Vilka härliga två lediga dagar vi haft här hemma. Vi har spenderat tiden med trädgårdsfix/uteplatsfix. 

Vi har en jättefin uteplats på vår framsida, där kvällssolen värmer perfekt. Vi la stenar där för 3 år sedan och nu bestämde vi oss för att "gjuta igen fogarna" innan har det fått växa gräs mm däremellan 


Det tar ett tag att fixa. Mannen gör grovjobbet med att gjuta, så rengör jag alla fogar fria från gräs och grus 

Såhär snyggt kommer allt att bli när det är klart..Stenarna som ligger på vår uteplats låg tidigare på vår baksida, men iocmed att vi byggde ett trädäck där så plockade vi upp alla stenarna och gjorde en fin uteplats av dem på framsidan.


Nu ska jag ta fredagskväll och krypa ner i soffan med en bok tror jag. 


KRAM

Nu i dessa vår- och sommartider är ju Rosevin en riktig höjdare. För er som gillar det så tänkte jag tipsa om ett gott sådant som vi drack i helgen. 


Loimer - torr, bärig, ungdomlig smak med inslag av röda vinbär, vattenmelon, örter och blodgrapefrukt.


Extra plus till den snygga flaskan och glaskorken. Dessvärre finns inte detta vinet att tillgå i vår "gröna butik" här i Småstaden (och inte beställningsvara heller) men bor ni i någon av Sveriges större städer, så kan ni nog finna det.Ha en fortsatt trevlig tisdag.


Kram E 
Här hade veckan sönderhackats med VAB - liten fis hade 40 graders feber och va varm som ett element i tisdags...men lika snabbt som febern kom försvann den, så nu är han på banan igen. 


Vilket väder vi bjuds på - Sommar de luxe. Och inte mig emot, gillar soliga och varma dagar.Våra fina Hortensior som vi planterade på altanen har blivit väldigt fina. Nu i denna värmen så kräver de extra mycket vatten - en kär väns mamma sa en gång "man måste nästan vara tjänstledig för att hålla liv i en Hortensia"Nu ska mamman i familjen krypa till kojs. Imorgon väntar en ledig dag tillsammans med liten skatt.KRAM 

Fredag idag och redan helg för min och J,s del. Härligt med en ledig dag.

Vi startar morgonen i lugnt tempo, "pelle" (välling) och Pippi i soffan för junior och frukost för mamman. 


Dagens planer är att träffa en fin vän, utvecklingssamtal på förskolan och bara njuta av att det är fredag. Det ser ut som att solen och värmen är på väg hit, och det gillas. Hoppas att det blir fint helgväder.


Nu ska jag ta min kaffekopp och hoppa ner i soffan jämte skatten.Ha en fin Fredag - KRAMDetta är helt klart en favorit hos mig

En skål turkisk yoghurt med färska bär, valnötter och lite honung - mums Perfekt "mellanmål/kvällsmål" alla dagar  i veckan. 


Nu ska jag ladda om efter jobb med just detta innan 1 timmes massage.Ha en fin tisdag vänner, KRAM
Puh. Idag är jag seg, trött som bara den nu på kvällskvisten. Kanske för att det idag var första "hela jobbdagen" på 1,5 vecka efter förra veckans VAB och ledighet. 


I helgen var vi på en av mina bästa vänner Ida,s bröllop. Herr och Fru K.

En fantastisk fin vigsel och en bra bröllopsfest med vänner från förr som var samlade - Tack fina Herr och Fru K för att vi fick vara med och fira er fina dag - Love Nu ska jag göra mig "ioordning" och säger därmed Godnatt 


KRAM