är det i min nos idag.. sovit dåligt... trött som en gris nu imorse... men upp o hoppa o hitta fokus.
Att man ska bli förkyld är ju nästan väntat nu på hösten, då väldigt många är och varit förkylda.. jag ska nog bara vara att glad att det kommer så sent som möjligt. Men jag vill vara pigg o kry från fre.. tentan, sen tentafest, och på lörd ska vi ha lite hallowen bjudn.

Nu ska jag äta frukost, fixa salladen til lunchen, dricka lite kaffe, titta på en uppgift, sedan strosa till mitt andra hem.
Stadsbibblan.

Kram
Att äta lunch på stan...Att ensam strosa i varenda skobuitk i staden.. och prova hutlöst massa stövlar...(jag är nog en jobbig kund), Att gå på spinningpass o få veta att det är inställt, men Fanny och jag tyckte allt vi kunde vara hurtiga ändå när vi kommit dit, så vi hoppade upp på cyklarna o tog oss en sväng på sisådär 40 min (bättre än inget), att slappa 2 tim i soffan framför tv,n, Att prata med hjärtat 20 min om allt och inget... Att bara känna att en sten han släppt.
 
PROGRAMMERINGS TENTAN är skriven.. oja.
4 timmar, 55 minuter satt jag idag och skrev det jag kunde (ej tillräckligt, men det gör inget) Det är så otroligt skönt att det är över... dessa 8 veckors programmerong har skadat mig.. jag har gråtit och kämpat med någonting som för mig inte ger något mer än förbannelse och besvikelse...vissa saker är svåra och ska vara utmaningar.. det ska vara svår att ta sig fram till mål, men man ska iallafall kunna skymta målet däribland alla snår...men detta målet finns ej inom mina ramar eller i min horisont...

En tenta är kvar att skriva. Finansiering på fredag....
men idag har den kännts jätte jätte långt bort (kanske bara bra det)... 3 heldagar står på tur.. och som alltid, bara att ta tjuren vid hornen, gilla läget, bita i det sura äpplet o få skiten överstökat, för sedan ska jag njuta, festa, leva och ha det sååå fruktansvärt skönt... haha.. Alltid en drömmare är man.

Ps. Har idag sett pensionsreklamen med Lena Endré 3 ggr...den är riktigt bra. hon är så bra (så är hon skådespelerska också), men det bästa.. hon ser fruktansvärt bra ut. Vacker, frisk, naturlig 50+ are... hon ser såå härligt levande ut...dream on.. hoppas man har samma gnista och glöd som den kvinnan när jag är i den åldern.

Nu ligger jag med datorn i knät i sängen, men ska lägga ner den nu, sova och ladda för morgondagen.

Gonatt Kram
det finns inget att säga.. Tentaplugg för fullt, oro, ångest... denna helgen har bestått av det.. kärleksinjektionen som hjärtat gav mig i fre-lörd var väl värd.. nu vill jag bara att detta ska va överstökat så man kan få 3 veckor njutning och normal vardag innan resultat kommer och de nya kurserna kommit igång.

Giv mig mod, hopp och kraft att skriva skiten o försöka knipa de små små poängen som kanske kan behövas.. mitt hopp har nästintill svikit mig,

Natti
..mig bort denna gråa, regniga dag.. det blåser spik ute och jag vaknade med en sjuhelsikes huvudvärk.. nu kaffe o frukost, hoppas man kommer igång..
Drömmer mig fram.. om 2 månader den 24 så går man upp till julafton... ahhh..
men man ska leva i nuet.. ej flyga iväg och tänka på hur det kommer att vara om 2 månader.

Dagen kommer att spenderas på biblioteket 10-18.. ikväll kommer hjärtat ner.. han åker hem redan imon bitti..,. jag ska plugga heldagar både imon o söndag.. så det finns inte mkt umgänges tid.. men skönt att få träfta varandra.. då de inte behöver gå 2 veckor till nästa gång..

jag ska kila förbi Apoteket på vägen ner, och inhandla Iprem.. så man tar sig igenom dessa dagar..
nu drömmer ja lite igen.. om exakt 1 vecka så har jag precis bröjar skriva den sista av dessa två tentor... ahhh, den dagen... (märks det att jag trivs i nuet i studieruset).. uhh nej.. tittar med besvikelse ut också..
men nu frukost, lite kul läsning, sen kila iväg.

Happy friday o en fortsatt trevlig helg.

Kram

5 års jubileum.

5 år sedan jag tog körkort... det känns nästan som igår, när jag tänker tillbaka på det. Likaså var det på en onsdag.
Vilka minnen man har från den dagen.
jag minns vilka kläder jag hade på mig, hela dagen...ahh, det var en lyckans dag det.

Idag har det varit studier hela dagen... har ju nu då promenerat till biblioteket då jag är utan cykel. I förrgår tog jag bilen, men betala 30 kr för att parkera 6 tim.. nja, inget för en student.
Det bästa med att gå 30 min/dag är ju att man får sig lite vardagsmotion (när man har fullt upp och ej hinner besöka gymet nu under denna tenta hektiska perioden)
Idag var det ett stort minus då jag och Emilia gick hem. Himmlen hade som öppnat sig, och det bokstavligen spöade.. men som tur va hade jag stoppat med paraplyet i väskan idag (hör ej till vanligheten)

Kvällen har tillbringats framför datorn.. har nu skrivit klart en sammanfattning inför tentan.. uhhh, det drar verkligen ihop sig mer och mer för varje dag som går.. stressen o paniken.. har nog aldrig känt mig så illa till mods inför någon av de tidigare 8 tentorna jag skrivit.. ge mig kraft att dessa sista dagar skapar lite förståelse och kunskap i lilla fröken carlssons skalle... pleeeease.

Borde vara trött, men icke... däremot vet jag att jag är dödens imorgon när mobilen ringer.. Tv, n går igång, men jag snoosar gott vidare.
Det sämsta just nu är att min soffa är full med tvätt som jag måste plocka iordning och in i garderoberna med innan sängen... så, nu från tanke till handling.

Kram o natti.

Gomorgon världen.
En regnig och grå tisdag står för dörren

Jag vile ta mig upp i tid idag, hade gärna tagit en morgon promenad... men icke.. låg kvar i sängen och snoosade till TV,n som va på.

Tandvärken har satt i.. det skaver o ganger... (men ja, jag ska inte klaga.. då gör det säkerligen mer ont)
Lite finansiering har det blivit. och frukost likaså.

Jag är seg som en råtta... tittade in i garderoben och hittade "nada" att klä mig i idag... har dock en överfylld tvättkorg, så det kan förklara saken.

Nu ska jag fixa mig iord. Göra lunch, plocka iordning, sedan skolan 10-17 idag...

Kram

yes. 1 visdomdtand har länge (säkert 6 mån) legat och grott långt där bak...den är inte till något besvär, då den bara finns där.. lagom lite har tittat fram i underkäken.
Men så idag, som ett brev på posten... ont som tusan gör det uppe i höger överkäke.. ja, då var den en visdomstand som tittat fram.. den skaver mot munnen och kinden... (det känns nästan som att jag är bedövad just där i käken)... detta va det sista jag behöver nu.. har ingen ork och verkligen ingen tid o lust til tandvärk. Får väl inhandla Iprem imon, så att man står ut det närmaste om det nu skulle "skava" och bli en plåga...
Så 2 av 4 har tittat fram... 1 av 2 irriterar.. jaja....ingen att göra åt.. bara att gilla läget som med allt annat.

Nu borde jag sova.. sover alldels för lite och för dåligt nuförtiden.
Inatt vaknade jag säkert 4ggr, varav va uppe 2 av gångerna.. Jag drömmer även om finansieringsuträkningar...usch o fy. Och det är faktikst 1,5 vecka kvar innan den tentan är avklarad.
Det värsta på kvällarna är att jag piggnar till.. jag blir streassad över att dagen är över, att tiden inte räckt till (hade gärna läst lite till för att känna mig bättre till mods)

Men nu, ska jag iallafall ta mig i säng.. läsa el lösa korsord kanske kan få en att "tröttna"


Kram o natti

ja, den har varit som en vindpust..
fredagen var som sagt en fixar dag.klippning och synundersökn. Fika med morfar och syster.. Hann ej med att möta mamma.. får bli en annan gång, men det var längesen nu.

I fredags kväll lagade hjärtat mat till oss... en flaska vitt och till det rödingfile med romsås samt kokt potatis.. mycket gott.
Vi hade en lugn fredagskväll i soffan framför Idol... det är nog det progr som jag slaviskt följer veckorna i ända..

I lördags gick jag upp efter 9, pluggade hela förmiddagen, det gick sakta och segt framåt, fick lite hjälp av hjärtat när jag som mest fastnade.
Drog mig ner till halmstad efter 4-tiden (blir alltid senare än man tänkt) träffade syster min som beökte en vän här i stan.
Kvällen fortsatte med SATC filmen med Erika, Emilia o Malin...

En härlig överaskning som jag bjöds på när jag kom hit igen va: Att något pucko STULIT min cykel!!!
först började jag gå fram o tillbaka o tänka, Emelie, Emelie, ställde du den här??? (är rädd att jag har altzimers light ibland) med tanke på hur mkt jag glömmer av, slarvar bort m.m. Det är inte meningen att förnedra de människor som faktikst lider av denna sjukdom... men ibland undrar jag verför man kan vara så glömsk som jag är ibland..
men nej, jag vet exakt vad jag ställde cykeln och låste den... men min lilla gråa pärla är som borta med vinden.
Det som gör mig irriterad är att jag sedan 1 mån köpt ett nytt lås, för att det gamla hade börjat krångla.. (låset hade varit upplåst 2 ggr då jag kom ut på morgonen)... så därav införskaffade jag ett nytt.. men nej.
Jaja, ska väl vara glad att jag fått ha cyklen ifred 1 år.

Syster sov här igår till idag...alltid trevligt med besök av nära och kära.

dagen har tillbringats i skolanfrån 11-18... finansieringsplugg..
Nu är det bara att hitta den där extra 6.e växeln och köra utan bara f--. för att försöka klara av detta.

Nu är det film, men snart bedtime för mig.
ja, och det känns som det var Fredag igår.
Igår var det programmering för sista gången... alla uppgifter redovisade och klara... så skönt. Nu är det bara att plugga til tentan kvar, vilket inte är det enklaste, då jag vill påpeka att jag knappt förstått 1/10 av det vi gjort, trots att man knåpat ihop övningarna... 1 vecka stenhårt plugg sedan skrivs den tentan.
Jag, Erika och Emilia fortsatte kvällen med vårt PM2. Vi har en liten liten diff i vår balansräkning... o vi hittar inte felet.. det är så frustrerande att vara så nära, men ändå så långt ifrån. Vi avslutade kvällen med en promenad, den var välförtjänt.

Idag tog jag mig upp i tid... 7.15 för att vara exakt.
Har suttit med en finansieringsuppgift... en riktigt stor en, som vi vet kommer att komma på tentan... min ambition är att försöka pränta in den, så att man kan få ihop den på tentan... till största del iallafall.. men det är såå hutlöst svårt att få med sig alla grejer i en hel budget... uhhh ja.

Nu lite plugg till... om 1 timme åker jag o Fanny till Värnamo.
Jag har bokat in klipptid 13.15 & synundersökning 15.00... perfekt att få allt på samma dag.
i em ska det fikas med mamma och hälsa på morfar.
Sedan längtar jag till min o hjärtats mys kväll... har inte setts på snart 2 veckor, så det ska bli underbart att få njuta av varandra en kväll.. för imorgon blir det åter till plugg och hit igen.

Nu måste jag få ngn mer uppgift gjord innan det är dags att packa ihop.

Kram
och frukost nu... inte pigg alls.
Men måste kvickna till för det är dubbla föreläsn idag....

nu snabba på.. jag känner att jag är lite sen.

Kram

Humör: Hyffsat pigg,hoppas det håller hela dagen.

Gjort: Morgonpromenerat, gjort mig iordning, snart frukost.

Planer: Studier hela dagen på biblioteket med Erika.

Ser på: Min skärm på datorn och Tv4s Nyhetsmorgon.

Lyssnar på: Louise Hallin på Nyhetsmorgon, hon är underbar..,,

Läser: Enbart kurslitteratur nu.

Dricker: Kaffe, te,

Äter: Snart frukost, bestående av te, yoghurt med musli.

Bästa: Att tentorna är skriva om 3 veckor, och nya kurser är startade. (+ att ju snabbare veckorna går, desto närmre julen kommer vi)

Sämsta: För mycket studier på för kort tid.

Barn: O nej.

Väder: Verkar bli fint idag, men blåsigt

Kram E

börjar idag..
dagarna och veckorna bara springer iväg. Jag vet att jag har påpekat det innan...det är skönt att vi nästan är halvvägs genom oktober (=ännu närmre julen, me like) men eftersom det är tentor om 2 veckor, så får gärna dagarna och veckorma gå i sakta mak framåt nu, för jag hängre ej med annars.

I helgen hade jag besök av Frida (barndomsvän hemifrån) Vi åt o drack gott o hade en riktig tjejhelg. Lördagen spenderades på stan, fika m.m. O kvällen blev middag, förfest, och utgång. En mycket lyckad kväll. Söndagen var lugn och skön. Frida åkte vid 3, och jag och Erika pluggade efter det.
Vid halv 7 tiden  blev jag upplockad av min far, som var på väg neråt. Handla, sedan till Skummeslöv.
Va skönt att få ett litet miljöombyte från min lilla lya... vi åt soppa och kollade TV.. bara jag o pap.. sköna söndag.
Gick upp vid 7 imorse... tog tillfället i akt att skriva ut alla underlag jag behöver inför tentorna...sedan åt vi frukost och åkte. Pappa släppte av mig, o han fortsatte mot jobbet.

Förmiddagen tillbringade jag framför datorn hemma och arb. me finansiering, och eftermiddagen har gått åt till programmering...

Nu äntligen ska det bli Spinning!!! tror de va 3-4 veckor sen sist... alldeles för dåligt.
Ska möte upp Fanny snart, så jag får allt ta o byta om nu.

Fortsatt trevl måndag,,,

pst. uhhhm hösten är här... det är kallt, börjar mörkna och allmänt grått ute.

yes...helgen är här.
Igår var det skola till 4-tiden, sedan hämtade jag frida...härligt. Systemet och helgens dryck inhandlades. Ica nästa, hem o fixa ihop middagen. Anna anslöt på middagen...mycket trevligt hade vi. Idol fortsatte vi kvällen med...sedan filmmys och allmänt fredagsslapp....
Dagen började härligt. Låg kvar i sängen och tittade på Nyhetsmorgon....lång och härlig frukost, sedan åkte vi till stan. Enbart småshopping blev det...Jag är på jakt efter en svart kjol. Men det verkar som om alla svarta kjolar som skulle kunna passa fröken carlsson har gått under jorden..
En fikalunch med vännerna mina på Espresso House...sedan bar det av hemåt.
Har nu laddat med en liten vila..alltid skönt att få blunda o ladda batterierna.
Nu börjar kvälls laddn. Middag halv 7 hos Erika, sedan forsätter tjejkvällen.

Nu ska jag måla naglarna...tjing.
Kram

"dieten" skulle vara 4 dagar, precis så länge jag höll på. Inte en dag längre...
idag får allt magen stå pall... inte jätte bra, men smällar man får ta.

Sitter nu i skolan en fre eftermid.och programmerar.... tänk tänk, den dagen då man har ett jobb, ett kul/bra jobb.. då man fredag eftermiddag går hem, nöjd över veckan och tar helg.
Jag vet en som gör precis så just nu...
ahh, men för att komma dit, så krävs en lång väg att gå... det finns inga genvägar.... men vilken lycka det hade varit om det fanns.

Jag vet, nu är jag deprimerad och sur...
men ikväll blir det middag med Anna och Frida, sedan Idolmys.

Kram

idag är målgången.... oheyyy.
Min lilla reningsvecka e klar.. haha, den va på 4 dar, men man skulle bara hålla på i 3 dar. Gårdagen va den bästa dagen.. enklaste, kan ju bero på att man då vant sin kropp (spec. mage) på sina vanor. Så nu snart blir det frukost med kaffe, yoghurt o min egengjorda musli....love it.
Gjorde en liten check på vågen, den visade 1,5 kg minus... det är ju ett + med. Men det lär nog inte vara för evigt inte.
Helgen kommer att bjuda på många godsaker, så det går nog +-0 efter den.

Nu tvättas det förfullt. Va uppe 7 och slängde in de i maskinerna (glad att man inte träffar på någon vid den tiden, för jag är inte vaken då, inte på långa vägar).
Nästa vecka hoppas jag att jag kommer att komma igång me, att jag kommer upp på morgonen, får något gjort o kommer igång dagen.. inte som det varit på senaste tid, då det varit en pina att gå upp.

Ha en trevlig fredag.
Kram
yes. Äntligen bara kvällen kvar. Tacka vet jag ägg, det är bättre än grapen.
Imorgon då jäklar... imorgon bitti är min yoghurt högt på listan.
nyss hemkommen efter en promenix me Fanny. Det var guld värt att få lite syre, och få prata av sig om annat än bara skola.

Idag har jag softat runt i detta:


Nu ska jag inte slappa mer här, ska dammsuga och städa undan inför morgondagen då jag får storbesök av min vän Frida.

Fortsatt trevlig torsd.

och det innebvär sista dagen på reningen.. eller ja, kalla de va som helst. Jag vaknade 05.50 idag, såg när Nyhetsmorgon började... men sen somnade jag om vart annat.. kom inte upp förrän 8 idag heller....

fy fläta för dessa:

har inte kommit i fas med att tycka om grape än.

Jag längtar till imorgon.. frukost.... yoghurt me min goa musli.
Men idag ska jag kämpa in i det sista.

jag har fuskat lite, man ska ju äta något mellan målen, men det äpple man ska äta efter lunchen har jag förlagt till eftermid, då de blir sena pluggdagar, annars har man ju ingen energi vid 4-5 tiden.

Dagen blir både finans och progr.
Imorgon eftermiddag kommer Frida hit, ska bli kul att ses igen. En riktig tjejhelg blir det då en fd klasskompis och´kså besöker staden.

Kram o hej från mig (som gärna skiten i detta, o frossat i ngt gott)

dagarna 2 har passerat.. jag syftar på min lilla reningsvecka som betår av 4 dagar... 3 ål om dagen, ingenting emellan.. puh. Första dagen gick smärtfritt (mån), men va ruskigt trött på kvällen, så somnade tidigt. Igår morse var jag såå trött och seg.. fick verkl dra mig ur sängen. Gårdagen gick bra den med... Gick tom på yoga på kvällen.. dock va de längesen sist, så det var lite små svårt + at huvudet värkte en del, så övn blev sådär... kvälle igår gick kanon, men chocken kom imorse.. tröttare än igår...(dvs. totalt däckad) efter många om och men kom jag upp... men va knappt människa... jag fuskade idag... (dieten består av 00000 mjölkprod, men jag tog mig en sked vaniljyoghurt med musli....ah, såå gott) sedan var det vanliga grapen... uhhhh.
Dagens 3 timmars föreläsn gick segt som tusan.. men efter en paus o en light dricka, så va man nästan på banan igen...

nu lunch... tacka vet jag kycklingfilén...
har blivit en hejjare på att steka kycklingfilé nu...
I min frys finna nu både kycklingfile, laxflié, och färs... så mycket har det aldrig funnits på en och samma gång under 1 år.

Nu ska jag diska för att sedan fördriva resten av dagen på bibblan med min wunderbara erika.. finans står på schemat... för att klara hela dagen får väl 2 kaffe hjälpa till.

Kram

Denna äppelkaka bjöd jag vännerna på igår, den blev väldigt uppskattad, så de får allt bli den en annan gång me.
samt knåpade jag ihop dessa...äpple- och kanelmuffins. har inte smakat de än, men hoppas att de passar till en kopp te/kaffeEfter helgens frosseri med både bullar, kaka, godis, alkohol och en svullen mage så har jag detox dagar nu..
än så länge har det gått bra.. måste bara intala mig själv att te är perfekta subsitutet vid sötsug och hungerkänslor..
4 dagar ska jag hålla på, o de borde man ju klara av... grapen och jag är dock inte vänner än.
Men jag ska kämpa på... ska fixa 4dagar, hur svårt kan det va...haha...(säger hon som aldrig har haft självdiciplin)

Bör gå o lägga mig tidigt idag, så jag orkar morgondagen...imorse när jag o hjärtat vaknade var ingen av oss speciellt sugna på att ta oss upp.. vi var som 2 däckade måndagströtta vanliga människor...

Måste stänga ner datorn nu, för jag körde hemifrån imorse, och glömde min laddn kabel... Hjärtat har dock postat det idag, så jag hoppas innerligt att jag får den imon.

Kram o natti
...haha. Helgen har passerat som en vindpust... kom snabbt, försvann snabbt.
kom ner till halmstad imorse... insåg när ja skulle gå iväg att jag glömt min laddkabel till datorn hemma.. inte bra. Men ett samtal till hjärtat, och han har redan lagt den på lådan *tackar* så förhoppningsvis så kommer den hit imorgon.

Därför sitter jag nu vid skolans datorer, suttit här sen 10,30, inte fått mycket gjort. läst mest bloggar och ätit lunch.
Nu i em blir det att försöka bli klar med programmering...har ju sån lust att få gå på spinningen vid 17, men gissar att det kan glömmas idag...

Gårdagen blev det bak... Äppeltema var det, eftersom jag fick äpplen av ett par vänner... bilderna på vad det blev kan jag visa senare...

ps. skönt att denna veckan börjar med sol, förra veckan är och var ett minne GRÅTT... det var en dötrist och grå vecka... regnade i stort sett varje dag. Dagar med sol, är bra dagar.
Dock får det regna vissa dagar, såna dagar då man bara unnar sig att krypa upp i soffan, en bra bok/tidning, te, godis...

I lördags så gjorde jag det...myskläder på, RESIDENCE i min hand.. och en blandning cashew jämte mig... ahh, det är njutning... att små le åt hjärtat som stod i köket var lika skönt det.... riktigt njutning.

Nej, resumé slut här...nu ska jag allt vara effektiv, nu jäklar.

KRAM
...idag sov vi länge.. gick inte upp förrän 10.30...
Nu frukost, scones o te (ska erkänna att jag bara tinat upp den, ej bakat denna dag)

Igår var vänner här på ¨besök.. vi åt och drack gott, hade mycket trevligt.. Stjärnor på is blev det inte så mycket av... jag får ta en titt på reprisen sen idag kanske.
huvudet är lite segt, kan nog vara gårdagen.. den började tidigt, o ja va krasst i magen hela dagen.. o sen avslutades de med gott vin.

Utanför mina fönster blåser och regnar det. det bäddar lite för en dag inne i värmen.. jag har dock en sak på schemat.. åka till jobbet, fixa med vårt PM.

Fortsatt bra söndag.
KRAM
..lagar mitt hjärta middag.. svart och vit pasta m musslor o tigerräkor, till detta ruccola- och avokadosallad, baguette med pesto och parmesan...

...har nu avnjutit middagen med hjärtat och goda vänner.. fler vänner på ingående, så nu fortsätter kvällen... "Stjärnor på is"...nu, i min soffa, med godis, med mig själv (saknar mitt hjärta),...idol kväll iklädd mysklädero soffaslapp.
Fredagen har varit plugg, programmering 10-16...det var riktigt seg.. och idag kom känslan över mig igen...hopplösheten..tårarna kom, och den jobbiga känslan.. en svag dag...
Eftermiddagen slutade med stan och shopping... jobbig känsla när man däremot springer runt på stan o försöker finna speciella inköp. Har knappt gått på stan på flera veckor.. veckorna går åt i skolan, dagar o kvällar... så när man väl har tid för stan, 1,5 tim så irrar man runt som en skollad rått.

Mitt fynd för dagen var ett par jeans....ett par Replay, satt som en smäck, så de fick de bli.. fyndade en kjol också, men den får gå tillbaka imon (den passade inte mig precis.. orkade ej prova i affären, men väl hemma, så nej nej).

Kvällen fortsatte med mat o vin med vännerna på stan....dock tog det oss säkert 1 halvtimme innan vi hittade någonstans att äta.

Nu åter till Idol...

ps. imorgon är det kanelbullens dag om någon inte visste det.Kramar

..snart är det helg.. jag vill erkänna.. jag tycker veckorna och dagarna går för fort... slow down.. kan ju vara för att tentorna är om 4 veckor, och det känns som om det bokstavligen skeeenar diåt..

Imorse gjorde jag något jag inte gjort på evigheter.., jag drog på mig löparskorna och sprang 5 km.. i ÖS regn.. jag hoppas att detta ska hålla mig igång hela dagen.. att jag fick en positiv energi av löpingen.. dock är jag nog ingen morgonmänniska i spåren, bättre på eftermid/kväll.
skönast var allt efteråt, efter duschen.. lägga sig i morgonrock med dator i sängen.. ahhh.

Nu är det frukost, fixa lunchen.. sen skolan vid 10.15.

Ha en bra torsdag.
Kram