsplanen längre, man slapp gå med lätta och försiktiga steg, bara att traska ut och rakt till brevlådan... sist men störst av allt.. solens strålar har värmt mitt kontor idag och i stort sett tvingat mig dra för gardinerna för att slippa bli bländad - me like!


Igår kom ju min nya kollektion men varor, det var mycket snyggt.

Ger en bildkavalkad här, ett smakprov att några produkter

Här är 2 av de nya kuddfodralen i de rosa och grå tonerna.. för den som föredrar rosa som finns det mycket som faller i smaken.
Kuddfodral i rosa, vitt och grått 199:-/st

Ännu mer rosa - i form av kökshanddukar
Kökshanddukar i sand, rosa och grått 79:-/st


Ännu en rosa kökshandduk 79:-


Servettringar 4-pack 199:-




Min favorit bland kökshanddukarna, guess why :)



Perfekta påskpresenten.. en kruka format som ett ägg...sätt en blomma i eller fyll med godsaker, finns i 2 olika strl.


2 fina lykthus.. Candlehouse. 2-pack för 599:- 

Hoppas detta var lite inspiration.
Mer bilder finns på www.zbh.se

 

Nu ska jag fixa morgondagens lunchlåda, sedan godnatt

/ E



Idag bjöds det på detta till 11-kaffet :)

Mycket goda semlor från Bernts... det fick nog bli min sista semla detta år.

Är det bara jag som har problem med blogg.se eller är der något riktigt knas. Sidan tar jätte lång tid att ladda och menyraden saknas så det är omöjligt att ladda mer än en bild i taget och går en att se bilden m.m. Nåja, bjuder på en av dagens bilder. Har fotat i stort sett alla fina nyheter jag fick idag och några föll mig riktigt bra i smaken.. Jag hoppas på bättre blogg lycka imorgon
Här sker uppackning för fullt.. mer bilder kommer sen
tack alla inblandade för en fantasktiskt trevlig kväll. Dock inleddes kvällen med en strirrig och sen värdinna - min dåliga planering var i farten, men allt gott till slut. Jag bjöd på en fisksoppa med chrevre och vitöksbröd och till dessart blev det en mjölkchokladpannacotta med hallon och mango. Är fantastiskt glad och stolt över att ha fina vänner att omges med. Imorgon blir det troligen lite målarfix i källaren Over and out, natti
Rosvin och godis pryder mitt soffbord och är mitt fredagsmys.. Jag är djupt nersjunken i soffan och njuter helg.. Har haft hemmafix hela eftermiddagen. Ska ta tag i några jobb grejjer nu i pauserna på TV. Jag har idag fått 3 nya inbokningar på visningar i mars och april. Mycket roligt - kul att många gillar produkterna och att ryktet om mig som säljare sprider sig.. Risken är stor att jag somnar tidigt ikväll - sov dåligt inatt. Imorgon blir det tidig morgon och sedan laddar jag för Tjejmiddag!!

Idag åkte min andra hälft på tjänsteresa - så jag är gräsänka ett tag.

Detta firar jag med ett glas gott rosévin och fixar massa små saker som jag borde gjort för länge sedan.
intjänat ett st sambopoäng då jag tvättat hans bil invändigt och utvändigt + att jag tvättat mattorna i bilen också. maskinen pep nys klar, så ska ta och hänga upp dem.

I helgen har jag laddat för en tjejmiddag, och massa små fix här hemma.. skulle ta tag i att laga mitt lilla kreativa projekt och se om det går att få till det till det slutliga... skam den som ger sig.

Har för övrigt en mycket snygg tjejkompis/brud som har gift sig i rött - kolla detta Proud så förstår ni vad jag menar

Nu ska jag fixa klart allt - ligger papper över i stort sett hela matbordet... och toppar detta gör jag med ett glas rosé och 2 brinnande stearinljus - med hopp om att varken välta glaset eller för all del inte ljusen.

trevlig torsdag

Nu har det sista i kollektionen kommit och jag har funnit mig en vän



Lilla Bää - perfekt present till de små barnen, finns även en större storlek.
149:-/199:-




Denna lyktan är min favorit - Star lykta i vitt trä
379:-

Det finns fler nyheter och inspiration på www.zbh.se



Här kommer min Vasaloppsbild efter målgången i lördags.


  

Idag är jag och jobbar på vårt andra kontor.

Jag kom upp hyffsat tidigt imorse...så jag kom hit halv 8 iaf, skönt.

Jag och hjärtat har så dålig karaktär på morgonen.. vi snoosar minst 30 min varje morgon, och varje kväll säger vi att vi ska hjälpa varandra att vakna och komma upp, men vi är lika dåliga båda två på att dra ur varandra ur sängen.. idag var hjärtat iaf duktig och kom upp 7.40.. så då var det bara för mig att likt en zombie följa honom.

Igårkväll var det våffelfika hos svärföräldrarna och firande att min hälft blivit hela 29 år - Grattis grattis.. en aning närmare 30!!!

Idag efter jobb kommer min mor på kort visit och lämnar paket och kanske blir det en kvällsfika..ska hämta ut mitt paket med mina restvaror från ZBH kollektionen + lite andra "to-do´s"
Jag har skrivit en notis om vad jag ska göra efter jobbet idag, med risk för att missa något - så dåligt minne och glömska som jag har, kan det vara vettigt att ha det nerskrivit någonstans.. med reservation för att jag glömmer notisen då :) haha

Nu - back to work!!