Firar denna 25års dag på allra bästa sätt, tillsammans med nära och kära och första födelsedagen som moster till em liten fantastisk Vincent.. Dagen till ära har jag också fått beskedet att jag rott i hamn mins 180hp då jag kammade hem ett Vg på min omtenta. I graven med ext böcker, anteckningar och papper. Har firat detta lite extra med bubbel och vänner. Tack alla ni andra som grattat och hälsat, ni har förgyllt denna dagen..

Han där uppe har hämtat hem en ängel

- vila i frid -

livet kan så snabbt förändras, när man minst anar det. Hädanefter ska jag ta tillvara på varje dag, vara glad att få vakna upp och vara frisk och möta varje dag med lycka.

Värnamodagarna har nyss kickat igång, musiken och festligheterna hörs ända hit. Hoppas dock att det bjuder på bättre väder framåt helgen för nu lockar det inte riktigt att sätta sig på cykeln och fara ner till festen på stan. Förra året var det såhär trevligt
o systra min var modellnu har min andra hälft putsat en del till i taket i källaren och jag har strukit upp all tvätt som legat och väntat.
Vi tog en riktig softarstund i soffan innan efter jobbet. Låg i varsin ände och kollade 2½ men och jag halvsov tom. Det händer inte ofta att jag hoppar ner i soffan direkt efter jobbet, men jisses så gott det var.

Nu ska jag kolla nyheterna och uppdatera mig om världen runt omkring, sedan blir det att läsa klart Schulmans bok - skynda att älska. Mycket bra bok, rekomenderas.

Adios

Gårdagens firadande va fantastiskt, pappa blev ordentligt firad och han var mycket glad över presenter m.m. Va roligt för honom att få fira med sitt första lilla barnbarn. Vincent skötte sig fantastiskt, han låg mest i vagnen och sov. Det var på slutet när alla foton skulle tas och han var den som alla ville ha flest foton av.. inte så konstigt att man blir lite grinig när folk väcker en ur skön sömn för fotografering. Moster fick hålla och försöka tröst liteHar varit väldigt seg idag, då vi inte kröp till kojs förrän halv 5 inatt nångång. Borde ta minska på festligheterna, eller iallafall vara lite smart och avsluta kvällarna i någorlunda tid, jaja.. Än är man ju inte ens 25, så skönt att det bara tar en dag att återställa sig - hihi.

har nu fixat 3 st matlådor till veckan, ska plocka iordning och frysa in dessa.


Nu blir det soffläge och film - I stormens öga. Gillar ju starkt de andra Beck filmerna så ska nog inte bli besviken på denna.


Idag vankas kalas på Toftaholm för min pappa som blir 50 på tisdag. Dagen fram tills nu har varit en seg, slappardag. Tog mig ut på en joggingtur efter frukost med det var sjuhelvetes segt, kom inte runt hela rundan springandes, så de fick bli att promenera i rask takt det sista.. har fortfarande träningskläderna på mig, då jag städat och fixat. Städat hela entréplanet samt bägge bilarna invändigt.

Nu blir det dusch och fix för att vara på festen kl. 17.00.

Ha en trevlig lördag.

nu är jag äntligen hemkommen efter en lång arbetsdag och vecka. En händelserik vecka på gamla jobbet, fast med nya arbetsuppgifter...det ska bli en spännande och rolig höst.

Nu har jag korkat upp vinet och det smakar helt underbart.
Ska ta en tripp bort till Ica och inhandla lite extra saker till kvällen, jag ochg hjärtat ska äta årets första kräftor - ljuvligt.

hasta luego

han gjorde det med bravur. En lunch på Gästis och grabben sov hela lunchen igenom i sin lilla babysitter..inte ett ynka litet ljud trots allt sorl och alla människor, han satt där på golvet och alldeles glänste med sin närvaro som bara litet barn kan göra... 5 dagar gammal och möter verkligheten.Tänk om man minns sin bebistid, fasen va underbart man måste haft det - varit en ögonsten för både den ena och den andra och alla förundrades över detta lilla liv, yes. Vi alla har varit där.. De är små söta mirakel, bebisarna..

Nu är vår vardag igång och jag har lämnat plugg och halmstad - avslutade med tenta i lördags. Två dagars jobb har passerat och nu fortsätter kvällsjobben på hemmaplan - nästa mission är vår gillestuga. Vi gjorde slag i saken och beställde en stooor soffa att ha i vårt komma TV/mys/soft/slapp/ rum, så nu fick vi eld i baken att göra iordning där nere då det inte vore toppen att magasinera en helt ny soffa, då kommer den väl aldrig komma hem till oss. Hjärtat började förra veckan med att regla upp golvet och denna veckan har vi börjat putsa väggar och tak - snart så ska det bli klart...

Igår kl 23.17 blev jag moster till en liten pojk!!!
Idag startar min tentavecka - gillar det inte men nu jäklar ska den sitta. Har nu packat klart allt och snart ätit klart frukost så ska plocka mig iordning och göra mig redo för Halmstad, stadsbibblan och studieböckerna. Veckan kommer att gå fort och efter tenta på lördag så väntar Roxette och festligheter

bilden som bevisar mötet med mannen.

Idag började jag min morgon med 1 tim träning på golfbanan, åkte vidare och handlade och har nu fixat ett storkok med köttfärssås... nu blir det att dressa om, maskera och måla utvändigt.

Trevlig tisdag.

Jag bloggar dåligt nu - har semesterstängt på denna fronten också. Har varit ledig i över en vecka nu, helt underbart att bara få njuta tillsammans, jag och hjärtat.

jag startade min semester med att sätta mig på tåget till Göteborg, till Erika, tjejerna och PINK.


Det var en helt fantastisk helg med PINK som var toppen och kvällen avslutades på bästa sätt med utgång och väl där hookade vi upp med en kille vid namn Lundqvist

Semestern fortsatte med roadtrip med goda vännerna. Glasriket, Kalmar, Karlskrona, Kivik, Simrishamn och Ystad. En mycket trevlig vecka med härligt sällskap.


Nu är vi inne på sista semesterveckan och den har idag inletts med renovering och blåbyxorna på... riktigt kul att arbeta tillsammans så en heldag, få planera och göra sakerna ihop..

Efter en nu sen middag med svärmor ska jag snart krypa till kojs och förhoppningsvis orka upp i någorlunda tid imorgon..