I fredags packade vi väskorna (läs, slängde ner allt i en salig röra i väskorna och sedan bara lämnade röran och låste dörren) Vi åkte till de fina vännerna i väst - Anna o Oskar. Vi besökte min studentstad. Tre år går fort, men ahh så många minnen som kommer fram när man kommer dit och passerar stadsbbliokteket - det var ju mitt andra hem i i alla fall 2,5 år...Vi var som i en symbios. Där tillbingades mycket pluggtid, mycket slit och stress men också mycket skratt och minnen.

Vi åt gott och hade en fantastiskt fredag med dessa två underbara. lördagen bjöd på en tur till Helsingborg, lite strosande på staden och en tapas lunch -riktigt mysigt på ett litet pitoreskt hotell på kullerstensgator - älskar sådana ställen

Lördagskvällen bjöd också på god mat, dryck och en och annan diskussion - härligt med människor och vänner där det är högt i tak, där vi alla kan prata om vilka ämnen som helst.

Idag unnande vi oss en sovmorgon och efter en sen frukost blev det en promenad i solen vid vattnet i Sandhamn. Ett ställe jag djupt ångrar att jag inte upptäckte under mina 3 år i Halmstad, men alltid ska man finna något nytt.

Jag har under helgen fyndat ljus i mängder - till alla mina lyktor och ljusstakar som jag förhoppningsvis får se imorgon eller tisdag. Jag har redan fått en bokning till torsdag och en andra bokning är på gång, så roligt.
Är ni intresserade att att ha en visning hemma hos er, eller är intresserade av produkterna till att börja med så tveka inte att kontakta mig.

Nu ska jag plocka undan all oreda som vi (jag) lämnade i fredagas, sedan kolla klart på en film och efter det ta natt.

ps. varför ska alltid en ledig dag förvandlas till en "omöjligt-att-få-gjort-det-som-jag-hade-planerat-och-det-resulterade-i-än-mer-kaos" dock fick jag en bra sak gjord i fredags och jag kanske ska glädja mig åt ett en bra sak blev genomförd än 3 mindre viktiga ting blev gjorda (bädda,städa garderob och plocka iordning alla mina papper)

Jag unnande mig själv en ledig dag idag - ljuvligt. Sov till kl. 8 sedan gav jag mig ut på en frisk morgonpromenad och köpte lite frukost.




Nu ska jag bänka mig framför det sista av Nyhetsmorgon med en smarrig frukost...




Tagit ett steg i rätt riktning.. jag har nu tecknat avtal och ska sälja inredning... jipppi!!!!
hemförsäljning av inredning är det.

Zelected by houze


Jag är taggad som tusan. I början på nästa vecka får jag startkollektionen för 2011 och har nu lagt in alla nära och kära goda vänner i min mail. Har även skickat in och beställt visitkort så jag borde ha dem i nästa vecka.

Premiären tror jag allt blir hos syster...

Är ni intresserade av inredning och skulle vilja ha mer information om detta, så hör av er till mig genom en kommentar här eller maila [email protected]

Nu väntar sängen för mig.. veckan har ägnats åt tankeverksamhet och sena kvällar - så ögonen har gått i kors mellan varven...

Vill passa på och gratulera en av mina fina vänner K som fått nytt jobb idag - och detta innebär att hon flyttar västerut.. Grattis tjejen till nya utmaningar..

Så var äntligen månadens lön i min hand (läs på mitt konto) men det känns som den bara är där på lån, efter 2 dagar så är hälften borta pga ränta, amortering, räkningar m.m. Köpstoppet för mig kvarstår - 1000 som jag asvsatt för inköp denna månad (hittat massa vårsnyggt på HM, kanske blir några hemklick från hemsidan)
hjärtat mitt fyller år denna månaden också, så ska inhandla något vackert till honom också. Jag har en liten plan på present, men får se vart det lider med den.. fick helt andra tankar idag, när jag såg några speciella bilder.. ja, vi får se vilken överaskning han får i sin presnt, kanske inte blir någon vidare överaskning alls, utan en tröja och kalsnonger som får glädja honom... vem vet, vem vet.

Jag har haft separtionsångest från sängen både igår och imorse, dock kom jag till jobbet 7.05 igår.. igår var det värre. Fick vända direkt hem och hjälpa hjärtat att leta rätt på hans bilnyckel, som givetvis jag var skulden till att den var borta.. efter mycket letande och slitande hittar jag nyckeln i en jackficka (skidjackan av alla jackor, hade inte en tanke på att jag använt den).. nyckeln funnen, men bilen startar inte.. härligt. Efter några turor och lite fix så kom vi båda till jobbet.. Vi hade bestämt möte med en målare hemma efter hem 5, han skulle kolla på lite arbete hos oss. När jag väl kör upp hemma inser jag att mina husnycklar ligger kvar på jobbet - underbart!!! glömskan från imorse hade med andra ord inte lagt sig, vad min andra hälft sa till mig behöver jag ej ta upp här, men en och annan lärdom tyckte han jag behövde, det slutade i skratt och att: jaja, jag ska försöka att komma ihåg bättre - hehe.. det höll sig till imorse, då larmet slagit ut hemma och Securitas skulle komma nu under dagen. Eftersom jag jobbar på vårt andra kontor idag 3 mil från stan och likaså gör hjärtat sa jag att hans mamma som bor och är i stan kanske kunde åka hem till oss när Securitas kommer.
Hans fråga till mig: Har mamma fått tillbaka den husnyckel du fick hämta hos henne igår?
Mitt svar: Nej, den har jag glömt att lämna.. hoppsan, sorry!!!
Hans svar: pust och stön.

Så kontentan av detta blir att någon i alla fall får åka hem 3 mil från jobbet för att låsa upp till securitas under dagen, gissar att det inte blir jag... jag ligger som sagt lite på minus sidan... hmmm.

Nog om detta, på jobbet går det bra i alla fall - ingen glömt, ingen dömd.. haha

Igår efter träning och hälsosam lunch kompenserade vi med en pizza till middag, fint de.. efter 2 filmer somnade vi som två riktigt helgtrötta i varsin ände på soffan, men vi tog oss i kragen, gick upp och la oss i sängen. Imrose vaknade jag 9.30 - pigg och utvilad, underbar känsla. Har nu druckit en latte och kollat runt på nätet, betalat räkningar, dreglat över snygga våroutfits m.m... sitter fortfarande på samma plats i pyjamas, skön start på morgonen

Jag har 2 badrumsfavoriter

Doftljus från Affari i doften Earl grey tea.. ljuvligt.


Nytt läppglans från Lancome

Nu ska jag göra mig en smarrig frukost, perfekt då man varit uppe en timme, nu börjar magen vakna till liv och hungern börjar ta fart... Vet inte riktigt vad vi har för dagsplaner, men lite renoveringfix tror jag allt, en långpromenad och i övrigt en skön söndag.

Ps. jag skulle behöva gardintips... jag är kass på gardiner, men nu vill jag allt få lite fart på mig själv och göra klart på vissa ställen, typ sovrummet... vill ha vita eller vit/beige randiga gardiner, för i övrigt är det beige, marinblått och rött som dominerar i sovrummet..hjärtat inhandlade i förra veckan till mig förvåning ett överkast!! det var blått, rött och beiget med beiga stjärnor på - fint. Ska nu bara hitta lite enkla kuddar i beiget tänkte jag.

Härlig dag som började i soffan, vi båda somnade där igår kväll..
en lugn morgon med god frukost bäddade för ett förmiddagspass på gymet.. bästa träningen på länge, då det inte alls var mycket folk där och solen strålade in genom fönstrena. Efter träningen blev det en smaskig lunch här hemma





Efter en god lunch och lite eftermiddagsslappande har vi nu varit iväg och fixat massa bygggrejer till övervåningen.. det börjar ta fart och form här hemma.. jag längtar tills jag får inreda rummet på övervåningen, samt hallen. Jag har helt tydlig bild på hur jag vill att hallen ska se ut, ska se om jag kommer någorlunda nära till slut.

Nu har jag tänt i stort sett varenda ljuslykta här hemma, fryser och är seg.... vad kvällen bjuder på har jag inte en aning om, vi är helt oplanerade, vilket är skönt men tror allt att min hälft har bokat in något.

Trevlig lördag.

Vi gjorde ett bra pass på gymet idag, jag och min "man". Han gick och simmade 15 min på slutet och jag trampade/joggade istället på en såndan cross eller vad de kallas.. har aldrig vågat mig på den när det är för mycket folk på gymet, då jag har kass förmåga för såna prylar och urursel kordination.. men det gick vägen.. förutom att stängerna man håller händerna, armar i "flaxar" ju fram och tillbaka vare sig man håller i dom eller inte, så kära jag drog armbågen rakt i en av dessa..

Efter träningen blev det en shake, blandade med vatten, hm, va lite sådär i smak, men får testa den som mellanmål imon





Efter kvällsmat och dusch åkte vi till M o J och kollade handboll, men tycker inte den sporten lockar så mycket, så det blev en film istället.. Nu sitter jag här med trötta ögon och har precis glufsat i mig en lussekatt (har några kvar i frysen) och en kopp te. Nu ska jag göra mig redo för sängen.. har en liten ambition att börja 6.30 imorgon, för att kunna sluta lite tidgare... så se om det går vägen denna gången.. ska se om jag har karaktär nog att gå upp 05.50.. jag brukar vara någorlunda pigg när klockan ringer 6.15, men lik förbannat lägger jag mig tillrätta i sängen igen och snoozar en halvtimme - timma till..

Redan torsdag eftermiddag.. är så fruktansvärt skönt när man har mycket att göra på jobbet, då rullar dagarna på och man hinner knappt med allt man vill och framförallt ska göra... Hade däremot önskat en ledig dag hemma, en vardag - vakna upp och äta frukost framför nyhetsmorgon och bara fixat och donat hemma.. men ska inte klaga, har ju faktiskt lediga helger..

Igår var jag och hjärtat och simmade, riktigt skönt med en simtur mellan träningsvarven och promenaderna.. denna veckan är jag dock inte strikt i min mat, kakor har jag hamstrat känns det som.. men men..vissa veckor behövs det socker, speciellt för kvinnor..
Efter simning och mat tittade vi på denna filmen




Jag blev positivt överaskad. Jag trodde inte den skulle vara ngt speciellt.. men jag (som aldrig är känslig och blödig, börjar grina.. tårarna bara kom, det var så mycket känslor)... fick krypa upp hos min andra hälft för att slippa ligga och hulka och böla i ett eget hörn i soffan...

Nu ska jag försöka packa ihop mig på jobbet, och sedan bege mig direkt till gymet...har väskan med mig redan..



Nu lämnar jag staden och kontoret för konferens 1 dygn tillsammans med 15 kollegor.. Teambuildning står på agendan för dagen - spännande. Ska bli roligt att för första gången vara 3 företag som i själva verket nu verkar inom samma koncern...


Jag är seg som få idag, dock blev det ingen träning igår - vi ägnande dagen åt renovering istället.. hela dagen var avsatt, och vi fick en hel del gjort. Hallen har fått ännu ett uppsving med vitmålad spalje,bild kommer en annan dag.

Trevlig start på veckan.

img_2819 (MMS)

Godmorgon. här gick vi upp för 30 min sen, skönt med sovmorgon. Har inlett dagen med en rejäl frukost, träning står nämligen på dagens schema. Än så länge har jag hållt igång i 6 dagar, gymet varannan dag och promenad/skidåkn däremellan. Idag tänkte jag plocka ner julen hemma hos oss, och fundera på inköp av våraccessoarer till hemmet. Vi kanske ska ta och sätta dit våra golvsocklar i köket oxå efter 1,5 år..:)

inledde dagen med 2 mils skidåkning, skönt som tusan...men attans vilken huvudvärk jag gav mig själv (kan bero på ett litet framstupa fall kanske)...
 

Jag skulle ta några bilder på det vackra vinterlandkapet, men batteritorsk sumpade de chanserna.

Nu har vi haft en mys och slapp eftermiddag och är nu redo att träffa denna kis + familj för middag



Det bor en liten entreprenör i mig... men jag får bara inte tummen ur...
Jag har lite tankar, idéer, drömmar och mål m.m. men jag kommer inte mer framåt än tänkarstadiet. Men det är väl bättre att tänka och drömma än att inte göra det alls.. mina geniknölar har gnuggats för fullt ett tag.
Jag ska slå slag i min första tanke, det värsta som kan hända är ett Nej, men då är det bara att ta nya tag. Jag vill utmana mig själv, jag vill testa och ge mig själv en match...

Idag blev det en tur till gymet, packade väskan igår kväll och tog med den till jobbet, så var på gymet strax innan 5. Hjärtat kom och slöt upp 5 min senare. va skönt att träna lite tidigare idag, då man hinner äta och varva ner hemma och få en lugn kväll...

Jag har precis beställt dessa produkter, bra i samband med träningen


Charlotte Perrellis serie, extra framtagen för tjejer. Eftersom jag redan har hennes bok, så tänkte jag testa detta också.

Upp till bevis, än så länge kämpar vi på här hemma, idag stoddet isterband och blomkålspure på menyn, jisses så gott. Blomkål är inte me cup of the direkt, men blomskålspure var en helt annan sak, lite gott kryddad också, riktigt mumma tyckte både jag och sambon.. här blir det inget mer potatismos!!!

idag var det segt att gå upp, kan bero på den sena träningen igår. men skönt var det iallafall. Idag har jag jobbat på vårt andra bolag, jag har suttit där hela dagen. Det var riktigt skönt att packa väskan med jobbgrejer och sedan jobba från annan plats, man får helt klart mer gjort... skönt att få lite miljöombyte också.

Har nu varit och handlat och intagit kvällsmat, ska nu ut och slira med dojjorna på stadens isgator till trottoarer, kvällspromenad - here we come.

trevl tis.

Nu har första riktiga arbetsveckan år 2011 startat igång och jag kickade igång den vid 06.00 imorse, va riktigt skönt att komma upp i tid. Jag och hjärtat hade lovat varandra att pusha varandra att komma upp på morgonen - jag var först..whii.
Vi har haft en fantastisk ledighet och njutit som bara den med vännerna våra.



Underbart att bara va och njuta av nuet och strunta i alla måsten m.m.

Däremot så har vi nu tagit våra nyårslöften på alvar... det nalkas träning och ordentlig mat i la casa carlsson o co.

laddade för träning, kläder är iallafall framplockade

 
Här ska det göras storkok :) Vi har fyllt frysen med massa gott och nu ska här planeras och ätas bättre, mindre alkoholkonsumtion och sötsaker, vi är överens - det är en bra början... vi hamstrade godis igår kväll, för att idag tycka det var äckligt och slänga det som blev över, bra drag där.

Fick ett suddigt kort på vårt träd, men det blev riktigt bra när det kom på plast.


Nu är hallen till det största inredd, bara nya skoställ som snart är klara, väntar på tillverkaren, så vi borde få dem nu snart.
Nu är det bara målning och fix, sedan är allt klart



Nu ska vi packa oss ihop för att åka till gymet, wish me luck.

img_7307 (MMS)

En av våra bästa vänner kom med en tårta till oss igår - hon är fin hon. Så nu blir det torsdagsfika med svärföräldrarna.. Idag har det enbart varit lugna gatan, myst och slappat och bara varit ledig. Nu blir det middag med vännerna

För ett år sedan satt jag som djupt försjuken i externredovisning och hade tenta den 5/1... den stressen och det slitet minns jag än idag, speciellt att ladda om och försöka få fokus så snabbt efter jul och nyår och sjukdom... usch ja, men sen gick det ju inte vägen den gången heller, minns hur arg, ledsen och besviken jag var över mig själv. att jag inte hade gett mer och att jag inte hade kämpat för att lära mig mer... i somras däremot hade jag mer jävlar anamma och satte tenta jäkeln, skönt som tusan var det.. Nu är det skönt att ge järnet på jobbet, men slippa ta med det hem, varva ner och fördriva dagar, kvällar med enbart det jag tycker är roligt och slippa känna ångesten och stressen inför en tenta (exempelvis åka skidor, äta gott, baka, slappa, stryka - gillar det, för då drömmer jag bort och tänker haha, slappa framför tv.n, mysa med min karl m.m.) En vacker dag kanske jag kommer skriva ytterliggare en tenta men inte än på ett tag, det kan jag lova.. 

Nu ska jag dricka en kopp chaite och hoppas på att jag blir lite trött, för just nu är jag inte direkt det. 
imorgon blir det en kort dag på jobbet, sedan blir det middag här hemma med 8 härliga vänner och 1 barn. 

Trevlig trettondagshelg. 

Kram
 

Idag var det första dagen på jobbet efter 1,5 veckas julledigt... det kändes, då man inte gick på högvarv direkt. Jag var säkerligen inte ensam om att inte vakna imorse, då min kära i-phone, som flera andras inte hade fungerande alarm.. under ledigheten har jag inte haft ngt alarm och inte förstått att detta problem uppkom redan tidigare, men men.. slutet gott. Jag kom upp i hyffsad tid och kom iaf inte försent.. Jag hade tänkt börja lite lungt och gå hem lite tidigare, men tji fick man för det. 17.30 stängde vi dörrarna och tog kvällen.

Väl hemma var jag huslig och lagade soppa... har nu frusit in 3 matlådor. Jag pyntade av vår barriga gran också, så nu ska den bara ut och iväg härifrån. Samtidigt när jag ändå var igång med allt så tänkte jag att jag skulle nå top notch denna dagen och städa kylen. Det första jag lyckades göra var att dra ner en stor glasburk med svart oliver på klinkerplattorna...AHHH...blev ett mission bara att städa iordning efter denna incident.. hjärtat fick dra ut både kyl och frys så vi kunde rengöra bakom dem ordentligt... för er som vet att jag inte gillar oliver så mycket var ju detta klockrent.. men efter städ och rengörning övervägde jag att hoppa städning av kylen.

Jag bänkade mig framför TVn och Året med Kungafamiljen.. jag är stolt över vår kungafamilj och jag är faschinerad över allt de gör. Kronprinsessan strålar av lycka och det värmer att se ett så fint kärlekspar. Låt all kärlek vårdas så fin och öm.

Nu blir det åter soffhäng och Montazami som får stå för underhållningen.

God kväll första dagen på nytt år. Vi har njutit denna dag och mest softat. Vi har tagit sovmorgon, promenerat i ishalka, ätit pizza (bra start på nytt år) somnat i soffan, kollat på bra film, tv och bara softat. Fina Annie hade en bra summering av år 2010, jag lånade samma... så detta var mitt 2010.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Sprang Lidingö tjej lopp – 1 mil

Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ihåg vad jag hade för löften eller om jag ens avlagt några löften

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja.

Dog någon som stod dig nära?
Nej, Tack och lov för det

Vilka länder besökte du?
Kina och HongKong

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
31 Augusti. Jag firade min 25 års dag och fick samma dag veta att jag klarat allt och fick min kandidatexamen efter 3 års studier.

Kommer också alltid att minnas 12 Augusti då min fina gudson föddes

Vad är det bästa som hänt dig år 2010?
Att jag blev stolt moster

Största misstaget?


Bästa köpet?
Swedese bordet och den nya soffan

Vad spenderade du mest pengar på?
Resa och möbler

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag klarade av mina studier vid Halmstad Högskola samt än en gång att jag blev moster.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Don´t stop beliving

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Svårt,

Vad önskar du att du gjort mer?
Spelat mer golf

Vad önskar du att du gjort mindre?

Inget direkt

Hur tillbringade du julen?
Med la familia

Blev du kär i år?
Kärare

Favoritprogram på tv?
Ser inte överdrivet på TV men Desperata hemmafruar missar jag helst inte

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag hatar inte

Bästa boken du läste i år?
Vet ej

Största musikaliska upptäckten?


Något du önskade dig och fick?
Swedese träd

Något du önskade dig men inte fick?
-

Årets bästa film?
Svårt, jag plöjde igenom Millenium trilogin när jag var sjuk i somras – och gillade filmerna starkt

De bästa nya människorna du träffade?
Ingen nämnd, ingen glömd.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Enkel, feminin och kanske en aning tråkig, men sån är jag

Vad fick dig att må bra?
Mina nära och kära

Vilken kändis var du mest sugen på?

Haha, Henrik Lundqvist efter att ha mött honom IRL

Vem saknade du?
-

Favoritmånad 2010

Augusti

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej, året var mycket bra. Fulländat på alla sätt och vis och jag välkomnar med förtjusning år 2011 och trevligheterna detta året kommer att bjuda på