idag är jag tillbaka i vardagen och dess bestyr.
Fortsatte vår konferens i Falkenberg imorse, och efter lunch vid 12.30 bar det av tillbaka till Halmstad och väl hemma, direkt ner till Erika och Malin som satt med vårt arbete på biblioteket. Efter 5-tiden ansåg vi oss klara och begav oss hemåt.

Va lite sugen på o träna idag, men kände att vardagen skulle få hinna ikapp mig... tvätt, städ och stor handla stod däremot på schemat. Så nu är detta gjort. Ska vika ihop det sista av tvätten.

Kvällen har ägnats åt att kolla biljett m.m. till sthl, har planer på att åka dit 16/17 april... hittade faktiskt 2 bra tågbilj, ska dock kolla ett annan alt också... men vill boka o ha de inplanerat...

har även kollat på studera.nu då jag måste söka min inriktning senast 15 april, hemsidor och jag är inte alltis världs bästa vänner... fy, det är ju enbart ett enda sammelsurium på vissa sidor, och delvis denna.
Måste nu tänka till en extra gång och se vad jag verkligen vill läsa och om det fungerar med det valbara m.m.usch o fy. Kan ingen bara välja åt mig och trolla fram kurser som jag vill gå och som går just den perioden...

Ett + på studiefronten är iallafall att vi fick 19 av 20 p på den sista inlämningen i finansieringen, som vi gjorde klart förra veckan...riktigt skönt att avsluta den kursen, gillar inte att ha saker som ligger och "slaskar"

21.00 blir det Desperate hos Fanny vännen, Hillevi kommer nog också förbi, så kul....då det var evigheter sen sist jag träffade dem... insåg idag att det är 2 veckor sedan jag skrev tentan, och 2 veckor sedan jag tog ledigt och åkte hem till vmo. Det är alltså 2 veckor sedan jag sov i min lgh.. snacka om långledigt.. jaja, back in business.. och det snabbt.

Kram kram
eller kanske det ja

Idag hände det mig. Kände mig som en gammal med dåligt minne.
Det började med att jag var o tankade, pratade med mor i telefon under hela tankningen. Tog ut ett kvitto, la det tillsammans med mitt kort i fickan på den tröjan jag hade på mig..smart ja.
Åkte dirket till kvantum, innan jag sprang in bytte jag om den hemska "tvätta-bilen-tröjan" som jag hade på mig och tog dunvästen istället. snabbt in och handlade 2 prylar, står i kassan och ska betala... jahaja... inget kort i plånboken, inga lösa kontater, men jag visste att jag lagt 200 kr i tröjan. just de ja.. men VA FAAAAN e mitt kort.... dum huvud tänkte ja snabbt för mig själv. Ställ undan det lite snabbt sa ja till kassörskan, mitt kort la ja i bilen, ska bara kila ut och hämta det... VA faaasen ha jag gjort av mitt kort va min tanke på väg till bilen. Väl i bilen hittade jag pengar och kort o fickan på tröjan... ja, och det var ju enbart max 5min sen ja la det i fickan då jag tankat.....jisses amalia... jag förstår inte att jag kan vara så glömsk. Finns det några knep på att INTE glömma för mycket. (ps. jag hade självscannat, så jag slapp stå och skämmas inför andra kunder i den övriga kön...tur det iallafall)

ne, nu ska jag återgå till soffan där vi samlat oss nu ikväll... film och p-corn.
Trevlig söndag.

Imorgon ska jag komma iväg i tid, har föreläsn 10.15, och innan dess ska jag hunnit packa en väska då ja åker direkt till Falkenberg vid 12. Ska ha programkonferens där till tis. Så jag är nog inte vidare kreativ på detta forum innan tis eftermiddag






en jäklans rolig kväll hade vi.
Mycket god mat, vin, drinkar och dans...

Tack alla vänner som medverkade till en fantastiskt rolig Lördag.
idag är det helg för full drag.
Gårdagskvällen inledde helgen, lets dancé känsla var det här hemma... hade 4 vänner på besök... vi kollade tv och drack gott..
Magnus var ju helt otrolig, han är helt klart en värdig vinnare. Vilken harmonisk människa.. verkar ju ha ett hjärta av guld, sicken man.

Imorse gick vi upp efter 9, åt en god frukost, sen snabbstädade vi lgh. Jag dammsugade och hjärtat torkade golven.. 10 min senare va vi klara, toppen.
Vi var en runda på stan, lunch med goda vänner.. I värnamo har det vankats marknad idag.
Jag säger bara...usch o fy. Det är precis dessa dagar man inte ska befinna sig i stan i denna lilla ort. Alla utsocknes kommer till stan, barnvagnar och pensionärer trängs om vartannat, och var tredje människa man stöter på känner man igen.. det är då jag inte vill bo i denna stad, det är såna här stunder denna stad är oatraktiv... jag sa det till hjärtat att fy fan för dessa dagar.. aldrig mer stan en dag då det är marknad, men HA...det ska man inte säga.. kommer säkerligen traska på gatan (finns bara 1gata i denna stad, så ingen ide att skriva i plural här inte) någon gång det är galaj/marknad..

vi drog hem, och jag fick ett ryck. Har nu städat ur vår klädgarderob... fyllde en IKEA kasse med skräp och plockade ihop en massa bråte som vi la upp på vinden.. fyllde i stort sett hallen med väskor, påsar och prylar... hjärtat drog en suck då han insåg att hans arbete var att möblera in detta i vårt vindsförråd, men nu är det klappat och klart.. och han fixade det med bravur.

Ska nu läsa lite, har 2 kapitel att ta igen innan tis.

Ikväll bir det middag och fest med ett glatt gäng hos goa vänner..
Kram
Jag säger min vän Annie.. varför ska det fortsätta snöa nu, det ska vara VÅR.. o vädret är ju helt cp, ena dagen sol och längtan till vår, nästa dag snöar det för fullt och gråväder. usch o fy.
Gick upp 7,15 imorse, och har nu försökt plöja några sidor i kurslittr... seg bok enligt mig.

Sitter nu med frukosten framför mig.
Ska göra mig klar, sedan åka till stan och jobba 10-18.

Trevlig fredag.
lite bloggande har det blivit här de senaste 2 dagarna..
är nu i vmo sedan 5-tiden i eftermiddags....ikväll är hjärtat på kommunmöte så jag har kvällen själv... har promenerat, tagit en dusch, plockat ur diskmaskinen, mailat och fixat me skolsaker, och gör nu en morotssoppa..

igår vid denna tiden firade vi våffeldagen x 2... dvs. 2 rätter inkluderade våfflor.
är just nu lite sur på min mobil, då den inte vill föra över bilderna till datorn.. jaja.
Får berätta att första våfflan va mat våffla som bestod av sallad, avocado, rödlök, creme fraiche och räkor.... mumma mumma... en bra kombination detta.
Som efterrätt blev det en hederlig våffla med sylt. grädde och socker... får väl se om jag har bättre lycka med bilderna imorgon

Idag har det varit studier 10-15.. gjorde klart vår finansieringsuppgift som legat i lä ett tag, hoppas nu att denna är godkänd så att man kan lägga det bakom sig.

Nu ska jag fixa klart soppan,fylla en ny maskin me disk, plocka undan och vänta in hjärtat som snart kommer hem.

Imorgon ska jag gästa Benetton och göra ett ihopp.. senast va i höstas

kram o gonatt
jisses så snabbt man vänjer sig vid "semester"... har nu varit ledig 1 hel vecka... skönt skönt, studietankar har varit långt bort.
Men imorse packade jag väskan och körde mot halmstad... har nu kommit upp i min lilla lya, och ska snart bege mig till skolan... 2 föreläsn står på schemat idag, en imorgon... seda tar jag helg... hahaha... det får allt bli en lugn intro vecka... kanske bör börja läsa lite smått, så jag ska ta mig i kragen och göra det..

Gårdagen tillbringade jag och hjärtat + hans mor i jkpg... ikea besöktes... köpte 2 mattor till pappa, fick fullmakt att köpa det jag tyckte kunde passa, och jag tror han blev nöjd faktiskt...

just de ja.. frisören va ja hos igår med... ett litet klipp och lite slingor... vårfräscht känns nu håret... visar en annan dag... jag har lagt kvar kameran i vmo och sladden till mobilen, så de blir inga bilder här inte...

Ne, nu ska jag packa ihop, dra mig bortåt och försöka va koncentrerad 2 timmar framåt....uhhh,
men måste bara poängtera att der enbart är 8-9 veckor kvar, sen är det sommar och 2/3 av utbildningen avklarad... skönt skönt...

Kram och trevlig onsdag (lillörd)
att få äta kvällsmat ihop är lycka för oss, som hjärtat sa, detta gör ju de flesta vanliga människor, men aldrig vi. sällan att det sker en vardag... på 1,5 år har vi inte haft överdrivet många vanliga vardagskvällar ihop, så dessa är lite extra mysiga och de ger en lycka.
Att komma hem vid 5 och möta sin kärlek sker inte heller för ofta. att vi ofta har helgerna ihop är ändå inte samma sak som att ha vardagskvällar ihop.. det är skönt när vi tajmar det då jag är hemma och ledig och hjärtat jobbar på hemmaplan (dvs inte är på resande fot)
Idag var jag med grabbarna grus + hanna och lirade 1 timma korpinnebandy... det var riktigt kul.. ok, någon stjärna och fördel för laget är inget jag skryter med att jag är... men kul ändå... dock kan man inte spela innebandy i utslitna joggingskor på ett halt hallgolv....ingen vidare hit.

nu ska jag krypa ner i sängen och kolla tv..

gonatt kram
Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Emelie Carlsson

Smeknamn:  Em, Emsan, luttan

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Ingen speciell, men vissa låtar berör mer än andra. Eva Cassidy och fields of gold är en sådan låt,

Beroende av: Lösgodis, mysa med mitt hjärta, att ha saker och ting planerade, och rätt sak på rätt plats.

Vad tror folk om dig?: fråga någon, eller tänk till vad du själv tror om mig

Stämmer det?: Beror på din tanke om mig

Vad får du oftast komplimanger för?: att jag har små (söta) fötter
Vad säger du för att imponera på någon?: Att jag tycker om alla för den dom är, det är inte direkt att imponera, men jag imponerar inte på folk.

Hur imponerar man på dig?: Ett trevligt humör, en god självkänsla och definitivt god självbild. En människa som spelar ett spel går inte hem hos mig. Va dig själv,.

Brukar du skratta för dig själv?: Yes

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Du har en bokad tid på Spray imorgon 10.30. Varmt välkommen!

Var bor du?: I värnamo och ibland i halmstad

Trivs du där?: Jag trivs där jag är... på bägge ställen.

Äger du några converse: Ja, ett par vita.

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit går bort. Vin är mitt gebit.Gärna rött.

Brukar du bli för full: Det har hänt, men man lär av misstagen

Vad har du för mobil operatör: 3

Är du allergisk mot något: Pollen

Har du haft sex idag: Haha, nej

Hur svarar du i mobilen: Hej, det är Emelie,

Vem ringde du senast?: hmmm, pappa.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: min andra hälft

Antal timmar sömn inatt: Ca 8 timmar

Sov du ensam: Nej med ♥

Brukar du komma i tid: Ja oftast, men kan lätt bli 5-10 min sen än uttalad tid.

När mår du bra: När mina nära och kära, vänner och folk jag bryr mig om mår bra.

När blev du fotad senast: Jag minns inte.

Hur känner du dig nu: pigg och glad...peppad för innebandy

Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Lite småäckligt ibland, men ingen fobi.

Vad saknar du: Våren och dess värme.

Hade du en bra kväll igår: Mysig hemmakväll, underbart!

Favorit dryck på morgonen: tropisk juice och kaffe

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan 22 och 23

Är du blyg?: Väldigt sällan.

Sysslar du med någon idrott: Ja

Vill du hellre ha mail än brev: Nja. brev är mycket mer tänkvärt att läsa, ett mail drar man snabbt igenom. 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Både ja och nej. Är lite tvetydig där.

Har du spytt offentligt: Haha, ja, men det var längesen.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ingen aning, ge mig ett tips.

Är du nöjd med ditt liv: Ja, kort och gott,

Är du bortskämd: Både och. Jag har en fin familj, omgärdas av fina vänner och alla i min omgivning och friska, pigga och glada, det är jag bortskämd med. I övrigt vill jag inte påstå det Ibland får man lön för viss möda, och unnar sig något extra, men sen har man kämpat för att nå dit.

Vad gör du i morgon: Ska klippa mig, eller ja, sara ska klippa mig..och jobba lite.

Vad är det värsta du vet?: Människor som skadar andra människor, speciellt då barn tar skada.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Jag slösar sällan... ekonomisk vill jag påstå.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Vet inte, känner ingen kändis och kan inte bedöma det

Vad längtar du till?: Vår, sol, värme, sommar. Tack!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja 

Vad använder du för shampoo?: Loréal El vital

Vad är det finaste du fått?: Kärlek

En speciell dag du minns: Då jag fick veta att jag kommit in på min utbildning, jag blev ledsen och bölade ett tag, visste inte vad jag skulle ge mig in i.. dagen då jag gick på 72 slag på tävling på värnamo gk var en stor dag för mig. Kommer nog alltid att vara min livs golfrunda.

Hur gammal är du: 23, 24 i augusti

Tycker du om någon just nu: Ja

Du samlar på: inget speciellt

Gröna eller röda äppeln: Knallgröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Pojkvän och pappa
Gillar du golf: Mycket

Vilken tid gick du upp idag: sju

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: ja

Är det okej att gråta: Absolut

När grät du senast: vet ej.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, unna mig och mina kära något extra

Bär du glasögon eller linser: Både och

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: mellan 9 och 10

Har du piercing: Hål i öronen.

Vill du gifta dig: ja

Vill du ha barn: ja

Solar du ofta: Nej

Är du bra på att laga mat: Ingen hejjare. Morotssoppa och jag är vänner

Är du flygrädd: Nej

Hur vig är du: Inte så vig

Är du musikalisk?: Inte det minsta

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Vilken är din favoritglass: riktigt god chokladglass med chokladbitar i....mumma

Tror du på ett liv efter döden: nja

Tycker du om sushi: Ja

Vad äter du helst när du ser på film: Godis

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du tandläkarskräck: Njae, lite obehagligt är det faktiskt

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: Blå-grå-gröna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja 
Biter du på naglarna: nej, händer, men sällan

Röker du: Nej

Hur ofta tränar/motionerar du: ca 3 gånger i veckan (precis hemkommen från korpinnebandy, va ruskigt kul... va dock ej så bra, men kul ändå...) annars är det spinning och gymet.

Senaste låt du hörde: Inte en blekaste aning, mitt musikintresse och minne är ungefär likvärdigt....

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra varma mackor till oss två...puh, sedan blir det allt soffan i mysdress....

Kram kram

varför stressa sig igenom dagar när man inte har något planeratk inga måsten, inga tider att passa... jag är ruskigt dålig på att bara va..min andra hälft, han är bättre på detta..att ligga i sängen och halvsova eller kolla tv mitt på dagen är han duktig på... och jag är sämst just detta... jag är väldigt rastlös.
Men hör och häpna, i eftermiddags la jag mig jämte min karl och låg i sängen och halvsov..utan att känna stress...jag bara va, precis så det ska vara ibland... det är dessa stunder man värderar högt de dagar då man knappt får en stund över till vila och lugn.
Eftermiddagen tillbringade jag delvis hos mina svärföräldrar, jag och hjärtats syster åt lunch med dom, mycket trevligt. senare under kvällen tog jag en promenad med pappa min.. bara jag och han promenera.. skönt att prata om allt mellan himmel och jord ute i friska luften, viktigt att ta tillvara på dessa föräldrastunder, de sker väldigt sällan nuförtiden.
Kvällens middag bestod av en gourmetpizza....läs, ruskigt fettig och god.
För en gångs skull va jag sugen på detta, så vi tog tillfället i akt, åt pizza famför tv.n och skrattade m.m.
nu ligger vi i myskläder i varsin ända på soffan och kollar film. I hennes skor
haha. hjärtat kollar filmen och jag bloggar.. än har han inte klagat på filmen, vill väl påstå att det är en typsik tjejfilm. en lättsam film iallafall en dag som detta..

ps. ett teckan på ett jag varit ledig. på 4 dagar har jag sett 3 filmer, och det hör inte til verkligheten.
Ne, nu ska jag vara en kärleksfull flickvän och vara delaktig i vår filmkväll.
idag har vi vaknat upp till en molnig söndag....igårkväll hade vi 2 goda vänner på besök, vi åt plockmat och drack rött...mkt trevligt. Vännerna gick hem och jag och hjärtat satt i soffan och pratade om drömmar,visioner och framtid...mycket tankar, funderingar, känslor m.m... samtal som dessa är underbara, bra att prata om allt man tänker, känner, vill och drömmer om. mycket viktigt i ett förhållande att dela med sig av sina tankar och funderingar m.m.
vi tog ett snabbt beslut att sluta upp med hjärtats vänner som va ute... vi kom på detta väldigt sent dock, så vi var väl på Harrys ca 25-30 min.. haha.. efteråt skulle vi stanna till hos C på efterfest... haha, men C gav oss nycklarna och han själv begav sig någon annanstans.. vi gick dit, 2 pers till anlände...efter ett tag slängde vi in handduken och gick hem, skönt att det bara 5-10 min att gå hem... skönt att fått sova ut en stund idag.

idag ska jag och morfar tvätta våra bilar tillsammans, sen är det inte mkt bestämt, ska besöka svärföräldrarna i em..

kram
det har bjudits på underbart väder i de småländska skogarna.. alldeles underbart.
Tog en skön morgonpromenad imorse efter frukost, riktigt varmt och gott var det ute.
dagen har i övrigt inneburit taco lunch här med hjärtat, en vän till oss och hjärtats familj... har kollat Morgan Pålsson - världsreportern...haha, rolig film det där.. en riktigt humorhöjjare.

Nu ska vi åka och handla lite tapas, ska bjuda goda vänner på mat och vin ikväll..

trevlig lörd, kväll
fredagar känns alltid sköna... dvs. helgen är här,
jobbade några timmar idag, va på sjukbesök, sen en snabb runda på stan, enbart benetton, en liten söt tröja fick följa med mig hem... när jag körde hem idag i solskenet tänkte ja: ne, nu banne mig ska ja byta om direkt och springa osudden... (ett trevligt promenadstråk i vmo, hemmastadda vet vilken runda jag menar) sagt och gjort....13.15 begav jag mig... puh. Det var en jobbig runda, tröttheten komöver mig, jag var helt slut efteråt...
här är beviset på löpningen hahah..



men nog såå skönt det är nu, när eftersvettningen lagt sig.. skönt att redan ha gjort sitt för dagen och klockan är bara 3.
Väl hemma hade hjärtat köpt med sig lunch till oss, trevligt...

ne, nu ska jag göra mig iordning, så får vi se vad eftemiddagen lider mot...kvällen blir lugn, lite vänner på besök tror ja... sen så blir det Let´s Dance, nu i slutet är det ju faktiskt väldigt spännande.

Kram kram

eftermiddagen på jobbet blev hektiskt, mycket att göra och tiden knapp.. och att ha pappa som arbetsgivare kan ju innebära att jag blir irriterad och han lägger över mer arbetsuppgifter på mig, underbar kombination... haha, inte alltid. men det löste sig tillslut.. pappa ringde ikväll o vi pratade om dagen och annat.. o han bad om ursäkt för stressen m.m.
när jag kom hem idag möttes jag av hjärtat mitt, skönt att få ha honom hemma igen...

han hade köpt med sig något extra fint


och väskan innehöll


har nu haft en slappakväll, fikade med mamma och morfar....sedan har vi bara njutit här hemma.
Nu är soffan intagen, vi tänkte kolla film och njuta

att få vakna till solsken är helt ljuvligt, blir direkt pigg av ljuset... ska snart packa ihop och åka till jobbet.
I eftermiddag kommer hjärtat hem..


today...lite suddig dock.

Kram kram

det hör inte till vardagen att vakna upp med mamma i huset.. (lgh), var väl sisådär 3 år sen sist... en vardag då man gick upp, gjorde sig iordning, mamma åkte till jobbet, jag åkte senare till jobbet... idag var det så.. kändes som förr, men annorlunda... haha.. att ha mamma som gäst hemma hos mig...

idag har jag jobbat, ska så även göra det imorgon och fredag... jobbet är ledighet för mig...
tog en skön promenix i solskenet efter jobbet, va och handlade, och bjöd in svärmor på middag med mig och mamma...
mycket trevligt.. låter som jag är 35 som gör laxpanna till mina "mördrar" men så är inte fallet... nåja.. är ju inte ens fyllda 25..långt därifrån är det ju..

bilder från eftermiddagen



va ljuvligt att få njuta av lugnet och det underbara vädret....studier är långt borta.

ska nu återgå till mitt andra förhållande: RESIDENCE.... uppkrupen i soffan med den tidningen då mår jag gott... en kopp te till detta får det nog bli...

Kram kram

yes...from 12.30 idag checkade jag ut och tog ledigt.. dvs. jag lämnade in tentan och kände mig frii som en fågel...
vad som gör att det känns extra bra denna gång är att för en gångs skull på 1,5 år har man inte tenta nr.2 samma vecka, så man måste inte gå hem, ladda om batterierna och läsa inför en ny..
istället gick jag hem, packade ihop och stängde igen min lilla lya...åkte till stan, inhandlade lite smått...
- pajform
- muffinsbok, framsidan blev jag såld av
- mineralpuder....det sägs vara det nya..jag är inget stor fan av smink och dess prylar, men detta verkar ju vara kanon..
- ett par snygga svart platåpumps med knytning
gick även och hämtade hjärtats nya kavaj som han inhandlade i lördags...den kommer sitta som gjutet på honom.

tog en kaffe med vännerna innan jag lämnade halmstad för hem mot vmo...
väl hemma packade jag upp, gjorde iordning sen kom mamma min hit.
Vi tog oss en promenad, gick o handlade..och nu har vi ätit sparrissoppa med toast och ett glas vin.
Vardagsmys med mamma...

Nu är det DH...


nu är det färdigpluggat för denna tentan... det jag inte lärt mig nu är ingen idé att försöka lära...
idag efter 4 tiden försvann motivationen och fokus helt... kämpade på en stund till, bara för att..
efter 18.00 har jag inte läst ett knyst,. böckerna och anteckningarna ligger framför mig, men nej... har haft en slapp kväll i soffan framför tv.n.

Imorgon vid denna tiden är jag LEDIG och njuter hemma i vmo med mor min som ska sova över hos mig i dagarna, då både min älskade är bortrest och likaså hennes..,bra tajmat.

Har nu druckit 1,5 mugg varm chokladmjölk...hjärtat tipsade mig om det kvällen innan tenta och på morgonen,,, varm mjölk gör en lugn..och trött oftast.. bra på kvällen i alla fall... jag har följt detta och kan inte frångå denna rutin.. lite nojjig är man allt.. brukar ofta ha samma väska på tentadagar :) la nörd....ja, det är jag :)... så även imorgon är det min svarta mulberry som får hänga på... störd, ja vet...

Nu ska jag ladda inför sängen..
Gonatt

kom faktikst upp i tid idag...bokat tvättid vid 7.00...skönt att nu ha tvättat upp allt...soffan är full av tvätt som jag tänkte hinna vika och lägga in innan ja ska kila.., ska vara på stadsbibblan vid 10..
igår satt vi til 18.00 och pluggade så kvällen va verkligen lungn,skön och utan plugg.. fotofixade med mitt album,tittade på beck m.m... en vanlig soft söndagskväll...

nu ska jag äta upp frukosten, göra mig iordn och vika tvätt...

ha en bra måndag..
kram

igår hade vi en trevlig kväll hos vännerna 2...
 
bjöds på god mat, efterrätt och vin... mkt trevligt.
Vi kollade lite på melodifestivalen... såg alla bidrag, sen hoppade vi faktiskt utröstningen...
vi spelade spel istället..Värsta språket, riktigt kul :) spel faktiskt... att gissa yrken och dialekter och bilda ord var en riktig höjdare...

nu har jag gått upp, ätit fruskot och ska läsa lite... hade som plan att vara i skolan vid 11, men hjärtat sover fortfarande... kanske ska låta honom sova lite till.. läser lite hemma så länge...

bara 2 dagar kvar med plugg nu, sen ledig...

kram
idag vaknade jag klarvaken 7.00....men som tur väl va somnade jag om och gick upp vid 9-tiden...eftersom jag inte somnade förrän halv 3 inatt, så var det skönt att få några timmar till på morgonen..
har nu duschat, druckit hallon/banan smoothie... mumma, och myser nu runt i morgonrocken..
ska krypa upp i soffan och läsa lite...med udantag för detta ska jag ha en pluggfri dag..
Hjärat är snart på väg ner hit.. Vi ska äta brunsch me pap o u 12.00... trevligt trevligt...
ikväll 18.30 är jag och hjärtat bjuda på middag hos goda vänner.

...en trevlig dag står för dörren.. nu lite läsning först.

Kramar
nu vankas det helg... underbart.

sitter nu o njuter frukost.. känns som helgfrukost (kan ju vara av den anledningen att jag adderat honugsmelon idag)
dagen ska tillbringas på stadsbiblioteket med tjejerna... här ska läsas.

Det är ingen som har snabba heta tips hur man gör sina pengar mer värda eller helt enkelt får mer pengar på bästa, enkla sätt... hittat mkt på stan som gärna skulle få följa med mig hem..vill också ta turer till stockholm, köpenhamn och london... hmmm, det innebär ett litet litet eller mkt stort finansieringsproblem...
definitivt ha shoppingstopp 1 mån from nu. dvs. enbart inhandla mat och andra förnödenheter, men inga kläder, skor m.m... och då spara....hmm.

stort I-landsproblem för mig detta.. låter som jag är en 15-årig som går i skolan och behöver pengar för shopping... haha, kan nästan se det... med ironi...

ne, nog om mig, finansiering och allt...
ska nu göra mig iordning, plocka ihop och dra mig ner mot stan..

Trevlig fredag
jo, lite shopping.. men det var gåvor, en försenad födelsedagspresent till Anna.. köpte en termo mugg så han kan dricka mycket kaffe på sega föreläsn, bibblan m.m. i en snyg termokopp...
sedan blev det ett återköp till Fanny...fotofästen... hon lånade mig ett paket till mitt fotofix o ja ha inte hunnit köpa ett nytt paket till henne, men idag så...

snön har vräkt ner under kvällen... just nu tittar jag inte mer då jag dragit ner för fönstrena...slaskigt och skitigt har det varit i detta snöoväder.....vet att hjärtat mitt och pappa min är ute på vägarna... kör försiktigt mina fina...

har nu skrivit ut allt material till morgondagen, så nu blir det tentaläsande för hela slanten, men avbrott för en studiefri lördag.. ska tillbringa med hjärtat som kommer hit, på kvällen ska vi till Anna o Oskar på middag...

Nu ska jag krypa ner i sängen, stänga av tvn o läsa
Svensk Maffia

tar sån tid för mig att ta mig igenom böcker... spec när jag enbart läser några få sidor varje gång, o de tar cirka 1-2 veckor mellan lästillfällena...


Gonatt kram
vad händer... snön vräker ner här i sydliga halmstad... jag vill inte ha mer vinter... VÅR kom hit...
dagen har varit toppen, hunnit med mycket än så länge, och än är dagen inte slut.

Föreläsn imorse, sedan var det dags för redovisn av databasprojektet, och vi slapp redovisa.. vi har sluppit det varje gång av 4, så vi har ju verkligen haft turen på vår sida... vi hade iallafall förberett oss, dock är jag som ett töcken inom informatik ämnen, men ändå...

efter många om och men tog jag mig i kragen och gick till gymet... alldeles för längesen jag var där...men ett joggingpass på bandet blev det..kom igenom 6 km dock... det är ju alltid en skön känsla nu efteråt när man duschat och är klar, då är man glad att man tog sig dit... så nu har jag dragit ett hälsostrå idag...

ska äta, göra mig ordning, sedan ner på stan... lämna tillbaka det jag köpte på Gina.. ett par jeansleggins och en sommarklänning...kände att det inte blev helt perfekt.
18.00 ska jag möta oss Anna och gå på Springevent på MQ.. trevligt.. dock, fattig student som jag är har jag sagt åt mig själv att jag inte ska falla för frestelsen att inhandla något.

Efter detta ska jag troligen kila till Erika och slappa framför hockeyslutspelet....
ps. igår mailade jag in hemtentan... lättnad. Så nu är databaskursen klar. alla föreläsn klara, nu väntar bara en salstenta på tisdag i projektedning, sen tar jag ledigt fram till månd 22/3...ska bli lovely.

Kramar
att vakna i solsken är underbart.. att vakna av sig själv 7.20 och känna sig pigg är underbart...lika skönt att ligga kvar o snoosa en stund medan tvn är på..
har nu ätit fruskot, ska fixa mig iordning och göra lunch. Tonfisksallad :)

dagen drar igång 9.15 med sista föreläsn innan tisdagens tenta, sedan är det redovisning i databas kursen, vi är klara med projektet, så ska lämna det idag, sen får vi se om redvisn. lotten hamnar hos oss...."peppar peppar" vi har aldrig redovisat innan, så slutredovisn ryker vi säkert på...

ha en trevlig torsdag.
Kram
min dag började inte så tidigt somjag ställt mig in på att börja den...vaknade med en molande huvudvärk och hade ingen lust att stiga upp ur sängen vid 7-tiden.
Runt 8-tiden kom jag upp..gjorde iordning min lunchlåda för dagen... laxsallad.
Hann att läsa klart ett kapitel i aspektsboken, sedan blev det en snabb frukost och ombyte för att cykla neråt stan.

Va förvånatsvärt tidig, 9.50 kom jag hit...grabbade Värnamo Nyheter från igår och läste lite..
En god vän till mig  Annie har förlovat sig, vilket jag fick vetskap om igår.
STORT Grattis till er

Nu är det full rulle här, vi sitter alla fyra och sammanfattar 3 kapitel var, eftersom boken är tung och seg var detta en god idé..nu ska jag återgå till min sammanfattn.

Happy onsdag.


dessa är mina nyinköpta heels... ska provgå dem hemma lite, sen hoppas jag det sitter som gjutet på foten..
har även engagerat min vän ida för ett par andra heels som ocskå verkar kanon.. tack på förhand vännen för all hjälp.

idag har jag verkligen sjunkit till minimi nivå...som ett litet barn...
för ca 30 min blev jag hutlöst sötsugen, men icke icke sötsaker...nå, va fanns hemma.. inte mkt. melon ha ja tröttnat på..
Naturgodis slog mig... lite nötter e ju toppen..
cyklade ner till hemköp som ligger några 100 tals meter bort... plockade ihop en liten påse,,,står i en lång kö...o börjar fundera.. det kan ju bara inte kosta mer än 21 kr, då jag enbart slängde ner det i fickan.. stog säkert i 3 minuter o funderade... ska jag hoppa ur kön o plocka ut lite...hm, dålig ide då kön blev längre o längre... jaja, hoppas hoppas..hade ställt in en replik i skallen om de skulle kosta mer än 21 kr.. väl framme...AHHHH..

22,59 KRONOR.....fasiken, det som var såååå lite.. förbannat dyra naturgodis.. ska aldrig köpa denna syra skit längre... där stod jag som ett litet barn med mina 21 kr... ahhh....kassörskan blev lite småsur, men så sa hon. Det är okej så..
tack så jätte mycket sa jag, o jag ber verkligen om ursäkt..
jag tog min lilla påse och struttade ur affären, skrattde inom mig själv.. de som stod runt omkring tyckte nog, dumma lilla tjej,ta me dig tillräckligt med pengar...

Jaja, nötterna va väldigt goda, sitter nu o knaprar framför DH... haha.

Aldrig mer ska jag kila till affären utan kort hädanefter.. hahaha...

Äntligen kom jag upp imorse....hade bokat in mig på spinningen 8-9, så det var skönt att jag pallrade mig upp och åkte dit. Skönt att ha tränat på morgonen så har man hela dagen framför sig... dock är det sällan det slår in att man gör det.

Nu ska dagen ägnas åt tentaplugg på stadsbiblioteket med Erika o Emilia...om exakt 1 vecka, tis 17/3 så skriver vi tentan i projektledning...ge mig kraft att plugga ordentligt och läsa ut den riktigt sega boken om aspekter...

ha en trevlig tis.



jag tror jag klarade det, lasangen ser smaklig ut iallafall... ska bli spännande att testa...mkt blev det, bra det.
Perfekt studentmat...

här är min nya väska som hjärtat köpte i kina..

en likadan i grönt inhandlade han även... söta han.. fick en del annat också.. adidas sneaker i svart och guld (precis min smak) en vacker sjal, en kinesisk stämpel med mitt namn och dess betydelse, ett par ray ban, ett pärlarband, ett pärlhalsband, 2 t-shirtar...tack underbara för allt.

nu ska jag plocka ihop min tvätt och snart kila ner och tvätta... hade en rejälv tvätthög här, va ett tag sen jag tvättade upp det jag har här...

fortsatt trevl måndag



idag har en ny vecka börjat..
jag sov en stund längre en jag behövde imorse, stressade upp, åt frukost, packade ihop och åkte till halmstad...
har suttit med min projekt mate och arbetat klart BI-projektet i databas, skönt att få det ur världen. förberedde även lite slides m.m. till torsdag om vi skulle bli lottade att redovisa...
eftermiddagen blev en promenad med vänner, sedan satt vi på information om vår c-nivå...usch, vill inte komma till det stadiet att jag måste välja, kan ingen göra det åt mig...vill ju verkligen att utbildn ska gå framåt, men vill stanna här...inte välja själv, men självklart är det ju detta som gör min utbildn tipp topp..lite ordning och reda och konsekvens i det hela... jaja, jag släpar på detta beslut så länge som möjligt, men 15 april ska jag ha tagit beslutet... ahhhh,

Nu har jag varit på maxi och storhandlat, och ska nu göra min alldeles egen första lasange....oyes, wish me luck...
ska spana in hur man gör bechamelsås, va nog lite felstavning där, men strunt samma...

kram kram
idag har vi haft en hemma-slappar dag utan måsten...helt underbart. hjärtat har inte mått tipp topp heller, så det har varit skönt att bara ta de lungt.
En promenad till morfar gjorde jag under dagen, blev bjuden på kaffe, sedan fick jag skjuts hem...

Nu gör min älskling våfflor, så vi ska slå oss ner i soffan, duka upp en våffelbuffe och titta på en film.
Underbart att ha helger som dessa...älskar det..

Kram
imorse vaknade både jag och hjärtat lite halvsega... jag mår i övrigt tipp topp, han har dock lite ont i halsen, huvudet m.m. men har försökt kurera så mkt som möjligt under helgen..
idag gjorde jag liknande frukost som igår, svärföräldrarna kom förbi på en kopp kaffe samtidigt som vi åt frulle.


idag har vi inget inbokat, skönt det.. jag ska styka upp hjärtats alla skjortor, då han åker till england imorgon med jobbet...
ska även försöka ta en promenad, dock är jag bitter över att det snöööar... jag vill ha vår nu, och ingen mer snö... men nej, vädergudarna tycker ngt annat än mig.

Gårdagskvällen va en lugn soffkväll för oss, då de vi skulle till hade dubbelbokat sin lördag och var i sin tur bortbjudna.. haha..men det var riktigt skönt att bara softa hemma vi två för en gångs skull en lördag...

Ha ett trevligt slut på helgen


nu redo för födelsedagslunch hos svärföräldrarna...dock är vi sena som alltid..
har gjort en god järning och strukit hjärtats skjortor.

kram
helger som dessa är underbara..min helg började redan igår... hade en slappadag.. pluggade, tvättade, lunchade pastasallad jag och hjärtat... va en snabbis på stan...njöt kärlek tillsammans....handlade, lagade taco och bjöd hem 2 kära vänner till oss...gick sedan och la oss tidigt,vilket va jätte skönt.

imorse vaknade vi efter 8-tiden, men somnade snabbt om och sov till 10, skönt.
Jag gick upp, tog på mig varma kläder och gick till stigs bageri och köpte frallor... fortsatte till ica för att inhandla lite pålögg och juice...
när jag kom hem dukade jag fram en buffé av frallor, ost, korv, sallasd, gurka,tomat, juice, yoghurt, kaffe och melon... hjärtat och jag avnjöt en god fruskot, o nu sitter jag här framför tv.n då min kära precis åkt för att hjälpa vår vän som var här igår... de ska ställa in tvättmaskin och torktumlare...

nu ska jag plocka undan, sätta igång diskmaskinen, lyssna på skööön musik, göra mig iord sen kanske en snabbis på stan... söker en svart kjol till min nya tische...ha glömt mina svarta byxkor oi kjol i halmstad... jag är ingen tänka-smart-vilka-kläder-passar-ihop-att-ha-denna-helgen-o-typ-va-finns-i-vmo/halmstad-jaja-det-löser-sig-nog-så-tänker-jag-alltid-vilket-ofta-slutar-jaha-detta-funkade-inte-riktigt-klockrent.

dagen till ära fyller svärfar år, grattis grattis...detta innebär att det är 1 år sedan vi var i sydafrika...

underbar vy på alla sätt och vis

kvällen fortsätter me 3xparmiddag hos goda vänner...

kramar
imorse vaknade jag utvilad och tidigt,trots att jag inte kom i säng förrän efter halv 1, var och hämtade hjärtat 12, då han hade haft karlakväll på harrys...

startade min morgon med promenad, gick till kvantum och köpte mjölk till morgon kaffet.


laddad för morgonpromenad


nu frukost och läsning.

Ha en trevlig fredag alla vänner..

Kram

När jag kom idag hade min tröja anlänt...ahh, den va kortare än vad jag trodde, men jag gick in på sidan och kollade och extra mätte alla mått...och de stämde, jag däremot kollade aldrig måtten när jag beställde, ovanligt..,nej nej





Idag packade jag väskan och åkte hem till värnamo vid halv 9 tiden....har suttit 4 dagar med hemtentan nu, så det ska bli skönt att få paus från den.. vi har idag korrekturläst 2 av 3 frågor, så de e är helt klara för mi del, skönt det.. den sista ska fixas i nästa vecka, sen lämnar jag in tentan..

Nu återstår alltså det sista i databasprojeket, vi ska arbeta klart det under mådagen är tanken, sen är det redovisn av det, efter det återstår 1 salstenta den 17/3...så det känns som denna LP varit upplagt på ett lite mer utspritt sett,,, man har inte direkt slitit ihjäl sig.. men har man gjort jobbet under veckorna har man med glädje kunnat ta helg.

Morgondagen ska jag delvis ägna åt att öppna min andra projektbok och hoppas plöja några sidor, då tentan innefattar denna boken.. nog om studier för idag...



nu ligger jag i sängen och kollar TV, hjärtat fixade denna anordnig i helgen, och det blev riktigt bra.


Kram o gonatt

semlefika avnjöt jag och erika nyss....därav har jag en molande värk i magen... så gott var det..haha.

 
                                            så ser det ut när carlsson äter semla..

efter lunch tog vi en timmas promenad, så nu när vi satte oss sa vi att vi skulle unna oss denna veckas fika..
..men med facit i hand, så där väldas gott var det inte..

nu ska sista raderna på hemtentan skrivas, och det ska korrigeras, sedan lägger jag den på hyllan... så att man får en ledig helg..

Kram kram


 

idag är sommar semestern bokat.
v. 32 tillbringar jag i Spanien... ahhh, ska bli underbart.
Jag, hjärtat och våra två fina vänner...längtar redan dit....havsutsikt, och stranden nedanför huset...mumma...1997 var jag där sist, och en hel del har förändrats sen sist säger dom. Ska bli kul att komma tillbaka dit man senast var när man var hm,,, huvudräkning,.. sisådär 12 år... minns det som igår ändå..solade med mamma på stranden och lirade golf med pappa.. huset och staden, ja allt har nog förändrats.
men ja, det är lång väg dit....

ikväll firar jag detta med lite vin och fixar med foton


eftersom det inte blev någon semle fika så njuter jag cashew och vin..

har fått lite sommarkänsla efter dagens bokn.


bilder och skor från HM, vilka tycker du är snyggast???

nu ska jag fixa lite mer me albumet, sedan kila i säng.
idag osar det vår i luften här i Halmstad...jag njuter...
så härligt det är med vårgrönska... att det är ljusare, solen tittar fram mer, snön försvinner, vackra blommor piggar upp....
underbar vår välkomnar jag mer än gärna.
Det är så mycket positivt med våren.
Jag vill hitta på så mycket.
Vill besöka massa platser, städer...
  • Köpenhamn
  • Stockholm
  • Rom
  • Milano
  • Paris
  • Göteborg

Nåja, detta kommer jag varken hinnas eller finnas ekonomi till, men drömma och önska har ju ingen förbjudit..

Nu tillägnas eftrmiddagen på stadsbiblioteket med Erika, ska skriva så fingrarna glöder...hemtenta är ordet
Ikväll har jag inget inbokat, men än en myskväll själv i soffan.. kanske ett glas vitt, hallon och mango mums på det me..

godis och söt detoxen går än så länge bra, har inte haft några jätte cravings på mitt kära lösgodis... dock skulle jag mer än gärna vilja njuta kaffe och semla i eftermiddag...det får ju isåfall bli min veckofika denna veckan... återstår att se om det blir så...

nu ska här läsas och skrivas..

kram kram

ja, dagen har varit turbulent....ilskan har varit total.
Inkompetenta lärare har jag inte mycket övers för nu... den omtalade hemtentan har de helt plötsligt förändrat. Ordet Argumentera fanns ej med i fråga 1 när tentan skickades ut, och nu idag över 1 dygn senare så skickar de att man ska ARGUMENTERA för sitt svar... det finns ju inte att en chans att de kan ändra efter att de har skickat ut den. Nej, de vill alltså att vi skriver om frågan för att dom gjort fel, Åt håvete heller!!!
Jag har börjat tröttna på denna stil, likaå har de bordlagt rättningen m.m. av tentorna och att inlämn blir 19/4 istället för 9/3, detta gynnar oss inte det minsta då vi har häcken full av redovisningar och en salstenta... frustrationen ja.
Imorgon ska vi ha diskussion om detta.. jag ska ge svar på tal och säga precis vad jag anser, är så trött på slappheten och missar från lärarnas sidor, att de aldrig kan säga att de gjort fel.

Har nu ikväll iallafall njutit DH premiär med Fanny o Hillevi... ska nu knåpa ihop 2 diskussionsfrågor till morgondagens seminarie.. efter det gonatt.

Hoppas ni haft en happy tisdag, min blev sådär..men jag är inte bitter... nej, jag ser ljuset där borta trots allt.. men förbannad har man all rätt att vara...

Sov så gott.
Kram
oyes..idag vaknade jag och snoosade om ett x antal ggr... drog mig sakta upp ur sängen, Hämtade artikeln jag ska läsa, o la mig i sängen o läste den...skönt, problemet va bara att jag höll på att somna om.
Så innan 9 tassade jag upp och gjorde mig iordning..har nu precis ätit frukost och sitter kvar här i pyjamas....har kommit på att jag ska njuta av att faktiskt få sova lite längre, få gå i pyjamasen o äta frukost framför datorn... det är delvis detta som är tjusningen med att plugga...även att man har en stressad vecka med hemtenta,som ska göras...min ska va klar innan helgen, för jag har bestämt att jag vill ha ledigt och få njuta kärlek...vi hade en sån fin helg denna helgen...vi pratade mycket, och väldigt mycket om hur mycket vi uppskattar varandra och tycker om varandra...nu blir det kärlekskrank prat... det är så härligt att känna känslan av att va bra vi har det, och att vi kompletterar varandra på ett skönt sätt...och sist men inte minst, vi skrattar tillsammans...

Happy tisdag, så ska jag kila på föreläsn snart..
Kram
jag har hittat mitt sockersubstitut..
frusna hallon&mango med vaniljyoghurt....droppa lite citron och en skvätt flytande honung också....ahhh, smarrigt.
Har fyllr kylen med äpple, kiwi, honungsmelon och frysen med frusna bär...detta är ju kalas bra

Har idag kommit en bit på tentan, men långt ifrån klar,
Va på ett svettigt spinningpass i eftermiddag... jag, fanny en kompis till henne och tina cyklade loss.

Ikväll är det säsongspremiär på detta 21.00 tv3.

Cityakuten

Gonatt kramar än så länge.. ska göra ett ryck med det sista, sen kolla TV i sängen och hoppas på att somna tidigt, imorgon vill jag vakna och känna mig pigg direkt....dream on ungefär...nu låter jag som en fjortongåring... haha..
imorse när jag öppnade mailen så fanns den där, hemtentan..usch o fy för denna.
Dagen skulle ägnas åt tentan helt och hållet,men det känns som jag fått ut nada än så länge.
Den var ingen vidare upplyftande tenta tycker jag... jag har nu suttit hemma, läst lite för att få en uppfattning, tittat ut genom mitt fönster och regniga halmstad...
vill verkligen skriva klart denna i veckan, så att man kan ta ledigt i helgen och få njuta lite... efter regn kommer sol, likaså efter plugg kommer ledighet...

Eftersom jag inte har så mkt upplyftande att skriva så lägger jag ner detta.
hade tänkt lägga upp lite bilder från lördagens fest, men eftersom min kamera va ledig och vi använde hjärtats kamera, så har jag inga bilder på datorn...

Nu ska jag vara aktiv och kreativ i mitt skrivande
igår var en dag jag gärna glömmer..,uhh, en riktig jäkla bakisöndag... iofs vill jag inte glömma en riktigt kul lördag. Festen här blev lyckad....dock alldeles för mycket drickbart...
Vi var ett gäng som gick ut....var en evighet sen jag gästade harrys, så det var lite kul, men det var samma gamla harrys...
vi hade roligt...vi stängning kl 2, så satte jag o hjärtat oss i en taxi hem.... la oss i sängen och somnade bums.. vaknade upp hav 6 med smink och partystassen på... jajaja, bara att somna om...

Igår träffade vi vännerna, skrattde och slappade ihop. En slapp söndag då ingeting vettigt blev gjort.
Idag är jag sen...ska om 15 min åka mot Halmstad. Har fått ut en hemtenta, så nu blir det att skriva av hela denna veckan...tack unbderbara helg, men nu är det över.

Kram