Woila

3kommentarer

Idag har jag och min svägerska gjort en tripp till Ikea, jag har köpt oss sängbord, då jag länge varit inne på det spåret, hjärtat har inte varit riktigt lika övertygande.. men nu har jag tagit mig friheten att besluta detta 


Här var jag nära att ge upp.. trodde knappt det var möjligt att en IKEA möbel nästintill kunde vara omöjlig att sätta ihop - men nog fan var det nästan det... tog till både skruvdragare och knivar för att få till allt, men skam den som ger sig!!! och tjurskallig var jag - det skulle bara gå att få ihop detta - Själv!!! kvinnor kan.. jaja.

Resultatet blev strålande, inte sant.





har även smackat upp en vit tavellist på en an sovrumsväggarna.. en vacker bild på mig och min hälft och några ljuslyktor tänkte jag låta pryda den.

Imorgon blir det mission "hitta lampor till sängborden" Jag söker vita, tycker det passar bättre än svarta i vårt sovrum, då vi inte har en svart pinal här inne.

BTW: vad skönt det är för ögonen att ha en "läslampa" perfekt nu att slippa hoppa ur sängen och släcka taklampan.

Dessa lampor hade mer än gärna fått pryda våra sängbord men min plånbok säger Nej.. helst säger den påfyllning men det är visst ett tag dit, om det inte skulle hända något oförutsätt eller jag skulle vinna på lotto (stor chans;nej.)

  

AJ lampa - Luis Poulsen eller Stinas Sandwalls för SMD

3 kommentarer

Erika

10 Mar 2011 08:28

Haha,vad kul,vi har inte heller köpt sänglampor än (fastän vi har bott i lägenheten 1 år nu). Vi är nämligen också inne på Arne Jacobsen lamporna, fast dem som sitter på väggen!

Kram,kram

Emilia

10 Mar 2011 22:03

Hej! Jag la ut receptet på bloggen. Det är bra med mig, mycket i skolan bara. Hur mår du? Kramar

Karl

21 Mar 2011 18:15

AJ lampan kan du köpa i alla färger från designersrevolt.com för bara 1500 SEK. DR säljer från England där designskyddet bara är 25 år o redan förbrukat. Kul att man kan köpa designikoner till vettigt pris nu o helt lagligt.

Kommentera

Publiceras ej