Idag slog jag min första golfboll på väldigt länge. Slog inte ett slag förra säsongen, men nu så.
Vilken lycka det var att slå till bollen och få njuta en strund av egen kvalitetstid. Trodde jag skulle vara mer ringrostig än vad jag var, men ahhh så roligt det var..
Härligt att få känna trycket av klippa till en ordentligt trä 7a.. och likaså en drive (var dock inte lika bra på dem)
Det var som om en liten känsla fanns kvar i kroppen och det var inte så långt bort att hitta den.

Åkte direkt hem till Björn där tre karlar hade grillat, yummie..
Nu har jag fixat lunchlådan till imorgon - pannkakor.

Fixa iordning mina prylar sedan blir det bingen, eftersom en tidig morgon väntar imon bitti.


Kram
Nu är det inte långt kvar, och allt ska hinnas klart med.
På 3 dagar ska hela vårens termin avklaras - 30 hp bestående av uppsats och en tenta i jöken. Må detta gå vägen.

Igår satt jag hemma och läste hela dagen, läste igenom den uppsatsen vi ska opponera på.. idag försov jag mig inte, utan kom med tåget i tid och sitter nu med en kaffe i cafét för att vakna till liv. Som en gammal panshis bläddrade jag igenom tre Värnamo Nyheter.

Ha en bra torsdag så ska jag vänta in Erika och sedan ska vi skriva en bra opponering och fixa detta.
ingen i vårt hus sover, ingen av oss. jag ligger sängen - tänker och funderar.

Framtid, tittar på massa bloggar för inspiration, jag vill lära mig gå i högklackat - 5,6 ynka cm gör ju ingen skillnad, men en sisådär 11 cm, då är fröken carlsson genast 171 hög - me like! detta får alltså bli sommarens mission.

Hjärtat har målat två ytterväggar idag, jag har tittat på som ett mähä, och varit ett sådant jobbigt stöd, men varit rädd att han ska trilla då han stått på stege i källartrappan - hönsflickvän, ja.

Förbannade framtid, ovisshet. Ge mig ett besked och något bra. ge mig ett examens betyg här och nu, så ska jag visa upp detta och säga, all denna kompetens har jag - Skojjar bara, ska absolut inte säga det.
Just nu känns jobbfronten piss - ok, ska inte klaga så mkt, har 8 veckors heltidsjobb i sommar iaf.

Semestern är bokad - v.30 då njuter jag, solar, slappar, skrattar, har roligt och dricker rosé.

Nu borde jag krypa till kojs, vill komma upp i tid imorgon och börja min dag med en frisk morgonpromenad, så jag sedan kan vässa pennan och brynen för att läsa igenom den uppsatsen vi ska opponera på. Nedräkningen är i full gång - 27 maj, kl 14.00 då smäller det. Då har jag i stort sett avslutat mina studier på halmstad högskola och dessa 3 år går i graven.


I lördags gick drinkrundan av stapeln. 4 ställen och 4 drinkar.1. Momme och Malins drink


2. Emilia och Lottas drink


3. Alexander och Rickards drink


4. Emelie och Erikas drink.

Vi fortsatte kvällen och det bjöds på utgång - Mårtenssons och Morfars blev gästade.

Igår hade vi en soft söndag, jag kom hem efter halv 2, hjärtat mötte upp mig på stationen med cykeln, vi slappade och gjorde i stort sett ingenting igår eftermiddag, soft.

Imorse försov jag mig som sjutton, vaknade 06.00 och tåget går 06.13 - F*n
Blev att sova vidare lite till, kickade igång dagen med en joggingtur, frukost och läsa igenom uppsatsen - Inskickad nu!

Ska nu packa iordning väskan, tar tåget 10.20 till halmstad,

trevlig måndag och vecka.  ps. om 2veckor har jag slutat skolan och jobbar första dagen på "sommarlovet"

Nu inleder vi vår drink runda. Första drinken intas hos Malin sedan väntar ytterligare 3 ställen till. Vi firar att vi skrivit klart uppsatsen och allt som hör det till. Over and out

15.00 idag satte vi punkt. Uppsatsen är klar för att skickas in - herrejävlar vilken skön känsla.
Nu ska jag softa och njuta hela dagen lång och fira med ett eller två glas rose.

Helgen har varit härligt, soft hemma häng. Jag har slappat o fixat o donat. Mannen min har varit duktig och haft blåbyxor på, fixat och donat. Mina blåbyxor fick ledigt denna helg. Har promenerat, bakat valnötsmuffins, tvättat totalt 6maskiner i helgen, rensat strykhögen, lämnat in bilen o bytt lampor, druckit gott vin, haft härligt häng med vännerna, fixat inbjudningskort, betalat restskatt, haft två sköna helgsovmornar med min man - helt enkelt en skön helg trots pissigt o kallt väder. Imorgon ringer kl 5.20 o tåget går 6.13 men jag är varken trött eller trött. En bok och lite gonatt prat kanske får frökens ögon att falla i sömn. Gonatt ändå
Det blev en trevlig tjejkväll igår.
Den inleddes med en kaffe i solen, vi njöt av värmen där vi satt utmed husväggen, dock varade det inte så länge. Så fort solen gick i moln så blev det kallt också.Jag bjöd på lax och spenat canneloni, uppskattades av tjejerna..En efterrätt bestående av chokladpudding och mango/passionsmousse.. dock va inte moussen min favorit.

Idag är vi åter i halmstad, har ägnat dagen åt jöken plugg och gjort en övningstenta.. Ska hem om 1tim och ska kila in på senses kundkväll, sis jobb.

Onsdagen är här, jag började min onsdag med en liten promenix för att piggna till, det var satans kallt ute, men skönt att piggna till. Tog tåget til halmstad vid 10.20 så nu sitter jag på biblioteket och fixat lite. Har föreläsn 13-16, sedan bär det av till Skummes med tjejerna och tjejmiddag står kvällens schema för. Sleepover till imorgon blir det också, så det blir nog en trevlig kväll. Jag ska bjuda på middagen och filar fortfarande vad det ska bli, men tror jag har ett uppslag att gå på.

Igår kväll lagade jag rödspätta, potatis och egenlagad remuladsås, de ni!! inte var dag fröken carlsson är så huslig, möjligt att paneringen inte blev så super, men vi åt iallafall, jag och hjärtat.
Igår hade jag en riktigt skön hemma dag, slappade och åter slappade. Det var välbehövligt efter helgens utomhusaktiviteter och fix..

Nu ska jag packa mig ihop och kila till föreläsn

Ps. det är inte långt kvar i skolan nu.. 3 veckor lite drygt.. ahhh.

Kram

Den 3 maj för 3 år sedan gick mormor bort, hon fick en plats tillsammans me änglarna.
I år skulle hon blivit 75år gammal, men tror allt att hon firar med en bit prinsesstårta och kaffe.
Har varit och tänt ett ljus och planterat en ros vid hennes sida.

Vila i frid älskade mormor