På gott och ont är det när all skit kommer på samma gång.. Haft en dag med negativ energi, gillar inte såna dagar alls.. Dagen började på fel sida och fortsatte på samma bana. Bara att bita ihop, bita i det sura och låta dagen passera utan att gå till historieböckerna. Hoppas på att få vakna upp till en bättre morgondag med god energi och positiva toner. GODNATT



Jag tar det fortfarande chill efter en lång, solig och trevlig påskhelg..
ligger i soffan tillsammas med detta nu - perfekt avkopplingsgrad en tisdag... snart byter jag lokan mot ett glas, då det vankas en spännande tillställning vid 19.30 ikväll..

Helgens bilder är i största del bilder från vårt altanbygge - vi har jobbat varje dag båda två med att bygga och fixa inför vad som komma ska bli ett ca 80kvm stort trädäck. Sommarfest - ja visst!

Vi inledde helgen med att vara barnvakt (+ över natten) för lilla pyret.. vi hade riktigt kul och han var i stort sett glad hela tiden, förutom vid 3-tiden på natten samt att han väckte två trötta själar 06.30 på morgon, småbarnsföräldrar-inte vi inte. Men mysigt hade vi det.. det var ett riktigt morgonhumör på oss 3 när vi väl kom upp efter 7-tiden.


Morgongympa är en mycket bra start på dagen

I övrigt kan påskhelgen sammanfattas med bygge, sol, rosé, vänner och extremt härliga dagar ... vi har nästan haft semesterkänslan i kroppen. Härligt att få en försmak av sommaren.

Igår avslutade jag ledigheten som jag började den, men i lite högre termpo. Jag och Jessica sprang och runda. Mycket skönt och mycket nöjd man är efter. Efter dusch och middag cyklade jag och hjärtat till fina vännerna Anna och Oskar som igår flyttade in i sitt nya hus här i stan - Välkomna hem.

Härliga påsk.. vi njuter härliga mornar, barnvakt, arbete i trädgården och goda vänners sällskap.

Lite bilder på vårt arbete, altanbygge påbörjat - check!





Trots att en del kvarstår är vi en bra bit på väg..
På tisdag kommer brädor till trallen.. härligt med ca 80m2 trädäck i sommar ;)

Vi belönades oss med solning, kaffe och macarones i eftermiddag.



Nu blir det cykel till vänner där grillning väntar - trevlig Påsk

Nu är påskveckan i full gång och vi har fullspäckat schema på jobbet, så bara att ligga i och hålla tempot uppe..
Imorgon är det sista dagen jobb för denna vecka, sedan tar jag ledigt fram tom måndag - skönt!!

Idag säger jag:

Hipp Hipp Hurra för världens bästa morfar som fyller hela 80 år.

Grattis Grattis än en gång..



Nu ska jag och min väckspärr gå och lägga mig. Sovit illa inatt, så har haft fruktansvärd nackspärr - haft vetekudde nu ikväll, men enbart hjälpt föga.

Godnatt

Idag har vi firat Morfar 80 år..


Morfar och barnbarnsbarn



En viss goding fick sitt påskägg idag med.. lycka.





Just nu går dagarna i ett - fullbokad varje dag.. Nu har jag precis blivit klar med dagens ting.. satt på mig pyjamasen och softat lite, svarat på lite mail och fixat lite jobbsaker nu på kvällskvisten.. Borde egentligen packa ihop inför morgondagens visning men eftersom jag inte har den förrän 18.30 hoppas jag hinna det efter jobbet imorgon.. 

Jag har nu proppat i mig en massa gott - veckonyttig... nja, det är en annna historia. 

 

Jag hade ett kul samtal idag med en person.. tänk att man kan gissa sig till en person bara av att prata med den.. jag nästan kan tänka mig hur denna person är efter det samtal vi hade.. om det var ett bra eller dåligt samtal spelar ingen större roll. Det roliga var bara att jag vet att denna människa är en bra bit äldre än mig och jag fick mig nästan att känna mig ynklig, liten.. precis, en liten flicka. Men där jag satt gav jag mig själv en klapp på axeln och bröstade upp mig lite och tänkte.. Nej, jag är ingen liten tjej. Jag är vuxen och jag har pondus och kraft trots mina ynka 160 cm över jordytan!!! Och jag tror det hjälpte.. Jag kände mig iaf inte som den där lilla tjejen i samtalet, och det vore vansinnigt kul att få veta vad personen i andra änden tyckte och tänkte om mig.. hurdan person jag är, vilken ålder jag har m.m... den som söker - den finner.  


Nu ska jag och denna här krypa till kojs...ska boosta mig med lite energi inför morgondagen.

Idag har vi njutit av det fina vädret, min kille och jag.
Tog en lång sovmorgon och en lång helgfrukost - bästa starten på en helgdag.

Vi åkte och tittade på lite växter till trädgården, fanns mkt fint.
Vi gästade hans släkts stuga och päste en stund i solen, underbart.. blev lite grillat till lunch där ute sedan fotsatte vi till nästa sjö och ett lant café och fikade våffla med Cicci, Marcus, Tessan & Martin.. en riktigt härlig eftermiddag.

Hemma i stan igen tog vi en kort promenad i solskenet och värmen... och nu ikväll har vi grillat kycklingfile och hallomi... det kändes som sommar - grillat är tecken på att värme och sol är på G.. hjärtat tog en nap och jag har fylt tvättmaskin och torktumlare.. Nu är det bara att krypa ner i soffan och njuta söndagsmys, lika heligt om inte mer än fredagsmyset.

helgen har varit super på alla sätt och vis. Igår var det kör helg/reunion med gamla gospelkören. Vi var 300 gamla och nuvarande körare som hade en heldag med övning igår och som avslutades med konsert... Vi var några tjejer som fortsatte kvällen tillsammans hemma hos Malin. Pratade minnen, kollade bilder, skrattade så vi nästan kiknade mellan varven.. åhhh, vad härligt det är med goda vänner. Trots att vi inte ses så ofta några av oss så är det fantastiskt när vi ses.. ni/du har en plats i mitt hjärta för alltid...



Nu ska jag väcka min kärlek och krypa upp med gottis och mysdress och kolla TV..

kickstarta en bra vecka imorgon vill jag göra.. veckan som kommer innehåller massa kul grejor, men för många som läser här, så jag förtäljer ingenting mer än att jag ska gästa GBG i helgen och fira morfar som blir 80 år.

KRAM

07.00 satte jag mig bänkad hos frisören - ett flertal olika slingor i kola, honung och ordinary blonda blonda slingor.. en härliga blandning.



Idag när jag kom hem från jobbet, möttes jag av denna syn i vardagsrummet -härligt

Solsken, AW, skratt och härliga toner...

jag gjorde tvärtemot killarnas melodi - jag tog en skön men blåsig promenad med Anna i 1 tim

ingen vacker bild men färgen på håret kommer lite mer till sin rätt, dock en riktigt så mörkt.
Men jag gillar det, skönt att inte vara så ljus redan. Blir ändå det så fort solen hittat fram i sommar.. dock är jag ju likblek så att ansiktet ser för jäkligt ut.. usch ja,, mer sol tack..

har haft en mysig kväll, AW här hemma har fortsatt i vårt vardagsrum.. jag har suttit i mysdress vid köksbordet och fixat diverse jobbsaker, reg ordrarna från partyt igår - Top Notch försäljning. Me like!!!

Nu ska jag fixa det sista.. BTW: planerar en kort visit i GBG hos min fina E om en vecka.. ska bli kul att ses. Blir en kort visit då vi firar min morfar nästa söndag - 80 år.

Fortsatt trevlig kväll.

Kram

Godmorgon kära. Tog mig nu 5 extra minuter att sitta ner i soffan och äta lite frukost, ska försöka göra det till en vana, skönt att få sitta ner och koppla av lite.. För 2 månader sen åt jag inte frukost på morgonen. Gjorde allt så snabbt jag kunde och åkte direkt till jobbet. Vi har ju frukost vid 9 på jobbet men det är skönt att ladda magen med några skedar filmjölk istället för kaffe.. Nu hör jag fåglarna kvittra och jag ska packa mig ihop för att vara på jobbet vid halv 8.

I lördags unnande jag mig lite lyx - ett lavendeldoftande ljus från Lexington är som pricken över i i sovrumsföntret..



eftersom jag har mina stjärnor från samma märke i fönstret tyckte jag ett ljus passade utmärkt också.




igår på minimässan lyckades jag fota mitt bord när jag hade fått upp produkterna







nu har jag fixat ordning bland mina prylar, för imorgon och på onsdag väntas 2 partyn, mkt roligt.

Idag var det återigen löparmåndag - 18.45 mötte jag upp tjejerna. Jag var taggad som tusan, cyklade dit så fick min uppvärmning. Dock var jag seg somn katten när jag sprang.. orkeslös men ändå inte. benen har energi men ingen andning i stort sett.. harvlar och hostar nästan för att öppna luftvägarna.. är det bara att jag har kass flås, små lungor eller kan man ha så kallad mindre variant av ansträngningsastma... jag klarar inte löpa på i ngt högt tempo för jag kan inte andas ordentligt vilket jag att jag tar ut mig fullständigt och isåfall får börja traska, så sakta mak men jag kommer i mål springades, läs joggandes..

Nu godnatt

Min nya Kärlek är på Svt fredagar 20.00 "Så ska det låta" Jag älskar att inleda helgen med musik, och gärna högt... Det är så härligt att le och njuta av bra musik.. Idag har jag också gjort en ny upptäckt. Jag har aldrig varit vidare förtjust i Brolle men idag när jag enbart lyssnade på honom (la mig i soffan och blundade, tycker musik oftast är vackrare när man sluter ögonen och riktigt lyssnar på musiken) Vi har inlett helgen på bästa sätt. Sushi och ett kusligt gott vittvin. Dessert bestående av hallonsorbet och mangochoklad väntar snart.. Trevlig helg ni sköna