gott,...oja.



Genom GratisBio kan du enkelt få poäng på köp, och på så vi tjäna biocheckar eller få presentkort i flera av de stora svenska butikskedjorna.
Registera dig direkt här och ange emeliecarlsson i rutan på värvare.

Redan vid 300 poäng så får du din första bonus.

Ha en bra fredag.

Många kramar

..närmare vår avtäckning... det ska bli såå roligt att ta av sig peruk, solglasögon och overall, får att låta dem se vem man verkligen är.

Dagen har flutit på.. regnat och blåst hejdlöst här....
Jag och Fanny har sprungit en runda, riktigt skönt....


Jag har inte förstått att på måndag börjar allvaret igen... studierna tar vid.. men jag tror bara det är bra, att man kommer att få tillbaka vardagsrutierna... jag mår mycket bättre av att ha lite vecko struktur m.m... men det kan nog bli kämpigt till en början, då vi riktigt drar igång med tunga kurser som programering och finansiering... uhh ja..
Men innan dess ska födelsedag hinnas med...

Jag har ikväll haft mycket funderingar i och kring studierna... vart kommer det leda till... vart gör jag om 2 år... vem är jag. Inom vilken bransch vill jag verka.. kommer jag inför nästa år att hitta en bra praktikplats... något som tillför både mig och utbildn något... uhhh.
Vad vill jag jobba med??? -inte en jäkla aning känns det som nu... ekonomi är ju ett jättestort spektra... det går ju inte säga att man vill jobba med ekonomi, allt handlar ju om ekonomi... vare sig man jobbar i ett tillverkande och tjänsteföretag, butik eller liknande, så handlar det ju i sista änden om att göra så stor vinst som möjligt.. det strävar vi ju alla efter...

ahhhh, nu har jag satt griller i huvudet på mig själv... så mycket tankar och funderingar, och det ena leder alltid till det andra...

Bör snart gå o lägga mig, läsa en bok.. somna gott och vakna utvilad imorgon och ha sjukt kul de 2 sista dagarna innan detta jippo är slut på lördag kväll efter en festlig avslutning.

Gonatt kram
....Halmstad och jag tackar för oss idag... usch o fy.
Tittat nu ut och inser att det är Bescksvart....uhhh, vill ju ha kvar ljuset lite längre... det går verkligen mot höst... och det kändes idag då vi satt ute i regnet under paraply... när vinden kom och blåst i så kände man verkligen kylan... uhh.

Dagen började sent och segt.... men tog mig i kragen, promerade... mycket skönt..har kollat igenom massa gamla foton, Ska ta o skicka in för framkalln. Har inte gjort det på 3 år ungefär...eller rätt så exakt. Mitt senaste album är från Sthl året...tittade, minns så mkt. Juldagen och juldagen 2005..längesen, oja. PÅsk 2006 då 2 vänner utan förvarning kom hem från en långresa. Midsommar och Sommaren 2006....så mkt minnen... ahhh. När man tänker tillbaka så minnns man så mkt detaljer... då nu är jag så taggad på att framkalla korten och sätta mig regninga dagar som denna och pyssla me album och kort...

Ikväll var det melodifestival för nollorna.¨.de var riktigt duktiga. Vi avvek lite tidigare.. handlade lite, kom hem för 1 tim sen... tog första parkett i soffan med 2 kuddar, en tidning, en marabou rulle och ett glas vitt.... ahhhhhhh.

Nu bör jag gå i lägga mig för imorgon ska jag möta upp erika 8.30 vid kåren, köpa biljetter till lörd, sedan frukost by my place.

Kram o gonatt
blev detta.

     

jacka - HM
boots - Din sko.... dock fortfarande lite osäker på om ja ska ha dom.
almenacka - Åhléns
Odd molly blus - Nicco

+ en svart kjol och vit top från HM... men fotade ej de...

Förmiddagen har blivit promenand utmed vattnet med Erika... Halmstad bjuder på ett grått väder idag, men det var jätte skönt att komma ut, pratade om en massa.

Nu vid 13.00 är det samling med nollorna..så jag äter en snabb lunch under tiden..

Ikväll är vi lediga, så jag och Erika har planerat för att äta ute, ta en öl, eller beställa hem något gott o kolla en bra film... beror lite på väder och vind..

Någon bra film någon själv vill rekommendera???

Kramar


Army klänning - gammal
leggins - HM
Gladiators - Asos

Stan har hunnits med, fika med Anna.. nyss en snabb lunch. ska snart iväg till nollorna.

bilder på inköpen kanske kommer senare.

trevlig mån.
..min helg har bara försvunnit... jag har helt enkelt slappat bort den, men det känns så j*kla skönt.. för jag har inte som jag har dåligt samvete över att jag inte gjort... studierna har inte kommit igång än, inget som jag ligger efter med... inga pengar har jag de kommer imon = ÄNTLIGEN. så därav kändes det jäkligt skönt att bara slappa bort dagarna.

Inledde kvällningen med en lång och skön promenad med Fanny... (det blev därav ingen jogging)sedan har det blivit tvätt och städning...enkel middag... soffan, 2 glas vin och choklad.

Nu ska jag dra mig tillbaka, jag och mina korsord.... som en gammal tant är jag.. men jag bjuder på det.

Imorgon blir det att handla frukost.. det ekar tomt i min kyl... så yoghurt måste inhandlas innan frukost... hade funderingar på en promenad innan frukost, men tror det blir segt.. har fortfarande inte kommit in i några vardagsrutiner riktigt...
shopping på stan efter frukost, fika med Anna...

gonatt och sov så gott.
jisses så fort tiden går.

Min vän Erika har lagt upp bilder från vår tid i Sthl, och det är rätt så exakt, ja, precis på dagen 4 år sedan jag flyttade in på Belestigen i Djursholm. 24 augusti 2004 närmare bestämt... Tiden springer bokstavligen iväg ibland....jag minns det som igår. Nu 4 år senare sitter jag i Halmstad, nyss hemkommen efter samling med våra nollor. Det är så skönt att komma hem och få ta av sig peruk och solglasögon + en varm overall som verkligen är jätte varm dagar som dessa då solens strålar har hittat hit.

Nu ska jag ut och jogga en liten runda... det är så skönt att springa sig svettig i solen... och att få komma hem och faktikst njuta av en godispåse.... som man gjort sig lite välförtjänt av.
Tvättning står också på mitt söndagsschema.. inte det roligaste, men ett måste....bör också ta dammsugaren över mitt golv...

Ha en bra söndag så ska jag ladda för min joggingtur...ska bara ha en fullladdad Ipod med sköna låtar först.

Kram kram
löning på måndag.. tacka gudarna för det... jag är barskrapt.
Lever just nu på 54,50:-

Var igår hos min kära far... firade lite tidiga födelsedagar med god mat.. förrätt är underskattat för en fattig student.
Idag har det regnet hejdlöst i Halmstad.. detta innebar att traditionella Beachdagen för nollorna fick ställas in.. dagen blir en soffpotatis dag... sitter här i min mysdress, omejkad och lyssnar på bra musik... Winnerbäck - Om du lämnade mig nu, den etsar sig fast... och jag tycker det är hutlöst bra, musiken är ljuvlig.

Idag blir det nollepub för nollorna, och jag ska jobba där 17-03....huh. Får tänka tillbaka på london tiden, då man jobbade på restaurang och det var de tiderna....fredagar och lördagar.. och man gillade läget.. att garva åt andra fulla, redlösa, roliga och mindre roliga gäster...

Jag borde ta en liten tupplur för att orka kvällen...i och med att jag sov dåligt inatt...

Trrots att jag är fattig har jag lyxunnat mig en tidning för 40 spänn och godis, det är lyx det för en fattig en regning dag som denna..

På måndag blir det shopping, har tom gjort en lista...haha.

* bas toppar
* almenacka
* nagelfil
* boots
* kjol

.....vill ha begär har jag nu... och jag intalar mig själv att jag kommer att ha sååå mkt pengar på måndag.. men hahah, 1/3 del av pengarna går att betala räkningar, sen ska man ju kunnaleva ett drägligt liv den närmaste månaden, så shoppa loss,,, ne, det blir ingen AHA-shopping inte...

ha en bra lörd.

Fick lite minnen och flashback från början av juni.. nu när sommaren känns som en evighet sen:

 

Idag har Halmstads nollning dragit igång.... 10 dagar framåt pågår detta ståhej..
Kan ej visa några bilder här, ifall någon läser och ser detta, så att det avslöjas vem jag är/vilken roll jag har.
...det räcker med att man inte kommer att passera utanför dörren utan full mundering. (möjligen lite imorgon då jag ska ta en litren konstpaus, åka till pap).

Dagen har varit bra,... känns roligt att träffa lite efterföljare till oss, de är så välkomna så...men nu blir det en tidig kväll.. somande sent igår, och dagen har varit lång, så sömn är välbehövlig.


Kram och gonatt säger jag för denna gången.
morgon har försvunnit till förmiddag...
slapp hemma framför TV.n..gick och hämtade mina tentor innan.. känns skönt att sätta in dem i pärmen, och känna att de kurserna är avklarade.

Nu är det fix med overallen.. snart lite planering... sedan kommer eftermiddag att spenderas åt att göra klart overallen, fixa hemma m.m.

med andra ord är detta en fixar och slappardag...

Kram kram
lunch blev en god sallad.. bestående av: bulgur, sallad, paprika, gurka, vitlök, feta o cashewnötter + olja och vinäger....mumma....det blev faktikst väldigt gott.



Overallen har fixats mer...

Nu kvällsmat, sen SATC box hos Erika... vädret sviker oss....solen har övergått i regn.

Trevlig tisd.
har nu lämnat hemma...flyttade ner mina pinaler til halmstad idag...känns som igår som jag flyttade hem för sommaren, men tiden går såå fort...
idag har det varit en fixar dag,,,pckat upp, packat in,handlat, träffat vänner m.m.

hann även med 6 km löpning, så skönt.

nu blir det overallskväll.. på tors drar nolln igång.

Kramar
det är högt på listan idag... sov ut länge.. bakde scones till frukost...underbart.
Jag och hjärtat har varit och handlat, fikat med morfar... och nu tittat klart på SAS Masters... roligt att en svensk får vinns på svensk mark... dock hade jag gärna sett edberg som etta, men men... peter hanson är väl värd detta med.
hörde precis att senast en svensk vann masters så var det 98, så det var verkligen på tiden.

Musli och middag donar jag med nu...eftermiddagen och kvällen blir lugn och härlig... för imorgon beger jag mig tillbaka till Halmstad....känns lite konstigt att sommaren har gått så fort...den har liksom nästan försvunnit, men mycket har hunnits med...

skolan drar inte igång förrän 1 sept, men det går fort dit...haha.

Nu lite packning, sen middag med hjärtat och en mysig söndag.

Kramar
och tröttheten håller i sig..kom upp vid 8 imorse....jobbat lite nu på morgonen, sen iväg till nästa ställe och jobba 10-18, men det är roligt att hålla igång.. hemma hade jag bara sackat ihop ska jag bokstavligen erkänna.

Blir inget långt inlägg, måste käka frukost, sen kila iväg.

Ha en bra dag.
..ögonen hänger, och jag är inte i ett med min kropp. sitter på jobbet och känner mig allmänt borta och vill bara sooova länge i sängen... var svårt att ta sig upp idag.

Idag är sista dagen här innan skolan drar igång, sen kommer jag att vara här en hel del under hösten.

Ska försöka göra några goda ryck och få något gjort,

Kramar
idag hämtade jag mitt paket från Asos.... ahh, äntligen kom mina  2 fynd.



skorna är loooovely.

o denna blev det med:

dålig bild, men en härligt grå tie till hösten.

Idag har det bjudits på joggingtur i spåren...5 pers blev vi idag, roligt... pst. dock va jag sämst av alla, men det bjuder jag på...har precis nu storstädat efter att hjärtat mitt monterat ihop ett skåp till hallen... det blev kalasbra.

Nu läsning och vila.

Kram o gonatt.
Idag vaknade man till ett riktigt skit väder....smattrade på rutorna utanför.

Igår kom vi hem efter en helg i halmstad... vi, oskar & hanna...  vi har solat, badat, åkt go cart, bio, ätit och druckit gott, njutit av livets goda.

Igår bänkade jag och hjärtat oss framför mamma mia... ahh, vilken fantastisk film...vi blev som galna...efter filmen åkte cd skivan på och vi gjorde några härliga mooves till gamla goa låtar, för att sen bege oss till  Gästgivargården och avsluta semestern med Rosé med Magnus & Jessica....kvällen var trevlig och lång, så jag känner att jag borde sovit någon timme till för att va mitt rätta jag men men..

Idag blir en fixar och trixar dag med lite allt möjligt, för att sedan ladda batterierna för att jobba imon.

Kramar