Igår förmiddag landade vi på Mallorca, ett 28 gradigt varmt Mallorca kom vi till, riktigt härligt.

Julius var så duktig hela resan, han sov så gott i pappas knä när planet lyfte. När vi skulle landa blev det lite ledsamt, men inte så farligt.

Vi åt lunch längs strandpromenaden igår när vi kommit till hotellet, tog en promenad, åt glass och la oss en stund vid poolen.

Imorse när vi vaknade regnade det dock, så nu efter en riktigt god frukost får vi se vad det bär av till.

Hela familjen C hälsar och lilla J mår så gott.



Vi köade till Lindex imorse vid 10 (inte ofta det händer för Fröken Carlsson)
Jag fyndade 2 fina plagg och ett par skor, fin fina saker fanns det. Mycket fint till små töser och accessoarerna va också jättefina helt i Missioni anda.




Avslutade helgen på bästa sättet med pojkarna mina i soffan.. Ljuvligt när den minsta familjemedlemen somnar ens famn, sådan kärlek och värme

Nu blir det söndagsmys med en rejäl godisskål och snart också Beck


Snart lider också denna helgen mot sitt slut.. Dock är det snart en långhelg för oss och det innebär semester!!!
På onsdag bär det av mot Mallorca, ska bli fantastiskt skönt med värme och allt som hör semestern till..

Denna helgen har vi spenderat med vännerna, firat Kalle som fyller år , träffat fina Ida som fyllt år, blivit bjudna på gott både i fredags och lördags, baby simmat, tränat mm

Nu ska vi ta tillvara på det sista av denna helgen.

 
 
HIPP HIPP HURRA för bästa mamma på hennes dag!!!
 
GRATTIS GRATTIS GRATTIS
 
 
 
Bilden är tagen för exakt 1år sedan när vi firade mamma på Varbergs Kurhotell
 
 



Känner mig nästan som en klubbad säl, men inte riktigt. Jag är iallafall nådigt slut i kroppen efter vår löptur idag. 4 tjejer var vi, som gav järnet. Jag var svagaste länken av oss och lite kaxig innan vi gav oss iväg tyckte jag vi kunde brassa på med en lite längre distans och backar...
Tji fick jag.. Slet som en gris på slutet och efter en seeeeg backe (kanske 400m) och rakt uppför sista 10m trodde jag att jag skulle ramla ihop, trodde mig se stjärnor nästan:) men i mål kom jag, och vännerna..7,6km senare..

Som bästa pricken över i så kommer man hem till bästa killen som har lagat middag - tusen tack. Påfyllning av energi behövdes. Ugnsbakade Kycklingfyllda tortillas med chilisås, jättegott.

Efter dusch bänkade vi oss framför Svenska Hollywoodfruar. Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser detta program. Trodde inte man kunde förvånas av människor på ett sådant sätt som här, men jo. Det ska ju dock tilläggas att det är TV så vissa bitar kanske inte visas från rätt perspektiv, men ändå.

Nu ska jag klunka vatten och göra som minstingen i familjen - sova

Godnatt vänner


Just i detta nu sover lilla J och passar på att dricka en kopp kaffe samt äter upp bottenskrapet på min favorit av de två B&J glasserna vi åt i fredags.

(kaloriintaget blir väl +- 0 då det är tisdagslöpning med "Springjuntan - the runners idag) tisdagslöpningen är nästintill helig, fantastiskt roligt är det och förra tisdagen var vi 7 tjejer som sprang, härligt.

Snart ska vi klä på oss och gå till BVC, där väntar läkarbesök för liten. Pappa kommer också med. Efter det ska vi göra ett besök på en förskola..det känns bra att ha varit på samtliga tre förskolor som vi väljer åt J, eftersom jag inte har mycket erfarenhet från liknande mer än när jag själv gick som liten:)
Jag fick hem papper idag på köbekräftelse till barnomsorg, jisses alltså. Stoppa tiden, här och nu!!!

Imorse när vi var ute på promenad slog tanken mig att jag varit hemma 6 månader nu.. Och om 6 mån är lilla J redan 1år.. Ja, men det är ju ingen nyhet att det går fort så det är bara att "sjunga med" och i bästa möjliga mån ta vara på tiden.


Veckan bara rusar iväg..

Denna veckan har vi bl.a varit en tur i Växjö med Jessica & Leonie, kickat igång med ZBH visningar, lunchdejt med Frida i solsken och värme, shopping, eftermiddagsslapp på trappen med bästa tidningen, promenader, träffat mammor och bebisar, fin fint nagellack, babyrytmik, fått fina naglar av syster, tisdagslöpning i vanlig ordning, mitt i veckan mys med Erika.

Så var det helt plötsligt torsdag kväll och jag ska snart krypa till kojs..
Hoppas på bättre nattsömn inatt då natten till idag innebar endast några få timmars sömn.. Hör inte till vanligheten att jag sover dåligt, men med en liten infektion i kroppen så blev det dålig sömn..


Bättre uppdateringar på bloggen ska det bli, riktigt dåligt denna veckan..

 
 
Är ni som jag, alltid förväntasfulla på vilken ny smak det blir på årets Blossa Glögg???
 
Här kommer 2012 årvinsglögg
 
 

Yuzu Ingefära

En höglänt och frostbiten sluttning i ett avlångt land i fjärran östern. Långt bort från allt vad glögg heter. Här växer yuzufrukten vilt – och har så gjort sedan samurajernas dagar. 800 mil bort möter för första gången den japanska frukten svensk glöggkultur. Och här, i vårt lika frostbitna och avlånga land i väst, står den nu klar att avnjutas. Resultatet av det osannolika mötet mellan svensk tradition och fjärran österns frukt. En lika utsökt som välbalanserad starkvinsglögg med yuzufruktens smak av både grapefrukt och mandarin – en smak som samspelar väl med ingefärans kryddighet.

 

Hiss eller diss???

 

Ingefära är väl inte någon av mina favoritsmaker, men väl värt ett försök. Testa glöggen är ett måste. Eftersom jag var gravid förra året, så testade jag inte 2011 års glöggen

Blossa,
 
 
Goddag mina vänner.. TGIF fredag idag och helgen står för dörren, härligt.
 
Jag och liten har varit ute och köpt födelsedagspresent nu på fm och efter lunch ska vi till Tina och Valentin för en fika, sedan tar vi fredagsmys när pappan i huset har kommit hem.
 
 
Igår hade jag mammagruppen här hemma på en ZBH visning. Det var trevligt att träffa tjejerna utanför BVC och vi hade en trevlig kväll tillsammans - tack tjejer.
 
 
Jag hade kvällen till ära "pyntat" hemmmet i sann ZBH anda och inte ett ljus var släckt.. haha
 
 
En del av höstens nyheter samt tidigare godbitar
 
 


 
 
 
 

Sambon hjälpte till och skrev så fint på griffeltavlan
 
 
... här hemma är flitiga lisa igång, fixar inför morgondagen då det är första ZBH visningen för mig på länge. Så roligt det ska bli, trots att jag är lite ringrostig, det ska nog bli bra till slut. Det är mycket fina saker inför hösten och imorgon ska det inhandlas ljus m.m. för att få rätta stämningen med produkterna.
 
 
Då det kanske är några som läser bloggen som också är intresserade av inredning och accessoarer för hemmet så vill jag här även betona att ZBH söker fler säljare och här i trakterna vore det jätteroligt om vi blir fler.. det behöver inte betyda konkurrens för att man är fler säljare på ett och samma område, utan snarare större märkesigenkänning samt att det är roligt att vara ett säljteam som kan puscha och sporra varandra och vara stöd och hjälp till varandra.
 
 
 
 
Ta kontakt med mig eller med kontoret om ni skulle vara intresserade av att bli en av oss.
 
På www.zbh.se hittar ni kontaktinformation till dem och vill du kontaka mig så maila mig på [email protected] om du inte vill skriva det i kommentarsfältet här.
 
 


Redan onsdag... Veckan bara rusar fram. Idag tog jag och liten sovmorgon till efter 9, riktigt skönt.. Så i detta nu är det frukost som gäller.

Veckan har än så länge bjudit på lite mer födelsedagsfirande med farmor, fika- och lunchdejter med goda vänner och barn, babymassage, tisdagslöpning med springjuntan mm.

Idag har vi en fortsatt mysdag framför oss. Blir en tur till affären då morfar, mamma och lillkusinen kommer hit ikväll

Trevlig mitt i veckan dag


 
Jag blev firad hela dagen i fredags och på kvällen hade vi kräftfest här med familjen.
Kräfterna smakade gott och till detta hade jag gjort en Västerbottenpaj
 
 

 
 
Till dessert blev det en Hallonmousetårta på kladdkakebotten
 
 

En glad och nöjd 27åring
 
 
 Än inte firandet över då vi har fler jubilarer i släkten. Svågern och mamma är näst på tur nu i September så vi kommer att fira oss tre tillsammans i helgen då det blir Brunch
 
Jag fick så mycket fint och jag är så tacksam för alla presenter, blommor, grattishälsningar m.m.
 
 
 
 
 
 



Fitnessfajten är över för Augusti månad och för min del.
Det var en rolig utmaning och som jag sagt tidigare så följde jag inte schemat till punkt och pricka men så gott som.

Jag gjorde delmätningar var 10e dag och helt klart hände det mest det 10 första dagarna.
Efter 10 dagar hade jag minskat 1,5kg och 4cm på midjan.

Efter 30 dagar var mitt slutresultat -3kg och -8cm på midjan. Jag är riktigt nöjd över detta. Jag hade som mål 6-7cm minskning på midjan och det klarade jag.

Jag önskar nu såhär i efterhand att jag mätte ben och armar mm då jag även ser resultat där väldigt tydligt på mina före- och efterbilder.

Nu efter denna festhelgen med allt vad godsaker heter så ska jag åter komma på banan på vardagarna vad gäller vardaglig träning och återhållsamhet vad gäller socker.

Jag har lärt mig mycket av dessa 30 dagar och det var fantastiskt roligt att få se resultatet.