HELLO VARDAG

0kommentarer



Ja, vardagen har hittat tillbaka. Den tog mig med storm i tisdags och onsdags, jobb, jobb, jobb, äta och sova däremellan kändes det som. Ledigheten har varit fantastiskt och mycket välbehövlig efter en höst med mycket jobb och varann veckas feber "första-tiden-på-dagis-sjukan"


Det är redan torsdag och imorgon eftermiddag tar vi helg igen.


Jag måste tipsa om en riktigt smarrig sallad som vi gjorde i helgen. Passar perfekt som förrätt eller lättare lunch. Addera till lite gott bröd så blir det lite mer mat.


Granatäpplesallad med valnötter och gorgonzola 




Receptet är till 4 personer 

En påse blandsallad (bladspenat, ruccola och dyl)
1 granatäpple
2 päron 
Ett litet pkt gorgonzola 
En näve valnötter
Olivolja
Flytande honung 
Lite saft från en lime
Salt & peppar 


Skölj salladen och lägg på ett stort fat. Skala och skär päronen i mindre bitar och lägg på salladen. Kärna ur ett granatäpple och strö över salladen. Rosta valnötterna lätt och hacka den grovt, strö dem över. Bryt osten i bitar och lägg på salladen. Blanda ihop en dressing på olivolja, honung, limesaft samt salt och peppar. Ringla detta över salladen och sedan är den klar att servera.


Mycket enkelt och väldigt gott.



Ha en fin torsdag vänner 


Kommentera

Publiceras ej