...förra inlägget slutade helt konstigt....
det jag kickat igång var dagen. med en powerwalk på 45 min.. underbart.. känt mig piggare under dagen.

Nyss hemkommen från en eftermid med Erika på bibblan...finansiering...jag säger bara, detta ska jag inte pyssla med i mitt vuxna liv, det finns de som är bättre på sånt, de får sköta den biten..
vad för program kan man läsa där man känner att allt är roligt, intressant, spännande och "lätt"...säkerligen ingenting mer än kassakursen på ICA.. om det nu finns någon sådan.. + att det inte hade varit ett utmanande jobb i längden gissar jag..  jag menar inget illa åt er som jobbar på ICA...jag är bara lite bitter..

Tassade förbi hemköp... cashewnötter inhandlades.. DH kväll ikväll... så vid 9 bänkar jag mig.

Nu ska fröken carlsson för första gången göra köttfärsbiffar... några med feta o några utan... har köpt 1,5 kg färs...

Wish me luck!!! haha.

Helgens härligheter är redan över och veckan har kickat igång.
I lördags morse åkte vi upp till Stockholm... shopping och lunch på, sa hej till Annie... dock shoppade jag hutlöst dåligt. Tillslut ville jag köpa något bara för att köpa något, men då tog hjärtat mig till sans och sa att det är ju ingen idé att köpa något bara för att köpa...ja, så rätt så...men jag ville ju så gärna hitta kjol, klänning, toppar, skjorta...ja, en massa har jag på min höstlista.. jaja.
Dock skrattade vi lite gott, jag hade nämligen hängt min jacka o sjal över ett ställ på HM.. o ja står mitt i vägen, så hjärtat ber mig flytta mig lite.. då hör jag till svar:- nej, det är ingen fara.. nene säger jag (lite småbutter, säkerligen pga. mina noll inköp) kvinnan ifråga var vänlig och ville bara flytta på min jacka m.m. för att komma åt en kofta som hängde under....Ok, muttrade jag.. tittade inte på kvinnan.. så när jag tagit min jacka och vi går, så ger hjärtat mig en liten hint...huh säger jag.. vänder mig om... Filippa Reinfelt va visst som var kvinnan som sökte koftan under min jacka..
dagen fortsatte till Lindingö o hotellet, sedan till restaurang Den gamla o havet.

Söndagen började med en underbar hotellfrukost, bara så bra som hotell frukost är... vi fortsatte med att åka till Djursholm.. till de gamla trakterna.. det var där man hade sitt liv för 4 år sedan.. det var på de gatorna man gick.. vi fikade utmed vattnet.. det var så vackert, lungt och stilla... helt underbart.
Helgens höjdpunkt kom på söndageftermiddag. C sprang lindingöloppet...hon gör tjejklassikern, så detta är det 3:e utmaningen för henne.. Hon löpte riktigt bra...1 mil på 1tim,47sek... sååå bra.
Färden hemåt började, så söndagskvällen slutade med filmkväll i soffan för mig o hjärtat... i vanlig ordning så somnade jag framför filmen, men den var bra så länge den varade...haha.

Nu idag är det finansiering för hela slanten.. hr faktikst kickat igpng
äntligen slutet på veckan, och början på helgen.
Gårdagen var ännu en lång programmeringsdag... efter det tog jag en underbar joggingtur me Fanny... det gjorde så gott för både kropp o knopp.

Program. nu fram till 12, sen hemåt... kvällen är inbokad för att bara ha en lugn o skön hemma kväll i soffan med hjärtat. Tacos står på menyn,, det var riktigt längesen jag åt det, o igår blev jag riktigt sugen på just det..
Tidigt imorgon bitti åker vi till Stockholm.. en trevlig helg står för dörren.

Kramar

tjejernas kväll var det igår.

Hos Erika bjöds det på Tomat & paprika soppa, med gott bröd, brie o salami... en riktigt härlig höstmiddag...vin dracks det till.. Jag och Erika delade 2,5 flaska.. men tackar tackar så känns det inte överdrivet idag (dock är magen inte i bra form, men det har jag vant mig vid).. kom upp för 1 tim sen.. ska snart ner o hänga upp tvätten som jag slängde i för ett tag sen..

Idag är det återigen en lång programmerings dag.. men bara att ta tjuren vid hornen och gilla läget som pappa hade sagt.
Imorgon fre, helgen nära... fredags eftermiddag är alltid sådär underbart sköna, slappa o njutfulla..

Helgen bjuder på familjetripp till Stockholm.. vi åker tidigt lördag morgon.

Nu ska jag äta frukost.

KRAM

det är precis vad jag gjort och fortfarande gör.
Städat ur garderoberna.. tagit ut alla mina sommarkläder, som just nu ligger framför mig på bordet..ska upp på vinden med detta och samtidgt ta ner mina stövlar..de älskade stövlarna...

Helgens festligheter bjöd på detta:

 

fläderdrinken jämte var super, likaså dessa krabater... kokta på hemmagjort recept... innehållande päronkonjak... mumma!!!!

grabbarna grus la i korgar i fredagsnatt, och plockade upp de i lörd morse.. här är lite av fångsten.
   när killarna hämtade sin fångst så tog jag en promenad utmed vattnet, bland blåbärssnåren.. o sedan vandrade i en alldeles fridfull skog... det är lung när det är som allra bäst.

så enkel och vacker natur.
 

firandet av mamma var som sagt toppen... o lördagen fortsatte vi med A6 och IKEA.. de där galgarna jag grämt mig över som försvinner införskaffade jag... har nu säkert 10 tomma galgar här hemma nu.. perfekt, bättre än att sakna 10 st..

Nu ska jag fortsätta med min röjning... ett glas rött är med mig som min vän ikväll..

Kramar
...den dagen då jag är glad och ser ljuset i tunneln på denna helvets programmering..
sitter återigen idag med skiten.. o under 3,5 tim så har jag inte blivit klar med en uppgift..
någon som känner igen sig i den frustrationen??

Jag slutar skriva här, annars blir allt bara negativt,

Hoppas alla haft en bra helg..
MIn fredag va toppen.. kalas för mamma..

Massa kräftor, goda drinkar och gott vin... kunde det blivit bättre.. knappast.. sällskapet var även det kalas bra.
* Alltid finns de små ljusglimtar i allt*

nu åter til helvetet... och det värsta nästan.. att jag får försätta min underbara spinning för detta.. vilket gör mig ännu mer förbannad..
här är dom:


Har svårt att riktigt gilla dom, men det kanske ger med sig.. jag har ju alltid beslutsångest över köp... (kan även ha de om ja ska köpa snickers eller daim, ja, då är det illa)
man kanske måste gå in sig lite först, innan man riktigt gillar dom. Jag har ju enbart gått i låga ballerina o loafers den senaste tiden, så inte så konstigt att känna sig vinglig och obekväm när man får en klack på foten.

nu frossar ja i fruksallad... (rensade kylen på de som fanns kvar) toppad me lite honung.. riktigt gott (ni som känner mig vet att jag inte är någon slugerska av frukt.. men visst.. äpple, kiwi o melon blev riktigt gott... Ett glas vitt hade ju varit pricken över i... men icke, då jag snar ska köra hemåt.

Nu blir det packa, sen göra mig iord, för vi fortsätter direkt till mamsen när jag kommer hem...

Kräftorna är mina ikväll.. haha..
(märks de att ja e på bättre humör... nu e jag lite ego.. hihi)

Kram

..som idag fyller 47 år... HURRA!
Det ska ikväll firas.

Innan kvällen så ska jag ha finansiering 3 timmar, sedan lunch o plugg, för att sen hemåt o åka direkt till jönköping.
Morgondagen har en hållpunkt. IKEA.. jag fattar ej om någon äter galgar hos oss.. köpee på oss o köper på oss, men nog förbannat så slutar de alltid med att det är få kvar o kläder hänger på varandra... (det enkla är ju att man handlar på sig nya kläder, men så mycket nya kläder har jag inte handlat det senaste året..) Denna gång ska jag köpa 2 set. så borde jag vara nöjd ett tag..haha.

Just nu ska jag vara lite sur.
Jag spyyyyr bokstavligen på allt som heter studier, och speciellt allt som har med prgrammering och finansiering att göra. Gårdagens nederlag va katastrof. Du funderar man vad håller man på med, varför är man här.Varje tors får vi ut en ny "uppg-katalog" me prorg. uppg som ska göras under veckan o redovisas tors veckan efter...yes, fram tills nu har det varit svårt och kämpigt, men det har fixat sig... så kom gårdagen... 6 uppg... jaha.. och EN uppg. tog fanimej 4 timmar att göra... snittet var kanske 3..men va *** säger jag då... jag har inte det tålamodet... jag har svårt att greppa det vi gör, o då inte ens fatta hur/vad som ska göras... ahhhhh.. skallen min är arg.

Måste ha en morot.. något att se fram emot... Ta mig härifrån nu...1 vecka bort, helt utan att bry mig om studierna..

I alla fall ska jag njuta ikväll...vin o räkor... Mumsigt.  Jag har en morot att se fram emot denna dagen iallafall...

Kramar o trevlig fre

ja,nu är det snart helg....wiiih. Mamsen fyller år på fre, så då ska det firas med kräftkalas.
 
Igår var det Idol kväll hos Hillevi.. hon bjöd på After Eight kladdkaka me glass och vin... gudagott!!

Snart ska jag o Erika ha handledning i vårt PM skrivande.
dagen fortsätter med finansföreläsn 9-12....buh, och eftermiddagen bjuder på programmering.

ha en härlig torsdag.


en god sallad, toppad med melon.. mumma.
Idag var det segt att ta sig upp, men nu sitter jag här, med yoghurt o jucie.. o fryser.. det är ju hutlöst kallt ute.
Men det är myskänsla att få börja tända ljus på morgonen..

Idag myser jag runt i



kofta - hunky dory
linne - hm
jeans - mavi
halasbandet är present från sis - från MissDee

Kramar
oja, det är bestämt rätt ord.

Som många redan sagt och märkt så är hösten här och sommaren som bortblåst.






Denna härliga sommardag minns jag som igår, jag kom upp på vattenskidor, pst. på första försöket!! tyckte jag va lite duktigt iallafall...
Nästa sommar hoppas jag det blir mer av denna varan, det var så sjukt kul... sånt adrennalin... ahhh, mådde så väl.

Idag har jag o Erika börjat på vårt PM i finansen.. analys av börsnoterat företag. låter det upphetsande, nej..tror inte det.

En sväng på stan blev det sen.. införskaffade ett par till skinnhandskar (glömmer alltid mina antingen i Vmo el H-stad, får aldrig me dom dit jag är iallafall), så nu jäklar ska ja ha ett par i varje hem... strumpbyxor och lysen till cyklen också.. så det vara bara bra invest. jag gjorde.

En kvällspromenad med tjejerna blev det också, sedan har kvällen tillbringats i soffan. Håller på o tvättar, så det blev lite städning samtidigt också..

Progr. boken ligger uppslagen på soffbordet, men nej.. det finns ingen motivation till det idag...ska ist försöka ladda inför morgondagens förläsn.

Kram o natti.
..nja, som tisdagar brukar vara.. svårstartade...

nu har jag precis gjort mig en välförtjänt tjänst... plockat ögonbryn...uhhh, detta är bland det värsta jag vet... inte bara ont gör det... det är allmäntobehagligt.
Men nu när höstens blekhy gör sig, så ser ögonbrynen för jäkliga ut... men men, vet ej om de blev mycket bättre...röd och svullen är man just nu.. men vill man vara fin får man lida pin..oyee.

Nu måste jag kicka igång dagen.. läsa klart, äta frukost, göra mig iordning, sen stadsbibblan vid 10.

trevlig tisdag.
Kramar
Dagen började tidigt idag...kvart i 7.. (kanske inte tidigt för alla, men för mig). Hämtade upp Fanny 7,30, sen åkte vi mot Halmstad. Dagen har tillbringats i skolan med Emilia, vi fick färdigt våra progr uppg för denna veckan. Väldigt skönt att lägga det bakom sig.

Ikväll var det dags för sässongens första spinning pass. Jag, hillevi o fanny var där... alltid så härligt skönt tycker jag det är... har på senare tid dock fått ont i ena benet och knät... i benhinnorna och lederna.. men idag så var inte smärtan så ihärdig, som det varit de senaste gångerna jag har sprungit.. (så det får bli spinning i höst istället)

Kvällen har avslutats med tjejerna här och elitserie premiär...haha. HV tog täten och visade vart skåpet ska stå, härligt det...minns hösten för 3 år sedan, då man nästintill va hockeyfrälst hela hösten.. det var de tiderna... haha, minnen är fina att ha.

Nu blir de sängen och en bra tidning..
blir till att ladda batteriena för en heldag ekonomi imorgon... uhh, då måste man vara skärpt.

Kram o natti.
att vakna till sol är underbart... skönt att jag kom upp 7.30 idag iallafall.m mår mycket bättre då jag är pigg o fräsch o kommer upp tidigt.
skönt att det också är fredag idag... helg nalkas...awwhii.


Gårdagen var tung, men den avslutades kanon. Härlig promenad med tjejerna i solskenet.. och det var faktikst varmt i luft, men man känner att vi verkligen går emot höst.

Kvällen avslutades med att kolla på de sista repriserna av STAC... det är så vackert..


Nu blir det fix, frukost, sen skolan vod 10. I eftermid lämnar jag Halmstad för Värnamo...

Kramar o trevlig helg
...befinner jag mig i nu.. tänker på plugg, skola, jobb m.m.


Detta inlägg blev lite deppigt, vill du inte läsa depp, så sluta här.. tyck för all del i världen inte synd om mig.. men har du några goda råd, så tar jag tacksamt emot dem.

Kan känna att det vore så skönt att jobba... att få en rutin i vardagen.. att skapa något, att sträva att nå högre.. men ja vet att man inte nöjer sig.. när man väl jobbar, och har inrutade scheman så vill ma istället ha flyktiga scheman.. som ändrar sig från vecka till vecka o från dag till dag.
Just nu är det början på 2 tunga kurser... den ena har jag nästan (men bara nästan) gett upp. 1 vecka ha gått sedan vi började uppgifterna i den, jag minns det som igår... min frustration över att jag inte förstår, och inte klarar... frustrationen som blev ilska, som gjorde mig ledsen..
Gråten kom som ett brev på posten.. mammas röst och hjälpsamma ord var väl behövda.. kände mig som en 3-åring som ramlat... och had så ont.
Men nej, 23 år gammal.. och jag blir ledsen när det inte går på räls... känslan igår var densamma.. jag höll tårarna tillbaka... Varför?? 
-har jag inte mer stake än så.. bli så ledsen att jag börjar gråta.. jag är annars inte den som så lätt gråter.. ska det va såhär, ska jag inte fixa saker och ting. Är det tron på mig själv jag gråter för.. nej, det tror jag inte... Tror låter ju inte så starkt och upplyftande.

Jag ska tamejfan fixa skiten, det intalade jag mig idag.. men så kom tankarna och flaxade...om hur skönt det vore va att slippa skiten o springa rakt in i arbetslivet, till det perfekt jobbet... härliga arbetskamrater, schyssta luncher o after works, ett hem att njuta i, en lön som känns kanon... ahhhh.

Nog om drömmarna.. men en liten rutin bör jjag nog försöka skapa mig, för idag försov jag mig. vaknade 8.16, och min föreläsn började 8.15...jahaja, tänkte jag.
Det var dock inte bara jag som försovit mig, läraren had misstagit sig, så det blev ingen föreläsn, tur hade man denna gången.

nu blir det att kila, programmering står på tur... o ja ska va starkt o fixa de..
 
en outfit för dagen blev denna:

ojoj så tiden går fort.

Helgenhar redan passerat, och vi är halvvägs in i veckan.
Stockholm var kanon. Shopping. Mötte vänner, utgång... Ambassaduer var namnet, mycket trevligt ställe som vi tillfringade fre kvällen på.
Lördagen regnade bort, men stan och lunch med vännerna blev det, för att sedan ladda om till maskerad, och Mimmi Pigg. haha.


Kvällen var jätte lyckad.. Sååå god mat, ett jätte långt tåg med massa olika smörgåstårtor.

Måndag och Tisdag har det varit jobb hemma, och igår kom jag tillbaka till Halmstad..plugg veckan ut, så inget vidare upphetsande.

Nu frukost, sedan 3 timmar programmering.

Kram och hej.
Nu är det frukost, och om mindre än en timme så sitter ja i bilen på väg mot sthl..
Imorgon maskerad, men innan dess besöka vännerna, shoppa, dricka vin, umgås... ha jäklas trevligt.

Igår var en dag jag gärna hade hoppat över i mitt register.. en riktigt bad-down dag...osäkerhet inför nya kursen, mkt tankar om studier m.m., en löparrunda igår.. det var skönt... men jag tror jag skaffade mig en bristning i benet.. gör Huuutlöst ont.. men men, lite zon och omlindn så hoppas jag det går över under helgen.

det bästa igår var en stoooor och varm kram från den jag älskar, och att jag köpte min vinterkappa.. me like.

så minusen kontrades med några +...

Nu måste ja fixa klart de sista..

Ps. på maskeraden ska ja vara mimmi pigg..

Här är en bild på hur jag såg ut hela förra veckan.

 jag till höger om det inte syns.

Kram och trevlig helg
sprang jag på idag...helt otippad, mitt framför ögonen....där fanns den... den roapade mitt namn. Ahhh, sån perfekt vinterkappa... men så kom domen: Den fanns inte i S, F*N, men när jag kom hem började jag ringa runt.. o jag har fått tag i den..hoppas hoppas att den blir bra. Imorgon lämnar jag tillbaka den svarta höstjackan jag köpte på HM förra veckan, har ändå varit så osäker på den... bra att beslutet är taget nu iallafall.

Idag har vi svirat runt på stan o letat kläder till maskerraden på lörd.
Jag och erika kommer att vara Musse och Mimmi... fin fint. Så lite små saker har inhandlats till det.

Fika med Fanny & Hillevi hann vi också med....sedan blev det gymet 1 tim med Annnna.. så härligt att komma igång igen, var ju en evighet sen gymet besöktes av mig, måste snart ta mig in i träningsrutiner igen.

nu blir det tvätt, städ och IDOL.. premiär. Jag och mina Marabou hjärtan ska ta plats i soffan.

Kramar
fylllde jag i söndags.

Födelsedags firandet började efter midnatt natten till den 31.e.. Blev hyllad av mina vänner, mkt trevligt.
Åkte hem till mina nära och kära på förmiddagen.. Älsklingen hade jag inte sett på 2 veckor, så det var alldeles underbart.

Det blev firande, goda tårtor, presenter, svampplockning, kräftor till middag o mys..
en toppen födelsedag med andra ord.

Presnterna var:
* Klocka.. bild kommer senare
* Tröja från RL
* Vattenkaraff
* Pengar
* Löparskor
* Gummistövlar
* Röd dataväska från Golla
* Miss Dee halsband

....och igårbjöd jag hem mina studie tjejer på födelsedagsfika. Choklad o hallontårtan blev en succé. Som chokladlover jag är så fick jag en hel del... me like.

nu ligger jag i soffan och njuter marabou hjärtan och kollar på The perfect man - vilken kärleksfilm.. haha, lite lagom B-film, men perfekt en tis som denna. Mr B spelar en bra roll....haha

Gonatt kramar