img_8134 (MMS)

Nu är vi taggade inför morgondagens 3 mil.. Har testat spåren idag - 1 mils åkning på förmiddagen. Har spenderat eftermiddagen i Mora med alla andra skidåkare. Efter en stor tallrik pasta bänkar vi oss nu framför TV. Ett stort Grattis till min älskade som fyller 29 år idag!!! Hipp hipp hurra

ja.. i dess rätta bemärkelse.
Jag lyckas slarva bort mina gosigaste och varmaste vantar nu i dessa köldtider.. pust väck igår och jag har lagt den innanför 4 väggar..nåja.

Jag har också lyckats att ha otur - i vanlig ordning. Har lämnat in mina skidor där jag köpte dem, då jag har tyckt att den ena bindingen inte varit helt 100, samt att de gnisslat en aning. De lovade att kolla upp detta och i värsta fall byta bindning.. trodde jag ja:)

Nej, istället ringer de idag och berättar att det inte är bindningen det är fel på, utan att det är DOM som har skruvat fast bindningen snett.. höjden är lycka, 1 dag innan avfärd till Mora. Så de har beställt ett par nya skidor till mig och förhoppningsvis kommer de imorgon, om inte så gör de en lösning med mina gamla skidor och sedan får jag ett par nya när jag kommit hem.. detta händer ju bara mig.. men jag är inte bitter för det.. lyckan är ju att jag är frisk och vid gott mog och att jag i alla fall får ett par skidor att åka med..

Så nu är det bara att ladda, packa och fixa för att sedan bege oss imorgon.

Imorse var en sådan morgon som jag inte gillar - när man snoozar för många gånger och sedan vaknar upp med ett ryck och tänker: Shit shit shit... men som tur väl va så var klockan bara 7.18 när jag vaknade till.. trots detta uppvaknande så har jag varit fruktansvärt segstartad idag.. kanske en lugn och skön helg som sätter sina spår - svårt att piggna till liv efter skönt häng och slappa dagar.

Idag hade jag lunchdejt med en fin vän..

jag har haft ytterligare ett party ikväll, hos min käre sambos kollega. En mycket trevlig tillställning och kul att träffa nya människor och visa de fina produkterna för - jag blir taggad varje gång jag får en partyinbokning och jag tycker det är så roligt med inredningsprodukterna och att få visa och sälja dessa.

väl hemma insåg jag dock att jag glömt min mobil hos värdinnan - så hjärtat fick åter vatten på sin kvarn gällande min glömska... :)

har nu lagt in ordrarna från kvällen och plockat iordning inför imorgon då jag har mitt sista party för denna veckan.

Nu ska jag göra mig redo för sängen.. ska pussa lite extra på mina kära som ikväll lyckats få en flisa avslagen på ena framtanden, samt en stor speta i handflatan när han höll på med renoveringen på övervåningen..

ps. ngn i detta hushåll har lyckats göra hål i den kreativa pryl jag kommit halvvägs med

glad: nej.. förbannad: nej.
får se om detta går att laga på något sätt, annars är det bara att börja om. Och med tanke på att det projekt än så länge tagit ca 4 månader och inte är klart så lär det nog dröja ca 1,5 år innan det slutliga resultatet innfinner sig.  

Vi har en ljuvlig helg.

jag inledde helgens ledighet med en fika tillsammans med min fina systerson, det blev en snabb fika.. men så trevligt.
Fredagskvällen spenderade jag hos fina hillevi och hade där en zbh visning för hennes vänner. det bjöds sedan på god mat och trevligt umgänge... vad roligt att träffa fanny, som även åkte me mig hem till stan... kul att ses, nu när man inte bor i samma stad (och hus) längre..

Igår var en solig dag och vi spenderade den ute, som säkert många andra gjorde.


väldigt vackert med klarblå himmel, vacker sjö och solsken


hjärtat var duktig och arbetade




Igår skulle min älskade mormor fylla 76 år, så jag tog en tur till hennes viloplats och gav henne en blomma



Jag ägnar också min fina vän A en grattis hälsning och gav henne lite skönsång, då hon igår fyllde 26 härliga år... GRATTIS



Vi hade en trevlig gårdagskväll, vi firade min svärmor som idag fyller år - så det var en stort uppdukat bord med tapas som överaskade henne.. mycket trevlig kväll.

Nu har vi intagit frukost här, och vi ska göra oss iordning, sedan ska jag bege mig till Jönköping och ha party hos min kära mor med vänner.

trevlig solskenssöndag.

/ Emelie

img_9813 (MMS)

Idag har jag haft fredagsmys och fika med denna unge man.. Mycket trevlig eftermiddag. Nu ikväll har jag zbh party hos min kära vän Hillevi

Det är redan torsdag idag - veckorna springar iväg snabbt... dagen till ära fyller en av mina bästa vänner år, önskar henne en fantastisk dag.. och ägnar henne tankar idag





Igår var första träningsdagen på över 2 veckor - var minst sagt ringrostig, och med lite snyt och fräs kvar i nos så tog jag inte ut mig alltför hårt.. lagom start. Får bli lite mer träning innan vi om exakt 1 v åker mot Sälen/Mora och Tjejvasan..
Ska mellan träning, jobb och socialt liv och ha 5!! party på 1 vecka.. men ska bli riktigt kul, jag har valt detta själv och eftersom jag är borta nästa veckoslut m.m. så valde jag att lägga alla denna veckan och dagarna efter varandra... ska bli kul att träffa allt folk och få presentera alla snygga prylar vi har.


Igår njöt jag lite extra av min älskade, och denna dagen firade vi med att bara vara tillsammans...de senaste åren har vi inte alltid varit tillsamma just denna hjärtedag, så bara det var lite extra lyx ♥

Jag fick denna vackra bukett av min älskade kille



Jag briljerade dagen till ära och lagade oss en 3-rätters...

Förrätt: bruschetta
Varmrätt: Lax med färskpasta, vitlöksfrästa champinjoner och en hjärt toast med löjrom
Efterrätt: Färska bär med maräng

 
Voila

Vi hade en lugn och skön hemmakväll igår och hjärtat mitt renoverar för fullt på övervåningen.. han arbetar där idag med.. Jag ska nog fota lite sen, alltid roligt att ha mycket bilder både före, under och efter.

Idag har varit en skit dag på jobbet.. men bara att bita ihop och komma igen.. flera saker som gått käpprätt åt skogen, men jobbade till 18 och sedan kastade jag in handduken och åkte hem.

nu är jag i stort sett fri från min förkylning, så tänkte köra ett träningspass imorgon kväll.. hjärtat var sugen också, det är bra att vi peppar varandra. Eftersom det bara är 1,5 veckan kvar till Tjejvasan måste jag trimma mig så gott det går på denna tid jag har kvar. Jag har också bokat in flera visningar av ZBH kollektionen, vilket är super kul. Tors, fre, sön och mån är inbokade... yes.. nu kör vi så det ryker.. vårshoppa är alltid roligt.

Idag har jag varit på minimässa och ställt ut, så här kommer ett axplock på mina inredningsprodukter (glömde kameran hemma, så dålig bildkvalité pga mobilen)










Nu lagar hjärtat mitt mat, det blir både förrätt och varmrätt och vi festar till med ett glas rosé.



Min favorit - grillade pilgrimsmusslor med sparris...mumma

 
I eftermiddag har vi haft det soft, bara slappat och nu äter gott. Det har i och för sig varit helgens signum också.. trevliga vänner både i fredags och lördags och god mat... har även avverkat en och annan trevlig fika på det också. En mycket bra och skön helg med andra ord. 

Ikväll blir det soffmys - Solsidan och en bra film, nerkrupna i varsin ände på soffan.. 


Nu vankas varmrätt - Ciao ciao. 

Idag är jag tristessen själv.. försov mig imorse men var snabb som katten (vilken innebar halvsminkad, dock ändå skönt när man inte är i toppform i övrigt)

Jag kör inget supertempo denna dag, det känns att det är fredag och att man inte mår hundra i kropp och knopp.
Nu en snabb lunch framför dator för att sedan ta sig an veckans sista uppgifter.
I eftermiddag ska jag krypa ner i soffan eller sängen och enbart vila, underbart.

Det bjöds på gott fika på jobbet idag..



Nu ska jag några ärenden, sedan hem och STÄDA...hjärtat kommer hem ikväll efter jobb, så tänkte städat och gjort fint tills han är hemma.



går det att urskilja vad detta ska komma att bli?!?!




Imorgon fortsätter arbetet med att färdigställa mitt verk:)

Nu ska jag läsa lite chiclit, sedan Godnatt

Idag myser jag runt här hemma i mitt nya fynd



Jag känner redan på mig att vi hittat rätt, vi har hittat varandra - jag och haremsbyxorna. Detta blir lätt ett av mina vår/sommarplagg.. uppklätt som nerklätt!!!

jag har fixat 3-4 to dos idag också.. dock håller jag dom för mig själv då det vankas alla Hjärtan och diverse födelsedagar nu snart.. har även köpt ett stycke färg.. så nu ska fröken carlsson vara kreativ.. hihi..

intog en god kvällsmat innan bestående av bland annat det goda brödet vi bakade i helgen...jisses säger jag bara. jag är fast. Ska jag hädanefter äta bröd så blir det detta... ursäkta att jag låter överdriven men det var himmelskt gott.. jag vet en annan som också kan övertyga det, eller hur..

Nu ska vi se om jag kan påbörja mitt kreativa projekt..

Kram

Idag skiner solen, och det är vackert.
Jag hade gärna strosat vid ett vattenbryn och satt mig med en varm latte i solens sken.. men, nej.. en bryggkaffe och solen från fönstret får duga:)

Jag har positiv energi laddad.. fick en boost igår och några väl valda ord sagda till mig - Tack!!
Denna veckan går lite i rensningens tecken på jobbet, det är en lugn vecka innan löner, fakturering och rapportering startar.. Ska nu efter lunch rensa lite fler "surdegar" och idag efter jobbet väntar lite mer jobb hemma - fix oxh förbereldelser inför nästa vecka, då det är partyn på G.

Nu ska jag fixa klart det sista på min lunchrast, och sedan sparka igång mina arbetsuppgifter igen.

ps. fått ett paket från HM, så ska hämta ut det efter jobbet.


Checkade ut och lämnade mitt kontor vid lunchtid idag..rosslig och feberfrossa...
Åkte raka vägen hem och efter en macka damp jag rakt i säng och sov 1,5 tim..


Jag är lika grå som vädret är utanför..

jag ska nu dricka en stor kopp te med en lussekatt till och hoppas på att bli piggelin... vill och orkar inte vara hemma..

Det blir lite vårfina blommor här hemma

 
det blev vita liljor och pärlhyacineter

Vi har nu precis tagit ut detta ur ugnen, det doftar ljuvligt.


Vi åt detta brödet på en restaurang i somras och vi bad att få receptet - vilket vi fick. Förra helgen när vi gästade Anna o Oskar (tillika resesällskap i somras) så bjöds vi på detta brödet - det är riktigt mörkt, saftigt och gott, hemligheten tror jag är: filmjölk och frukt m.m.

Nu ska jag slänga i dagens sista maskin tvätt och bänka med framför Wallander med min kille och en brödskiva nygräddat bröd :)
Imorgon är en ny dag och vecka.. min vecka är relativt oplaneras, vilket känns skönt.. för slutet på förra veckan var 3 sena dagar och det resulterade i en inlednande trött helg.

jag hoppas inte mitt halskli bryter ut till något mer (men ska jag vara riktigt ärlig, så hellre att det kommer nu än om 3 veckor när jag ska åka tjejvasan.. men visst, helst vill jag slippa allt) I övrigt hade jag tänkt träna i veckan, njuta av att just inte ha så mycket inplanerat. Nästa veckan däremot så har jag 3 party för ZBH, det ska bli riktigt kul att komma igång.

Dagen bjöd på en solig promenad

 

Var skönt att ge kropp och knopp lite frisk luft..
har fixat med en jobbgrej, knåpat bort tapet från murstocken i ett av rummen på övervåningen där vi ska putsa fram murstocken och ge rummet ett lyft istället för att gipsa in den och tapetsera in det.. men skönt att grovjobbet nu är klart. 


Nu bänkar vi oss framför dessa






Jag älskar söndagar - det är oftast en oplanerad dag som bara går åt att göra ingenting... sovmorgon på söndagar är ljuvligt...nu efter frukost och bäddat säng och slängt in en maskin tvätt så blir det en långpromenad i solen för mig.. hade tänkt en springtur, men halsen kliar lite så bättre att ta det säkra före det osäkra..

Jag är sugen på att baka bröd och pynta hemmet med fräscha vårblommor.. kanske ska köpa med lite blommor hem..

img_9535 (MMS)

I eftermiddag har jag varvat ner, tagit det lungt och skönt och njutit efter en dag som slutade 15.00. Jag drack kaffe hos mina svärföräldrar, besökte en god vän och lämnade en överaskning. Jag satte mig hemma med en fika och la in mina orerar från partyt igår. Tack ni fina som va med igår och gjorde min debut till något fantastiskt. Jag överträffade mitt mål med kvällen och är mer än nöjd.. Nu återstår några fler partyn. Ikväll blev det Tapas med mitt hjärta och denna lediga fredag kväll firar vi med bubbel, god mat och trevligt sällskap -Skavlan. Helgen är oplanerad - skön helg. Vill rikta en extra skål till en fin vän som fått jobb idag.. Plötsligt händer det!!

Idag har jag haft min första ZBH visning hos syster, det var mycket trevligt,, och jag hoppas gästerna uppskattade det.. Jag var allt lite nervös, men mer blir det och jag är taggad som tusan. Det blev lite stressigt idag men nästa gång ska jag ta lite bilder på mina saker.. Nu ska jag byta om, varva ner och hoppas somna tidigt. blivit 2 sena kvällar med godnatt efter midnatt 2 kvällar i rad nu. Hade sett fram emot en tidig dag på jobbet imorgon för att sluta i relativ tid.. Jag ska luncha med en vän från förr imorgon - ska bli mycket skoj. Natti

img_7424 (MMS)

En bild ljuger inte sägs det - men denna ljuger. Min nya hårfärg är inte helt hundra. Att gå mörkblond var min melodi, men vägen dit var inte så enkel... Igår efter färgn var jag först grå i topparna och överhår (som en häxa nästan) så hon som färga la i lite koppar i det gråa, och det resulterade i en röd ton,som jag tvättat och schampoonerat ca 6 ggr under gårdagskvällen - och summa kardemumma av detta blev en rosafärgad ton i toppar... not snyggt!!!' Mitt hår är visst väldigt volumöst som de så fint uttryckte det och det blonda i mina toppar sög väl åt all tänkbar färg, och det resulterade i en aning konstig ton på hela håret nu,, sisådär 3-skikts färgad. Pappa såg inte förändringen - ser ut som vanligt; jag ser inget som ser konstigt ut. Är detta ett manligt fenomen eller. nja, min kille såg ju iallafall förändringen, och han tyckte jag var bättre förr.. yes yes. Hade mamma sett detta hade hon nog yttrat: Hur ser du ut?? Ja, mammma. jag är säker, du hade sett förändringen... NU hoppas jag att jag kan få en lite bättre lösning ikväll genom att få lite mer lyster och guldton i håret, sedan får nog en vänlig själ ta sig an det och genomföra ngt vackert.. jag har en referensbild, men jag visar inte den nu,, Nu, lagom när detta är klarskrivet, är mitt kaffe urdrucket och jobbet kallar åter, TJING!!