HÖSTNYTT HOS ZBH

0kommentarer

Var först med att visa dina vänner höstens nyheter hos Zelected by Houze!! Halva priset på en valfri vara på ditt party i september!

Ha höstens första visning redan i september så får du som värdinna halva priset på en valfri vara!! (max ord.pris 1190kr).

Välj bland våra klassiker eller våra trendiga nyheter!

 

Det enda du behöver göra är att öppna din dörr för dina vänner och bjuda på en kopp kaffe. Och du - det går faktiskt lika bra med "köpekakor" som med hembakat!

Har vi en härlig och varm brittsommar i september så bjud på ett glas med något svalkande. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Vårt sortiment står för det lilla extra!!

 

Boka ditt septemberparty med din säljare eller gå in på www.zbh.se och anmäl ditt intresse att vara värdinna.

Du får givetvis även en ordinarie värdinnegåva helt utan kostnad!

Gåvorna väljer du från vår hemsida www.zbh.se eller tillsammans med din säljare. Det enda som krävs är att du har minst 6 gäster närvarande på ditt party och en omsättning på minst 2000 kr. Är dina gäster lika intresserade av heminredning som vi tror att du är, kommer din visning att bli en succé! Bjud in extra många vänner! Du kan ALLTID få extra bonus när din visning går riktigt bra! Om din visning omsätter mellan 6000-8000 kr får du alltid köpa 1st vara till halva priset Om din visning omsätter mellan 8001-10.000 kr får du alltid köpa 2st varor till halva priset Om din visning omsätter från 10.001 kr får du alltid köpa 3st varor till halva priset (gäller varor med max ord. pris 599kr)

Boka ditt höstparty med din säljare eller gå in på www.zbh.se och anmäl ditt intresse att vara värdinna.

Välkommen i höst! //Zelected by Houze

 ________________________________

 

Tveka inte att kontakta mig om du har du frågor eller vill boka en visning. Skriv en kommentar här så kontaktar jag dig eller maila [email protected]

 

ZBH,

Kommentera

Publiceras ej