Vi har fortsatt semester här på hemmaplan och vi har spenderat de senaste dagarna vid sjön, fantastiskt.

Det är så skönt med oplanerade dagar och bara njuta tillsammans...

Sverige har bjudit på fantastisk sommarväder de senaste dagarna och vad är då skönare än att starta dagen med frukost på altanen, packa bilen och åka till landet, njuta och bara va, äta grill-lunch ute, ligga under solens strålar samtidigt som liten tar en nap, bad och fortsatt chill och sedan tar vi sommarkväll med god mat och goda vänner - receptet på en perfekt sommardag


- bloggen kommer också fortsätta på samma semestermode som jag -


på återseende / ecarlssons


Vi är hemkomna från Grekland, vilken härlig vecka vi hade.. Lillplutt klarade det varma medelhavsklimatet superbra, vilket alltid är en lättnad för mamma hjärtat.

Vi landade hemma i 2 dagar för att tvätta och packa nya väskor.

Nu tillbringar vi denna veckan på västkusten och denna dagen har bjudit på riktigt härligt sommarväder och kvällens middag åt vi utomhus, svensk sommar när den är som bäst..Lillplutt njuter av sommar och semester.

 
 
Just nu - Packningskaos
 
Snart - Bilresa mot Kastrup
 
Sedan - Varmare breddgrader
 
 
 
 
 
 
SEMESTER för hela familjen och så även för bloggen i en vecka.
 
Kram / E
 
 
 
 
 
 
 
Lagom till att sommarvärmen kom köpte jag mig mina första par Please jeans, blir säkerligen fler jeans från det märket för jisses så sköna de är (det stämmer som så många säger, tycker i alla fall jag)
 
 
 
 
 
Jag har strl XXS i mina och de blir efter någon dag "loose fit" i modellen och sitter i övrigt hur skönt som helst. Gissar att jag kommer att bo i dessa byxor regninga sommardagar och kyliga sommarkvällar m.m.
 
 
 
 
please,
 
 
 
Nu är vårt matbord utomhus på plats och förra veckan införskaffades stolarna också. Det blev ett vitt bord från Grythyttan och IKEAs stolar Roxö, enkelt, tidlöst och snyggt tycker jag det blev..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En fin handplockad bukett sommarblommor fick vi igår av av fina vännen Anna, det blev som pricken över i på bordet... (vilken lycka att ha vänner som plockar fina blommor, jag är för lat för det + rädd för eventuella fästingar m.m. i det höga gräset...men ok, mest lat kanske) 
 
 
 
 
 
Nu hoppas jag på några soliga och fina dagar så att vi kan få njuta av både frukost, lunch och middag på altanen och det nya möblemanget..
 
 
 
Ha en god måndag vänner .. sista veckan innan semester för hela familjen