Idag skruttar jag och lilla 💙 här hemma. 
Liten plutt hämtades hem igår eftermiddag med närmare 40 graders feber.

Vi har en riktig mysdag här hemma, tittar på Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga. Vilken tur att jag köpte muffinsformar mm igår, så att vi också kunde baka.Stans sötaste bagare.


Nu tar vi kvällen här och försöker bli av med litens feber, som oturligt nog gått upp igen 👎👎👎


Kramar 

Halva Oktober månad har nu passerat förbi och hösten har bestämt kommit för att stanna. Hösten är ju på alla sätt och vis charmig, men kan också mellan varven kännas lite grå, kulen, kall och dyster.Det känns fantastiskt härligt att ha en veckas semester med sig i bagaget nu när höstrusket tränger sig på.

För 2 veckor sedan var vi på Mallorca och njöt av sommarvärme, det känns en aning avlägset här hemma just nu. Innan vi får möta en sommar igen så ska vi få ha både höst, vinter och vår. 


En liten Flashback från en skön semester

 
... har velat ha en nya lampa ovanför vårt matsalsbord ett tag nu, och denna fina designklassikern PH 5 pendeln från Louis Poulsen hade passat perfekt. En riktigt fin, enkel, tidlös och smakfull design tycker jag denna lampan har.
 
 
 
 
 
 
 
 
 bilden är lånad av Rum21
 
 

Önska får man ju alltid, eller hur.. sedan får vi se hur snäll tomten tycker att jag har varit:) 
 
 
 
KRAM och Godnatt vänner. 
 
 
 
 


Ett par nya Please har fått ta plats i min höstgarderob.
 Gillade färgen riktigt mycket, en dov grå ton (ser dock lite brun ut på bilden) dessa kommer passa utmärkt i höst.Jag har xxs i mina andra please jeans, men dessa är en mer slim modell och xs motsvarade en xxs.