Fredag idag, och det har blivit en hemmadag för mig och J. Igår var jag nämligen totaldäckad pga ngn liten skitbakterie el dylikt. Det började i onsdagskväll och igår var det enbart sängläge och nyponsoppa som gällde för min del, men idag är jag både feberfri och piggare, så jag hoppas baciluscus försvunnit långt här ifrån...


Vi har haft en mysig dag tillsammans, min lilla gos och jag. 💙Jag inser för var dag som går att den här lille mannen har utvecklats så himla mycket. Han kommer ihåg mycket, pratar mycket och förstår en massa. Det är så roligt med alla dialoger vi har.. Jag får allt hålla mig för skratt ibland.  Idag bjöd J mig på kaffekalas på sitt rum. "mamma maka muffin" "föst in ugnen" ja, men precis..  Muffins måste ju klart in i ugnen innan.. När han gav mig en sedan sa han "ätte varm" sen satt vi på varsin stol och varsamt låtsasåt muffins.. 


Nu har det redan hunnit bli eftermiddag. Här fortsätter dagen i lugn takt för min del, då jag inte är helt 100 i form än. Ha en fin fredag vänner och en bra helg.KRAM

Söndagen den 24/8 har jag och några tjejer en Trädgårdsloppis.

Kl 11-15 på Backegårdsgatan 1 i Värnamo

Vi kommer att sälja inredning, kläder, barnkläder mm.


Det finns även kaffe, saft och hembakat fika till försäljning. Du betalar så mycket du vill för fikat, dessa pengar skänks oavkortat till "De glömde barnen/hela människan"Varmt välkommen till vår Loppis 
I veckan gjorde jag en laxlasange och på Instagram fick jag frågan om receptet. Jag har försökt skriva ner så bra som möjligt, eftersom jag inte gick efter något recept.
Laxlasange till 4 pers Du behöver:

- 1 pkt rökt lax
- 1 pkt färska lasangeplattor
- 1 el 2 mozzarella m basilika 
- 2 påsar (a 65gram) spenat
- 1 pkt Kelda ostsås (eller gör din egen, jag är bekväm och använder köpt) 
- några soltorkande tomater 
- pesto 
- 1 pkt riven mozzarella Gör såhär:

Stek spenat och krydda ev lite lätt m svartpeppar. Skär laxen i bitar. 
Skär några soltorkade tomater i mindre bitar och blanda dem med pesto (ca 1dl). Skär basilikamozzarellan i mindre bitar.

Smörj en rektangulär form med lite smör. Lägg 2 lasangeplattor i botten. Lägg spenat, lax, lite mozzarellabitar, samt pesto med tomater på lasangeplattorna, häll lite ostsås över. Lägg ett nytt lager lasagneplattor, spenat, lax, lite mozzarellabitar och pesto med tomater. Häll lite ostsås över och till sist strö över den rivna mozzarellaosten.


Jag råkade ta för mycket ostsås min lasagne, så man kan vara lite försiktig med den, eftersom man har mozzarellabitar också så blir det mycket ost. Ni får testa er fram. 


Tillaga i ugnen på 200 grader, ca 20 min. 


Smaklig måltid 


Igår var det kalasdax. Js kusin V fyllde 4 år. Hela familjen var samlad och firade honom. Mycket presenter, lek & bus, fika mm kan sammanfatta kvällen.En trevlig kväll och en trött liten kille somnade snabbt här hemma igår kväll.3 fina kusiner


Idag har jag startat dagen med 30 min PW, superskönt. Var en evighet sen sist men hoppas nu komma ut några mornar i veckan ett tag framöver. Det är en skön känsla i kroppen och en fantastiskt start på dagen.


Nu ska jag göra mig iordning innan lilla J vaknar.


Ha en fin dag vänner