idag har det varit födelsedagsfirande dagen lång, vårt resultat blev detta..









awwwiii.

helgen hos oss har börjat.
precis tagit en dusch, gjort mig iordning och hjärtat har dragit igång musik här hemma.. ska iväg och fixa lite småsaker, sedan ska vi fixa och trixa med lite krokar och övrigt i badrummet..
premiäranvänt det idag.

dagen började bra, då pappa kom hit på en timmas frukost, inte ofta man har sådan kvalitetstid, skrev ihop en pres som jag ska hålla på måndag, bokat biljett till PINK (läs Erika ha bokat, tack) sedan var det lagom för lunch och då kom syster hit.. mycket plugg har det däremot inte blivit.

Nu är det ngn som ropar att ja bör byta om, om jag inte vill åka i morgonrocken till stan..

ha en trevlig fredag och fredagsmys

Idag har jag fått mycket gjort, känns det som iaf.
Startade dagen 8.30 med att möta upp Erika och sitta med uppsatsplugg på förmiddagen, lunch, sedan eftermiddagsföreläsning. En runda förbi Apoteket som gladeligen fick ta emot fröken carlssons sista slanar denna månaden, så nu längtar jag till torsdag och nya drag på kontot... haha

1,5 tim step och core pass blev dagens träning, riktigt skönt och välbehövligt. Dusch, mat, tvätt, städ och fix hemma har jag ägnat kvällen åt.
Gjorde en dundertabbe då jag skulle hämta min tvätt, insåg att jag glömt sätta igång torkskåpet..bra gjort. Så nu ha jag lgh full av tvätt som hänger lite var stans.. till min glädje hade jag iallafall satt igång torktumlarn, så lite ren och torr tvätt blev det.

Nu ska jag fixa iordning det sista och krypa till kojs, är dock inget vidare trött, men kanske kommer, os får vara sömnmedel.

Imorgon väntar heltidsdag med uppsats.. vi ha fått lite positiva besked i vårt arbete och det glädjer oss, så imon ska vi ta tag i de bitarna..
På torsdag fyller mitt hjärta år, så jag ska åka hem på kvällningen.. ska för en gångs skull ta tåget från halmstad, va riktigt längesen jag gjorde det, blivit alldeles för bortskämd med att ha bil.

Gonatt kramar
min helg startade i torsdags då jag och tjejerna körde mot Stockholm..
väl framme hos fina ida var jag o malin vid halv 10 på kvällen. Lite mys och prat sedan blev det sängen och godnatt.

Jag o Malin tog sovmorgon på fredagen, år frukost och tog oss in till stan, shopping och lunch, sedan åkte jag till Täby och min gamla barnflickefamilj som jag bodde hos 04/05... tillökning hade skett och jag fick träffa en söt lite oscar på 3,5 mån, helt underbar. Handla och sedan åkte jag in till stan...ska aldrig mer köra bil i centrala sthl en fre vid 17.30 tiden.. GAAAAH. Väl hos ida blev det middag, dusch och fix för att åka på födelsedagsfirande. Fina Malin firades och vi skålade till prinsesstårta. Utgång avslutade denna kvällen.
Lördagen inledde vi med en sovmorgon och en härlig frukost... slappade vidare i soffan och hade det allmänt soft eftersom det var lite lagom snöstorm utanför så trotsade vi vädret på förmiddagen. Efter lunch tog vi oss in till stan, snabb shopping sedan hem för kaffe och några SATC avsnitt.. riktig tjejdag.. framåt kvällen blev det fix och efter 7-tiden anslöts ytterliggare tjejer och vi fortsatte till en kvarters krog en gata bort, Sangria Tapas där vi åt och drack fantastiskt gott. Kan varmt rekommendera detta ställe


Idag blev det frukost, packning sedan startade jag och malin färden neråt småland, men stopp i norrköping för en fika och plocka upp Erika och Emilia, fortsatte sedan till Värnamo där vi åt, för att därefter åka till Halmstad


Efter en mysig helg me vännerna kommer tristessen, den ensamma söndagskvällen i lgh. Söndagar är veckoslutets dag då man ska ligga i soffan och njuta av varandra och ge varandra energi för veckan som kommer, men denna söndag kom jag ner till min lgh, söndagsmyser själv i soffan här och hjärtat hemma..usch o fy...dessa kvällar ska man få tillbringa med sin hjärthälft.. uhhh, gillar inte alls känslan när man är ledsen, men vill inte vara det, samt att jag inte är ledsen egentligen men bara så förbaskat känslosam av flera olika anledningar... planer som förändras och funderingar som susar i skallen.. vill då bara krypa upp i en speciell famn och känna värme och kärlek, blir ofta lite bättre då.

På torsdag fyller min käraste år, 28 ljus lyser på hans tårta denna dag. Vet fort inte vad jag ska köpa till honom, då han inte önskar ngt spec, men får försöka komma på ngt bra under veckan..
Ja, som sagt denna veckan bjuder på det mesta.

Tis: uppsatsskrivande och semlefrosseri



Ons: uppsatsskrivande och träning
Tors: uppsatsskrivande, åka till Stockholm med tjejerna
Fre - Sön: Stockholm

Lite födelsedagar på detta med, samt kanske att en av vännerna får sitt första barn, den som väntar får se.
Nu blir det frukost och fix, sedan bes av lgh.

Kram
För ett år sedan njöt jag snö, bad, bastu och goda middagar.






Nu är det andra tider, ingen skidsemester detta året, tyvärr. Finns en hel del annat att sysselsätta tiden med iallafall.
Idag blev den 1tim och 45min träning, både spinning och core, riktigt kul faktiskt.
Ska nu fixa iordning lite h'är hemma då jag ska ha funktionsbesktning av min lgh imorgon, det är inte långt kvar till jag lämnar den, 31 mars för att vara exakt. Har bott här i över 2,5 år då, jisses så fort tiden går... räkneverket går neråt, jobb sökes. Vet ngn något som skulle sitta som handen i handsken för mig så hör av dig.. borde sätta igång att leta lite bättre.. den som söker den finner.. just det ja, kan det stämma.

Denna veckan bjuder på mkt. Många födelsedagar, ingen nämnd ingen glömd men vi vet vilka ni är... 2 st 25 åringar.. Grattis mina vänner, ni är snart halvvägs till 50, men inga gråa hår har ni ju än och inte heller har bitterheten hittat er, så var lugna och njut.
Mormor min hade blivit hela 75 år i år.. 19/2 ägnar jag en extra tanke åt kära mormor, må änglarna fira henne med pompa och ståt


Helgen har bjudkit på allt från festligheter, mys, sovmorgon, renovering, födelsedagsfest, god mat och trevliga sällskap.

Alla hjärtans dagen firades lagom, en lite för kommersiell dag där gelehjärtan och rosor flödar i mängder. Att varje dag visa kärlek och värme är minst lika viktigt för mig. Att njuta och ta vara på varandra, inte ta varandra för givet är mycket viktigt.

Idag åker jag ner till Halmstad under dagen, sedan väntar eftermiddagsföreläs och spinning.
Nu frukost och plugg.

kram

Jag har varit uppe sedan 6.45, då jag körde mamma till jobbet eftsom hon sovit här. Åkte sedan och lämnade in min bil och hjärtat hämtade mig och körde hem mig. Har nu slängt in gårdagens middagsproslin i disken, då diskbänken såg ut som en slagfält sen igår.. hehe.

Ska nu dricka kaffe och piggna till, plugga lite, sedan blir det tandis vid 10.00
Dagen fortsätter med studier, presentfix, titta på lampor m.m. sedan blir det inflyttningsfest ikväll.

ha en bra fredag

kram

idag tog jag mig i kragen och drog mig iväg till gymmet 1 tim efter att jag kom hem vid 19.30, skönt efteråt vill jag lova, känner av i benen riktigt rejält och likaså en del i magen idag.. jag har krupit till kojs alldeles för sent dessa två senaste dagarna och drömt mardrömmar vilket säkert ocksu inneburit dålig sömn, så nu ska jag krypa till kojs och slökolla på Kvällsöppet.

Ps. har idag fyndat en Acne ejansskjorta, kanske en bild när jag har lagt beslag på hjärtats kamera då min är paj.

Kram och gonatt

Step passet var helt ok, svett var jag och träning fick jag, dock är min koordination lika med noll, men jag körde på mitt eget sätt.. är lite som en man, kan bara en sak. Inte ben och händer samtidigt, då faller allt och risker är överhängade att jag ramlar omkull.. så får de bli. Lovar att ge detta en chans till innan jag ger upp.. eller ja, ger upp ska jag inte.. tror allt att ett step pass varje vecka eller åtminstone varannan vecka kan vara bra för mig.. träning ger färdigthet, inte sant..

Som sagt..när jag stod i duschen kom det någon positiv energi över mig.. tänkte på vad jag verkligen vill, framtid m.m... och fick en kick att ta tag i saker redan nu, simpla sådana.. men skönt och nöjd man är efter.



härlig blandning.
dagen har varit seg som klister.. varit trött hela dagen, 3 timmars föreläsn där infon bara gick in och ut direkt, underbart...
Internet har legat nere hela dagen, vilket har inneburit att det funnits tid till att göra så mycket mer, men icke..
om 1 tim ska jag dock dra mig i kragen och kicka lite steg på stepbrädan - jag är inte positiv, men måste ändra inställning, är rädd för brädan, tänker att jag troligen kommer slinta 30 gånger om och att jag inte är tillräckligt svett när jag lämnar passet.. bra inställning där carlsson, Not.

I samband med huvdvärken har jag drömt mig bort lite.. men behöver inte drömma så långt.
En sthl tripp är inbokad om 1,5 vecka. Tors till sön kör jag och 3 härliga tjejer upp till staden, lämnar 2 på vägen.
En härlig helg väntar och firande av bästa Malin och hennes 25. Ska dock hinna fira henne här hemma först på lördag..
Inflyttningsfest och födelsedagsfest på fredag och 25 års fest på lördag, smäckad men ack så trevligt det låter.

Andra drömmar jag tänkt på är vad jag ska arbete med, vad detta kommer att leda till.. vad vill jag, vad brinner jag för, vad ska jag kämpa för m.m. har jag drivkraften som krävs, om inte, finner jag den..
Ibland är jag så sjukt bitter, men i samma stund eller kort därefter ändrar jag ofta inställn, då det inte leder någonvart.

Teknikens värld och min värld är kanske inte bästa vänner, min mob lever inte längre, likaså är min kamera paj.. det kanske funkar till viss del, men lämnat den hemma då det blinkar ngn idiotisk text på skärmen, och NEJ.. jag har laddat batteriet, så det är inte batteritorsk. Har däremot beställt mob, och nu längtar jag efter denna, min nya.





Ne, nu ska jag ta en nap i soffan innan träningen kallar. kram

 

denna gång var det enbart sladden till datorn jag glömde kvar i halmstad, så har nu lånat hjärtats dator..
helgen har varit alltiders.. i fredags delade vi en flaska skumpa och hade trevligt, pratade om allt mellan himmel och jord, ljuvligt att få ha en så underbar pojkvän, sambo och trolovad. Mår så fint i hans sällskap. Gick och handlade och sedan päste i soffan hela kvällen.

Igår åkte vi till jkpg, inhandlade lite smått, men tittade mest på grejs för badrummet m.m. Fick även sällskap av fina Jessica, vi stannade för en kopp kaffe hos mor sedan bar det av hemåt. väl hemma plockade vi upp Jessicas andre hälft och inhandlade maten till kvällen. hade en trevlig kväll med god mat, dryck och i goda vänners lag. Vi inhandlade ett nytt spel "lika par leka bäst" som vi provade på.. fick lära sig ett och annat om sin partner, mycket skratt gav detta..
Kvällen fortsatte med en förfest för mig och hjärtat hos goda vänner, sedan blev det utgång. Spontanutgång är ofta bästa utgången. Hade en fantastisk kväll, dock borde de byta barpersonal på vissa ställen, då endel vara osar Otrevliga.. short race och dans utav bara den så slutade kvällen i topp, lite mat på väg hem och jag och hjärtat hoppade ur taxin här hemma 03.30 inatt.

Idag blir det tvätt, soffläge och enbart ha de lugnt och skönt.. lite fix här och där.. kanske måla en list eller två...
Nu skratt och fnatt med hjärtat som tjatat tusen gånger jag skrivit detta inlägg..

Kram
torsdag här, dagen har spenderats på bibblan med Erika och uppsatsstudier, pulsade hem i snön och tog mig direkt till gymet, kändes skönt att avverka lite träning idag med.
Imorgon är vi tre pigga tjejer som bestämt att starta fredagen och helgen med morgonträning, sedan blir det plugg och imorgon eftermiddag åker jag hem till hjärtat mitt.

Kram
jag tycker snön är fin, vit och vacker, men idag gav den mig en annan bild.. jag är trött och förbannad på blöt som faller till marken, redan då den nuddar marken är det tung och svår att ta sig igenom, detta fick jag erfara idag. Gav mig upp och körde Hillevi som skulle jobba tidigt och vänlig vän som jag är ville jag köra henne, så hon slapp traska.. efter det begav jag mig till gymet och ville vara lite duktig ett tag, skönt med lite morgonträning än ingen träning alls var min ambition. Hemåt marsch, dusch och fix... trodde jag ja.
Väl på Nyhem möts jag av en bil som kört fast..jaha, då backar jag då.. Dumt, mkt dumt fröken, men det fanns ingen annan utväg, backar rakt upp i en snödriva och samtidigt fastnar mellan denna driva och en förhöjning vid övergångar... jippi, gasar och backar, men inget hjälper.. jaha.
Ringer mina kära vänner, så Emilia och hennes Pontus kom och hjälpte mig, samt en annan vänlig själv från gatan, som själv kört fast. Efter ett tag och sju resor svettigare än jag varit efter min gymträning kom jag loss och fastnade då igen, men lite lindrigare denna gång.. körde febrilt och letade parkering, vågade inte stanna bilen, med risk för att fasta. Snälla Emilia hittade en plats till mig och hjälpte mig skotta undan lite så att jag sedan kunde med gasen o botten och backen i parkera någorlunda i P-fickan.. nog om bilen, vill helst inte använda den förrän det töat och jag har en möjlighet att köra ut...den som lever får se.


Jaha.. då är första dagen för i veckan avklarad, och likaså första dagen i februari månad. Har för en gångs skull fått en hel del gjort idag, flera såna här dagar till kalendern tack!!!
gillar när jag skriver små notisar med dagens "att göra" och faktiskt kan bocka av allt.. också är klockan över 23 nu.

Denna boken


och sängen väntar



Veckans To-to

 

Ø  Måndag: fixa med jobbsaker, pluggsaker och övrigt, föreläsn 13-16, spinning, plugg

Ø  Tisdag: uppsats arbete 9-12, föreläsn 13-16, 19.00 middag med Fanny, Anna och Hillevi + att Hillevi sover över hos mig.

Ø  Onsdag: uppsatsarbete, träna

Ø  Torsdag: uppsatsarbete, slappakväll

Ø  Fredag: uppsatsarbete och övriga studier

Ø  Lördag: mysdag och njuta av helgen i övrigt oplanerad

Ø  Söndag: oplanerad