Igår slog kyrkklockorna för dessa 2 finingar och det blev man och fru.

Vi hade en alldeles fantastisk dag och det var fint från början till slut.




Nu blir det snart natten.. jag drömmer mig bort bland bilder och önskningar, men just nu kan man ju önska lite extra, någon fyller år på onsdag:)

GODNATT

I lördags var det dags igen.. möhippa för bästa Kristin


Hon blev surprisad med blommor, och kanske en aning chockad.. vi hade ordnat ett blomsterbud



Hon fick sedan ögonbindel för att inte se nästa destination


Hon skulle få flyga...


Destinationen efter flygningen blev Heaven 23, där Kristin glatt fick se hela gänget återsamlat.. en god räkmacka och 18 glada tjejer är receptet på en lyckad lunch.

En eftermiddagsaktivitet bjöds det på men den är än så länge hemlig... roligt hade hon iallafall.



Kvällen inledde vi med bubbel och gott



Mina härliga festfixarkollegor


Efter en god middag blev det lite drinkar - en för kvällen inhyrd bartender blandade gott till oss






Det var en riktigt härlig helg som avslutades med en stor frukostbuffé och 8 trötta tjejer.

Väl hemma, nu är det full fokus och planering inför helgens bröllop för M&J... ska bli fantastiskt roligt och nu börjar alla bitarna falla på plats. Lite fix oxh trix innan lördag och vi hoppas på en alldeles fantastisk dag.

Nu bör jag ta natten.. Värnamodagarna har idag dragit igång i staden, riktigt festligt med mycket tält, evenemang och happenings. Jag var med på Modevisningen idag.. gick för Benetton. Det blir inte mycket mer av de festligheterna för oss denna veckan.. men roligare festligheter väntar.


jag är på jakt efter en snygg fönsterlampa att ha i vardagsrummet, gillar min Take Away från Källemo men den känns lite uttjatad och just där den stått nu har den stått väldigt länge..
Jag har spanat in 2 st lampor och det är 2 helt olika stilar, samt att den ena känns lite uttjatad den med då den funnits på marknaden ett tag... men här kommer bilderna på mina span


Kartells Bourgie i transparent plast


By Rydéns We can, design Åsa Gessle.

Det är ju två helt olika lampor och 2 olika stilar.. jag är lite kluven. Jag vill ha värme, vitt + känsla i rummet (vilket det ändå är med trägolvet i fiskbensparkett, samtidigt vill jag ha det stilrent men båda lamporna är snygga enligt min mening.
Det får bli att testa och se det i sin helhet tror jag.. har också på agendan att köpa en ny lampa ovanför bordet i vardagsrummet och den kommer att bli enkelt vit oavsett

img_8743 (MMS)

06.30 startade jag mitt frisörbesök.. Godmorgon



I lördags 07.00 var det dags.. då blev de möhippa samt svensexa för blivande paret Munkholm. Vi hade en jättefin dag och vi startade med en rejäl aktivitet -körde 4-hjuling i skog och på bana.. det var riktigt kul


Blivande bruden redo för race


Jessica och Anna


Anna redo för race


Fröken Carlsson var också givetvis redo


Vi hade en fantastisk dag och framförallt den blivande bruden. Vi hade en fullspäckad dag med aktiviteter. Vi badade badtunna, bastade, drack bubbel och åt jordgubbar, hade en 5-kamps tävling ute på en äventyrsö där vårt lag vann!!!

Vi hade en trevlig kväll med utsikt över sjön, åt gott och bruden fick en godisskål full av trosor!!! hon fick ha lite gissningslek vem av oss som gett henne vilka trosor.. mina listades ut sist (haha.. jag var inte så duktig på att rita och spexa på mina).. ett par skidor och stavar hade jag iallafall ritat på trosorna. Vårt Vasalopp i vintras hade jag i tanken.



Måste visa bilder på kvällens desserter som var himmelskt goda och framförallt så vackra Cheesecakes



Idag har jag en orkeslös känsla i kroppen och en svidande hals - inte bli sjuk!!! Big no no.
Har i stort sett planer för veckans alla dagar så har ej varken tid eller lust att vara sjuk.

Jag ska nu göra mig i oordning, dricka en kopp te med mycket honung och sedan krypa till kojs, hoppas det är tillräckligt bra medicin.



Hipp Hipp Hurra för bästa Vincent idag - 1år.

Dagen till ära hade han lite sår och svullet ögonlock efter en damp i asfalten.

Blev uppvaktad och fick massa fint


Skjorta från oss blev succe


men sen var roligare att krypa runt

Här hemma har vi haft kräftpremiär.. mumma vad gott det var... blåbärspaj till efterrätt.
Mysigt med en god middag och sitta tills bords bara mannen och jag.


Nästan lika gott som kräftorna

Har suttit och drömt mig bort och spanat in snygga höstaccessoerar... en fetare plånbok är numero ett för att ens sukta efter dessa snygga ting. Tände en massa ljus här hemma och hade riktigt höstkänsla.. är lite less på det tråkiga vädret nu. Hellre några goda fina sensommardagar till innan vi går in i hösten men jag får ju ej välja. 
 







haha.. har nu haft en sms konversation med en av mina goda vänner. Hon börjar jobba 04.00 inatt och när jag sa att jag då sover som bäst frågade hon om hon skulle ringa och säga hej eller kanske knacka på här hemma.. haha... skadeglädjen är ju den sanna glädjen, så vet i katten vad hon kan få för sig... hihi


Vill tillägna en av mina fina vänner tro, hopp och önskan i svåra tider, jag tänker på dig och er.

Ikväll har vi haft bröllopsstuga här hemma... planering och fix inför de stundade 2 bröllopen där vi är värdar. Det är fantastiskt roligt att få vara del i våra vänner bröllop och en ära att få fixa och försöka bidraga till ett det ska bli den bästa dagen i deras liv. Jag har gått på extra energi nu ikväll känns det som för efter planeringen tog jag mig ner till min egen lilla mysvrå - nämligen strykhörnan.
Var skönt att få 30 min för mig själv, mina tankar och mina funderingar... har även hittat en bättre strykteknik.. de ni!!!!

Jag kom att tänka på att för exakt 1 år sedan satt jag och slet mina hår i Halmstad över min sista tenta som var lördagen 14/8 och jag slet som ett djur över denna redovisning, för jag skulle bara KLARA DEN!!!!
Det är iallafall väldigt skönt att slippa sitta med den oroskänslan och ångesten över att plugga till den sista sista sista (om jag klarade den) tentan... och skönt var ju det, för den 31/8 förra året. Dagen då jag fyllde 25. Då fick jag mitt besked att jag med råge klarade tentan samt att jag också fulländat min 3 åriga utbildning på Högskolan Halmstad.

Nu ska jag ta och dressa om och gå till sängs för att läsa en stund.

GODNATT

Idag var det första dagen på jobbet efter 3 veckors semester.. det gick i lite lätt snigelfart då man inte riktigt kommit in i dessa vardagsrutiner igen men jag är förävånad att jag var så pass pigg som jag ändå var 06.45 imorse..

Igår hade vi en myskväll jag och hjärtat sådär dagen innan vi skulle tillbaka till jobb. vi åt gott, en fräsch ceasarsallad & hjrtronpanacotta:) 




Vi kollade på en bra film igår, kärlekskrank var bara förnamnet men ändå fin
Love and other drugs




Nu tänkte jag göra i stort sett samma sak, krypa ner i soffan med te och en god bok, då det står som spön i backen utanför fönstrena.. regnet bara öser ner och det är mörkr och grått utanför.. lite tända ljus på det och det blir riktig höstkänsla här hemma..



Semestern börjar lida mot sitt slut och jag har en gnutta separationsångest från mina härliga sovmornar.. lata dagar, solstolen, god mat och dryck, grill och framförallt allt häng med goda vänner.. Har träffat många av mina fina vänner under denna semester och sommar, och det glädjer mig ända in i hjärteroten att umgås med nära och kära.. La Familia har jag haft mycket tid med också nu under semestern.. Denna dagen och helgen blir en riktig slapparhelg här hemma, riktigt suga ut det sista av att ha de "manjana" hela tiden och siesta när helst man vill..

Blandade bilder från denna semester


Nu startar vi semestern....välkomma











Är helt facinerad av delfiner, så vackra djur







Djurparks safari


Nöjd Schweizernöt vinnare





Härliga dagar på sjön



Härlig sommarkvällshäng med Johanna & Annie


Nyinköpt


Kvällsfiske


Fina Erika


Härliga Vincent

I helgen var det bröllop för hela slanten

Brudparet Forsberg






Annie & Bryan


Johanna & Nicklas


Me & my man


Skön bild med sköna vänner


Fantastisk brud


Bröllopstårta



Let´s the party begin









tack paret Forsberg för ett fantastiskt bröllop, bra fest och en trevlig brunch