Helgen har varit underbar, massa snö..  me like. Och jag har redan innan jul köpt mig själv en julklapp.. nämligen ett par längdskidor, så idag var första gången på flera år ute i spåren.

Vi inledde helgen med att åka till jönköping i fredags, shopping och en trevlig middag på En italienare och en grek.
Vi fortsatte kvällen hemma hos oss med vin och tjöt... en lång dag och sen natt.

Lördagen innebar vila, shopping, fika och pyssel m.m.



2 st julgrupper som får pryda mitt hem.

Idag efter längdskidåkning så tog vi en liten promenad på stan i snöyret, men det är ändå härligt enligt min mening.



Vi har varit hos Karin på adventsfika där det bjöds på skinkmacka, glögg och pepparkakscheesecake...

Små ljusglimtar i vardagen gör en extra energirik och gör att man värms enda i hjärtroten. Ett fint sms fick mig att känna så.

Nu söndagsmys med slapp i soffan framför Beck

Har för en stund sedan kommit hem efter fondue afton. En mkt trevlig kväll med goda vänner och god mat. Nu lägger vi våra phones åt sidan och kryper till kojs. Imorgon blir det lite sovmorgon då vi börjar dagen 8.00 på mässutförsäljning. Har en dag framför mig med diverse "måsten" men hoppas beta av alla imorgon och sluta veckan på ett bra sätt. Rensat skrivbord innan helg gillar stort!!! Beger oss direkt till jkpg efter jobbet och diverse shopping. Middag med fina B o J i Jkpg oxå Godnatt

Idag är det den 25:e - LÖNING
Det var välbehövligt på mitt konto efter förra veckans impuls med Ladies Night..men det var det värt. 

Igår lyckades jag enbart få igång en julstjärna, givetvis var lamporna slut i de andra, så nya lampor sen är det julfint även i våra fönster. 

Nu ska jag iväg på Sushi lkunch med Carro och Cicci.

Ikväll blir det Fondueafton tillsammans med goda vänner på restaurang.. trevligt att slå till ordentligt när det ändå är löning och allt. 

 

Jag har en sån där skön fixar dag.. en dag med mycket energi. Bäst att passa på när det är på det hållet. Har lagat mat - förälskade kräftstjärtar stod det på receptet... vi skrattade gott:)

Har varit ute och gått 45 min, skottat här hemma. Fick ett ryck och städade upp (röjde) i vårt skräprum. Plockade iordning allt i sopsäcker som ska slängas, det låg enbart i en stor röra på golvet. Fann min ljuslykta som jag ska ställa på trappan och mina träningskor under allt skräp - bra fynd.

Efter en sgo dusch sitter jag nu och röjer bland papper och skit, och mitt sällskap ikväll är detta



Ska allt slänga på lite julmusik och plocka fram stjärnorna.

Kvällens sysslor har varit just detta.



Får nog ändå känna mig någolunda duktig, då de faktiskt både smakade gott och ser bra ut.. tjocka, feta och rejäla katter blev det...

Detta är resultatet av vårat konstverk, nu ska vi bara hitta ngt tillräckligt tungt som den orkar hänga i


I fredags kom en bil och plockade upp mig på jobbet.. Vi styrde kosan direkt mot Jönköping och Ladies Night. Vi började festen i bilen, rosé och kackel, så var festen igång.. Väl i Jönköping blev det incheckning sedan förfest innan middag och show drog igång.



Showen var grym och vi hade bästa platserna, 2 bord ifrån scenen.



Det blev en trevlig utgång på Karlssons efteråt, där den officiella efterfesten hölls.
Väl hemma igång på lördagen har vi haft en lugn och skön helg. Igår startade vi ett projekt, som i stort är klart idag.

Vad tror ni detta är, ska bli???


Resultatet visas imorgon.



Efter en hel dags jobb 7-18.30 var det riktigt skönt att komma hem, äta en god middag och dela en flaska rött med mitt hjärta. Morgondagens fredagsmys byts ut mot Kinnarps Arena och Andreas, Martin och Måns m.fl. Vi hade planerat en lugn helg men kunde inte motså detta frestande erbjudande när jag fick det idag... Riktig tjejdag från halv 2 imorgon. Middag, fest, show, ö hotell. Härligt. Nu njuter vi vin och musik... Härligt blandning.. Tänker och pratar planer..me like.
Har precis i detta nu färgat min sambos vita skjortor. En jäkla skit tröja från Kina råkade komma med i maskinen och vips så var den vita tvätten grön. Är så förbannad och arg på mig själv + att jag vet exakt hur jag hade reagerat om sambon min färgade eller krympte mina kläder, så han har all rätt att vara en aning sur på mig. Det absolut sämsta var ju att skjortorna var ca 1 mån gamla. Vi gör nu ett tappert försök att återfå den vita färgen, men säkerligen för djävers.. Det får allt bli för mig att hosta upp x antal kronor och ge mannen min nya vita skjotor. Kina tröjan ska slängas långt bort åt helvete.. Jag som var så nöjd över min/vår effektiva måndags kväll. Fått en massa gjort, men uppenbarligen glömde jag av att tänka. Man lär av sina misstag sägs det, det hoppas jag verkligen, men jag tror att jag är portad från viss tvättning en stund framöver...

Imorgon bitti beger jag mig till Göteborg för en två dagars kurs.. och ska också träffa denna pinglan



Har haft en rikitigt soft kväll med 1 timmes powerwalk och sedan 2 timmar nedkrupen i soffan framför tv.n. Nu måste jag lägga i en växel och packa då jag ska åka redan kl.7 imon bitti.

gonatt kram

Jag byter ut förra veckans passionfruit and vanillia cosmopolitan till dufvenkroks chili och chokladsmak. både dessa drycker är helt i min smak och smakar som bäst i 20 grader v/s 0 gradigt.





Semestern är över och vardagen är igång med stormsteg..inledde veckan mysigt igår med besök av fina syster och vincent, de va även nattgäster hos mig..mysigt att få sova jämte den lilla krabaten.

En kort bildkavalkad från la semester


himmelska fridens torg med Maos grav där bakom




lite extravagans ska det vara på affärerna


bilden talar för sig själv




Expo 2010 Shanghai


utanför svenska paviljongen




magnifik hotellreception


M och Iwona




På väg till The Peak


Utsikt över HongKong

Still on vacation



lovely