vaknade upp till ett grått, trist, blåsigt halmstad...
är som en zombie på morgonen, pallar mig upp efter lite snozzande, men det e inte med hopp och skutt steg jag pallar mig upp, o nej.. Hoppas att det blir lite kyligt igen, att december och allt som hör den månaden till för lite julstämning och glädje med sig... jag vill ha snö också, sen kommer jag väl klaga den dagen det är snö, för att man måste gå och inte kan cykla längre.. hahaha, nej, det ska jag ej.

Har precis ätit frukost, ska fixa iordning min lunch, sen föreläsn 10-12. Lunch hemma, vidare till HM som har 10 % på hela sort idag.. och eftersom mycket bland mitt smik sjunger på sista valsen så ska jag inhandla sådant tänkte jag.
Efter det blir det bibblan och fortsätta på våra individuella stycken i vårt grupparb,min del är tarftig (lite liten) men ja skase över de idag, samt koppla teori till det (puhhh, det tunga jobbet)...

Imorgon efter 12 lämnar jag halmstad för hemåt... 2 veckor sedan jag såg min kärlek.. o han har hunnit vara 8 dagar utomlands också.. men som sagt, 2 veckor.. de känns som en evighet.

Nu ska jag göra det jag bör

Kram
jag tig mig upp efter 7 idag och gick till spinningpasset som va vid 8.00 - 8.45... puh, det var kämpigt, men att såå skönt nu efteråt..
Igår var det en månad kvar till julafton... ahhh, känslan blir mer och mer julig...
är det någon som känner att de har bra julklapstips till pojkvän, mor och far så är jag idel i öra, för mina idér verkar vara tröga...
syster har väldigt ofta en skön inställning då hon säger:
-köp något som dy tycker är snyggt och som du själv skulle vilja ha, då vill jag med största sannolikhet också ha det. ja, så förra året köpte ja varsin likadan klänning till oss båda.. smart va.. haha, vi ha den ändå inte samtidigt.

Nu ska jag in i duschen.. idag är det dubbelföreläsn på eftermid, så det innebär att sitta hemma o läsa lite nu på förmiddagen..

Kram
kronor har jag kvar på kontot.. men jag är inte bitter för det.. nej,imorgon så väntas månadslyckan du pengarna ramlar in på kontot... ett fyrsiffrigt belopp så det är inga mängder att vänta på, men jag klarar mig ändå.

Varför ska man bo så långt söder och väst så att man inte får njuta snö... Jag VILL också njuta av snön..som ett litet barn. Jag vet att snö kaos kan ställa till det, men jag kan tycka det är lite mysigt så länge det inte drabbar en själv direkt, eller någon av ens bästa, nära och kära.

Nu har jag ätit lunch, trixade snabbt ihop en avokado och ägg sallad.. yummie...
nu bär det av till skomakarn, ska lämna mina stövlar, sedan biblioteket för studier..

KRAM
den infinner sig när man beöker jul på wapnö.
jag, erika och hillevi har njutit av en underbar dag, och den forsatte på detta ljuvliga ställa.. jag har inhandlat i mintkyssar, choklad- och minttryffel... ahhh, julen närmar sig...

kvällen har bjudit på kina take away, prat, skratt, spel, vin och härliga minnen..

nu ska fröken carlsson sova för hon sluddar kanske lite på orden och morgondagen bjuder på hemmagjord brunch... (me scones = me like)

gonatt

väntas idag.. vid 12-tiden anländer min underbara vän Erika hit, till mig och Hillevi. Ska bli så kul att ses med tanke på att det var över ett år sen sist, kan knappt förstå det.
Och eftersom vännen ska på 4 mån resa så ska det bli skönt att få träffas innan hon lämnar moder svea..

upp med tuppen är jag idag känns det som,kanske inte så farligt egentligen, en vanlig människa går väl upp vid dessa tider, när man jobbade så kom man upp innan 7 utan problem (med undantag för vissa dagar)
nu ska jag göra mig iordning, sedan plugga på förmiddagen, så vi sen kan njuta av en toppen helg.

pst. kaffe behövs nog så här tidigt.

Kram

Jag klarade bägge tentorna...

fick resultatet på finansiering ikväll... GODKÄND...
jag har knappt fattat att det är sant... det kanske kommer över mig om någon dag, är mer chockad.. Att jag skulle klara både två trodde jag aldrig....
Men det känns såååå underbart, denna hösten har hittills varit det tyngsta i vårt program, två svåra och krävande kurser parallelt med varandra.. som sagt, tårar, ångest, ilska och frustration har funnits som min högra hand måga gånger de senaste veckorna..
Nu blir jag lite nörd. Men jag vill tacka min kära, mamma, pappa och sist men absolut inte minst mina underbara studievänner som stått ut med mig och peppat mig... stöd och hjälp är guld värt, och i stunder då det känns nästintill uppgivet så behövs verkligen den där lilla extra puschen.

men en sak har jag lärt mig tidigt i livet... Ge aldrig upp
ne, för så fort man gjort det, så kan man inte påstå att man försökt tillräckligt...
Jag har alltid haft det motto i golfen.. o där har det funnits många tunga stunder, rundor som slutat på över 100 slag och snäppet där under, men aldrig har jag gett upp..
- Ända in i kaklet, det stämmer.. det är riktigt bra.
O ja, vi sa det till varandra innan finans tentan..  o det gick hela vägen, ända in i kaklet...

För att fira detta, drog jag iväg till gymmet med min adrenalin kick... så, lite löpning... 5,3km..inte så långt, men tack de räcker för att ja ska bli supersvettig, känna flåset, o ge lite extra...

Fira på riktigt kanske man borde göra, men jag hittar inte den orken.. haha..

Bjuder på en glädje bild:typ lika glad var jag när jag kom upp på vattenskidorna på första försöket i somras.. ja, nu e jag lite skrytig... hehe.

Kramar till er från en glad liten fis.

Dagen började med föreläsn 9.15-12.00, men redan 10.30 var vi klara...jaha, bara att traska hem.
Jag hade en tid 11.45 bokad på vårdcentralen... har trott att jag haft urinvägsinfekt. så ja tänkte lika bra att kolla upp det.
Så var inte fallet, så det var i skönt på så vis. Jag ser vårdcentralens ingång från mitt fönster och det är ca 100m dit, så det var ingen större utflykt.
Nu har jag pluggat och varit effektiv.. Varken TV eller andra störande ljud har jag haft igång.
Nu ska jag ta tag i mitt diskberg som bildats.. för 16.00 så ska vi på mingel kväll (tidg kväll) med Systeam.. de besöker vårt program, så det blir vi och ettorna och våra lärare som är inbjudna att träffa dem..kan nog bli en trvlig tillställning.

Vidare till disken.

KRAM

1 p över G på programmeringstentan....JIPPI.. jag trodde aldrig att det skulle gå vägen, men hoppet är det sista som lämnar människan,inte sant:)
jag är evigt glad att jag kämpade in i det sista.. satt kvar hela tiden o skrev så mycket jag kunde fixa....o de va skönt nu i efterhand... ahhh, så nu ska dessa böcker upp på vinden så ja slipper se dem mer... vilken lycka..
så mycket tårar och frustration jag haft över denna jävla programmering.... nu e skiten över.. ja, kanske ska lägga till i mitt CV: datakunskaper-Java... *hahahaha* vill inte ens hörs ordet på bra länge..
så nu kan vi fira jul o nyår utan att vara bittra över en program.omtenta.

Har idag inhandlat glögg...starkvinsglögg me chokladsmak.. lite måste man ju faktikst fira.. nog får att det bara är ett av två tentaresultat.. men bätter än inget o bätter än 2 u...

dagen har varit tipptopp än sålänge.. o fick även i em ett telesamtal från iF skadeförsäkr.. de hade ej avslutat en gammal skada från 2001 där jag var inblandad..
så cathing... skadestånd för sveda o värk 1 mån + utgifter... 4000:- Tackar ödmjukats för detta.. nu ska jag också boka in en tid på vårdcentralen för att undersöka nacke och rygg, o se hur det är idag..
Men ja,, va ska man hitta på för de 4000:- (bidrag till en resa hade varit fint)

nu ska jag äta, läsa, sen träna.


ja, usch  fy... det regnar, blåser och är kallt....inte ute väder... men jag trotsade vädret imorse och tog mig en frisk morgonpromenad.. var på väg att blåsa bort, men men..
har tillbringat förmiddagen hemma och pluggat.. skrivit lite sammanfattningar av vad jag läst..

har fått veta att tentaresultaten från programmering har satts upp... så om en timma har jag beskedet i min hand.. skönt att få veta bara.. även om jag ställt in mig på det värsta..

Har fixat mig laxfile och avokadosallad nu.. riktigt god lunch.. lite förvånad över mig själv nästan..

Ha en trevlig tis.
Kram
ja, så var denna lilla ledighet över...
i lördags var jag o mor på A6....så mycket folk och så mycket julpynt... snart är väl julen över också.

Igår så hade jag en fixar o trixar dag.. dagen började bra med osudden promenad (i solsken) sedan så tvättatde jag bilen... mycket bra eftersom den var mer skitig än ren. Letade stan runt (varenda mack) efter ett torkarblad till min bakruta..eftersom det är rätt och slätt utslitet... men hittade inget.. men på ett ställe sa de att de kunde fixa nytt gummi på bladet för 100 spänn...kanon tänkte jag, taget!!!
när ja ändå skulle lämna bilen så bad jag nissen att kolla om han kunde få din min halvljuslampa som också gått knas... ja, de kunde han.. o han frågade om ja köpt lampa, vilket jag gjort så ja la fram den framför honom..
kalas tänkte ja..
hämtade bilen någon timme senare.. ja, de säger de dumhuvudet till nisse att han satt i en annan lampa, för han sätter inte i biltema skit... jahaja sa ja.. de visste ja inte att de va så mycket skit.. men jaha.
Ja, va kostar detta... : 350 KRONOR!!!! 250 spänn för lampao byte (o den ja köpt kostade 45kr)... hmmm, chockad o tagen blev ja... jisses...260 kr kvar på kortet också.. jaja, ta 250 på kortet, så får du 100 kontakt....
När jag åkt därifrån kom ilskan o frustrationen.. kände mig så jävla lurad....nissen hade ju gjort något han inte ens får göra, något vi inte kommit överens om.. efter samtal me mor o far.. ledsen o arg som ett bi var jag.. åkte ja tillbaka o fick ur mig min ilska på nissen... jävla idoter de finns ibland... o betalat ska de ha me... uhhh. 

Senare igårkväll åkte ja o fanny tillbaka ner hit ....
Så dagen har tillbringats på biblioteket med tjejerna på förmiddagen.. vårt grupparbete måste startas upp, men det har gått riktigt trögt. Fick inga bra företag på kroken idag... vilket kändes surt, så hoppas det löser sig imon.

har nu fördrivit eftermiddagen i soffan med att läsa Managing and using information systems...låter kul.. nja, inte så värst.

nu. 18.10 så ska jag o Fanny på spinning.. äntligen, va så längesen sist.. så det ska bli riktigt skoj.
Ikväll 20.00 forbollsgalan, får ej missas.


onsdagens fest med rock tema.. tycker vi alla lyckades bra med våra outfit...
en trashig rock brud skulle jag försöka få mig själv att likna..
Det blev en riktigt lyckad kväll, många skål och skratt...

bjuder på ännu en bild..


sotiga och svarta ögon är inte min melodi.. det var riktigt svårt att få till det på bästa möjliga vis, men med malins hjälp så blev det faktikst ett väldigt bra resultat.

Nu är det fredag.. idag åkte hjärtat mitt... han ska tillbringa 8 härliga dagar o varma o soliga brasilien... ja,vissa har det bra..dock är det ju jobb, så sola och bada dagarna i ända blir de väl inget med...
o jag njuter här hemma, en regning och grå fredag med att plugga och betala räkningar...

Kvällen ska tillbringas med syster.. var längesen baar vi två umgicks, då det är på tiden..
Idol mys får det nog bli.
Imorgon bitti ska jag ta med min morfar och besöka mamma o co. Så det blir en lugn och skön helg med mycket familjen..

Trevlig fredag.

ps. jag har varit utan godis i 14 dagar nu...det har gått bra, men ahhh.. ikväll.. en påse lösgodis hade ju sutiit som spricken över i.. men icke.
Nene, får nog ta o inhandla vindruvor.. cashew (dock ej de me chokladöverdrag, för de e lika med godis = vilket är lika me skiiit) o sen får väl p cornen vara
står på schemat ikväll.. igår så fixade jag till min outfit.. blev inte som jag tänkt mig från början, men det blir nog så bra...
eftersom jag är en fattig student med 400:- på kontot så var inga större investeringar aktuella för att fixa något... garderobsrensning får duga istället..

såhär såg de ut förra året, då temat var HollywoodGårdagskvällen tillbringade jag med Fanny på gymmet... det var riktigt skönt att träna.. det är mer än behövligt... dock känner jag idag att det kanske inte var det allra bästa. då jag känner att min förkylning ej gått över... uhhh.
Kände mig deckad imorse.. o nosen snyts lite... usch o fy... vill bara bli kvitt med detta..

Nu väntar dubbla föreläsningar, sedan direkt hem o fixa outfiten... ska vara på plats redan 17.00 då vi ansvarar för maten...

trevlig onsdag... (halvvägs till helg)..
KRAM
har det varit denna helgen. Lördagen tillbringade jag och hjätat och syster hans på stan...vidare hade vi en parlunch tillsammans med C o pojkvän... mkt trevligt. Vi blev bjuda på äppelkaka lagom till fikapausen på lördeftermiddagen. Kaffe och prat hos svärföräldrarna...
Kvällen avslutades i jönköping med goda vänner, bio (bond) och middag.. allt var jätte bra tills 23.05 då vi kom tillbaka till pakeringsgaragaet, och insåg att det stängde 23.00.. in kom vi, men ej ut. Så securitas fick bli vår räddning, och det var ju givetvis inte gratis att få öppnat, men va gör man inte.

Fars dag tillbringades med 2 pappor igår, dock ej min egen kära pappa då vi var på två olika orter. Ikväll däremot så ska pappas firas lite.
Först var det middag för svärfar, senare på eftermiddag så var vi hos mor och henns kära och firade diverse med hans barn där... en jättetrevlig söndag med mycket mat, tårta m.m.

Därav har jag börjat min måndag med en 40 min promenad... gick till morfar och hämtade min bil, som han lånat i helgen...
Idag ska jag ha en njutardag... ska tvätta nu från 10.00... sedan blir det städning, laga mat, stryka... ahhhh.. såna här dagar kan jag riktigt njuta av, och det var så längesen sist jag hade en sån här dag hemma...
ps.. jag ska göra svampsoppa idag tänkte jag.. av kantarell.. trattisar.. ngn som har ett bra recept??

Ska nu plocka ihop tvätten..

Kramar

Har tillbringat kvällen i soffan... iklädd pyjamas sen 8.. skönt att ha såna slappakvällar.
Eftermiddagen spenderades på bibblan me Erika och Emilia.

jag tog mig även i kragen och gick till gymmet 1 tim... bättre att få lite gjort än inget alls.. Anna var där, så hade det inte varit för henne, hade säkert min soffkväll börjat tidigare.
Denna veckan han jag gymat 2 ggr, måste vara rekord för mig de senaste veckorna.. då jag knappt utnyttjat mitt medlemsskap,,

har nu stått o pratat me fanny o dörren.. ska lämna en bok åt henne i värnamo...

Imorgon så är det föreläsn 8-12...döden känns det som.. uhh ja.

Hemfärd snabbast möjligast.. då ja ska jobba från 14..

nu måste jag diska, sen lägga mig.

Gonatt

härligt att det redan är torsdag idag.. helgen kommer imorgon.
Skönt att komma upp i tid idag...

Gårdagen tillbringade jag och tjerna i Helsinborg. Vi strosade på stan.. inhandlade lite festkläder..en svart klänning fick följa med mig hem... Lunch åts på Haket.. bra och mysigt ställe... satt o njöt av lugnet och ledigheten..att blicka tillbaka en vecka i vardagen gör att man får huvudvärk.. stressen och ångesten då.... uhh. Vi fortsatte eftermiddagen på Väla och IKEA... på väla inhandlade jag nötter i lösvikt.. fanns en affär med mkt nötter, kryddade på olika vis... så en påse för 43 kr inhadlade ja... ohhh, de sved nästan att köpa snacks för 40 spänn... fattig som en lus är jag och det är hela 3 veckor kvar innan pengrna kommer på kontot igen.. fasen.. de där jäkla bidraget är alldeles för litet.. finns nog knappt en människa som klarar sin budget på de futtiga 7500kr...

för övrigt... 1 nov -1 dec så är det godisföbud för fröken carlsson..än så länge har det gått bra... faktikst inte varit sugen på de.. o nu har jag ju min 43 kr nötpåse som jag ska äta med andakt... jag o emilia tog upp godiskampen, då vår kära vän erika redan varit duktig och hållt upp några veckor.
Tidigare har jag försökt hålla upp  på veckorna, men unnat mig fre-sön, men nej... nu ska det vara 1 mån.. o de ska ja fixa...

Snart föreläsn. nu frukost och fix.

Kram kram


oyes.. lyxade till tisdagsmiddagen med ett glas rött..

Av kvällen blev det 1 tim på gymmet med Anna.. skönt att äntligen pallra sig dit.. Är en smula svis på min vän dock.. hon och hennes kära åker på 2 veckors semester till Thailand på söndag... ahhh, det hade man mer än gärna ej tackar nej till just nu.. Ha en skön och härlig semester vännen.

Nu är det tvätt i Desperate som gäller.
Kram
 

gråare väder än denna tisdag finns inte.. vad är då inte bättre än att pyssla med kort och fotoalbum...man får så mycket minnen när man tittar på kort också...

Åkte till Halmstad imorse, morgonen var seg.. precis så seg som en tisdag kan vara... har tillbringat förmid, här hemma nu, med detta pyssel.. ska fortsätta i eftermiddag, efter föreläsningen. För 13.15 så är det It Strategi, hmmm.. får se vad detta kommer att bli för något.

Fick igår beskedet att våra tentor kommer att ligga efter jul, rättare sagt v.3... och dit känns det väldigt långt... (än så länge).

Nu ska jag klistra in lite mer bilder innan jag ska bege mig..

Kramar
är det idag... hör inte till vanligheten att jag är hemma en måndag.. de senaste veckorna har alltid varit studier och återigen studier... det är iochförsig migg "jobb" me alltid skönt att ha lite vardag med sin kärlek.

Helgen bjöd ju på hallowen middag och fest.. min outfit me mitt nya inköp skulle jag fotat.. men icke.. den tiden fanns ej... det blev en väldigt lyckad 3-rätters där vi alla par stod för varsin rätt... i vårt fall bjöd vi på (min man får ta cred, för jag tittade enbart på... ej mitt gebit) en bit kalkon... som va såhär stooor...syns kanske inte riktigt på bilden..men en jäkla pjäs på en sådär 6 kg... god var den i alla fall.Kvällen fortsatte, lite mer folk tittade hit, sedan fortsatte vi till nästa fest.
Det var en riktigt lyckad kväll.. förkylningen hade lagt sig (säkert hjälpte några glas rött)...

Gårdagen var en riktig "slappa" söndag.. vi gjorde inte mycket för världen. Jag var på kyrkogården och tittade till ljusen vi satte där i lördags.. sedan tog jag en liten promenad...
Den mängd tv jag tittade på igår har jag nog inte sett på 1 mån...

Idag har det varit jobb för min del.. skönt att få göra något som inte är förknippat med skolan....
väntar nu på att hjärtat när som ska dyka in här hemma.. sen ska vi hämta hem golfklubborna för vinterförvaring, och efter det har vi laddat för att göra en höstig grönsakssoppa... hmmm. (jag vet vem som lagar, och vem som diskar undan..hoppas dealen godtages... haha)

Trevlig måndags kväll.
att bara njuta av... precis så som helger ska vara..inga måsten.. de senaste helgerna har det varit stress, panik, ångest.. men nu så,, igår 13.50 så lämnade jag in sista tentan... va en skön känlsa att gå därifrån (även om de inte gick något vidare bra) så är det  iallafall över för denna gången.. 3 härliga veckor väntar..
Min förkylning har brutit ut perfekt till sista tentan och denna efterlängtade helgen..
igår var det tentafest.. jag var med och käkade,,, tjejerna va här innan, sen fortsatte vi till en fest.. men jag drog mig hemåt o hoppade utgången.. sängen var mer till min fördel.

Tror inte jag har feber idag..men känner mig väldigt hängig och tung i huvudet.
Ska snart packa ihop mina saker o bege mig hemåt...Kvällen bjuder på hallowen middag hos oss, sedan vidare på festligheter.. tror allt att jag ska försöka sova någon timme i eftermid så att man orkar kvällen hyffsat.

Igår unnade jag mig något fint.. Kände att jag var värd det efter allt slit.hmm, vad kan detta vara.. visar en bild senare på hur den blir... tänkt den till min outfit ikväll.

Ha en bra lördag.. jag ska njuta o snyta nos.

KRAM